Szakítás után... (beszélgetés)
jaja, csak szinesfénygyűjtőkkel ne találkozzak...
amúgy is eléggé jártas lehetsz a témában, ahogy elnézem.
aha aha, az tök jó, ki is festhetelek? lécci lécci..Aztán pár fotó és fel a netre.. hahahahah
Azt hiszem rémálmaim lennének
Kellemes partner vagy. Ez tény! Szórakozol rajtam!? Húzzak bohóc ruhát és piros orrot?:P:D
Szeretek veled társalogni, ma is voltál eszemben bent a munkahelyen.
ok.. ok... síró pityogó vagyok, és akkor mi van?
Tartás mindig is volt/van/lesz bennem.. ettől nem kell félni.
Anyuci szokta mindig mondani, hogy figylejem meg mindenki megkapja a magáét az élettől, és ha szerencséd van végignézheted...
"Miért van az hogy a síró embereket nem szeretik. . "
Picsogósan, nyafogva:P:)
Szép család lehet, tipikus minden lében kanál.Kerülendő...Szerintem ne sajnáld h így alakult.Jobb mint ha házasság és 1 gyerek után jön ez elő.Fontos a tartás, legyen benned!
Tudtommal nem ő volnta be őket, ők önszorgalomból gondolták hogy mekkora gáz az hogy minősítettem (sacc 2 év alatt 3x 4x) 1-1 igen előnytelen tulajdonságát...
"picsogósan, nyafogva"? hmmm
Nem tudok érdemben ehhez hozzá szólni.Hagyd a saját nyomorában.Majd lesz neki valaki aki elnézi ezeket a dolgokat neki.Neked majd lesz olyan valaki aki picsogósan, nyafogva is elvisel!
Ha Ő így rendezte akkor legyen büszke magára.Remélem kihúzva jár az utcán...Ne haragudj h ezt mondom de1 jellemtelen inas a volt kedvesed.Aki ezt így tudja rendezni h bevonja a családot h védjék meg...hát mi mást lehet róla mondani!?
Azt hiszem most megcsináltam a felfordulást, de minek is??? no nézzük:
a kedves ex család most azért van kiakadva rám.. (merthát kire másra) mert párszor megemlítettem hogy vannak bizonyos "hiányosságok" benne, és mivel a tesójával jóban voltam(vagyis úgy gondoltam) segíteni próbáltam.
Dehát hogy merem én felhozni azt, hogy Tomika nem tökéles úgy ahogy..
Bakki, ha valaki majd 30 éves koráig enm bír anyagilag felelősséget vállalni magáért (nemhogy értünk)akkor mi a fenét akarok én?
Folyton hagyja hogy hülyét csináljanak belőle, kihasználják, mert olyan kis vajszívű, és msot itt van hogy nekem kell segíteni rajta.. és nem arról van szó mert megteszem, szivesen, de az elqrt nevelést ne próbáljok meg feljogosítani, és elnézni felette... hogy lehetnek ekkora struccok...
Engem azért utálnak mert kimondtam ami nyilvánvaló.
Ne tedd, Ne legyél Birka.Aki ha kell random béget.Elveszíted az egyéniséged.Lázadj és tiporj el mindent és mindenkit annak érdekében h neked JÓ legyen.Még ha vesztesz is...lesz tartásod h kiálltál az elveid ellen.
" gyújtsd fel batman Gothamjét és nézd ahogy ég "
Miért van az hogy a síró embereket nem szeretik.. valakinek csak akkor kellesz ha minden ok, vagy ha úgy csinálsz hogy minden ok?
Haza akarok menni.. otthon se lesz jobb, valsz az anyám is szétszed, de legalább Zegen leszek.
Meg kell tanulnom beállni a sorba és befogni a számat és feltenni a vigyort.. amit mindenki elfogad.. másképp nem kellek, ugye? Attól félek csak, hogy el fog tűnni belőlem valami.. anélkül pedig én is eltűnök.
nem bírom azt hogy folyton megaláznak.. elegem van, nem tudok és nem akarok többet hallani arról hogy mit csináltam rosszul és a hibáimról, eléggé bánt engem is nem kell hogy lépten nyomon a fejemre olvassák. Azt hittem eddig egy szerethető ember vagyok és nem egy "féreg".
Isten látja lelkem jót akartam.
Az a fura hogy emberek nagyon hamar felejtenek, senki sem emlékszik már arra hogy amikor gáz volt, csak én voltam mellette, törődtem velük és ahol tudtam segítettem, most meg elég annyi hogy rossz embernek mondtam el a gondjaimat és bíztam meg benne... és rögtön én vagyok a legborzasztóbb ember a világban. Szinte nevettséges.
Büdös kemény 7végém voltnekem is, összefutottam az x-el no meg a kedves családdal akik úgy isten igazából rámzúdították az összes harag/csalódottság és nem utolsó sorban a dühüket.
Szóval hivatalosan is egy féreg vagyok...
Csalódtatok már emberben annyira hogy hirtelen levegőt sem kaptok? mintha valahogy lefagyna az ember és már csak kívülről látna mindent..
Hallom amit mondanak, és valahol fel is fogom, de mintha nem is velem történne mindez.
Nem tudsz sírni vagy válaszolni, vagy mozdulni... csak arra tudsz gondolni hogy ez nem lehet.
Törvényszerű az hogyha az ember csalódik egy "barátban" akkor hirtelen több ember is mellé áll és rádzúdítanank mindent? Vajon még mi jöhet ezek után... nem vagyok rá kiváncsi
Érdekes éjszakám volt.1 rég látott Bp-i haver/barát várt a lépcsőháznál.Kikerekedett a szemem, pláne mikor megláttam h felpakoltan érkezett.Nem, nem a ruhái voltak hanem szesz.Láttam nagy a baj, próbálta palástolni de azért kibökte...Nő ügy.Gyors betessékelés, két pohár..és adjunk neki.Az első pohár után kibökte h 6 év után megcsalásos szakítás.Elmondta h az a terve h rommá issza magát és még éjszaka vissza megy és hát balhézni fog a sráccal.2. pohár. sikerül meggyőznöm h ennek semmi értelme.Hisz csak magából csinál bohócot, és h számoljon el önmagával a lány.A srác nem tehet róla, hisz férfi...kihasználta az alkalmat.Láttam eljutott a tudatáig h igazam van.Nem került sor a 3. pohárra..belátta h értelmetlen széllel szembeni pisálás.Hazatért a szüleihez éjszakára.Nem tudom h mi van az emberekkel!Miért kell megalázni a másikat!?Nincs bennük tartás!
Erős srác, tudom h feldolgozza.Ez amolyan hirtelen felindultságból elkövetett "bánat italozás" lett volna.Sajnálom szegényt, de nem mondanám neki ezt meg.Ilyen helyzetben szerintem az a legrosszabb ha valaki szánakozik a másikon.Most a hűtőben pihen a szesz... Fanyarosan tekintek rá.Amibe 1 ember a bánatát akarta ölni én majd abból érezzem jól magam...
"Életem huzatos váróterem.Hamis lapokkal játszik velem."
Tényleg jó lehet fennt a levegő, az én egyszerű 172 cm-el egyszerű halandónak minősülök...
A térdkopás nálam is megvolt, de én abbahagytam még mielött komolyabbra fordultak volna a gondok.
Kickbox az kemény... meg amit leírtál.
Nekem még soha semmim sem törött el, most bár nem hallani de épp lekopogtam...
További ajánlott fórumok:
- Hogyan kell túlélni egy szakitást 8.év után?
- Mit csináltok, ha egy szakítás után folyamatosan síró görcsötök van?
- 12. hét utáni terhességmegszakítás hogyan zajlik, kinek mik a tapasztalatai, valamint mennyi időre rá esett újra teherbe?
- Szakítás után újra együtt!
- Szakítás 17 év után. Te milyen levelet küldenél?
- Szakítás után miért állítja azt egy férfi a munkatársainak, hogy a mai napig hívogatom, holott semmilyen jelet nem adok felé?