Szakítás után... (beszélgetés)
Szalonban? hogy én erre eddig nem gondoltam .. pfff...
Piercingem nekem is van és ahhoz amit csináltatni akarok sokminden köt, már vagy évek óta szeretném...
68??? Te én ennyiről indultam versenytánc elött...
Jah igen a diéta meg a fogyás a tánc miatt kellett, "régebben" latint táncoltam és imádtam, szóval lehet vissza kéne mennem.
Most mondjam azt hogy olvasni is röhej volt... tényleg nagyon vad lehetsz:-) de éééédes, de nem szívom a véred.. ez még nem jelent semmit.
Az jó hogy mindenkinek jól megy a sora.. e lehet még csak nem találtak ide a fórumra...
Miért is van véged tőlem???
Nekem sajnos az abajom hogy túl erős személyiség vagyok, és eddig mindig "gyengébb" pasijaim voltak, pedig tudom hogy mellém egy erős személyiség való.. más ugyse tud kordában tartani :-)
Igazságérzetem nekem is bazi nagy, és néha lázadozok dolgok ellen, de kezdem belátni hogy ha nicns értelme inkább nem fűrészelem az ágat amin ülök.
Sétálgatni én is szeretek, csak itt Pesten nincs sok olyan hely, ami ne lenne tele emberekkel, és úgy nem az igazi, utálom a tömeget. akkor már inkább hazamegyek Zegre. Jah én hasonlóképp pesszimista vagyok, inkább érjem kellemes meglepetés, és szeretek készülni is minden eshetőségre-- szakmai ártalom.
A dupla Whoopert nem értem... nehéz volt ledobni a pluszkilókat.. ne tedd ezt velem...még így sem vagyok egészen versenysúlyon, pedig nagyon kéne...
(itt tényleg versenysúlyt értek...)
Nekem most nincs a közvetlen közelemben olyan pasi akinek mondjuk nem csak szexre kellenék... és ha már azt mondod hogy a 30as pasik fele egyedül van az lehet takarja az 50%-ot de mennyiségben sajnos sokkal kevesebb, merthogy több a nők aránya főleg ebben a korosztályban.
Szóval a helyzet több pontos is hátrányos "ránk" nézve. De lehet veszek a macskát...
Nekem végem van tőled:D Észrevetted h jóformán csak mi beszélgetünk!? Ez jó dolog mert akkor mindenki másnak jól megy a sorsa.Édesanyám mindig azt mondja h 1 dolgot rontott el a nevelésemben.Azt h nagy az igazság érzetem és h kicsit(nagyon)nagy a szám.Kritikus vagyok, nem érdekelnek a következmények.Ha kell szembeszállok bárkivel ha vélt vagy valós igazam van.Rossz szokás, de ezen nem akarok változtatni.Jó pasi, most azért lefordultam a székről.Persze ez csak egészséges önkritika.Tisztában vagyok a "képességeimmel".Hajlamos vagyok lealacsonyítani magam, abból rossz nem sülhet ki.Inkább csalódjanak bennem pozitívan mint h agyon dicsérem magam közben pedig tehetség a holdba.4 x, én már a 3tól is félek!Menekülnek?:DD Lennék annyira nem normális h neked Mc-i ben is dupla whoopert kérnék:DNéha úgy érzem h jó ez így ahogy van.Aztán mikor este hazajövök belegondolok h milyen jó lenne 1 meleg test mellé bebújni.Érezni a natur bőr és haj illatát.Elszomorít, de aztán mint a Főnix madár, saját hamumból éledek újra.Nem tehetem meg h teljesen elengedjem magam.
Elgondolkozom azon h milyen jó lenne ha kiordíthatnám magamból az ürességet, csak bele a sötétségbe.Szeretek sétálni, mostanság egyedül, nincs kivel.Ha nem tudok aludni, felöltözöm berakom a fülembe a zenét és sétálok...éjszaka.Szellőztetek, átgondolok, terveket szövök.Ennél jobb csak akkor ha a hó is esik.
"Érted haragszom, nem ellened."
A nevetés jó dolog, és jobban érződik a cinizmus írásban, bárki mást mond, el ne hidd...
A normális persze teljesen relatív, nekem én nem vagyok normális, fel se vettek volna a melóhelyemre ha normális lennék... Itt az a szép hogy mindenkinek van calami stikkje:-)
A kinézet mindig jó szűrő, csak lehet nem kell túlzásba vinni... én eléggé nehezen bízom meg az emberekben, szóval nekem nem kell szűrő, amúgyis menekülnek előlem, mert nem tudok jó pofát vágni olyan dologhoz ami nem teccik.. és ha szar kedvem van nem fogok mosolyogni... ezt sokan nem értik vagy nem tudják tolerálni, hogy nincs meg a bájvigyor az arcomon.
Egy pasi 40 évesen van a legtutibb formában, míg egy lány azért annyira már nem.. kivéve én, mert jó génjeim vannak :-)
Hidd el jó pasi vagy, nem leszel talomban 40 éves korodig...
Vannak normális pasik. Meg kell találni őkat.
Nőkben is vannak gázos esetek :)
A 30as nők vele egyedül van. Ez azt is jelenti, hogy a hasonló korosztályban a férfiak fele is egyedül van. Szóval... vannak szabad prédák :)
Na de most őszintén nincsenek normális pasik a világban??? Némelyik akkora nagy rakás szerencsétlenség hogy azt már nézni is fáj.
Pl itt egy kollegám, folyton sír a szája hogy milyen szarul néz ki meg mennyire szőrös stb stb.. de nem tesz ellene semmit.. vagy könnyebb sajnáltatni magunkat, mint végre az asztalra csapni és elkezdeni csinálni is valamit?
Nekem kell elnézést kérni, kicsit paprikásabbra sikerült az előző pár...
A kisház kiskert kiskutya férjecskémmel kicsi fiammal nekem is nagy álmom. DE lehet hogy ez csak olyan dolog ami mindig képzelet marad. Mert ez szép rózsaszín kép, de ki tudja lehet a férjecském közben kettős életet él, a gyerekből meg valami idióta lesz.
az egyik barátnőmnek mondtam (rögtön szakítás után sírógörcsben) hogyha egyedül maradunk akkor az öregek otthonában kötőtűvel kergetem meg.
hááááát, én nem az az egy estés típus vagyok uh. ez a veszély nem fenyeget...
Én sajnos egy ritka béna példánya vagyok a női nemnek.. nekem sose mentek ezek a dolgok, hogy taktikázás.
pfff... én is a jókislány típus vagyok, csak ha valakinek hagyom hogy megismerjen, jön rá, hogy valójában nagyon nem jó kislány is tudok lenni:-).
A srác akiről írtam érdekel, de nem komolyan..
A csaj téged komolyan érdekel? lehet el kéne dönteni, hogy mi legyen.. de ha jó így ez a kis huza-vona akkor minek változtatni rajta?
Ált tapasztalat, de ez csak eddig a saját példámon jött be, ha 9-10 éve semmi, akkor már nem is lesz, van egy bizonyos idő sztem fiú lány között, amikor történhet kialakulhat valami, ha ezt a időt túllépik, akkor max haverok meg szivatás ilyesmi. Valahogy megváltozik a szemléletmód (leglábbis nekem) ilyenkor és már "csak" haver lesz, még akkor is ha az elején nagyon bejött.
Na most írjon valaki valami okosat:
Van egy srác aki bepróbálkozna, de az istenért sem tudom kideríteni hogy mire kellek neki...
azt tudom , hogy nem is olyan régen még nagyon bele volt szerelmesedve a főnökébe :-)hahahah.
De a mostani helyzetről nem tudok semmit.
Kevés az infó, és infó nélkül dönteni nem lehet...
Legalább azt el kéne dönteni hogyan viselkedjek vele.. a zavart röhögés sztem enm jön be (azt próbáltam) olyan béna vagyok az ilyenekbe :-(
Hát most mosolygok, de nagyon.Beszélgessetek, gyakoroljátok a megértést és elfogadást.Szerintem nincs itt baj!Szeressétek egymást, nem bonyolult.Most pedig mars és tessék neki írni vagy hívni...kezdjetek mindent előröl.Fontosak az alapok, mint ha most kezdődne ez a kapcsolat...Nincs együtt alvás, nincs csók..csak kétoldalas puszi.Sokan mondják h a töltött káposzta felmelegítve nem jó, szerintem még nem ették hidegen!;)Ahhoz h finomat tudj enni hagyni kell hidegen összeérni az ízeket.Nem annyira fanyar ez a dolog...Öveket bekapcsolni...Jó utazást kíván a pilóta...Hess.:P Tillárom, tillárom...
"inkább úr a pokolban, mint szolga a mennyben."
Így kellene igen,h nem találkozni,telefont nem felvenni...de nem tudom nem felvenni,mert megkattanok,ha huzamosabb ideig nem tudom h mi van vele?!Nem tudok tudomást sem venni a hívásáról , sms-ről stb..
Nehéz naon!
köszi:)
További ajánlott fórumok:
- Hogyan kell túlélni egy szakitást 8.év után?
- Mit csináltok, ha egy szakítás után folyamatosan síró görcsötök van?
- 12. hét utáni terhességmegszakítás hogyan zajlik, kinek mik a tapasztalatai, valamint mennyi időre rá esett újra teherbe?
- Szakítás után újra együtt!
- Szakítás 17 év után. Te milyen levelet küldenél?
- Szakítás után miért állítja azt egy férfi a munkatársainak, hogy a mai napig hívogatom, holott semmilyen jelet nem adok felé?