Szakítottál már azért, mert a fiú nem akarta elkötelezni magát (házasság, gyerek)? (beszélgetés)
Aha,az semmi,ma megszámoltam 7 tojásom van!
(Csak azt a csúnya lila nyuszit ne küldték volna)
Én már vóóótam ám! Most valaki más jön :PP
Akkor ikrek vannakvalakinek?Értem már.)Igen nem semmi és nem lehet egy könnyű helyzet:(
Azt már tudjuk, hogy a fejed körül vhol vannak a füleid.:)
Nem, csajok.Na akkor most TE mesélsz...
Régebben volt a tévében, 6os ikreket nevelt egy pár. Összenéztünk itthon,és fellélegeztünk. Iszonyú nehéz lehet 2,vagy több egyidős gyerekkel! Minden tiszteletem azoké a szülőké,akik bírnak a "feladattal" ! Fiúk?
Niki, á dehogy. Ebben a témában nem vagyok otthon.
De, azuram.Mivel itthon dolgozunk, így 2 zombi volt a gyerekekkel..
Te tudz valamit amit én nem :)
Muhaha....
Csak eleinte, mikor zombi fejjel, azt sem tudtam, melyik az eleje, melyik a vége a gyereknek.
Bedobtak a mélyvízbe rögtön...
Mindenki szépen sorra kerül :D
És utolérted már őket?:)
Komolyra fordítva: nehéz lehet ikrekkel,nem? :S
Oké.Én 2 db 5 éves után futkosok....
Lebuktam :DDD Itt aztán semmit nem lehet titokban csinálni:D
Dehogynem...Vhol olvastam, zűrös napod volt....
Jóvanna, nem lehet viccelni? :P
Hát, én elkezdem,és a többiek? Nekem 2fülem közé szorult a fejem,néha idetévedek és még mindig nem vasalok :D
Direkt választottam a hivatás kifejezést, ami egy kicsit többet jelent az én értelmezésem szerint, mint a munka... a megélhetés.
Szóval a megélhetés után a szerelmem, az otthonom;
már régen léptem volna, és a magam 1 %-ával nem küzdenék 99 %-os többséggel szemben. Veszett fejsze nyele.
Nem. De azért már többször is, mert én nem akartam elkötelezni magam.
Nem vallatás van, csak szimpla beszélgetés.....
Nem magyarázkodom beszélgetünk:) kérdeznek én meg válaszolok:)De tényleg senkiről nem tudni semmit csak róla most Ti jötök :DD
Nikolett, ne magyarázkodj az életedről! A tiéd, úgy éled,ahogy neked jó:) Nem úgy,ahogy mi itt szeretnénk-eee :P
Igen ezt én is mondtam neki de nem érti vagy nem akarja megérteni mit mondok:(
Az a baj, hogy téged mintha nem tekintene egyenrangúnak, talán mert fiatalabb vagy. Alkalmazkodj hozzá, vagy menj... Ez neki nagyon kényelmes, de mintha nem lenne korrekt veled szemben.
Hát ez szép, így is ,van de jó lenne ha ezt Ő is így látná.Szerintem ez már "beteges" ahogy érez irántuk ok szeresse semmi gond,de ennyire fa natikusan oda lenni értük,kikérni a véleményüket,tanácsot kérni dolgokban:((
Naná!!!
De a hivatása is utánam következzen..:)
Szerintem is ez a normális
Nem.Nem az a normális, hogy a családot választom.Akkor éljen azokkal, hálótársat pedig bárhol, bármikor találni....Az ember azt szereti a "legjobban", ha van ilyen egyáltalán, akivel együtt él.Hisz ezért élünk együtt valakivel, nem?
További ajánlott fórumok: