Szappanopera (beszélgetés)
Hűű piercingek....
Köldökbe 11 éve és most szedtem ki...többet nem is teszem vissza, mert elnyelni a jó enegiákat./nem röhögni!!!/
orromba is volt-kajak gennyes lett és meg kellett várni mire rendbe jön aztán fél után kiszedtem/
nyelvembe is volt/letörte a fogamat elől, de imádtam/
jaaaa és van tetkóm is...de mineeeeeeeek????
Nem hülyeség és nekem nem is pénz, mert van egy ismink aki minsig öömmel szúrkál...meg is beszélem az Imivel beszéljen vele..:o)
Köszi a tippet, ez most nem jutott volna eszembe.
Én kb. 40-szer b@sztam el..;D
Szandra..??? Tudsz nekem olyant csinálni???
Bence születése után 5 hónappal tetettem be. Wazz.. 9 éve..áhh. aztán egyszer amikor valami gagyit tettem bele begyulladt, kiszedtem és benőtt. Rá 1 évre szúrattam újra, ez 3 éve lesz nyáron.
Az első nem fájt, mert ott kaptam egy pici szurit érzéstelenítővel. A második lidokainnal.. hát fájt. Bence végignézte, Zsó leült a szökőkút szélére jobban lenni..;DD Bence orvosnak készül.. neki bírnia kell azt mondta..;DD
azt is tűvel csinálják??
én ezektől parázok...a tűtől...
persze egy tetkó meg nem riaszt el...nem is értem magamat;-)
Megyek,mert béjbike elaludt, a kádból meg mindjárt kiönt a víz, ha nem zárom el.
Nem kapott kedvet valaki egy jó kis olajos-habos fűrdőhöz?!:-)
Mondjuk mosogatni kéne, de most lesz..om;-D.
Nekem már régóta a fogkő jön be:-)). Viki! Nem röhögniiii!!! Nem az olyan fogkő;-D! Már gondolkoztam rajta...Csaba Brüsszelből hozott kövecskéje (Andi, Te tudod;-) még ott figyel a dobozkában...de félek, hogy elhagynám, vagy kiesik, vagy mittomén...
Mér'??? Bimbópiercing...nem nagy ügy mostanában...vagy myelvben...vagy ...khmm...soroljam?!;-DD
Persze, tudhatnám, hogy ennyire nem vagy "vad";-DD
vágom!:)
nekem is volt régen, aztán később az orromban is egy pötty...
2 perce ezen a hozzászólásodon röhögök :DDDDDDDDDD
megyek, mert már a könnyem is folyik...
átbillentem :DDDD
thanx :DDDD
nálunk a felét én ettem meg. szerencsére alig van benne szénhidrát....:D
akkor nálatok is fini ebéd (vacsi) lesz.:)
effelől nincsenek is kétségeim!!!
Hajrá, hajrá! De tényleg, most Bence az elsődleges, és ezt senki nem fogja a szemedre vetni. Addig türelem, és boldogsághormonok;-))
Mennem kell,,,elkezdőtött a bábábá...ez a nagyonálmosság jele. Ha elaludt, fürcsizek, és hajat mosok...megigazítom a kevés szemöldökömet...én így töltődök fel;-)).
Jájjj...vizuális vagyok...elképzelem az "egy falat kifli - két korty cici" folyamatot:-))). Én is nemrég adok neki vizet, a főzis kaja után. A gyümis után nem kell a védőnő szerint, mert abban elég víz van. Adtam már gyümilevet is, de nem arra akarom szoktatni. A sima vízre...az a legjobb.
Hol volt? Köldöködben?
iiigeeen... kell!!! sőt, még a 4is... de most valahogy tényleg nem igényli a szervezetem... :(
de mihelyst az "utamra térek" megváltozik ez is... tudom :)
pedig ott kellene lennem:-((
tényleg nem jó az a számláló...minnyá én nem is teszem fel:-(