Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Sült libamáj recept

Sült libamáj recept

Elkészítési idő 50 perc

A Sült libamáj hozzávalói:
60 dkg hízott libamáj
50 dkg bőrös libaháj



Sült libamáj

A Sült libamáj elkészítési módja:
A bőrös libahájat áttisztítom, megmosom, és kockára vágom. Magas falú lábasban kisütöm, közepes lángon. Közben a májat átmosom, és szárazra törlöm. Amikor kisült a háj, félrehúzom a lábast, és kiszedem a zsírból. Kész a tepertőm, még melegen enyhén besózom. Ebbe a libazsírba szép lassan leleteszem a libamájat, és visszateszem a lábast főzőlapra, lassan sütöm, közben óvatosan többször átforgatom. A sütési idő, függ a máj vastagságától (25-30) perc, de végezhetünk tűpróbát is! Nem fűszerezem, és nem sózom. Fogyasztáskor sózzuk. Jó étvágyat kívánok!


Kategória: Húsételek receptjei


A sült libamáj elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook