Szakítottál már azért, mert a fiú nem akarta elkötelezni magát (házasság, gyerek)? (beszélgetés)
Nem közös pénz az Ővé.Így nyilván nincs jogom ha közös lenne más lenne.
Vissza élnek azzal,hogy páromnak nincs családja párom meg buta, mert tudja jól mire megy ki minden de nem szól semmit csak bólogat és igykeszik kedvükbe járni.Ezt rossz nézni és ha ide leírnám miket szoktak mondogatni kiakadnátok:((
Ha a vagyoni szerződés csak a válás esetére szólna, akkor halál esetén te örökölnél, így meg majd a kedves tesókák fognak. Ha gyerek születik, akkor meg szintén hoppon maradnak a drága rokonok.
Gáz az is, ha a testvére ilyeneket mond, de az még nagyobb gáz, hogy ilyen szinten lehet befolyásolni.
Egyre inkább az az érzésem, hogy itt a pasi jár nagyon jól.
"Ingyen"-szerelembôl megkap mindent: szakácsnôt, házvezetônôt, szexet, rezsi-hozzájárulást.
Akinek ez a felállás nem tetszik, mehet :(
Egyébként minden rendben.
Hát nem vagyok szegény én sem.Egyfomra anyagiak kb.
Ők szerintem is a jussot féltik nem is véletlenül mondják/mondták neki előttem,hogy jól tewszed ha nem nősülsz meg minek,nincs neked már babára szükséged megvoltál Te azelőt is nélküle...
Mint írtam is ha lenne esküvő csak vagyonjogi szerződéssel így semmi nem lenne az enyém ha erre gondoltál.Ezt Ők is tudják de mégis.
Tudod ha valaki azt mondja a tesójának,hogy tudsz Te adni pénz a fiamnak esküvőjére,autó vásárlásába hisz se kutyád se masckád ott gond van.De ha mondjuk feleség lettem volna,vagy gyrekünk van ezt nem gedte volna meg magának de én sem mert közbe zsltam volna biztos de így mire fel szóljak.
Nem sajnos más dolog van szerintem itt nem Őt féltik.(((És ennek hangott is adtak.
Persze ez egy megint más téma.
Mit nem értesz ezen? Vannak emberek, akik úgy érzik, olyan kapcsolatban szeretnének élni, amit házasságnak hívnak.
Többek között te is.
Röviden és velôsen: ennek a férfinak te nem leszel a felesége, és a gyermekének az anyja.
Mivel ágyúval nem lehet verebet lôni... szabad lecserélni az ágyút...
Tudom,hogy nem a papír a lényeg,de jobb érzés,hogy nem egy kis barátnőként néznek rám.A családájban is engem olyan utolsónak néznek már mindneki férjnél van ,nős,eljegyzés van én meg le vagyok írva.Párom keresztfia most nősül 3 év után és jobban családtagként kezelik mint engem.Pl. párom sogornője mondtak igy a sogornők úgy a sogornőjeik és párom mondta itt vagyok én is ,és azt mondták ő nem a sogornőm.
Szóval töbre tekintették a 3 éve bekerült menyasszonyt mint engem.Erre értem,hogy semmibe nem néznek.Leírtak mint egy kis barátnőt aki ebből nem fog feljebb jutni és ez rossz.
És még sorolhatnám,hogy viselkednek
További ajánlott fórumok:
- Hogy szakítasz vagy szakítottak veled!?
- Miért szakított meg velem minden kapcsolatot a "majdnem barátom"?
- Gyerek nélkül az élet. Örök elkötelezettség, vagy szabadság?
- Egy éves kapcsolat után felvettetem az összeköltözést, erre a párom szakított velem egy hét múlva
- 8 év után szakított
- Házasság és elköteleződés férfi szemmel