Szakítottál már azért, mert a fiú nem akarta elkötelezni magát (házasság, gyerek)? (beszélgetés)
Nálunk is így volt:)
A férjem azt mondta, hogy a mosogatás az egyetlen, amit nem csinál meg, bár időnként el lötyből egy-egy poharat vagy tányért, de ez után ismét jön minimum 5 év nem mosogatás:)
Nem, mint írtam már a férjem remekül tud port törölni, porszívózni, de utál mosogatni.
Én remekül végzek minden házimunkát, de utálok főzni, port törölni és ablakot mosni.
A fiam bezzeg szeret mosogatni, ahogy én is.
Tehát ha nem vagyok otthon, akkor és egyébként is a fiúk megcsinálják amit kell. És attól függetlenül, hogy kié a lakás...
Közös élet, közös döntés. Másképp nem tudnám elképzelni.
A saját személyes téren kívül az otthon közös, együtt élünk benne, jó esetben évtizedekig. Nem szeretnék ennyi ideig vendég lenni.
Én bármelyiket szívesen átadnám az én példányomnak :D
de nem, vasalni még sosem vasalt, mosogatni még csak-csak; de inkább törölgetne, attól meg falra mászom, utálom ha valaki eltörölgeti az edényeket, így arról letiltottam.
Mosogatógépünk mondjuk van, de egy hét lenne mire megtelik edénnyel, így nem fárasztjuk mrs aeg-t
Érdekes:))
Én sem örülnék ha egy pasi szó nélkül pakolna rendezkedne.Ne ,majd ha jónak látom akkor legyen ,de addig ofgadja el olyannak a házat mint amilyen.Közös döntés rág fogalom.Miben attól függ.
Nálunk szerencsére nem így van. Sehol nem laknék így 10 évig, de 1-ig se. Ha együtt élünk, és komolyan gondoljuk, nem csak ideiglenesen akkor dönteni is közösen döntünk, mert mindkettőnket érint.
Nem irigyellek.
Jaj ezt ne így fogd fel... figyelj én abban a házban élek, amihez semmi közöm, az exfeleség rendezte be, tervezte a kertet stbstb... a nyaraló szintén nem az enyém, oké a 3 kocsiból 2 az enyém, de mindkettőt kaptam... szóval ha így nézzük én sem vagyok jobb helyzetben, mégsem eszem magam, felesleges.
Amije van megosztja veled, mert szeret, ennyi
Az enyém, mikor összeköltöztünk, megkért arra, hogy ezt az egyet-mosogatást ne kelljen csinálnia, mert gyűlöli.
Meg is egyeztünk, Ő pakolja el a tiszta edényeket, enyém a mosogatás.
Mióta együtt lakunk szerintem max akkor mosogatott, mikor több napra elutaztam.
Oké akkor mondhatjuk úgy is,hogy a "Mi házunk,autónk" ha jobban hangzik de közben nem igaz.Múltkor találkoztam barátnőmmel kocsival voltam kérdzte Tied?Mondtam nem páromé.Most mondtam volna,hogy a mienk?Nem nem mondtam volna mert nem az enyém.
Magam miatt is takarítok...nem azért mert kidob de azért ha valaki valakinél lakik az más, Ő ott egy "megtűrt személy" ameddig.
Sosem lesz szavazati joga majd a sajátjában úgy csinál,pakol haogy neki jó.
Olyan mintha én itt elkezdenék rámolni húzni vonni tenni venni.Érdekes lenne.
Ez de gáz!
A férjem sosem mosogat, szerinte ez tipikus női munka:)
Érdekes ez is...
Volt, hogy a férjemnek volt lakása volt, hogy nekem, volt közös is, és jelenleg minden a fiúnké.
Érdekes lenne, ha csak azért csinálnánk valamit, mert egyébként kidobnának...
De az otthonom most holnap kitudja mi lesz.
De mégsem enyém ott semmi.Azt nem mondhatom,hogy a kocsimmal elmegyek mondjuk mert nem az enyém az Ővé.Ő vette, Ő tartja fent...
Szerintem ebben nincs semmi sosem lesz az enyém ok jelen pillanatban itt élek a "mi házunkban" de tudom nem a mienk az Ővé.Nekem itt semmim nincs miért mondjam,hogy a mienk?Persze úgy mozgok mint ha az enyém is lenne, de miért csináljak + munkát(mosatlan,szennyes ott hagyás) neki vagy magamnak, ha azt 5 perc alatt is megtudom csinálni?
Ezt nem értem.
Hát azért nem.Pl: hozzám költözne egy koma azt szanaszét hagyna mindent nem pakolna el maga után,otthagyná az asztalon a kajás tányért hát kérdem én kénytelen vagyok ezzel együtt élni?A sajátjában úgy él ahogy akar én tőle oda is tojhat az ágya mellé de engedjen már meg a világ nálam ezt ne tegye.Mikor egyedül éltem semmi bajom nem volt most meg??
Na ez lenne ha nálam élne a pasi.
További ajánlott fórumok:
- Hogy szakítasz vagy szakítottak veled!?
- Miért szakított meg velem minden kapcsolatot a "majdnem barátom"?
- Gyerek nélkül az élet. Örök elkötelezettség, vagy szabadság?
- Egy éves kapcsolat után felvettetem az összeköltözést, erre a párom szakított velem egy hét múlva
- 8 év után szakított
- Házasság és elköteleződés férfi szemmel