Szed valaki Yasminelle fogamzásgátlót? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Szia!
Nem tudom, esetleg próbáltátok már síkosítóval? Én is észrevettem olyat, h mióta tabizok kevésbé vok nedves időnként...Nálam a síkosító bevált...:)
(Durexes, és masszázsgélnek is használható...Az egyik ismerősöm szerint pedig a csomagolásnak köszönhetően az egyedülállók számára is hasznos lehet...:D)
Szia!
Akkor nem csak nekem van ilyen bajom hogy fáj? Már nagyon aggódtam,hogy mi a franc lenne ez a fájó érzés. Már nagyon rossz volt,így abbahagytam a jasminell-t,hátha jobb lesz,nem fog fájni.Nekem kb 4hónapja van ez h nem kívánom a sexet annyira a párommal,ha pedig együtt vagyunk nagyon fáj,ilyen csípő fájó érzés,mintha ott benn ki lenne kezdve vagy marva.Neked mik a panaszok?Ja és vtam dokinál és azt mondta hogy nem talál semmi rosszat,minden rendben van.KÖSZI.de még mindig fááááj.akkor mit csináljunk? Így nem lehet élni:)
Szerencsére semmi mellékhatása nem lett a kavarásnak...:)
Ittál és ezért felejtetted el bevenni a bogyót?:D
Ha igen akk majd vedd be kicsit korábban vagy állíts be egy emlékeztetőt a telefondodba, ilyesmi. :)
Köszi szépen, neked meg majd nagyon yo szülinapozást;) (huuu emléxem az enyém is aaaannyira yo vt:)
Igyekszem is, csak nemsokára lesz a 18. szülinapom és nem ígérem meg, hogy nem fogok kicsit inni. :)
Akkor te is jól összekavarodtál. És nem jelentkezett közben vérzésed amiatt mert tartottál szünetet?
Amúgy sok sikert a maradék érettségid során! :) És köszönöm a válaszodat! :)
Hát attól függ h meik 7en hagyod ki. De sztem igyekezz nem kihagyni...:)
Én is most rendesen megbolygattam a dolgokat... Múlt hónapban kórházban vtam, és vt h elfelejtettem bevenni, vt h többet vettem be véletlenül, mert a gyógyszerek miatt kiestek dolgok. Akkor abbahagytam előbb a levelet a 3. hét eleje felé. 7 nap szünet után kezdtem a kövit, aztán most meg nem tartok szünetet mert nem szerettem volna az érettségit végiggörcsölni...
De elvileg nem nagy gáz, csak nem szabad sűrűn ilyet csinálni...:)
Szia!
Ezek szerint most vagy a 3. hetedben. A kövi vérzésed ha így nem tartasz szünetet majd csak a kövi szünetben lesz. Ugyanúgy védett maradsz.
Ne aggódj:)
Sziasztok! Nagy próblémám van! Már lassan egy éve szedek Yasminellét, és most elfelejtettem bevenni egy tablettát. Pénteken vettem be a menstruáció utáni első tablettát, este együtt voltunk a barátommal,és a szombatit csak vasárnap reggel vettem be. Ez 10 óra késést jelentett, de az első héten, amikor veszélyes :/
Járt már így vki?
Ha igen lécci írjon nekem. Köszi: Lala
Oké, köszi az infót. Mondjuk emelett még vannak más bajaim is, nem kívánom a szexet, fáj az együttlét.:( Még várok egy kicsit aztán ha nem múlnak a panaszok, váltok, vagy abbahagyom.
Köszi a segítséget!
Sziasztok!
Szeretném a segítségetek kérni. Kb. 1,5 hónapja kezdtem el szedni a yasminelle fogamzásgátlót. Azóta nagyon fáj a gyomrom és hányingerem van. Nem tudom ez lehet a gyógyszertól vagy vmi más oka van. Ha esetleg van vkinek hasonló problémája írjon!
Köszi.
Sziasztok!
Ma regiztem ugyan az oldalra, de már egy idelye olvasom a fórumot. Nekem eddig csak jó tapasztalataim voltak a yasminellel. Nálam nem jelentkezett semilyen mellékhatás, rendszeres a menstruációm, és amióta szedem legalább 6-7 kg-ot fogytam. Nem tudom, hogy a gyógyszernek köszönhetem-e, de mindenesetre örülök neki :)
De lenne itt egy nagyon kellemetlen kérdésem is egyben:
2008.jan-ban kezdtem el szedni a yasminellét, szedtem október végéig, majd januárig szünete tartottam, és feb. elején kezdtem el ismét szedni. Elszedtem 3 levélel, szerdán kellett volna elkezdenem a tablettát, de én hétfőn vettem be az első szemet. Még soha nem fordúlt velem ilyen elő, még olyan sem, hogy időbe eltoltam volna. A nőgyógyász azt mondta, hogy így nem vagyok védett. Érdekelne a véleményetek ezzel kapcsolatban, mert bár másfél éve élek párkapcsolatban, de a párom nem bírja az óvszert, nállam viszont jelenleg más fogamzásgátlási módszer nem jöhet szóba. Megköszönöm, ha válaszoltok esetleg rá! :(
Puszi mindenkinek
:)
Nyugi télleg nem lehet semmi baj! Nem hiába van a tájékoztatón, hogy már az első szemtől védett vagy, nem vernének át. Sőt ha megnyugtat, akkor elmondom Neked, hogy én mikor elkezdtem szedni a gyógyszert, már a 2.héten sem alkalmaztunk semmiféle védekezést :D És azóta sincs baba :D Szóval ne parázz,felesleges!
Viaaa!
Mikor a múltkor írtad,h nyugodjak meg,mert nem lehet semmi baj..Jajj,nem tom,annyira parázok,de tuti csak én vok ilyen hülye...:S
Sziasztok!
Remélem tud valaki nekem segyteni! Lindinette 20-ast szedek, de a yasminelle-t írta fel az orvosom mert 15 kg-t szedtem fel. Arra lennék kíváncsi, hogy van-e valaki aki ilyen probléma miatt váltott erre a gyógyszerre és mik a tapasztalatai. Van-e esélyem a régi alakom vissza szerzésére? Vagy esélytelen?
Sziasztok.
Én lindynettéről váltottam yasminellére az első levél után most jött meg, de inkább pecsételő, régen viszont mindig nagyon + volt. ez normális? Szinte alig van.
Azért kellett váltanom mert 1 évi szedés után 50 kg-ról 67 ig híztam. (mostmár 62 vagyok)
További ajánlott fórumok:
- Corenelle fogamzásgátló! Szed valaki ilyet? Tapasztalat?
- 3 hete szedem a yasminelle fogamzásgátlót és kb két hete folyton úgy érzem mintha pisilnem kellene, mi lehet a baj?
- Ha fogamzásgátlót szed valaki, mégis mitől lehet, hogy rendszertelen a menstruációja?
- Esett valaki teherbe fogamzásgátló szedése mellett?
- Váltott már valaki Tri-regol fogamzásgátlóról Yasminelle fogamzásgátlóra?
- Elfelejtettem bevenni a Yasminelle fogamzásgátlót - 1. héten