Sors (beszélgetés)
Nem hiszem, hogy lenne olyan, mint a Sors könyve, amiben mindenkinek meg lenne írna a sorsa.
Az eldönti sok ember életét, hogy mikor, hol, milyen családba születik és hogyan nevelik.
Az a mérleg jegy amiket lehet olvasgatni egy általánosítás. Ha szigorúen akarunk fogalmazni nem sok köze van az eredeti elemzésedhez ha elkészítteted.
Én nagyon örülök, hogy elkészítettem magamnak, mert az asztrológiába nem akartam elmélyülni. A számmisztikával évekig foglalkoztam, képeztem benne magam, mert rendkívül vonzó érdekes téma volt számomra.
Egy komplex horoszkóp elemzés viszont más, kimondottan rólad szól. Fontos a születési idő percre pontos megadása, és akkor egy nagyon komoly elemzést készítenek. Én nagyon meglepődtem mennyire más ez mint amit anno olvasgattam a horoszkópok meg egyebekben. Mellbevágó mikor mindent levetítenek, és elmondják életed minden szakaszára vonatkoztatva. Minden évre megvan mikor mi történt veled. Nagyon érdekes. Egyébként a két területtel a megismerkedik az ember akkor lesz benne egy bizonyosság. Egyébként én a számmisztikával egyidejűleg a bibliát is elkezdtem olvasni, kutatni, elolvasok most is mindent ami idevágó téma, tudományos cikk, régészet, történelem... Nagyon érdekel. Azt hiszem ez a három együtt egy kerek egész.
Abban pont nem nagyon hiszek.
Bár a mérleg jegy jellemzői nagyon stimmelnek rám.
Van valami, igen.
Nekem az tetszik a könyvben, hogy nem kell okvetlen elfogadni, ami nekünk meg van írva. Ki találta ki azt a sok marhaságot? Semmiképpen nem mi. A környezet, a rokonságunk, de nem mi.
Berne szerint körül kell nézni a rokonságban, biztos lesz ott valami balfék, akinek a csetlését-botlását követjük.
De nem kell. Csak fel kell ismerni, hogy lehetne másképp is, ki lehet lépni belőle.
Ismeritek a Sorskönyvet? Eric Berne.
Nem vállalkozhatom a bemutatására, de elolvasni ajánlhatom, nagyon jó.
Van sors forgatókönyv, az a baj hogy azt nem mi írjuk magunknak. Lehet ezt követni, vakon sodródni valami felé, az akár a végzet is lehet. De fel is lehet ismerni, és ki is lehet lépni belőle, azzal merőben ellentétesen cselekedni.
Van itt róla fórum:
Indiai pálmalevelek. Megtudhatod a múltadat, a jelened és a jövőd...!
A sors, az nem naphoz kötött.
Ha az a sorod, hogy egészségesen halj meg, akkor úgy fogsz. Ha az, hogy karitativ tevékenyéget végezz, akkor előbb utóbb azt fogsz.stb....
Na a negastiv sorsokat nem sorolom fel.
Valamiféle sors biztos lehet, mert én 38 évet dolgoztam, és amikor elmentem nyugdijba egy egészen más, tőlem addig távol álló,addig soha eszembe nem jutó dologba kezdtem.
De hogy hogyan és miért? A sors tudja.
Válaszom a fórumindító kérdésre.
Ti hisztek abban, hogy előre meg van írva a sorsunk?
NEM
Ha a nagybetüs Sors mást szánt volna, akkor másképp alakul.
De tulajdonképpen, ha a házasságod nincs rendbe, akkor keresd meg ezt a fiút és beszélj vele.
Akkor megutodod, hogy a Sors mit is tartogatott neked.
Pár évvel ezelőtt eltöltöttem egy hetet egy lélekgyógyásznál, akinek a "kezelésein" is részt vettem.
Érdekes Sorsokkal találkoztam.
Jajjj "kislány:)" én már csak tudom, hogy nem könnyű, és mire rájön az ember, addigra kétszer is belehal.
Ez mondjuk nálam nem a szerelemre vonatkozik, bár úgy 35 évvel ezelőtt nekem is voltak ilyen gondjaim, de idő mindent megoldott:)
A Sors igen fura dolgokat művelt velem:)