Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Sült libamáj recept

Sült libamáj recept

Elkészítési idő 50 perc

A Sült libamáj hozzávalói:
60 dkg hízott libamáj
50 dkg bőrös libaháj



Sült libamáj

A Sült libamáj elkészítési módja:
A bőrös libahájat áttisztítom, megmosom, és kockára vágom.
Magas falú lábasban kisütöm, közepes lángon.
Közben a májat átmosom, és szárazra törlöm.
Amikor kisült a háj, félrehúzom a lábast, és kiszedem a zsírból.
Kész a tepertőm, még melegen enyhén besózom.
Ebbe a libazsírba szép lassan leleteszem a libamájat, és visszateszem a lábast főzőlapra, lassan sütöm, közben óvatosan többször átforgatom.
A sütési idő, függ a máj vastagságától (25-30) perc, de végezhetünk tűpróbát is!
Nem fűszerezem, és nem sózom. Fogyasztáskor sózzuk.
Jó étvágyat kívánok!



Kategória: Húsételek receptjei

A receptet beküldte: , nov. 10. 17:50
A sült libamáj elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook