Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Szed valaki Yasminelle fogamzásgátlót? Mik a tapasztalatok? fórum

Szed valaki Yasminelle fogamzásgátlót? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)

❮❮ ... 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 ... ❯❯
640. Awela (válaszként erre: 637. - Betti_baby)
2009. ápr. 2. 08:22
Szerintem nincs. Nekem volt olyan is, hogy egyszerre vettem be kettőt, annyira elfelejtettem beszedni. Nem lettem terhes. Legjobb barátnőm ugyanezt szedi, nemrég 5 szem maradt ki nála (hogy hogyan, ne kérdezzétek). Neki ennyitől se lett semmi gondja.
2009. ápr. 1. 18:02

Sziasztok!

Feleslegessé vált egy bontatlan csomagolású Yasminelle-m. Áron alul tovább adnám. Akit érdekel irjon! Üdv

638. norry (válaszként erre: 633. - Awela)
2009. ápr. 1. 16:46
köszönöm!
2009. ápr. 1. 16:30
Hát sajnos ez az ami miatt parázok. Beleesett pont, vagy már késő...? De elvileg az már 2. hét szóval akkor nincs gond nem?
2009. ápr. 1. 13:28

Szia Gigi!

Nekem van feles yasminelle-m!

Írj privátba és megbeszéljük, ha érdekel!

635. Awela (válaszként erre: 634. - Betti_baby)
2009. ápr. 1. 08:06
Szerintem nem kell aggódnod, még pont beleesik a 12 órába.
2009. márc. 31. 21:41

Sziasztok!

Már több mint fél éve szedem a Yasminelle nevű fogamzásgátló tabit. Általában este 9 és 10 között szoktam bevenni a tablettát. Szombat este viszont elfelejtettem és csak másnap reggel 9kor tudtam bevenni. Az lett volna a 2. hét, első tablettája. A papír szerint akkor már nincs gond, ha a 2. héten felejtettem el bevenni a tabit. De nem tudom, h ez most már a 2. hétnek számít-e. Szerintetek lehetek terhes, ha éltem nemi életet?

633. Awela (válaszként erre: 632. - Norry)
2009. márc. 31. 18:30

Nekem normális volt a mensesem, de sok olyat olvastam, hogy az első sokáig egvolt.

Úgy javasolják, hogy az első levél szedése mellett mindenképp alkalmazni kell kiegészítő fogamzásgátlást és csak utána lehet néküle. Én azért a biztonság kedvéért betartottam, nem olyan hosszú idő az az egy hónap.

632. norry
2009. márc. 31. 16:54

sziasztok!

én most kezdtem el szedni.ma vagyok a 12.napomnál és ugye ezt a menszeszem 1 napján kellett kezdenem szedni.ezt igy is csináltam, de az a problémám,hogy még mindig van egy nagyon gyenge vérzésem.ez normális,a gyógyszer miatt van vagy egyébb oka lehet és mennyek dokihoz? a másik kérdésem az lenne,hogy a dokim azt mondta mikor felírta h 10 nap után már biztonságos a szex, a barátnőm aki már még óta szed fogamzásgátlót azt mondta h neki 1,5 hónapot kellett várnia. segítsetek nekem.

amugy nekem is nőtt a mellem:D:D:D:D

előre is köszönöm...

2009. márc. 31. 14:35

Sziasztok!

Vőlegényemmel babát szeretnénk, úgyhogy megmaradt 2havi adagom, ha érdekel valakit írjon és megbeszéljük a részleteket!

amúgy nekem semmi gondom nem volt a yasminelle-el, míg szedtem.

puszi Mindenkinek

2009. márc. 30. 22:07

sziasztok, már a 2.ik doboznál tartok.. semmi para.. bár most már kezd gyanús lenni egy tünet,amit eddig csak az influenzámra fogtam.. tehát a fránya herpesz (száj) félévente,évente előjön. de most ott tartok h 2hónap alatt mióta szedem a yasminellét, kb 3-4... folyamatosan kijön, bár nemolyan intenzíven, deazért sajog a szám..

tehát nemtom hogy a legyengült immunredszeremre fogjam vagy tényleg lehet köze a gyógyszernek mindehhez?

vkinek vmi hasonló tapasztalat vélemény? előre is köszi Nektek! puszi

2009. márc. 30. 21:13
Szia Mijja!A Yadine nekem nem vált be, mert 18évesen 12kg-t híztam eddig és a fejem is fáj meg a mensim első napján mindig nagyon görcsölök!Most fogok gyógyszert váltani...:S
628. Mijja
2009. márc. 30. 17:55

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni! A nőgyógyászom a Yadine fogamzásgátlót írta fel nekem,mondván,hogy kevesebb a hormontartalma,mint a régebbi tablettáknak! Tudnotok kell,hogy már szültem és kb.7 éve nem szedtem fogamzásgátlót!

A problémám az lenne,hogy másfél hete szedem a Yadine-t,első 2 napban reggel vettem be,de mivel a délelőtt folyamán émelyegtem,áttértem az esti bevételre! Ezt egy fórumon olvastam,ha este szedik a csajok a fogamzásgátlót,akkor nincs émelygés! Azzal nincs is túl sok bajom,hogy a mellem kissé megduzzadt,sőt:-), jó,kicsit fáj,de akkor is dúsabb a cickóm!:-)

Azzal már viszont több is van,hogy megpuffad a pocim és most már egész nap émelygek! Nem,nem vagyok állapotos,ez tuti,de van esetleg valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? A régi gyógyszereimmel soha semmi gondom nem volt és ez egy kicsit új nekem! Előre is köszi az infót! További szép estét mindenkinek!

627. Charlie92 (válaszként erre: 626. - Borsa)
2009. márc. 30. 14:54
Köszike. :) Ma utánaérdeklődtem én is bnőknél, és szerintük sincs összefüggésben, de azért nem árt evvel is tisztában lenni. :)
626. Borsa (válaszként erre: 624. - Charlie92)
2009. márc. 30. 12:04
Úgy tudom, négy óra kell. Annyit írnak általában a dobozokon, hogy ha négy órán belül van hányás, vagy erős hasmenés, akkor nem árt kiegészítő ... stb. Szerintem a pipilésre ez nem vonatkozik. Én napi 3,5 - 4 litert iszom, és még nem volt semmi gondom.
625. Verkáka (válaszként erre: 620. - Gigi64)
2009. márc. 30. 10:41

Szia!

Nekem van fölös yasminelle-m, mert a vőlegényemmel babát szeretnénk, és abbahagytam. Maradt 2havi adag.

Verkáka

2009. márc. 29. 14:10
Az én kérdésem meg csak az lenne, vagyis inkább iszonyatosan felkeltette bennem az érdeklődést az: h én sokat iszom egy nap ( kb 2 és fél liter), így sokat is pisilek. Azt tudom, h ha hasmenése van egy nőnek, vagy hány, akkor olyan mintha be se vette volna a gyógyszert. De ha sokat pisilek, az nem ugyanaz? Elvilegis hormonról van szó, ami a vérben utazik, a vér viszont a vesékben megszűrődik, és ott minden ürül a vizeletbe. Mennyi idő alatt szívódnak fel ezek?
623. Charlie92 (válaszként erre: 622. - Macskamanci)
2009. márc. 29. 14:05
Na. az a helyzet h ez tök természetes dolog. Vagyis nekem Yasminellel a 4./5. tabimentes napon jön meg. Tudod addigra fogja fel a szervezeted, h vmi hiányzik, és akkor indul be a nyálkahárty leválása.=)
2009. márc. 28. 16:24
Halihó mindenkinek! Macskamanci vagyok és egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy márciusban kezdtem el szedni a yasminelle-t és kb másfél hétre kitolta a mensemet. A harmadik sor tabletta közepén voltam együtt a barátommal védekezés nélkül. Most a harmadik tablettamentes napon vagyok és még nem jött meg. Voltam dokinál, megvizsgált és azt mondta h minden rendben. Szóval most akkor mi a helyzet?Légyszi segítsetek.Köszi
621. 01e901e781 (válaszként erre: 617. - 538055b02a)
2009. márc. 27. 21:46
zsanza! úgy látom egy cipőben járunk:) nekem a második levél vége felé kezdett fájogatni, nőni, és a barátom szerint szemmel látható a változás:) és én is érzem! azóta is fáj, van h jobban ,van h kevésbé..és msot járok a harmadik levél végénél. remélem még egy darabig "fájni fog":)
620. gigi64
2009. márc. 27. 13:19

Sziasztok!

Ha valakinek van felesleges Yasminelle-je, léccci írjon. Fontos lenne!

köszi,

Gigi

619. zsizsik85 (válaszként erre: 491. - Molly85)
2009. márc. 27. 13:17
megkérdezhetem, most mi a helyzet? kb. hasonló cipöben járok, csak nekem most kell majd elkezdenem szedni, és már elég régóta várok rá, így már nem szivesen hagynék ki még egy hónapot a szedés elkezdése után... Köszi!
2009. márc. 26. 15:07

Sziasztok!

Azóktól szeretnék kérdeni, akik "mellékhatásként" írták a mellnövekedést: tehát, hogy nektek mégis mikor kezdődött mikor állt le, hanyadik levélnél és mégis hogyan volt ez?? Első levelet beszedtem, látok kis változást, de nem bánnék még egy kicsit. . :)(nagyot se:P)

2009. márc. 26. 12:45

Sziasztok!

Azóktól szeretnék kérdeni, akik "mellékhatásként" írták a mellnövekedést: tehát, hogy nektek mégis mikor kezdődött mikor állt le, hanyadik levélnél és mégis hogyan volt ez?? Első levelet beszedtem, látok kis változást, de nem bánnék még egy kicsit..:)(nagyot se:P)

616. Awela
2009. márc. 26. 09:05
Az első 3 hónapban még lehetnek gondok, idő, mire hozzászokik a szervezeted.
2009. márc. 25. 20:10
Tudna valaki nekem segíteni? Olyan problémám van, hogy egy levél yasminelle-t szedtem be eddig, most tartok a tablettaszünet végénél, és nem jött meg. 3 napja alig vmi, sőt, szinte semmi, sehol a menstruációm. Csináltam tesztet, negatív lett. Mi lehet a gond???
614. metim
2009. márc. 25. 11:44

Az kemény. Én is diane-35-öt szedtem 3 évig, és azt olvastam, hogy ezt a gyógyszert csak fél évig lehet szedni. A gyógyszer abbahagyása után 2 hónappal ömleni kezdett a hajam, sose volt sok és dús hajam de most aztán alig van..:(kb. 4 hónapig hullott nagyon durván aztán enyhült, de van, hogy jobban hullik aztán nem, szóval már sose lesz a régi.:( A hajam és a bőröm gyönyörű volt a gyógyszer szedése alatt...azóta mindkettő tönkrement. Most nekem is yasminellét írt fel a doki de még nem kezdtem el. Ha én is tapasztalok hajhullást, abbahagyom.

Köszi az infókat.

2009. márc. 24. 18:52
Hát..hajhullás:S én is ettől tartok,mert én szedtem a dianét majdnem egy évig..és ugy megkopaszodtam:S most szedem a yasminellét,eddig nem tapasztaltam hogy hullana a hajam. De mihelyt látok vmi rossz változást,azonnal le fogok állni vele! Ennyit nem ér meg az egész...:)
612. 01e901e781 (válaszként erre: 608. - Metim)
2009. márc. 24. 14:55
én sem.
2009. márc. 22. 18:14
Tényleg nő tőle a cici???? :)
❮❮ ... 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook