Szappanopera (beszélgetés)
Jóhogy!! Már szárazon is tök tetszett neki!:DD
Nnna.. mentem.. sziasztok!
:D
nem akarom ismételni magam, de Te sem leszel túl messze, ha Miklósra költöztök... úgy beszélsz mintha legalábbis Debrecenben laknátok.:DDD
Sziasztok!
Remélem készült fotó, majd rakd fel!
hjaaa... sokat gondolkoztam én is, nyugi... úgyhogy a "szemelvények" alatt, bizonyos részleteket értek... pl. megismerkedés, londonban töltött 1 év, emlékezetes nyaralás, stb...
meg amik úgy megmaradtak... barátságok, nagy szerelmek stb... :) de nem 100%-os részletességgel :DDDD
Sandra és Andi meg sem érdemlik ezt a kiváltságos helyzetet, hogy egy nagyobb köpésnyire vannak egymástól...na jó mégis....de én is érdemelnék magamnak!!!!!
SZIGETSZENTMIKLÓSI KEDVES ARANYOS,ŐSZINTE NAGYPOFÁJÚ FŐZNI TUDÓ-ez nem feltétel- ÉS GYERMEK SZERETŐ ANYUCIK JELENTKEZZETEK AKIK NAPLÓM ALAPJÁN EL TUDJÁK VISELNI A STÍLUSOMAT!KÖSZI
Amúgy sziasztok.....
Vikke várom az életed részleteit..:O)...soxor én is akartam egy ilyet, de ha lenne az abszolút nem nyilvánosan...tudod a sötét foltok..ehhe..áh dehogy...amúgy tényleg kiváncsi lennék kik olvasnak minket és milyen szándékkal, néha úgy érzem kiteregetjük az életünket..
Szijasztook!!
Nálunk megy a visítás ezerrel :D Nemsokára megyünk lakást intézni :)))
Jó hétvégét Nektek is!!
Sziasztok!
Szandra millió pusza a "szaréért"!!!;D
Imádja..:)) Majd mesélek, de lassan indulunk..
Szép hétvégét nektek!
én ugyanolyat csináltam, mint a kakaóscsigás, túrót sűrű pudinggal összekevertem, megkentem a tésztát, dobáltam rá meggyet.
az volt a bajom vele, hogy nagyon nehezen lehetett a hígabb töltelék miatt feltekerni és a tepsibe belerakni. már kész, így nem néz ki rosszul, de még nagyon forró, szóval még lutri hogy nem-e ázott el a tésztája...
Na, már megy is haza....:)
basszus, jöhetett volna 10 perccel később, akkor küldtem volna édességet Nektek, de még a sütőben sül, Ő meg nagyon sietett.....
Szenya!!! :D
Megadtam neki a számodat, mert nem tudtam jössz-e, és tényleg nem akartam, hogy odamenjen szó nélkül. Mina nem ébred a kaputelefonra?? Vendégek?? Mi lett a süti??
el...:D
arra gondoltam, de ugye megérted, hogy ezt nem hagyhattam ki?:DDDD
Szajrét akartam...........!!!!!!!!;DDD
De tényleg.. ugye elhiszed??? Most tiszta vörös a fejem.. ilyen bénát wazze...