Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Szakítás után... fórum

Szakítás után... (beszélgetés)

❮❮ ... 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 ... ❯❯
2011. ápr. 12. 09:25
Nem akarok bele okoskodni de ez a dolog olyan mint a dohányzás.Leszokni csak úgy lehet ha leteszed, persze így megterheled a szervezeted, de lássuk be annak úgy semmi értelme h ma még 1 szál meg holnap kettő...stb.Fejben kell elhatározni, van az a pont amikor a szívednek kell mondani állj és hagyni h az eszed érvényesüljön.De ha tudod h ez így nem működik akkor miért veszed fel a telefont?Szerintem az első pár napban a teljes elszigetelődés a legfontosabb.Telefont kikapcsolni, oda adni valakinek és esélyt sem adni arra h elérjétek egymást.A szerelem rosszabb mint a vénás drog...de jó is lenne függő lenni!:/Szebb napot.:)
1564. Bucóka20 (válaszként erre: 1563. - 2bc3a3b27f)
2011. ápr. 12. 09:07

Az utóbbi időben többször előfordult,h 1-2 (max3) napig nem találkoztunk.Végül mindig a békülés útjára léptünk.Utolsó alkalommal,ami 3 napig tartott,amikor már ténylegesen magamra parancsoltam,h vagy vele vagy nélküle...

Akkor sírva hívott,h nem tud nélkülem lenni,hiányzok neki....Végén műr közösen sírtunk a telefonba és ismét kibékültünk.Mondjuk ezek nem is békülések,mert nem veszünk (állt.-ba) össze csak megbeszéljük a dolgokat.

Talán úgy lenne a jó ahogy írod,h külön lenni és majd ha úgy alakul,akkor ismét együtt.

Csak az a baj,h amíg nincs lezárva,addig esélyem sincs továbblépni.

Ráadásul,ha minden igaz,akkor május elején megy külföldre dolgozni (1 hónapra)...

Vagy talán majd pont az az 1 hónap fogja "eldönteni"..?!!

Teljesen zavaros amit írtam,de nem tudom megfogalmazni normálisan.:S

1563. 2bc3a3b27f (válaszként erre: 1562. - Bucóka20)
2011. ápr. 12. 08:53

csak hagyj időt magadnak, ha még nem tudsz dönteni ne erőltesd.. majd az idő meghozza...

Úgysem tudod siettetni a dolgokat, nekem is egy bő fél évem telt el így, és aztán csakcsak megérett az elhatározás.

Csak csináld ami jólesik, ha úgy jó hogy találkozol vele, tedd azt, próbáld először csak kicsit eltávolítani magadtól, csak pár napra.. aztán találkozzatok megint és így tovább, folyamatosan szoktasd magad a hiányához.

Nekem is minden nap beleszakad a szivem.. de már nincs mit tenni...

1562. Bucóka20
2011. ápr. 12. 08:06
Szakítás után legalább már elkezdődött a folyamat,h vmi véget ért ezáltal fel lehet/kell dolgozni a tényt.Bárcsak már itt tartanék.Szakítunk már kb 3-4 hete folyamatosan,szépen lassan ment tönkre a kapcsolatunk,de mára már tényleg úgy érzem,h nincs jövőnk 1ütt.Most biztos,h nincs.Lehet,h hónapok vagy netán évek múlva lessz,de most nincs.Gyáva vagyok,mert félek végetveti a dolognak,már előre sajnálom őt meg magamat is.2,5 év ennyit ért... legrosszabb az egészben,hogy még mindig szeretem.Megbolondulok,ha belegondolok,h más lánnyal van,mást ölel,csókol,szeretget,másnak mondja,h szereti..... De!ez sem jó már,amilyen kapcsolatban vagyunk.Azt hittem soha nem lessz vége és mégis eljött az idő.Se vele,se nélküle....!:(
2011. ápr. 11. 15:43
Nehezek a szakítás utáni első napok...
1560. 2bc3a3b27f (válaszként erre: 1559. - 9a3270288d)
2011. ápr. 11. 13:36
bakki, írd már meg privibe mi ez mert nálunk nem jön be a youtube...
2011. ápr. 11. 11:57
Nem olvastam el a fórum szabályokat, ha megsértem akkor előre is bocsi.:D Hétfői kedvcsináló gyanánt: [link] 2:30-tól teljesedik ki...csak a dallamra tessék figyelni és a napsütésre...
1558. 9a3270288d (válaszként erre: 1557. - 2bc3a3b27f)
2011. ápr. 11. 11:38
Akkor végre valami jó is összejött, remélem a hétvégém nekem is olyan tartalmasan sikerül mint neked.Haverok, barátok, csinos lányok...és torzulás.:DYippiyáyéyó...
2011. ápr. 11. 10:18

Sziasztok, most jöttem vissza egy kis kiruccanásból, és ez a 4 nap baromi sokat segített.

Haverokkal leléptünk egy kicsit.. mintha kicseréltek volna.. tudom ajánlani mindenkinek :-)

2011. ápr. 10. 21:00
Azt gondolom h nincs nemesebb mint elengedni azt akit igazán szeretünk.Csak azért h Ő megtalálhassa azt amit bennünk nem talált meg.Aki megcsal, becsap nem érdemli meg azt h rápazaroljuk az időnket, gondolatainkat, érzelmünket.Ha kicsit is szeretett valaha akkor nem aláz meg mások és leginkább önmagunk előtt.
2011. ápr. 10. 18:28

"Egy nap majd besétál valaki igazán különleges az életedbe, és akkor majd rádöbbensz, hogy miért nem működött eddig soha a dolog mással..."

Egy kis vigasztalás :)

1554. Retroboy
2011. ápr. 10. 18:08
Hát igazadvan:'( nagyon szenvedek mert aztmondta telefonba hogy gondolkodik rajta de azota nem keres,nemhiv, Magyarul lese szar:(azota lett más amugy amiota egy kicsit "kurvás"lányal barátkozik elnézést a trágád szoért!!de azota lett más:(azota csaka pasik haverjai,barátjőnei csavargás érdekli,:(inkább csavarogni megy:(mint hogy felhivna vagy ijesmio és az egészben az esett a legroszabbul hogy aztvárta hozzám hogy Eltiltom mindnenkitől sé hogy lefogom a kezét magyarán mondva!!:(de eből egy szose igaz csak anyit kértem hogy 10 honap alat anyit elvárok hogy tudjam holvagy és kivel:( és utoljára is hazudott szépen nekem:(azmiatt is volt eza veszekedés:(és és akor eztaz egészet megint felhizta hogy eltiltom mindnekitől:(és ugye másnak jobban hisz mint nekem:(,de legalább ne szenvedtetne megmondaná hogy vége:(és hogy felejcsem el:( na mind1:(Kőszőnőm a tanácsot:(igazadvan és az lesz sztem:(ha eza dolog nemváltozik:( holnap irok hogy milett ezzel az egész kapcsolattal:( kőszőnőm az olvasoknak a megértést!!
1553. a6f6bb6c75 (válaszként erre: 1552. - Retroboy)
2011. ápr. 10. 13:49
szia! most még nagyon szerelmes vagy belé és ezért gondolod, hogy jobb lenne vele, de kell neked 1 olyan ember társasága aki téged nem szeret? mert akit szeretünk annak nem hazudunk, nem akrjuk, hogy rossz legyen neki főleg azt nem , hogy miattunk. Fiatal vagy még találsz sokkal megfelelőbb partnert idővel :)
1552. Retroboy
2011. ápr. 10. 11:42
:'(sziasztok én egy 17 éves Fiu vagyok:'( 10 hónapos kapcsolatom van a barátnőmmel:'(:'(tegnap szakítottunk elvileg:'( mert állandóan már minden hülyeségen ősze vesztünk:'(és nem tudtunk megbeszélni semmit:'(Ő aztvágta hozzám hogy éneltiltom mindnekitől ami nem igaz csak annyit mondtam neki hogy 10 honap alatt annyit elvárok hogy tudjam hollvan és kivel:'(és ő sokat hazudott nekem sokat átvert:( bevallom nembizok benne úgy mint régen de bizom bene a bizalom megvan:'(és őneki fontosabb a barátnőjei a csavargás:'( már nem keres:( kise akar békülni megsem akarja beszélni a telefonját kikapcsolja:'(:'(de én nagyon szeretem tiszta szívemből nemtudok élni eza lány nélkül:( kérlek agyatok tanácsot hogy milegyen vagy hogy mit rontottam el:'( köszi
2011. ápr. 10. 09:54
Ebben a megfogalmazásban van 1 apró hiba. "és imádtuk egymást, mindig.". A múltidő használata nagyon helyes viszont tényleg kezdj el azon gondolkozni h biztos h ismerték egymást már akkor miközben a kedvesed veled volt.Ergo, nem csak lecserélt hanem be is csapott.Tudom h mindent megtennél csak azért h vissza kapd, de megéri megalázni magad előtte!?Most az eszed használd és ne hagyatkozz a szívedre, ilyen helyzetekben csakis az ész tud segíteni.
1550. anyett101
2011. ápr. 10. 09:21

hát igyekszem.

csak nagyon nehéz magam túltenni ezen. soha nem gondoltam volna róla, hogy ő képes arra hogy szakít velem, majd nem is szomorkodik, hanem új barátnője lesz:(

iszonyat hiányzik.és imádtuk egymást, mindig.de elege lett az apró vitákból,meg megijedt az egésztől.

bár visszajönne:S az új csaja nemsokára elutazik amerikába,és szeptemberig ott lesz.

2011. ápr. 10. 00:17
Tudod furcsa meglátásom van ezzel kapcsolatban.Szerintem az jó dolog ha fáj a hiánya és kongsz az ürességtől.Ez nem más mint az h vissza igazolsz magad felé h igenis igazak voltak azok az érzések amiket iránta tápláltál.Jó az ha fáj.Nem mondom h az idő mindent meggyógyít mert az hamis vigasz lenne, csak tompulni fog benned ez az érzés.Viszont h "meggyógyulhass" ne viseld egy halott párkapcsolat gyászruháját.Kell a gyász csak nem mind1 h meddig.Ne legyél olyan megkeseredett fanyar ember mint ami belőlem vállt.Mondjuk, erről csak Én tehetek.Szenvedj és tűrj.
1548. anyett101
2011. ápr. 9. 20:16

nem tudom, most úgy érzem én vesztettem sokat.

neki jó, hisz van ki vigasztalja, én meg csak szenvedek.

2011. ápr. 6. 19:33
...Nc..Nem értek a Nőkhöz és a párkapcsolatokhoz sem.Csupán tapasztalat.
1546. 2bc3a3b27f (válaszként erre: 1545. - 9a3270288d)
2011. ápr. 6. 19:16

egyetértek, amúgy meg ki veszített többet??? ilyen alapon tuti ő...

Lehet hogy most nem így érzed, de a lecserélős kapcsolatok eleve baljósan indulnak.. a folytatás is ilyen lesz.

2011. ápr. 6. 15:15
A férfiaknak 1 jó tulajdonságuk van.Tudják h mit kell hallania 1 szerelmes romantikus nőnek.Veled is ez történt.Viszont az elgondolkoztató h januárban még minden happy aztán 2 hónap és vége.Szerintem nem csak pár nap után bontakozott ki náluk ez a dolog.Valószínű h már akkor is ismerték egymást mikor még veled volt a kedvesed.Lehet pont ez volt a baj h nem tudott mindkettőtökkel foglalkozni...döntött.Ha lecserélik a másikat azt nehezen lehet feldolgozni, viszont van erre 1 mondás ami szerintem igaz.' Mindig 1 rosszabbra cserélnek le." Nyugtasd magad azzal h majd Ő is megtapasztalja h milyen amikor lecserélik.Ez BIZTOS!
1544. anyett101
2011. ápr. 6. 10:51

épp ez az hogy irtóra szerettük egymást. kegyetlenül módon :D januárban még olyanokat írt h én vok minden álma, sőt februárban is..meg h velem akar megöregedni..és márciusban szakított...sok volt neki h bezárva érezte magát, meg h lekötöm meg ráakaszkodom :S

most meg másik csaja van...nemtom h ez komoly lesz-e nekik...pár napra rám már összejöttek...

és hangsúlyozom csodálatos kapcsi volt a miénk, de elege lett, sok volt a hiszti márciusban

1543. 2bc3a3b27f (válaszként erre: 1542. - Anyett101)
2011. ápr. 6. 10:08

Ha lecseréltek, akkor sajnos nem volt igazi az ő oldaláról.. szar mert felveti a kérdést, hogy valaha szeretett-e igazán... velem is hasonló történt pár éve.

Nekem egyszerűbb volt így, hogy haragudhattam rá...

1542. anyett101
2011. ápr. 5. 18:32
hogy lehet túlélni ha lecserélnek egy másikra 3,5 év után?
1541. 2bc3a3b27f (válaszként erre: 1540. - 9a3270288d)
2011. ápr. 4. 15:01
Jah márminthogy a guminyumit... én csak egy ismerősömtől hallottam...
2011. ápr. 1. 22:47
Jahh lemaradt.Lehet h én lakom messze a bekötőúttól és lehet h csak nekem volt a születésnapi ajándékom az h megmutatták az aszfaltos utat, de ezt ilyen formában még nem "hallottam"!
2011. ápr. 1. 22:44
Guminyumi:DDDDDDDD Jó forma vagy!:D
2011. ápr. 1. 14:14

sajnálom nem akartalak megalázó helyzetbe hozni.

Egy embert ettől amúgy sem neveznék nullának.:-)

Jah a guminyumi az tök jóóó

2011. ápr. 1. 09:07
Megmondom őszintén most megalázva érzem magam.:)"Anyunál" lakom én is.:S Megyek eret vágok, ezek szerint nulla vagyok.Bár nekem nincs személyi hitelem.Nah de ez már megint nem ide vágó dolog.Szegénynek biztosan kellett gumimacira.:))
1536. 2bc3a3b27f (válaszként erre: 1535. - 9a3270288d)
2011. ápr. 1. 08:28

Nem tagadom a felelősségemet, sokmindenben vagyok hibás, máshogy kellett volna kezelni pár helyzetet, és mást kellett volna mondanom a viták során sokszor, de nagyon remélem az ő érdekében hoyg valmikor majd ez a hozzáállás megváltozik.. majdcsak lesz egy olyan csaja aki gatyába tudja rázni.. mert ráfér, és tényleg egy nagyon aranyos édes, jó ember.. és mint ilyen nagyon ritka manapság.

Nema fizetés mertékével van itt a gond, hanem hogy pl 5 évig otthon laksz anyunál meg apunál, semmit de semmit nem fizetsz a közösbe, csak a sajátod amit a hónapban megkeresel ,és mégis sikerül valahogy 7-800000 személyi hitelt felvenni. Hogyan is???? ezt pl soha nem értettem.

❮❮ ... 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook