Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Sötétben is látja az aurát az auralátó? fórum

Sötétben is látja az aurát az auralátó? (tudásbázis)

1 2 3 4 5
2009. márc. 15. 21:57

"Ha ennek a készüléknek a működése nem megfelelő, akkor miért használják kórházakban betegségmeghatározásra?"

Most melyik készülékre gondolsz? Az ingára, vagy az aurafotósra?

2009. márc. 15. 16:32
Nem minden auralátó a szemével látja az aurát. Ez egy rossz kifejezés, hogy auralátó: mert feltétlenül a szemhez, mint látóeszközhöz kötünk mindent. Aztán elfelejtjük, hogy van egy másik érzékszervünk is. A harmadik szem. Ezzel is lehet érzékelni- és ez a sötétben is működik, sőt a sötétben még jobban. Ugyanis, ha sötét van akkor a szemeddel látott estleges optikai csalódások nem befolyásolják ezt a fajta érzékedet. Ezzel az ún. belső látással érzékelni lehet az aura határait, és a test által kibocsátott rezgéseket.
59. dragon77 (válaszként erre: 57. - Pirosalma)
2009. márc. 15. 16:18
Így van!
58. dragon77 (válaszként erre: 54. - 2f4fe453b8)
2009. márc. 15. 16:17
Még egyszer elismétlem ezen az oldalon is: nem csináltam "csoportos terhesség meghatározásos tesztet". Én vagy érzek valamit vagy nem. És az hogy te miben hiszel, vagy miben nem, a te dolgod, engem különösebben nem érdekel. Csak 2 kérdés merül fel bennem: Ha ennek a készüléknek a működése nem megfelelő, akkor miért használják kórházakban betegségmeghatározásra? A másik: Miért nyit egy topicot olyan ember, akitől teljesen távol áll ez a téma? Azért hogy a másik ember véleményét fikázza? Én nem akarlak meggyőzni téged- kérlek tartsd tiszteletben te is az én véleményemet!
57. Pirosalma (válaszként erre: 56. - Dragon77)
2009. márc. 15. 15:27
Innentől kezdve ugrik az objektivitás. Kuka.
56. dragon77 (válaszként erre: 54. - 2f4fe453b8)
2009. márc. 15. 14:34
Az ingát befolyásolni lehet a tudattal. Ezt nem tudtad? Nagyon sokan épp ezért nem használják. Például van aki gyógyításhoz ingát használ( betegségmeghatározásra). Ezt később azért iktatta ki a legtöbb gyógyító, mert a páciens tudatalattija befolyásolhatja az ingát. Ha tehát megvan arról győződve, hogy rákja van, akkor az inga kimutatja azt. Pedig lehet hogy teljesen más a gond.
2009. márc. 15. 12:55
A pszichológiai jelenség neve: csoportosítási illúzió
2009. márc. 15. 12:54

Válasz Masszőr "Auralátással kapcsolatos tapasztalatok - Hogyan lehet megtanulni? " topik 291. hozzászólásában feltett kérdésére.

Adott 10 nő. Abból 5 terhes. Tegyük fel, hogy az auralátó tudja hogy öt terhes nő van.

Véletlenszerű találgatásból annak az esélye, hogy:

10-ből mind az ötöt eltalálja 0,4 %

10-ből 4 találat esélye: 9,9 %

10-ből 3 találat esélye: 39,7 %

Valószínűnek tartom, hogy dragon77 elégedett lenne magával három találat esetén is pedig az a várható érték körül van. (10-ből két találat esélye már csak szintén 39,7 %).

Egyszer teszteltem így egy ingás hölgyet. Öt eldöntendő (igen/nem) kérdést tettem fel neki magamról. Mind az öt kérdésre hibásan válaszolt. Ennek mindössze 3,125 % az esélye (éppen úgy mint bármelyik más variációnak). Ha véletlenül épp az ellenkezője jön be, és ötször eltalálta volna, aligha tudtam volna meggyőzni arról, hogy a képességei csupán a képzeletében léteznek. Mint elmondta, ő már három találattal is beérte volna, ami a várható érték (2,5) körül van.

53. Masször (válaszként erre: 52. - 2f4fe453b8)
2009. márc. 2. 20:58
Humorod páratlan!:-)))))))
2009. márc. 2. 20:26

Aura: időmérésre használt eszköz, erős szabolcsi tájszólással

Auralátó: aki mindig tudja mennyi a pontos idő

(Alternatív szkeptikus szótár)

[link]

2009. febr. 26. 22:39

"Tartozik hozzá egy elemzés is az pillanatnyi állapotáról, fizikai és lelki síkon."

Olyasmi mint egy horoszkóp?

50. 036bf4cfe4 (válaszként erre: 45. - Masször)
2009. febr. 26. 22:33
Mi az hogy egy része a fotó? Az minden mert csak azt lehet látni. A hadova az hadova. Csakhogy a fotóval is lehet hadoválni.
49. 2f4fe453b8 (válaszként erre: 45. - Masször)
2009. febr. 26. 22:33

"Olvasd el az elemzést, meg fogsz lepődni."

De csa ha nem hallottál még a forer-effektusról :)

2009. febr. 26. 22:30

Jól jövedelmezhet a gépeladás is. Mintegy 2 millió Ft az eszköz.

[link]

2009. febr. 26. 22:25

A generált kép a mért fizikai értékektől függ.

Ha ugyanazokat az értékeket produkálnád kétszer egymás után a kép is egyforma lenne.

46. Masször (válaszként erre: 44. - 036bf4cfe4)
2009. febr. 26. 22:23

Ottokár ezt a mondatot hallottad már?

Kétszer nem léphetsz ugyanabba a folyóba.

2009. febr. 26. 22:23

Ottokár, vak vagy a lényegre!

Nem tudom mi a tudományos neve a jelenségnek, de csak azt látod ami alátámasztja az előítéleted!

Ami felett elsiklotok, az az, hogy a fotó csak egy része a szolgáltatásnak. Tartozik hozzá egy elemzés is az pillanatnyi állapotáról, fizikai és lelki síkon.

Ismét arra biztatlak, hogy próbáld ki. Olvasd el az elemzést, meg fogsz lepődni.

2009. febr. 26. 22:18
És azt is tudni kell ha konkrét dolgot fényképezek le az mindíg egyforma. Míg a generálás mivel szoftvertől függő, mindíg más.
43. 036bf4cfe4 (válaszként erre: 42. - Masször)
2009. febr. 26. 22:16

Hát persze hogy generálni kell ha nincs. A fotókon egyértelműen látszik a hamisítás hogy az "aurának" semmi köze a személyhez. És ehhez nem kell feleannyira se érteni a fotózáshoz mint én.

Én a ruszki szélhámosra írtam a kisülést.

42. Masször (válaszként erre: 37. - 036bf4cfe4)
2009. febr. 26. 21:54

Ottokár az elején leírtam, hogy a számítógép generálja az aurát a fotóra.

Elkerülte a figyelmedet, amit az adatbázis létrehozásáról írtam!

2009. febr. 26. 21:37

Koronakisülés

[link]

40. 2f4fe453b8 (válaszként erre: 39. - 036bf4cfe4)
2009. febr. 26. 21:36

Egy kulcs "aurája" (kirlian-fotó)

[link]

2009. febr. 26. 21:31

"Szemjon Kirlian, szovjet villamosmérnök, valamikor az 1970-es években kifejlesztett egy módszert, amivel valamit le lehet fényképezni, de hogy mi az a valami, az a mai napig nem derült ki."

Nem derült ki a kutyafarkát! Ez a féleszű hülye Tesla tekerccsel koronakisülést hozott létre azt fényképezi a barma le! Egy darab lószart az erőtérbe helyezve azon is koronakisülés lesz! A kisülést ő állította elő!

2009. febr. 26. 21:29

Egy másik kritikus elemzés:

[link]

37. 036bf4cfe4 (válaszként erre: 34. - 2f4fe453b8)
2009. febr. 26. 21:22

"Mit mutat az aurafotó valójában?

Durván fogalmazva tudja a bánat."

Én tudom hiszen profi szinten értek a fotózás technikájához. Mindent amit ráhamisítanak.

Miért van hogy olyanok beszélnek aurafotózásról mint létező valamiről akik totálkárosak fotótechnikában? minden egyes "aurafotó" az emberi korlátoltságra hozzánemértésre alapított bugyuta hamisítvány ahol nem azt fényképezik le ami ott van hanem oda szerkesztik azt ami elötte nem volt ott.

2009. febr. 26. 20:55

Én elhiszem, hogy van aura, bár nem értek hozzá, de valószínű, hogy a testek által kibocsájtott többféle sugárzás nem ér véget pont ott, ahol a test anyaga (pl. a hősugárzás, eektromágneses sugárzás biztos nem), már ha ezt kell aura név alatt érteni. Abban viszont teljesen biztos vagyok, hogyha ezt valaki érzékeli, akkor sötétben, csukott szemmel is tudja (ez esetben valami ismeretlen érzékszervvel rendelkezik); hisz a szemünkkel csk a visszavert és sugárzott fényt tudjuk érzékelni, annak is csak meghatározott frekvenciatartományát (ami más, mint pl. a kutyáknál). Ami e tartomány alatt vagy felett van, azt ne tudjuk szemmel érzékelni. Persze élőlényeknél egyébként sem sugárzott fényről van szó (általában), hanem visszevertől, ami nagyon pontosan (1 foton pontossággal) kirajzolja a megfigyelt tárgyalt, nincs körülötte maszatolás.

De a látókérgünk nemcsak a szemből érkezett ingerület alapján állít elő vizualizációt. Ilyen lehet az imagináció, hallucináció, az álom, sőt, vakoknál előfordul, hogy hanginger is kiváltja a látókéregnek megfelelő terület ingerületét. A szinesztézia jelensége (látom a szagot, hangot, stb.) a központi idegrendszer sérülésének tünete leht. Pszichózisokban előfordul ún "fénykszorú" látása a tárgyak körül. Ezeknek viszont semmi köze a szemhez, lásd pl. álmodni kifejezetten nehéz nyitott szemmel.

35. Masször (válaszként erre: 34. - 2f4fe453b8)
2009. febr. 26. 20:38

A cikk nem tartalmaz újdonságot a számomra, hiszen ezt írtam le én is lejjebb. Annyi azért az objektivitáshoz hozzá tartozik, hogy az adatbázis elkészítésében közreműködött egy aura látó is - ezt valamiért nem tartotta érdemesnek elmondani. Talán azért nem, mert akkor nehezebb sugallni, hogy tiszta hokusz-pokusz.

Kedves szkeptikus barátom, az hogy is van, hogy míg számon kéred az objektivitást, addig a cáfolatod csúsztatásra és tények ferdítésére alapozódik?

2009. febr. 26. 18:42

Az aurafotóról:

[link]

33. correct (válaszként erre: 32. - 2f4fe453b8)
2009. febr. 26. 18:10
Ennek semmi köze az aurához, ez szem működés, fizikálisan.
2009. febr. 26. 18:00

Az auranemlátást próbáltátok már?

[link]

1 2 3 4 5

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook