Szakítás után... (beszélgetés)
Szia!
Mi karácsonykor beszéltük meg, hogy szétköltözünk. Nem is konkrétan szakításról beszéltünk. Végül én egy hónapos élet-halál közötti időszak után szó szerint bepasiztam. Egy éjszakát akartam, és elsöprő szerelem lett belőle. Az ex-el is találkoztam abban az egy hónapban, ő inkább inaktív viselkedést mutatott felém, ezért is haragudtam meg rá egy kicsit... Szóval február közepétől meg egy másik fiúval jártam. Azóta együtt is lakunk.
Az ex nagyon jó ember, és csak akkor vette észre, hogy mi a konkrét helyzet, amikor látott rólam az egyik közösségi portálon egy fényképet, amin boldognak látszom. 9 évig tartott a kapcsolatunk, nem nagyon veszekedtünk, nem bántottuk egymást. Elmúlt, mást akart ő is és mást én. Illetve most már tudom, hogy ő szeretett volna engem visszakapni... de akkor ő akart első sorban elköltözni. Talán kommunikációs problémánk volt. Visszacsinálhatnám, de nem akarom. Ez az új srác nagyon tetszik és soha nem gondoltam volna, de nagyon tudom szeretni...
Szóval itt most én pasiztam be másfél hónapra a szétköltözésre, pedig csak egy éjszakás kalandot akartam.
Igen tudom.
De gyakorlatban nem megy, sajna nem a rossz tulajdonságok jönnek elő, hanem a rég elfeledettnek hitt emlékek.
És volt, hogy összefutottál vele és az újdonsült barátnővel?
Szia!
Szerencsére még így nem jártam,de úgy már igen,hogy szakítottam egy ex barátommal (akit ráadásul nagyon szerettem) és hamarabb becsajozott,mint hogy én bepasiztam volna.:-):-S
El kell felejteni,persze nem könnyű,ha szereted,de vedd elő a rossz tulajdonságait.Gondolj arra,hogy milyen jó lesz szabadnak lenni.:-) Mi mindent megtudsz csinálni,így hogy szingli vagy.
Ha szétváltak az utatok,akkor nem ő volt az igazi.
Sziasztok!
Nektek volt olyan, hogy közös megegyezéssel szakítottatok, aztán reménykedtetek benne, hogy a pasi megváltozik, rájön, hogy nem akar elveszíteni, de nemhogy nem ez nem történik be, hanem a szakítás után 2 hónappal becsajozik?
Hogy lehet ezen túlleni, mert ez már inkább hiúsági kérdés, mint az, hogy elvesztetted, nem?
Lehet,hogy senki nem kíváncsi rá,de nekem akkor is megkönnyebbülés kiírni magamból.
Tehát:
Végre egy kicsit sikerült megnyugodnom,erre üzent,hogy most indul.
Újra görcsbe rándult a gyomrom,és a könnyem megint eleredt.
5 hét után szakítottunk a pasimmal.Tegnap este tört ki a vita,ma mondtuk ki,hogy vége.
Ilyen rövid idő alatt is sikerült őt megszeretnem...és most vége.
Azt reméltem végre boldog lehetek...
Nemsokára átjön,visszahozza a dolgaimat,ami nála maradt.Rossz lesz őt így most újra látni.
Elég rendesen magam alá kerültem.Bőgök,mint egy kisovódás. :(((
Az őszinteség nem szégyen.Inkább akkor mondd el neki h legyen véhe és menjen amerre akar.Te meg menj vissza az -exhez-.Majd rájösz.
Mindenki a saját hibájából tanul.:-)
Nehéz az biztos sajnos:-(
Én a munkahelyemen találkoztam vele, más cégnél dolgozik,de egy telephelyen.Eddig nem volt ebből probléma. Remélem nem is lesz, ha jól csináljuk nem lehet.Ebben bízom!
Szia!
Szerintem se menj vissza az exhez.Engem is elhagytak nem is kis idő után és akkor azt hittem ő volt az igazi és nála tökéletesebb pasi nincs is a földön. És tévedtem. Kb másfél hónapja vagyok együtt egy fiúval ,aki mindenben lesi a kívánságomat, kedves velem és már most Társnak tart.
Exem nem vitt sehova, ő is nélkülem ment, ha akart valahova menni. A mostani Párom meg már 1 hét után elvitt a haverjaihoz, bemutatott nekik és mindig visz mindenhova és ő is jön, ha én megyek a barátnőimmel, ismerőseimmel.
Próbáld az előzőt elfelejteni és új lappal kezdeni az új párod mellett. Adj neki is esélyt, ha bizonyít,akkor megérdemel, ha nem, akkor meg úgyis eljön az igazi meglátod:-) Kitartást és fel a fejjel.
A "rossz fiúk" vonzzák a "jó kislányokat".:-))
Szerintem az exed felejtsd el,van nála sokkal jobb is.Kinek van szüksége egy nemtörődöm pasasra?Ha érzed h a mostani szeret,akkor vele várj,h h alakul.Lehet megszereted.:-)
Szia!
Nem csak ez a két pasi létezik a világon,ha egyik sem megfelelő,akkor-keresni- kell egy harmadikat.Ha nem érzed jónak a mostani kapcsolatod,nem kell feltétlenül visszamenni az exhez.
Azt írod h megbántott...mivel?-ez sem mind1
De ha félév után szétmentetek,gondolom akkor nem volt az a mindent elsöprő szerelem és biztos nem 2x-3x bántott meg.
Sajnálom!
ezt a megoldást nem igazán értem, hogy gondolja. Nem lehet másokkal ilyet tenni, ha nem akar kapcsolatot akkor menjen el és engedjen Téged is továbblépni.
Igen tökéletesen leírtad.
Én is így gondolom,de ő még mindig nem érti meg. SMS-t is ír, hogy kezdjük újra, csak hagy bizonyítson,de nekem a kettő ugyan az és mondtam neki, hogy nem megy, nincs erőm hozzá. Remélem megérti tényleg, mert nem akarok haraggal elválni és jobban megbántani. Most így jó, elvagyok ,végre kicsit megkönnyebbültem és keresem a boldogságot és bízom benne eljön, addig türelemmel várok és élvezem az életet.
Mást nem tehetek ,görcsölni úgysem érdemes, erre már rájöttem:-)
Köszönöm szépen. Sajnálom, hogy Ti is szakítottatok.
Én azt próbáltam megmagyarázni a srácnak, hogy tényleg nem értem miért most akar megváltozni, miért nem akkor akart, amikor még együtt voltunk, de voltak gondok? Én eddig sosem kezdtem újra egy megromlott kapcsolatomat sem, mert nem működne szerintem, ha egyszer elromlott, nem biztos hogy másodszor működne. A volt pasim is monda lehet, de nem is adok esélyt hogy bizonyítson. De nem látok magamba erőt hogy újra belevágjak és ezt nem érti meg.
Nem változott semmi az egy hét alatt. Fura érzés, könyörög, ajánlatokkal bombáz, de én már nem bízom a változásban és nem érti meg.
Tudom ha nem adok még egy esélyt akkor nem is tudom meg működhet-e,de ha adok és megint csalódok nekem lesz szar!
Közben meg egy sráccal elkezdtem msn-ezni meg ebédeltünk is együtt. Nagyon kedves.
Csak nem tudom mit tegyek, lehet jobb lenne egyedül? Vagy ha kínálkozik lehetőség éljek vele, hátha most végre sikerül?
Veletek mi van?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan kell túlélni egy szakitást 8.év után?
- Mit csináltok, ha egy szakítás után folyamatosan síró görcsötök van?
- 12. hét utáni terhességmegszakítás hogyan zajlik, kinek mik a tapasztalatai, valamint mennyi időre rá esett újra teherbe?
- Szakítás után újra együtt!
- Szakítás 17 év után. Te milyen levelet küldenél?
- Szakítás után miért állítja azt egy férfi a munkatársainak, hogy a mai napig hívogatom, holott semmilyen jelet nem adok felé?