Szakítás után... (beszélgetés)
Nem akar semmit...de amikor a szükség szólítja, akkor megjelenik nálad...tényleg nem érted?:(
Az ember néha mond olyat, amit nem gondol komolyan, utána vagy megbánja vagy nem, de ha szerelemről van szó, akkor igen...én a te helyedben továbblépnék...
Sziasztok!
2 évig voltunk együtt az exemmel.
3 hónapja szakítottunk. Nincs közös jövőnk, nem minden volt fenékig tejfel a kapcsolatban és én mégis a sok rossz ellenére csak a jóra emlékszem, és még mindig csak kesergek, még mindig ott van a szívemben. Mikor fog onnan kikerülni, mikor fogok végre túljutni rajta, mikor fogom már nem szeretni ...
Sziasztok! 12 év után ma szakítottam a barátommal. El sem tudom képzelni hogy milyen lesz nélküle az élet...és 23 évesen voltam utoljára egyedül. Már nem is emlékszem h milyen az...
Félek hogy nagyon nehéz lesz, szinte mindenünk közös, és szinte mindent együtt csináltunk, együtt sportoltunk. Nagyon félek h a végén a könnyebbik utat választom és megengedem hogy visszajöjjön pedig nem szabad.
Nagyon szeretem és tudom hogy ő is engem, de kiderült hogy egyáltalán nem tudok bízni benne. Mindig voltak apró jelek, furcsaságok, volt hogy kaptam névtelen levelet is...de mindent ki tudott magyarázni és én hinni akartam neki. Csak belül éreztem vhol, hogy nem stimmel. Most pénteken felhívott egy kolleganője h hónapokig kavartak, szeretné ha tudnék róla. Barátom persze mindent tagadott, előtte már sokat mondogatta h az a lány elmebeteg....nekem meg gyomorgörcs és 2 napig járt az agyam szünet nélkül h vajon ki mond igazat? Végül ma hajnalban megnéztem az emailjeit - a jelszava egy 3. lány neve volt akire gyanakodtam egy időben - mindent gondosan kitörölt, de volt 1 emailezés, amit nem vett észre és abból minden kiderült...még ezek után is tagadott. Most már tudom hogy a többi gyanúm is biztos hogy megalapozott volt, de sose gondoltam volna hogy ilyen jól tud hazudni. Ő csak sír és vissza akar kapni de én már tudom h nem szabad folytatni...de nagyon félek...és teljesen összetörtem, kiderült hogy egyáltalán nem ismertem azt akit 12 évig szerettem.
Bocsánat hogy ilyen hosszú és zavaros lett :(
Hogyan lehetnél minnél hamarabb túl rajta?Sehogy!Ezt végig kell járni, végig kell szenvedni.Azt mondják majd napról napra jobb, de ez hülyeség!
Hasolnó helyzetben vagyok.A napokban szakított velem a párom.Nyaralás közepén hozott haza, de ő vissza ment nyaralni csak a 2 gyerekével.Eggyik nap még kirándultunk nevettünk, jól éreztük magunkat, másnap pedig haza hozott.Ha befelyezte a nyarlást, elköltözik.Mi lehet az oka?Talán az, hogy nem szeret.De én igen.Nem volt felhőtlen a kapcsolatunk, de bármi rosszat is kaptam, minden ellenére szeretem, és nem tudom feldolgozni, hogy kiszáll az életemből.Minden napom rémálom.3 napja mióta ez történt, nem ettem, és nem is érzem, hogy éhes lennék.
Ő viszont, nem keres, nyaral,bizonyára jól érzi magát.Nem keres, vagyis nem hiányzom neki.Tehát nem szeret.Sajnos ez nekem lesz nehezebb.
Nálatok is ez lehet, te jobban szeretheted mint ő téged.Ezzel nem tudsz mit kezdeni.És ő minél jobban nem akar téged, te annál jobban akarod őt.
Itt te és én maradtunk alul, és ők vannak yeregben, ők írányítják a dolgokat.Ők döntenek mi lesz velünk is.Várni lehet, mást úgy sem tudsz tenni.Talán idővel rájön, mit veszített, de lehet addigra te már végig mentél a szenvedés útján, és nem fog érdekelni.Csak remélni tudom, hogy az én "volt"párom is megtudja majd min megyek most keresztül, és ő is érezni fogja ezt az érzést valaha.
Tanácsot nem lehet adni ilyen helyzetben, ezt mindig annak kell lerendezni a lelkében aki épp benne van.
Szerintem is felejtsd el. Ne foglalkozz vele!
Ez a pasi már nem lesz igaz társad ebben az életben… Aki kitartana melletted jóban-rosszban…
Nemcsak ilyen, semmilyen kikötés nem lehet egy szerelmi kapcsolatban. „Veled maradok, ha ilyen-olyan leszel, ha ezt, vagy azt teszel…” Most komolyan, van ennek bármi értelme? Akár megteszi az ember, akár nem, annak a kapcsolatnak már úgyis lőttek. Felesleges időpocsékolás.
Nemcsak te változtál, hanem ő is! Összeköt a sok emlék, és lehet még ugyanolyannak látod, de ha jobban megnézed, ez már nem az az ember, akit annak idején megszerettél, hanem egy önző faragatlan tuskó, aki képes ilyeneket mondani, hogy ennyire megbántson.
Szard le.
Csakis magad miatt fogyjál le.
Ilyet nem -illik- mondani,ez nem lehet kikötés egy szerelmi kapcsolatban.
Ha jogos,ha nem jogos.
Szerinted ez a férfi komoly,ha ilyet kér????
És mi lenne ha szülés után maradna rajtad mondjuk 30kg,akkor elhagyna a gyerekkel a nyakadon,mert éppen nem vagy a "toppon"(??!)
Ne gondolkozz ezen a pasin.Állj félre,ha akarsz (magad miatt) fogyjál le,ő meg majd nyugodtan spáítozzon,h milyen nőt szalasztott el.
Csak bámultam a képed,
Olyan ku**a nagy ez a végtelen,
Miért vagyok az egyetlen a Földön,
Aki veled együtt lenni képtelen.
Mert néha hányok, úgy hiányzol,
Más nők csak se**ek, mellek és nagy fejek,
Jó lenne együtt nevetni újra,
Hogy köpik egymást szembe a minta emberek.
Üvölts,
Csak halljam, hogy élsz legalább.
Siess! Gyerünk!
Szökjünk meg! Induljunk már!
Rohanj! Ne félj!
Hátha majd nem látja senki!
Csak én
Hogy mennyire szép,
Hogy mennyire más,
Ez az arc, Ez a hang, Ez a szem,
Ez az orr, Ez a száj.
Csak felfal belül,
Reménytelen.
Mert ez egy el**szott szerelem!
Micsoda el**szott szerelem!
Talán máskor,
Lélegeztetnélek szájba szájból,
Mint egy fuldokló az élet vízében,
Beleivott, s csalódott hitében,
Közel vagy hozzám mégis távol!
Egy szó, egy pillanat, mosolyogsz,
Ez a szívemben marad! És ennyi!
Ölelhet sok nyálas, fa**fej,
Egyik sem fog úgy szeretni,
Mint én!
Mert ennyire szép,
Mert ennyire más,
Ez az arc, Ez a hang, Ez a szem,
Ez az orr, Ez a száj.
Csak felfal belül,
Reménytelen.
Mert ez egy el**szott szerelem.
Micsoda el**szott szerelem.
Csak bámultam a képed
Olyan k**va nagy ez a végtelen,
Egyszer majd elfelejtelek téged,
És nem fog fájni fejem.
De most még téged látlak
Utcákon és tereken,
Reggel a májkrémes kenyéren,
Boltban a mosószereken,
A hazug tekinteteken,
Biztonsági felvételeken,
Minden ordító gyereken,
Mozikban a sírós részeken,
Könnybe lábadt szemeken,
Kérlek, ne magyarázd meg nekem!
Mert ez egy elbaszott szerelem.
Micsoda el**szott szerelem.
2 év pont elég arra hogy az ember belenyugszik hogy van valaki mellette és szépen hagyja magát leépülni. Nem figyel annyira magára oda mint az elején. Persze most nem arra gondolok hogy lyukas melegítőben nem mutatkozom a másik előtt.
Én úgy gondolom évek múltával is jó dolog szem előtt tartani a másik igényeit, persze csak egészséges határokon belül. Nyilván ha Ő kér tőlem valamit és számomra is van benne valami kivetnivaló akkor kompromisszum képes vagyok.
A bonyolultságot szerintem hanyagoljuk, bennetek is ugyanúgy megvan a sötétkék sarok.
Mi sem értünk titeket és fordítva.:)
Nyilván elkezdeném magam sanyargatni magam más miatt... Hihető!! Fontos a külső, aki mást mond az festi magát. A nők is szívesebben mutatkoznak egy tenyészbika kinézetű fickóval mint egy nyeszlett testű véglénnyel. (Utóbbi lennék Én) Lehet jönni a belső értékekkel, de nem az alapján választod ki a másikat. A külsőnek kell megnyerőnek lennie és csak azután fog érdekelni a másik belső énje.
Aki azzal a dumával jön hogy fontosabb a belső...üzenem neki... - Tudom! Bőrülés, klíma, napfénytető...
Ez attól függ. Ha az alatt szedte fel a 20 kilót míg együtt voltak,akkor akár tetszik akár nem a pasinak nem jön be a kerekded husika:)
Persze lehet mondani,hogy a belső meg minden....,de ha egyszer valaki már nem jó érzéssel tud a párjára gondolni és elmúlik a vonzódás,mert ahhoz nem csak belső tulajdonságok kellenek,akkor előfordulhat,hogy komoly veszélyben van már az a kapcsolat.
Ha eleve rajta volt a 20 kiló felesleg és most találja ki a fickó,akkor kifogás.
Sziasztok!
segítségre lenne szükségem, ma van 1 hete hogy szakított velem a párom. a kapcsolatunk bő 2 évig tartott. ezalatt a 2 év alatt voltunk nagyon sok minden történt velünk, sokszor veszekedtünk majd kibékültünk 2-3 nap után. azt hittem hogy a mostani is ilyen lesz, de tévedtem. hol azt írja sms-ben hogy sajnálja h nem éltük meg a hófordulót (mert mi ilyet is tartottunk :-)) de talán a jövő hónapot együtt ünnepeljük, hol meg azt veszem észre, hogy különböző közösségi oldalanál egyedülállóként szerepel és letörölte az összes olyan baráti társaságos képet, ahol átölel..szerintetek mit tegyek? várjak rá vagy lépjek tovább? az eszem azt diktálja hogy lépjek tovább, de ha arra gondolok, hogy többé nem lesz mellettem, nincs több közös élmény, rámtör a sírógörcs és csak nehezen múlik el...előre is köszönöm a tanácsokat.
Lépj tovább!Ez az egyetlen dolog amit tehtesz ill. tenned kell a saját érdekedben.
Csak , h kicsit könnyebb legyen,leírom a saját történetemet,hátha erőt tudsz belőle meríteni.:-)
Engem karácsony előtt bő 1 héttel,hagyott el az akkori párom,úgy h előtte még karácsonyra együtt vásároltunk és ,,minden szép és jó volt,,.
Elhagyott egy szerdai napon , szombaton ő már elment bulizni,ahol megismerkedett egy nála 5-6 évvel idősebb nővel,majd rá 2 hétre oda is költözött az új nőcijéhez....
3év után , úgy ott hagyott mintha 3 hetet töltöttünk volna együtt...
Megszenvedtem a magamét,rengeteget fogytam,sírtam,szenvedtem,kikészültem(majdnem kórházba kerültem)...szó szerint azt hittem,h belehalok....
Úgy gondoltam,h nélküle nem élet az élet,próbáltam visszaszerezni..de nem jött össze(szerencsére).
Ma már nem kéne(soha-soha).Ő már nem az az ember,akit én annak idején megismertem..más lett..legyen bolodog,azzal akivel akar.
Fél évig voltam egyedül,ismerkedtem-jöttem-mentem....megismertem egy csomó pasit...és most 1,5hónapja lassan,h van új barátom.
És bolodg vagyok,nagyon-nagyon!!!:-))
Szóval fel a fejjel,ne várj rá...lépj tovább!!
Neked így lesz a legjobb..a többi meg nem érdekel senkit.;)
További ajánlott fórumok:
- Hogyan kell túlélni egy szakitást 8.év után?
- Mit csináltok, ha egy szakítás után folyamatosan síró görcsötök van?
- 12. hét utáni terhességmegszakítás hogyan zajlik, kinek mik a tapasztalatai, valamint mennyi időre rá esett újra teherbe?
- Szakítás után újra együtt!
- Szakítás 17 év után. Te milyen levelet küldenél?
- Szakítás után miért állítja azt egy férfi a munkatársainak, hogy a mai napig hívogatom, holott semmilyen jelet nem adok felé?