Szed valaki Yasminelle fogamzásgátlót? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Sziasztok!
Feleslegessé vált egy bontatlan csomagolású Yasminelle-m. Áron alul tovább adnám. Akit érdekel irjon! Üdv
Szia Gigi!
Nekem van feles yasminelle-m!
Írj privátba és megbeszéljük, ha érdekel!
Sziasztok!
Már több mint fél éve szedem a Yasminelle nevű fogamzásgátló tabit. Általában este 9 és 10 között szoktam bevenni a tablettát. Szombat este viszont elfelejtettem és csak másnap reggel 9kor tudtam bevenni. Az lett volna a 2. hét, első tablettája. A papír szerint akkor már nincs gond, ha a 2. héten felejtettem el bevenni a tabit. De nem tudom, h ez most már a 2. hétnek számít-e. Szerintetek lehetek terhes, ha éltem nemi életet?
Nekem normális volt a mensesem, de sok olyat olvastam, hogy az első sokáig egvolt.
Úgy javasolják, hogy az első levél szedése mellett mindenképp alkalmazni kell kiegészítő fogamzásgátlást és csak utána lehet néküle. Én azért a biztonság kedvéért betartottam, nem olyan hosszú idő az az egy hónap.
sziasztok!
én most kezdtem el szedni.ma vagyok a 12.napomnál és ugye ezt a menszeszem 1 napján kellett kezdenem szedni.ezt igy is csináltam, de az a problémám,hogy még mindig van egy nagyon gyenge vérzésem.ez normális,a gyógyszer miatt van vagy egyébb oka lehet és mennyek dokihoz? a másik kérdésem az lenne,hogy a dokim azt mondta mikor felírta h 10 nap után már biztonságos a szex, a barátnőm aki már még óta szed fogamzásgátlót azt mondta h neki 1,5 hónapot kellett várnia. segítsetek nekem.
amugy nekem is nőtt a mellem:D:D:D:D
előre is köszönöm...
Sziasztok!
Vőlegényemmel babát szeretnénk, úgyhogy megmaradt 2havi adagom, ha érdekel valakit írjon és megbeszéljük a részleteket!
amúgy nekem semmi gondom nem volt a yasminelle-el, míg szedtem.
puszi Mindenkinek
sziasztok, már a 2.ik doboznál tartok.. semmi para.. bár most már kezd gyanús lenni egy tünet,amit eddig csak az influenzámra fogtam.. tehát a fránya herpesz (száj) félévente,évente előjön. de most ott tartok h 2hónap alatt mióta szedem a yasminellét, kb 3-4... folyamatosan kijön, bár nemolyan intenzíven, deazért sajog a szám..
tehát nemtom hogy a legyengült immunredszeremre fogjam vagy tényleg lehet köze a gyógyszernek mindehhez?
vkinek vmi hasonló tapasztalat vélemény? előre is köszi Nektek! puszi
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni! A nőgyógyászom a Yadine fogamzásgátlót írta fel nekem,mondván,hogy kevesebb a hormontartalma,mint a régebbi tablettáknak! Tudnotok kell,hogy már szültem és kb.7 éve nem szedtem fogamzásgátlót!
A problémám az lenne,hogy másfél hete szedem a Yadine-t,első 2 napban reggel vettem be,de mivel a délelőtt folyamán émelyegtem,áttértem az esti bevételre! Ezt egy fórumon olvastam,ha este szedik a csajok a fogamzásgátlót,akkor nincs émelygés! Azzal nincs is túl sok bajom,hogy a mellem kissé megduzzadt,sőt:-), jó,kicsit fáj,de akkor is dúsabb a cickóm!:-)
Azzal már viszont több is van,hogy megpuffad a pocim és most már egész nap émelygek! Nem,nem vagyok állapotos,ez tuti,de van esetleg valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? A régi gyógyszereimmel soha semmi gondom nem volt és ez egy kicsit új nekem! Előre is köszi az infót! További szép estét mindenkinek!
Szia!
Nekem van fölös yasminelle-m, mert a vőlegényemmel babát szeretnénk, és abbahagytam. Maradt 2havi adag.
Verkáka
Sziasztok!
Ha valakinek van felesleges Yasminelle-je, léccci írjon. Fontos lenne!
köszi,
Gigi
Sziasztok!
Azóktól szeretnék kérdeni, akik "mellékhatásként" írták a mellnövekedést: tehát, hogy nektek mégis mikor kezdődött mikor állt le, hanyadik levélnél és mégis hogyan volt ez?? Első levelet beszedtem, látok kis változást, de nem bánnék még egy kicsit. . :)(nagyot se:P)
Sziasztok!
Azóktól szeretnék kérdeni, akik "mellékhatásként" írták a mellnövekedést: tehát, hogy nektek mégis mikor kezdődött mikor állt le, hanyadik levélnél és mégis hogyan volt ez?? Első levelet beszedtem, látok kis változást, de nem bánnék még egy kicsit..:)(nagyot se:P)
Az kemény. Én is diane-35-öt szedtem 3 évig, és azt olvastam, hogy ezt a gyógyszert csak fél évig lehet szedni. A gyógyszer abbahagyása után 2 hónappal ömleni kezdett a hajam, sose volt sok és dús hajam de most aztán alig van..:(kb. 4 hónapig hullott nagyon durván aztán enyhült, de van, hogy jobban hullik aztán nem, szóval már sose lesz a régi.:( A hajam és a bőröm gyönyörű volt a gyógyszer szedése alatt...azóta mindkettő tönkrement. Most nekem is yasminellét írt fel a doki de még nem kezdtem el. Ha én is tapasztalok hajhullást, abbahagyom.
Köszi az infókat.
További ajánlott fórumok:
- Corenelle fogamzásgátló! Szed valaki ilyet? Tapasztalat?
- 3 hete szedem a yasminelle fogamzásgátlót és kb két hete folyton úgy érzem mintha pisilnem kellene, mi lehet a baj?
- Ha fogamzásgátlót szed valaki, mégis mitől lehet, hogy rendszertelen a menstruációja?
- Esett valaki teherbe fogamzásgátló szedése mellett?
- Váltott már valaki Tri-regol fogamzásgátlóról Yasminelle fogamzásgátlóra?
- Elfelejtettem bevenni a Yasminelle fogamzásgátlót - 1. héten