Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Szakítás után... fórum

Szakítás után... (beszélgetés)

❮❮ ... 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 ... ❯❯
1415. Zeusz33 (válaszként erre: 1404. - 3e49239215)
2010. ápr. 18. 16:07
Szioka fel a fejjel egy pasi se érdemli meg,hogy köny áztasa a szemedet.Szakitottatok lezárult az életed egy szakasza.Most a szakitással egy újabb kezdödik ami bisztos szebb lesz az élet tele van csodálatos dolgokal.
1414. tamaryn (válaszként erre: 1413. - FiliDigi)
2010. ápr. 18. 15:01

Szia!

Bele fox botlani.majd mikor nem várod.Ugy látom itt hogy optimizmusban nincs hiány és erős,önálló,talpraesett vagy.Igy kihuzod addig mig beköszön a happy.Sok sikert!

1413. FiliDigi (válaszként erre: 1410. - C8da8c8bb8)
2010. ápr. 17. 13:10

Szia!

Grat, remélem így is marad! Sok boldogságot a jövőben. Én elvagyok élem az életem és remélem egyszer belebotlok az igaziba.

1412. pippoplollipop (válaszként erre: 1404. - 3e49239215)
2010. ápr. 16. 20:37

Ó, nagyon sajnálom.. :( Nekem is az a rémálmom kb, hogy megtudom, hogy új barátnője van..Nagyon meg tudom érteni, hogy kiborultál.

Mennyi ideje voltatok együtt? Mikor szakítottatok?

1411. Babyshambles (válaszként erre: 1409. - FiliDigi)
2010. ápr. 16. 11:05

Nekem egy csávó írogat, aki nagyon jófej meg minden, de dagi... és nem akar lefogyni... én meg utálom a dagi fiúkat. Úgyhogy vele se lesz semmi. :S

Majd 7 év múlva. :)

2010. ápr. 16. 10:46

Sziasztok!

Mindig bekukkantok ide, és elolvasom mi újság. Sajnálom, hogy még mindig ebben a helyzetben vagytok.:( Drukkolok nektek, egyszer úgy is jobb lesz!:)

Nállam nagy a boldogság. Nekem bejött az új kapcsolat eddig, és már 3 hónapja a legnagyobb happy van. Sőt...3 hete 1ütt is élünk.:D

1409. FiliDigi (válaszként erre: 1408. - Babyshambles)
2010. ápr. 16. 09:07

Nem mondanám konkrétan, hogy van. szakításon gondolkodom. Elmúlt 1 hónapból egy hétvégét sem töltöttünk együtt. A héten is csak hétfőn volt nálam ,meg tegnap este 10 után jött.

Nagyon nem vagyok vele boldog, ezt meg is mondtam neki ,meg látja is. Próbál változtatni azt mondja, de én meg mondom nem látom ,mert ígérgetni én is tudok, az nem nehéz, de ez hogy héten 2 napot töltsünk együtt, illetve kettő estét, ez nekem nagyon kevés.

Az életem többi része ok ,de szükségem lenne egy igazi pasira. De elvagyok nem sürgetem ,csak jön magától is.Csinálok progikat, lefolglalom magam!

1408. Babyshambles (válaszként erre: 1407. - FiliDigi)
2010. ápr. 16. 08:35
De neked van ez a másik csávó is. :) Így én is le tudnám magam foglalni. :P
1407. FiliDigi (válaszként erre: 1406. - Babyshambles)
2010. ápr. 15. 16:16

Hát igen az idő kérdés valóban. Én 5 hónapnál tartok ,de már jobb, nagyon lefoglalom magam. De tudom és nem tagadom,ha kopogtatna visszafogadnám ,de nem biztos helyes lenne.

De megvagyok már nélküle is, igaz éjjel vele álmodtam és reggel hiányzott, de élnem kell, nem zuhanhatok össze.Már sírni nagyon ritkán sírok szerencsére.

SMS-t miért írtál neki? Szoktatok beszélni?

1406. Babyshambles (válaszként erre: 1405. - FiliDigi)
2010. ápr. 14. 23:52
Már akinek segít az idő. :) Mondjuk kérdés mennyi időről van szó. Én fél évnél járok. Ma megint sikeresen bőgtem az exem miatt. Még sms-t is írtam neki - persze nem válaszolt.
1405. FiliDigi (válaszként erre: 1404. - 3e49239215)
2010. ápr. 14. 21:48

Szia!

Sajnálom, hogy ez történt!Amikor engem elhagytak én sem ettem,csak tengtem-lengtem és bőgtem!

Nekem az segített, hogy megpróbáltam és szerencsére sikerrel lefoglaltam magam. Olvastam,barátnőimmel voltam, kikapcsolódtam. És hát lehet furán hangzik ,de az idő segít!

Csak próbáld pozitívan nézni a dolgokat. Nehéz ez biztos, de menni fog, csak kitartást! Ide írj szerintem sokan szívesen adnak tanácsot és elmondhatod ami bánt, és persze ha valami öröm is ér!

2010. ápr. 14. 20:37

Sziasztok én még új vagyok itt. Én is szakítás után vagyok, azóta nem eszem, nem alszom, csak sírok és megalázkodok....

Meg tudtam, hogy a volt pasimnak már van új barátnője, de én ebbe a tudatba beleőrülök, ha valaki ilyen helyzetbe van kérlek sos segítsen mit tegyek, hogyan éljem túl mert már nem bírom.....

Csináltam egy ilyen fórum témát akinek kifejezetten ilyen problémája az kérlek oda is írjon.

Köszi csajok várom a tanácsokat és ti is legyetek erősek ha tudtok, majd még írok ha kilátok a könnyeim mögül...

1403. FiliDigi (válaszként erre: 1401. - Mstak)
2010. ápr. 13. 23:26

Légy erős, és a magad érdekeit nézd!

Én idegeskedtem egy link pasi miatt és szar, tanultam belőle, remélem sokat, majd kiderül a jövő megmondja!

1402. FiliDigi (válaszként erre: 1398. - Mstak)
2010. ápr. 13. 23:25

Szerintem is hagyd! Ne fecséreld rá az időd, nem érdemel meg Téged!

Még tényleg nem alakulhatott ki szerintem annyi kötődés!

Én is zűrös pasival kezdtem ,de én is próbálom lezárni ,bár mi lassan 4 hónapja vagyunk együtt, de már belefáradtam a dolgokba!

1401. mstak
2010. ápr. 13. 22:12
Hívott nemrég ,h mi van velem találkozunk nemsoká.mondom neki ,h zárja le normálisan azt a kapcsolatot ha engem akar. majd lesz valahogy. majd beszámolok.köszi a segítséget
1400. Zeusz33 (válaszként erre: 1397. - FiliDigi)
2010. ápr. 13. 21:49
Nem voltál gonosz!Nyilt lapokkal kel játcani.Engem megcsalt minket egyenlöre csak a gyerek tart össze de szeretnék változtatni rajta.Azon kivül semmit nem képes csinálni csak a gép elöt ücsörög.
1399. pippoplollipop (válaszként erre: 1398. - Mstak)
2010. ápr. 13. 20:58
Szerintem ne foglalkozz ezzel a pasival..egy link alaknak tűnik, addig szabadulj meg tőle, amíg nem késő és nem kötődsz hozzá túlzottan.Ha pedig az álmai nője vagy, azt úgyis ki fogja mutatni..egyelőre hagyd a témát szerintem.
1398. mstak
2010. ápr. 13. 19:39
Sziasztok! Segítsetek ,h mit csináljak! Randizgattam egy hétig egy pasival úgy ,h tudtam kapcsolatban is van meg nem is a nőjével.azt mondta azért nem hagyja most még ott mert vizsgára készül meg mit szólna mindenki ,h másik nő miatt hagyja el.mondta,h ez miatt ne találkozzunk . majd megkeres mikor tényleg teljesen lezárta. nem akarja így mindkettőnket szenvedtetni.mert a lány is tudja ,h én vagyok. de nem értem miért nem száll már ki abból ami nem működik minek erőltetik. teljesen belezúgtam ez az 1 hét alatt. miért fogok én ki állandóan zűrös pasikat wáááá !! reménykedjek hátha tényleg keresni fog?
1397. FiliDigi (válaszként erre: 1396. - Zeusz33)
2010. ápr. 13. 11:41

Hát nem hatódtam meg, mert én is mondtam neki, hogy én sem nyavalygok a pénz miatt meg mindenki magáért meg a családjáért dolgozik és unom már ezt. Mi meg nem is vagyunk család, nem is élünk hivatalosan együtt! Heti mondjuk 3-4 X nálam alszik, de ennyi! Nálam ez nem együtt élés.

Tegnap felvetette, hogy szeretne összeköltözni,de nem erőszak, én meg mondtam,ne haragudjon ,de amíg nem változtat a dolgain,addig erről szó sem lehet.

Most kitalálta munkahelyet keres ,mert akkor többet lehetünk szerinte együtt! Hát passz. Meg kérdezte gondolok-e a jövőnkre, mire én kegyetlenül mondtam ,hogy jelenleg nem ,mert így viselkedik. Nagyon gonosz vagyok vele?

Nálatok mi okozza a problémát? Miért nem működik úgy ahogy kellene?

1396. Zeusz33 (válaszként erre: 1395. - FiliDigi)
2010. ápr. 12. 14:38
Jól gondolod!Gondolta meg fogsz hatódni,hogy értetek dolgozik.Mindenki a családjárt dolgozik nem csak ő egyedül.Mi sokat vagyunk együtt de még se vagyunk boldogok már nem olyan,már nincs meg az a szeretet,vonzalom.
1395. FiliDigi (válaszként erre: 1394. - Zeusz33)
2010. ápr. 11. 10:04

Én is ezt mondtam neki, hogy nekem nem a szavak kellenek, hanem a tettek. Mondani lehet bármit, de tettekkel kell bizonyítani.És bevallom unom már a dumát, hogy "értünk dolgozik", mert így nincsen értünk,mert nem is van velem.

Jól gondolom?

1394. Zeusz33 (válaszként erre: 1393. - FiliDigi)
2010. ápr. 10. 21:22
Szioka ha szeretne ahogy mondja több idöt töltene veled,mert boldoggá akarna tenni.
1393. FiliDigi
2010. ápr. 10. 20:39

Sziasztok!

Mi van veletek, hogy vagytok? Az én kapcsolatomnak azt hiszem vége ,csak még nem mondtuk ki. Ő álltja, hogy szeret, de kb semmi időt nem szán rám és engem ez már zavar. Nem hiszem, hogy ez tovább működhet így, mert ennek sok értelmét nem látom.

Szerintetek? Kicsit szeretem én is, de erre így nem lehet semmit alapozni szerintem!:-(

1392. FiliDigi (válaszként erre: 1389. - Laura022)
2010. ápr. 1. 07:22

Ha nem vagy boldog, próbálj meg ezen változtatni ,ha az kell lépj ki. Nehéz lesz ez biztos ,de nagyon sok öröm van az életben. engem elhagytak 5 hónapja 6 év után és nagyon padlón voltam.Szenvedtem ,de aztán rájöttem, hogy van jó kis életem. Pasi meg majd jön. Hiányzik nekem is az igazi, bevallom én is szoktam gondolkodni ,hogy mikor találom már meg az igazi társam ,de jól lefogllom magam és egyedül lenni még mindig jobb, mint egy boldogtalan kapcsolatban lenni ,legalábbis nekem.

Nem akarlak megbántani ez csak az én véleményem.

a mostani pasimnál én is gondolkodom ,hogy nem jó ez így,de mellette ennek ellenére is tudom élni a saját ki életemet és ez jó.

1391. laura022 (válaszként erre: 1390. - Sun27)
2010. márc. 31. 21:04

Tudom csak nehéz lépnem..

Meg előtte nekem nem volt ilyen hosszú kapcsolatom,mindegyik pasi aki volt csak szexet akart aztán meg leléptek,meg hazudgáltak...és attól félek megint ez lenne,hogy csak átvernek.De megpróbálok beszélni vele,miért ilyen és talán tudunk változtatni de ha nem akkor lépni fogok akármilyen nehéz is lesz.

1390. sun27 (válaszként erre: 1389. - Laura022)
2010. márc. 31. 20:49
Pedig ha Te vagy a képeken, akkor lehetne önbizalmad. :)) Nekem is mindig mondják az ismerősök, hogy találhatnék jobb srácot, de ezt azért könnyű mondani és más dolog elhinni. Azt hiszem, már én sem vagyok szerelmes, csak nagyon kötődöm hozzá. Mi nagyon jó barátok is vagyunk, éjszakákat beszélgettünk át anno és még mindig vannak ilyenek. Nehéz. Ha ennyire nem vagytok egy hullámhosszon, akkor viszont lehet, hogy lépned kéne, mert akkor ez még barátságnak is nagyon kevés. Neked kell tudnod, mennyire fájna, de valamit lépned kell, vagy ez lesz örökké...
1389. laura022 (válaszként erre: 1388. - Sun27)
2010. márc. 31. 20:14
Nem vagyok az már régóta.De talán megszokásból vagyok még vele,mert félek attól,hogy önálló legyek,egyedül éljek és intézzem a dolgaimat,meg azért szeretem is de nem szerelemből úgy érzem.Csak mindig az jut az eszembe ha elhagyom,lehet többet nem is találok pasit magamnak,lehet ez hülyeség.De semmi önbizalmam nincs.
1388. sun27 (válaszként erre: 1387. - Laura022)
2010. márc. 31. 20:08
Hm, ez tényleg érdekes. Nem mondom, hogy minden kapcsolatnak ugyanolyannak kell lennie, de ha ennyire nem beszélgettek, az nagyon furcsa. Miért vagy vele tulajdonképpen? Gondolom, nem vagy boldog...
1387. laura022
2010. márc. 31. 20:05
Hát nem tudom...de az elején se beszélgettünk nagyon,mert egyszerűen leblokkoltam ha vele voltam és nem jutott eszembe semmi,nem tudom miért..sokat szexeltünk,meg dvdztünk meg a barátaival voltunk.De mostmár nincs semmi,se szex,se dvd,a barátaihoz se visz már meg semmi,nem szeret már ez lehet szerintem :( Hiába lakunk együtt,reggel elmegy este hazajön és alszik ennyi..
1386. sun27 (válaszként erre: 1385. - Laura022)
2010. márc. 31. 19:59
Akkor nem is értem, hogy lett ebből kapcsolat, ha nehezen beszélgettek egymással? Fizikai vonzódás, vagy mi ez? S akkor hogy telik egy nap? Vagytok egymás mellett?
❮❮ ... 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook