Szed valaki Yasminelle fogamzásgátlót? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Hát ez remek!
Nálam is hasonló a szitu mint kisnimfónál...
Diane 35-öt szedtem 3 évig, abbahagyása után majdnem megkopaszodtam, még most sem az igazi de legalább már annyira nem hullik a hajam...
A doki majd egy év kihagyás után felírta most nekem a yasminellét, még nem kezdtem el szedni de kíváncsi vagyok milyen lesz...
A hajra van vmilyen hatással?
Köszi az infókat...
Vagy ez független attól h menstruálok-e?
Februárban kezdtem el a Yasminelle szedését. Most van épp Tablettaszünet. Nektek a tablettaszünet hányadik napján jött meg? (nekem ez a 28. napom) Mert el kellene vmikor menni orvoshoz is, hiszen kedden kéne elkezdeni a szedést, de péntek-szombat-vnap elutazom. Mit csináljak??? Menjek vissza most? Vagy várjak hétfőig?
Szia! Én is szedtem Yasminelle-t, és nekem is megdagadt a mellem. Nem valszinű, hogy terhes vagy, teljesen normális a mellduzzadás.
Sziasztok! 2hónapja szedem a Yasminellét, most van gyogyi szünetem, az 1. napján vagyok. Kicsit aggódom, mert pár napja nagyon megduzzadt a mellem, látszanak az erek, és ilyen görcsök vannak benne. Félek, mert ez lehet a terhesség jele is, és állítólag a gyógyszer is kiválthatja a mellnövekedést. Mindig pontosan beszedtem a gyogyit, nem állt fent semmi probléma. Szerintetek van esély rá, hogy teherbe estem?
Sziasztok! "hónapja szedem a Yasminellét,most van gyogyi szünetem,az 1.napján vagyok. Kicsit aggódom,mert pár napja nagyon megduzzadt a mellem,látszanak az erek,és ilyen görcsök vannak benne.Félek,mert ez lehet a terhesség jele is,és állítólag a gyógyszer is kiválthatja a mellnövekedést. Mindig pontosan beszedtem a gyogyit,nem állt fent semmi probléma.Szerintetek van esély rá,hogy teherbe estem?
Sziasztok!Mi a véleményetek a yasminelle tablettárol?Mert amit szedtem eddig attol hiztam:-(
és olyat keresek amitől nem!!!
Sziasztok! Lehet szerencsésebb alkat vagyok, mert én a Yasminelle-t csak dicsérni tudom. Fél éve szedem, és soha semmiféle probléma nem merült fel a gyógyszerrel kapcsolatban. Nem híztam, semmim nem fájt, a mellem kicsit nőtt csak, a bőröm szebb lett, remekül beállította a ciklusomat, amióta szedem nincsenek menstruációs görcseim. Nekem nagyon bejött nem szeretnék váltani még egy jó darabig. Sok szerencsét mindenkinek hozzá!
Köszi. Ha át kell állnom, remélem én sem szedek fel egy dekát sem, attól sem híztam, amit most szedek.
Én nem híztam semennyit, de van egy ismerősöm akinek fogyásra írták fel.
Nem derül ki belőle - most olvastam el... én védekeznék mással a ciklus végéig, aztán piroska után újra visszaáll a régi rend!
Nincs:( bár lehet csak én voltam figyelmetlen de én nem találtam
Nincs a tájékoztatóban, hogy melyik fázisban mit kell tenni? Amit most szedek, az három fázisú - benne van a betegtájékoztatóban, hogy mi a tuti.
Borsa köszi a választ, még annyit szeretnék kérdezni hogy ha mondjuk ma abba hagyom az augemntin szedését akkor még hány napig van szükség kiegészitö védekezésre?
Ki mennyit hízott a Yasminelle - től?
Sziasztok!
Én 2 évig tartó Diane 35 -szedés után, orvosi javaslatra most fogok váltani Yasminelle-re. Tud valaki bármiféle jelentős, súlyos mellékhatásról, amit a Yasminelle okoz? Akár a gyógyszer abbahagyása után? Itt olyasmire gondolok, mint pl. a Diane-szedés utáni kóros hajhullás. . . (A fogamzásgátlók általános jellemzőit, hatásait, mint pl. a vérrög, tüdőembólia, daganat, stb. ismerem. )
Köszi!
Sziasztok!
Én 2 évig tartó Diane 35 -szedés után, orvosi javaslatra most fogok váltani Yasminelle-re. Tud valaki bármiféle jelentős, súlyos mellékhatásról, amit a Yasminelle okoz? Akár a gyógyszer abbahagyása után? Itt olyasmire gondolok, mint pl. a Diane-szedés utáni kóros hajhullás... (A fogamzásgátlók általános jellemzőit, hatásait, mint pl. a vérrög, tüdőembólia, daganat, stb. ismerem.)
Köszi!
Az jó, vége az aggodalomnak!
Igen, azóta megjött, tegnap a 4. napon. ;) Köszi a választ!
na, az enyém is igazán nőhetne annyit:) értékelném. amúgy a hangulatváltozás nálam is gyakran előfordul mostanság... hisztisebb vagyok,érzem.
Üdv!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy csinált e már valaki olyat, hogy nem tartott 7 napos szünetet, hanem az első levél után szedte tovább a másodikat. Ha igen, akkor leírná a tapasztalatait? előre is köszönöm
Szija! Sztem teljesen mind1 mennyi vízzel veszed be. 21 napig szeded, 7 napig nem. Ezt mindig be kell tartanod. ha esetleg hányás vagy hasmenés miatt másikat kell bevenned, akkor kezdesz egy pót-levelet.
Szia!A 3 havi adag kb. 7000-7500 között van. (De 1x már vettem 7000 alatt is.)
Sziasztok!
Új vagyok itt, keresgettem a neten a Yasminelle fogamzásgátlóval kapcsolatban a neten, és rátaláltam ere a fórumra! :9
Az lenne a kérdésem, hogy mennyi időt kell várni a tabletta szedésétől kezdve a más védekezési mód nélküli szexig? Múlt pénteken kezdtem el szedni, a menstruációm kb 2-3. napján, a tájékoztatóban az áll, aki a menstruációja 2-5. napján kezdi el szedni, 7 napot kell várni. Hát, én végülis a 7 napot kivártam, pici rosszalkodás volt rá 7 napra, nem hiszem, hogy baj lehetne, de azért aggódok. Az orvos egy hónapot mondott..
Szerintem kell a kiegészítő védekezés. Az Augmentin azért elég kemény lórúgás!
Sziasztok!
Még csak 4 napja szedem de, egy olyan kérdésem lenne hogy ha augmentint szedek, az mennyire befolyásolhatja a hatását?
Picit segítsetek nekem: mennyibe kerül a három havi adag? Csak kíváncsi lennék, mert valószínű váltanom kell a Yasminelle - re.
Szerintem hamarosan meg kell jönnie. Vagy azóta meg is jött? Nekem a 3. nap délután szokott, egyszer - kétszer jött a negyediken.
Nálam is nőtt, de azért nem nőtt akkora a változás. :) És elmúlt a fájás?
További ajánlott fórumok: