Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Numerológia- Sorsunk a születési dátumunkban és a születési nevünkben megírva fórum

Numerológia- Sorsunk a születési dátumunkban és a születési nevünkben megírva (beszélgetős fórum)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
445. tinendo (válaszként erre: 440. - K.krisz35)
2018. okt. 5. 10:32

Sorsszámod: 4.

Rendkívül nagy a logikai képességed, és hihetetlenül tudsz koncentrálni arra, amit csinálsz. Jellemző rád a stabilitás, és sokszor konzervatív szemléletű vagy. Ha egyszer valami bevált, akkor nagyon nehezen váltasz át egy új dologra, el sem jutsz odáig, hogy kipróbálj valami mást. Becsületes és mértéktartó vagy, nem könnyen veszíted el a fejedet. Arisztokratikus a megjelenésed, szereted az elegáns ruhákat. Ruhád mindig kifogástalan, és biztosak lehetsz benne, hogy az is, ami alatta van. Kemény és határozott vagy. Azt fogadod el, amit magad is megtapasztaltál, nem nagyon hiszel abban, amit nem találsz logikusnak vagy racionálisnak. Szeretsz önállóan dolgozni, és mindig vállalod a felelősséget azért, amit csináltál.


Felelősségérzet, megbízhatóság jellemez, munkádat jól végzed, példamutató vagy a környezeted számára. Szereted a nehézségeket, a kihívásokat. Ennek következtében egyre erősödsz, s csak azt fogadod el, amiért valóban megdolgoztál. Jó és szorgalmas dolgozó vagy, összpontosító képességed fejlett, semmit sem hagysz félbe. Nagyon fontosak tartod a belső fejlődést, rendszerezett vagy. Próbálj meg kicsit lazítani, feloldódni!


A 4-es szám jegyében születetteknek határozott, saját jellemük van. Mindenki máséval ellentétes nézőpontból látszanak mindent szemlélni. A vitákban mindig az ellentétes oldalra állnak, bár nem szándékoznak veszekedni, mégis kiváltják az ellenkezést, és számos szüntelenül ellenük dolgozó titkos ellenséget szereznek maguknak. Gyakran a közösség alappillérei. Megvan a gyakorlati képességük ahhoz, hogy mások álmait valóra váltsák.

Azonban az önfeláldozó 4-es életútszámú emberek gyakran túl sokat követelnek maguktól és másoktól. Emiatt sokan közülük mártírként vagy zsarnokként lesznek ismertek. A 4-es életútszámúak akaratereje és makacssága mohóságként és önzésként is értelmezhető. Ez teljesen tévútra vezetheti az összezavarodott 4-es életútszámú embereket, akiknek általában az a céljuk, hogy mindenki hasznára legyenek.

Ezek az érzékeny emberek esetenként nagyon ragaszkodnak a módszereikhez, és bármiféle változás lelki traumát okozhat náluk. Nagyon nehéz meggyőzni a 4-es életútszámmal rendelkezőket arról, hogy talán nincs igazuk, mivel nagyon rosszul reagálnak a kritikára.

A 4-es életútszámúakat állhatatosságuk és megszállottságuk miatt gyakran munkamániásoknak gondolják. Azonban nagyon sokat köszönhetnek a 4-es életútszámúak merev rendszeretetének és annak, hogy a hálátlan feladatokat is gondosan megoldja.

Ezek a hűséges emberek nagyszerű házastársak és üzletfelek. A 4-es életútszámmal rendelkezőket eleinte nagyon nehéz megismerni, mert a kártyáikat nagyon közel tartják magukhoz. Nem hisznek abban, hogy az élet valójában népszerűségi verseny, ezért általában kevés, de közeli barátjuk van.

A megbízható és megjósolható viselkedésű 4-es életútszámú emberek a föld elemmel állnak kapcsolatban, ezért nagyon alapvető befolyással bírhatnak másokra. Azonban a beszédtől való félelmük miatt nagyon feszesnek és konzervatívnak tűnhetnek mások szemében. Emellett annyira lefoglalhatja őket az éppen megoldásra váró feladat, hogy elszalaszthatják az útjukba eső nagy lehetőségeket.

A 4-es számú életutat követő embereknek gyakran meg kell tanulniuk elengedni az érzelmi bizonytalanságot. A 4-es életútszámú ember onnan tudhatja, hogy letért az útjáról, ha mások ellenségesek vele, ő féltékenykedik, birtokolni akar másokat, vagy pedig ólomsúlyú és nehéz lett az élete a humorérzék hiánya miatt.

A 4-es életútszámmal rendelkezők néha annyira megszállottan ragaszkodnak a megszokottsághoz, hogy az már beteges. Ha azt gondolod, hogy tönkremehetnek a dolgok vagy a boldogságod, ha csak egy kicsit is változtatsz a megszokott rutinodon, akkor talán olyan 4-es életútszámú ember vagy, akit kezd megbénítani a bizonytalanság. Úgy térhetsz vissza az utadra, ha lazítasz egy kicsit a gyeplőn, és kissé rugalmasabb és toleránsabb leszel másokkal.


Arra kell törekedned, hogy a számodnak, a 4-esnek megfelelő napokon hajtsad végre terveidet és elképzeléseidet, így 4-én, l3-án 22-én és 31-én bármely hónapban, de különösen olyankor, amikor ezek a dátumok az erős periódusodba esnek, június 21-től július 20-27-ig, illetve július 22-től augusztus végéig.


Problémáid:

Hajlamos vagy mindenben a rosszat meglátni, ezért nem tudod élvezni az életet. Pesszimista vagy, hajlamos a depresszióra. Mivel mindig a rosszra gondolsz, ezért be is vonzod a rosszat: peches vagy. Nem tudsz felhőtlenül boldog lenni. Meg kell tanulnod a jót keresni a dolgokban és élvezni a jelent, és azt, ami számodra megadatott.

Fő hibáid közé tartozik, hogy nagyon feszült és érzékeny vagy, érzéseidben felettébb sebezhető és hajlamos vagy rá, hogy magányosnak és elszigeteltnek érezd magadat. Könnyen csüggedtté és melankolikussá válsz, ha nem érsz el sikert. Rendszerint kevés igazi barátot szerzel, de a kevéshez, aki van, a leghűségesebb és leglojálisabb vagy. Mindig hajlasz arra, hogy hátrányos helyzetbe kerülj minden vitában, vagy olyan ügyben, amelyet magadévá teszel.

Meg kell tanulnod a jót keresni a dolgokban és élvezni a jelent, és azt, ami számodra megadatott.


Vigyázat! Amit leginkább nem érzünk problémának, sokszor pontosan azzal van a legnagyobb gond - inkább elfojtjuk és tudatalattinkba száműzzük, mert nem akarunk szembesülni vele, hiszen nehéz megélni és változtatni rajta.


Névszámod: 9.

Számtalan pozitív tulajdonságod közül legmeghatározóbbak intelligenciád, energikusságod és kedvességed. Idealizmusod néha egészen naivvá és kiszolgáltatottá tesz. Határozottságodat és meggyőzőképességed kiválóan tudod kamatoztatni a munkádban és a magánéletedben egyaránt. Gazdag fantáziád és becsvágyad ösztönösen hajt céljaid elérése felé. A vágyott siker elérése érdekében mindent megteszel, mégis képes vagy a kis akadályok előtt megtorpanni, elbizonytalanodni. Feladatod ezt a tulajdonságodat kiiktatni és még a nehéz akadályokat is könnyű szívvel, magabiztosan legyőzni.

Kiváló barátod, társad lehet: 3-as és 5-ös névszámú személy.


Személyiségszámod: 8.

Jellemzőid:

Befolyásosnak és erősnek tartanak, reális vagy, jól tudsz érvényesülni. Kívülről karrieristának tűnsz, mert vezetőire szerepre törekszel. Az emberek magától értetődő módon fogadnak el vezetőjüknek és tartják tiszteletben döntéseidet. Gyakran kell olyan helyzetekbe belépned, melyek megromlottak és új vezetésért kiáltanak, számodra pedig nincs ennél vonzóbb kihívás. Hajlamos vagy a hiúságra, fontosnak tarod mások véleményét önmagadról. Szereted a magányt is, mindig találsz valami elfoglaltságot magadnak, tevékeny vagy.


Társasági élet:

A Nyolcasok sokszor pénzt gyűjtenek, vagy jótékonykodnak. Kedvelik a gyakorlati életben alkalmazható elméleteket és az önsegítő technikákat.


Üzleti élet:

Minden esetben vezetői pozícióban találjuk őket. Jeleskednek a veszélyhelyzetek elhárításában. Kiválóan értenek a pénz menedzseléséhez. Negatívumként elmondható, hogy gátlástalanná és erőszakossá válhatnak.


Művészet:

Többnyire tulajdonosai a művészeti termékeket bemutató galériáknak, semmint alkotói a művészetnek.


Sport:

A Nyolcasok igazi ellenfelek. Sokkal valószínűbb azonban, hogy övék a csapat, minthogy játsszanak benne.


Szívszámod: 1.

Célratörő, sikeres, állhatatos jellemű, öntudatos, becsvágyó, önálló, erélyes, megbízható, lelkesedni tudó és nyitott minden új iránt. Nagyon jó koncentráló képességgel és emlékezőtehetséggel rendelkezel.

Nagyon bízol önmagadban, akkor is, ha ez sokszor rejtve marad passzív külsőd mögött. Óriási kitartással és energiatartalékokkal rendelkezel, választott célodat tudatosan és határozottan követed, ritkán adsz fel bármit is.

Néha kicsit rugalmatlan vagy, ezért ritkán hallgatod meg mások tanácsait. Nehezen viseled, ha parancsolgatnak neked, ezért rendszeresen kialakulnak kisebb-nagyobb konfliktusok körülötted.

Szerelem terén önelégültség jellemez, jobban ki kellene mutatni érzelmeidet.


Negatív tulajdonságaid:

Gyakran makacs vagy, néha uralkodni akaró, sőt zsarnoki. Nem vagy kész alárendelni magadat, nehezen kötsz igazi barátságot.

444. tinendo (válaszként erre: 437. - 7c87232e7d)
2018. okt. 5. 09:59

Sorsszámod: 6.

A 6-os szám a Vénusz bolygó jelképe.

Általában szép, de legalábbis bájos, a szexuális kisugárzod igen erős. Optimista vagy, csak néha lehet észrevenni rajtad, hogy rossz kedved van - hatalmas benned a vágy a harmonikus lelki életre. Ha valakit kinézel magadnak, az nem menekül előled. Fontos számodra a család és a környezeted. Hatalmas benned a megfelelésvágy, és azt szeretnéd, ha mindenki szeretne téged, éppen ezért nem szívesen szállsz vitába senkivel, sokkal inkább hajlasz a kompromisszumra, vagy arra, hogy feladjad az érdekeidet. Te ugyan kritikus vagy másokkal, mégis, ha téged kritizálnak, azt egyáltalán nem bírod elviselni. Nem nagyon szereted vállalni a felelősséget a döntéseidért, inkább megvárod, míg más dönt helyetted. Konzervatív vagy, fél a változástól, ha párkapcsolatban probléma van, akkor nem lépsz ki belőle, hanem megvárod, míg a másik lép.


A 6-os számú életutat járók általában mások kedvében járnak, és nagy szükségük van arra, hogy úgy érezzék, mások számára nélkülözhetetlenek. Emiatt sok 6-os életútszámmal rendelkező ember annak szenteli az életét, hogy másokról gondoskodjon vagy másokra vigyázzon, ezért sokan közülük orvosok, ápolók, tanácsadók, tűzoltók és rendőrök lesznek.

Ezek az önzetlen emberek abban hisznek, hogy segíteniük kell másoknak a terhek cipelésében, miközben életútjukat járják. Általában érett lelkek, akik nem félnek a felelősségvállalástól és a bonyolult helyzetek megoldásától.

A 6-os életútszámmal rendelkezők általában lelki kötelességüknek érzik azt, hogy másoknak segítsenek, és így is tesznek – mindig kedvesek, megértők és gyengédek mindenkivel, akivel csak találkoznak. Ezek a született vezetők már gyermekkorukban is jóval bölcsebbek, bátrabbak és fegyelmezettebbek a koruknál.

A 6-os életútszámúak otthonkedvelő emberek, és a tetteiket gyakran a gyermekeik és a családjuk iránti szeretet irányítja.

A 6-os életútszámmal rendelkezőknek általában nincsenek anyagi gondjaik. Ha mégis vannak, akkor annak az az oka, hogy egy még nála is rosszabb helyzetben lévő embernek segítenek. A többi embernél nagyobb valószínűséggel fogad örökbe gyereket vagy választ olyan munkát, amelynek során gyerekekkel kell foglalkozni (például gyermekek sportedzője).

A 6-os életútszámúak általában kivívják a családjuk és a barátaik tiszteletét. Ez annak köszönhető, hogy a közösséggel való kapcsolatfenntartásban hajlandók a saját részüknél nagyobb szeletet vállalni a kötelezettségekből.

A 6-os életútszámmal rendelkezőknek nagyon kevés rossz tulajdonságuk van – az egyik ilyen tulajdonságuk az, hogy hajlamosak másoktól függeni.

Ha egy 6-os életútszámú ember olyan kapcsolatban él, amelyben a társa mentálisan beteg vagy egyéb komoly lelki problémái vannak, akkor a 6-os életútszámú ember valószínűleg letért az igazi útjáról, mert ez azt mutatja, hogy inkább a betegségek előmozdítója, nem pedig a gyógyítója lett.

A 6-os életútszámú emberek életcélja az, hogy szeressenek és gondozzanak mindenkit, akivel találkoznak, ne pedig csak azt az egy különleges embert, aki a legfontosabb a számukra.


Problémád:

Mindig a mások problémájával foglalkozol, mert akkor a sajátoddal nem kell szembesülnöd. Sokat aggódsz és idegeskedsz. Meg kell tanulnod felvállalni magadat, a döntéseidet, a véleményedet és foglalkozz a saját problémáddal.


Vigyázat! Amit leginkább nem érzünk problémának, sokszor pontosan azzal van a legnagyobb gond - inkább elfojtjuk és tudatalattinkba száműzzük, mert nem akarunk szembesülni vele, hiszen nehéz megélni és változtatni rajta.


Névszámod: 6.

Életed fő mottója: segíteni.

Házias, otthonszerető, segítőkész, hűséges, lelkiismeretes, szívélyes és alapjában véve konzervatív vagy. Számodra a család és az ezzel együtt járó értékek az első helyen vannak, ragaszkodsz az otthonodhoz, szereted a gyerekeket, az állatokat és a természetet.

A harmóniát, a belső egyensúlyt értékeled a legtöbbre. Még ismeretleneknek is sokat segítesz, ez nálad nem magamutogatás, hanem egyfajta belső késztetés. Komoly műértő és akár műpártoló lehetsz. Nagy valószínűséggel magad is rendelkezel valamilyen művészi hajlammal.

Általában vonzó a külsőd és megnyerő a stílusod, ezért könnyen megkedvelnek bármilyen társaságban, gyorsan beilleszkedsz. Alapvető adottságod, hogy a barátságokat ápolod, a viszályokat pedig igyekszel mihamarabb elsimítani – emiatt a kívülállók sokszor határozatlannak, kétszínűnek tartanak. Hajlamos vagy a pletykázásra, önzésre, önfejűségre, önelégültségre.

Harmonikus társad lehet - akár barátként vagy partnerként: az 1-es, 3-as, 5-ös és 9-es névszámú személyek.


Személyiségszámod: 1.

Jellemződ:

Sokan fordulnak hozzád tanácsért, mert kívülről tökéletesen magabiztosnak és határozottnak mutatod magadat. Van saját egyéniséged, de sokszor kissé ridegnek mutatod magadat, mintha senki sem lenne szükséged. Ezt még azok is így érzik, akik közel állnak hozzád. Hajlamos vagy a gorombaságra, türelmetlenségre, s ezt környezete sokszor megszenvedi. Szokásaidban és viselkedésedben szigorú vagy. Nem feltétlenül akarsz dominálni egy-egy döntési helyzetben, de az akaratod kinyilvánításától sem félsz. Tisztelsz másokat, és igyekszel nem ítélkezni felettük. Szándékod az, hogy mindenkiben felkeltsd az eredetiség vágyát. Fejlett koncentrációs és vizuális érzékkel rendelkezel, ezt mások is tudják rólad.


Társadalmi élet: Az Egyesek függetlenek, a reformok élén vannak. Szabad gondolkodók, akik gyorsan felfedezik a hatalmon levők által elkövetett kihágásokat.


Üzleti élet: Felfedezők és újítók, gyakran saját vállalkozásukat működtetik. Minden követ megmozgatnak, hogy újabb és jobb módszereket vessenek be.


Művészet: Élen járnak a változások ösztönzőiként és olyan dolgokkal rukkolnak elő, amikről még senki sem hallott.


Sport: Születetten versenyszellemű, a legjobb játékos. Gyors, ügyes és kockázatvállaláló.Szívszámod: 5.

A nagy pszichológus, C. G. Jung számára az 5-ös szám a természetes ember jelképe (törzs, két láb, két kar). Goethe javasolta az ötéves próbaházasságot. Öt érzékszervünk van, öt ujjunk, sok virágnak öt levele.


Tulajdonságaid:

Intelligens, szimpatikus vagy, szeretsz utazni, szereted a rizikós helyzeteket, mozgékony, sokoldalú, szórakoztató, lelkesedni tudó vagy és jó üzleti érzékkel rendelkezel.

A kaland és az újdonság iránti vágy hajt állandóan. Sok dolog iránt érdeklődsz, aktivitásodat, életkedvedet könnyedén átragasztod másokra. Figyelmedet semmi sem köti le tartósan. Azt csinálod, amihez éppen kedved van. Szinte görcsösen ragaszkodsz függetlenségedhez.

Szerelmi életedre nem jellemző az állandóság, barátokból és ismerősökből azonban nem szenvedsz hiányt. Otthonod is gyakran hasonló gondolkodású emberek találkozóhelye. Az unalom és a rutin lehangol, szinte sosem vagy elégedett.


Negatív tulajdonságaid:

Kissé kiszámíthatatlan, nyugtalan és türelmetlen vagy.

443. tinendo (válaszként erre: 436. - Tunderke1000)
2018. okt. 5. 09:50

Csuka András

Sorsszámod: 4.

Rendkívül nagy a logikai képességed, és hihetetlenül tudsz koncentrálni arra, amit csinálsz. Jellemző rád a stabilitás, és sokszor konzervatív szemléletű vagy. Ha egyszer valami bevált, akkor nagyon nehezen váltasz át egy új dologra, el sem jutsz odáig, hogy kipróbálj valami mást. Becsületes és mértéktartó vagy, nem könnyen veszíted el a fejedet. Arisztokratikus a megjelenésed, szereted az elegáns ruhákat. Ruhád mindig kifogástalan, és biztosak lehetsz benne, hogy az is, ami alatta van. Kemény és határozott vagy. Azt fogadod el, amit magad is megtapasztaltál, nem nagyon hiszel abban, amit nem találsz logikusnak vagy racionálisnak. Szeretsz önállóan dolgozni, és mindig vállalod a felelősséget azért, amit csináltál.


Felelősségérzet, megbízhatóság jellemez, munkádat jól végzed, példamutató vagy a környezeted számára. Szereted a nehézségeket, a kihívásokat. Ennek következtében egyre erősödsz, s csak azt fogadod el, amiért valóban megdolgoztál. Jó és szorgalmas dolgozó vagy, összpontosító képességed fejlett, semmit sem hagysz félbe. Nagyon fontosak tartod a belső fejlődést, rendszerezett vagy. Próbálj meg kicsit lazítani, feloldódni!


A 4-es szám jegyében születetteknek határozott, saját jellemük van. Mindenki máséval ellentétes nézőpontból látszanak mindent szemlélni. A vitákban mindig az ellentétes oldalra állnak, bár nem szándékoznak veszekedni, mégis kiváltják az ellenkezést, és számos szüntelenül ellenük dolgozó titkos ellenséget szereznek maguknak. Gyakran a közösség alappillérei. Megvan a gyakorlati képességük ahhoz, hogy mások álmait valóra váltsák.

Azonban az önfeláldozó 4-es életútszámú emberek gyakran túl sokat követelnek maguktól és másoktól. Emiatt sokan közülük mártírként vagy zsarnokként lesznek ismertek. A 4-es életútszámúak akaratereje és makacssága mohóságként és önzésként is értelmezhető. Ez teljesen tévútra vezetheti az összezavarodott 4-es életútszámú embereket, akiknek általában az a céljuk, hogy mindenki hasznára legyenek.

Ezek az érzékeny emberek esetenként nagyon ragaszkodnak a módszereikhez, és bármiféle változás lelki traumát okozhat náluk. Nagyon nehéz meggyőzni a 4-es életútszámmal rendelkezőket arról, hogy talán nincs igazuk, mivel nagyon rosszul reagálnak a kritikára.

A 4-es életútszámúakat állhatatosságuk és megszállottságuk miatt gyakran munkamániásoknak gondolják. Azonban nagyon sokat köszönhetnek a 4-es életútszámúak merev rendszeretetének és annak, hogy a hálátlan feladatokat is gondosan megoldja.

Ezek a hűséges emberek nagyszerű házastársak és üzletfelek. A 4-es életútszámmal rendelkezőket eleinte nagyon nehéz megismerni, mert a kártyáikat nagyon közel tartják magukhoz. Nem hisznek abban, hogy az élet valójában népszerűségi verseny, ezért általában kevés, de közeli barátjuk van.

A megbízható és megjósolható viselkedésű 4-es életútszámú emberek a föld elemmel állnak kapcsolatban, ezért nagyon alapvető befolyással bírhatnak másokra. Azonban a beszédtől való félelmük miatt nagyon feszesnek és konzervatívnak tűnhetnek mások szemében. Emellett annyira lefoglalhatja őket az éppen megoldásra váró feladat, hogy elszalaszthatják az útjukba eső nagy lehetőségeket.

A 4-es számú életutat követő embereknek gyakran meg kell tanulniuk elengedni az érzelmi bizonytalanságot. A 4-es életútszámú ember onnan tudhatja, hogy letért az útjáról, ha mások ellenségesek vele, ő féltékenykedik, birtokolni akar másokat, vagy pedig ólomsúlyú és nehéz lett az élete a humorérzék hiánya miatt.

A 4-es életútszámmal rendelkezők néha annyira megszállottan ragaszkodnak a megszokottsághoz, hogy az már beteges. Ha azt gondolod, hogy tönkremehetnek a dolgok vagy a boldogságod, ha csak egy kicsit is változtatsz a megszokott rutinodon, akkor talán olyan 4-es életútszámú ember vagy, akit kezd megbénítani a bizonytalanság. Úgy térhetsz vissza az utadra, ha lazítasz egy kicsit a gyeplőn, és kissé rugalmasabb és toleránsabb leszel másokkal.


Arra kell törekedned, hogy a számodnak, a 4-esnek megfelelő napokon hajtsad végre terveidet és elképzeléseidet, így 4-én, l3-án 22-én és 31-én bármely hónapban, de különösen olyankor, amikor ezek a dátumok az erős periódusodba esnek, június 21-től július 20-27-ig, illetve július 22-től augusztus végéig.


Problémáid:

Hajlamos vagy mindenben a rosszat meglátni, ezért nem tudod élvezni az életet. Pesszimista vagy, hajlamos a depresszióra. Mivel mindig a rosszra gondolsz, ezért be is vonzod a rosszat: peches vagy. Nem tudsz felhőtlenül boldog lenni. Meg kell tanulnod a jót keresni a dolgokban és élvezni a jelent, és azt, ami számodra megadatott.

Fő hibáid közé tartozik, hogy nagyon feszült és érzékeny vagy, érzéseidben felettébb sebezhető és hajlamos vagy rá, hogy magányosnak és elszigeteltnek érezd magadat. Könnyen csüggedtté és melankolikussá válsz, ha nem érsz el sikert. Rendszerint kevés igazi barátot szerzel, de a kevéshez, aki van, a leghűségesebb és leglojálisabb vagy. Mindig hajlasz arra, hogy hátrányos helyzetbe kerülj minden vitában, vagy olyan ügyben, amelyet magadévá teszel.

Meg kell tanulnod a jót keresni a dolgokban és élvezni a jelent, és azt, ami számodra megadatott.


Vigyázat! Amit leginkább nem érzünk problémának, sokszor pontosan azzal van a legnagyobb gond - inkább elfojtjuk és tudatalattinkba száműzzük, mert nem akarunk szembesülni vele, hiszen nehéz megélni és változtatni rajta.

Névszámod: 3.

Intelligens, sokoldalú és rendkívül merész vagy. Kellemes társalgóként, igen kifinomult humorral könnyen boldogulsz az ismerkedéssel. Kimagasló művészi hajlammal rendelkezel, érdemes lenne kipróbálnod magadat valamelyik művészeti ágban. Rendkívül optimista vagy, könnyen alkalmazkodsz, egyenesen rajongsz az új lehetőségekért és kihívásokért.

Általában a mának él, nem törődik azzal, mi lesz holnap. Ez tulajdonképpen nem is nagy baj, hisz a szerencse szinte mindig veled van.

Kiváló barátod, társad lehet: 1-es, 5-ös, 6-os és 9-es névszámú személy.


Jellemzőid:

Titokzatosnak és nehezen megközelíthetőnek látszol. Ezért mások szemében igen vonzónak tűnsz. Jó barátaid sem ismernek igazán, próbálják megfejteni a titkodat. Egyes dolgokról irreális elképzeléseid vannak, általában kissé bogarasnak tűnsz, de szeretetreméltónak tartanak.

Fejlett belső érzékelésednek és meditatív természetednek köszönhetően képes vagy „meglátni a jövőt. ”. Olyan elképzelésekkel rukkolhatsz elő, melyekkel meghaladod a korodat. Épp ezért eléggé egyedül érezheted magad, csak nagyon kevesen képesek felfogni gondolataidat. Elvont témákban jól követhető előadó vagy. Intellektuális érdeklődésed alapos.


Társadalmi élet: A Hetesek gyakran a társadalom megfigyelői és annak az elemzésével foglalkoznak, hogy miként lehetne azt jobbá tenni. A társadalmi élet puszta résztvevői, magányos, elszigetelt emberek.


Üzleti élet: Kitűnő stratégák és elemzők. Pártatlanságuk minden szituációban értékes lehet. Született tudósok, vagy detektívek.


Művészet: Gyakran kritikusok, szobrászok. Az irodalmi hajlamú Hetesek filozófiai jellegű értekezésekben fejezik ki önmagukat.


Sport: A Hetesek közül kerülnek ki a kommentátorok, közvetítők. Ha sportot űznek, az többnyire egy bonyolultabb atlétikai sportág.


A nagy pszichológus, C. G. Jung számára az 5-ös szám a természetes ember jelképe (törzs, két láb, két kar). Goethe javasolta az ötéves próbaházasságot. Öt érzékszervünk van, öt ujjunk, sok virágnak öt levele.


Tulajdonságaid:

Intelligens, szimpatikus vagy, szeretsz utazni, szereted a rizikós helyzeteket, mozgékony, sokoldalú, szórakoztató, lelkesedni tudó vagy és jó üzleti érzékkel rendelkezel.

A kaland és az újdonság iránti vágy hajt állandóan. Sok dolog iránt érdeklődsz, aktivitásodat, életkedvedet könnyedén átragasztod másokra. Figyelmedet semmi sem köti le tartósan. Azt csinálod, amihez éppen kedved van. Szinte görcsösen ragaszkodsz függetlenségedhez.

Szerelmi életedre nem jellemző az állandóság, barátokból és ismerősökből azonban nem szenvedsz hiányt. Otthonod is gyakran hasonló gondolkodású emberek találkozóhelye. Az unalom és a rutin lehangol, szinte sosem vagy elégedett.


Negatív tulajdonságaid:

Kissé kiszámíthatatlan, nyugtalan és türelmetlen vagy.

2015. máj. 23. 14:29
Numerológia tanfolyamot keresek Miskolcon. Tudna valaki segíteni? Az alapokat tudom
2011. okt. 23. 15:05

sziasztok, kerdes.)


a nevvaltoztatas hatassal van az ember szemelyisegere?

2011. márc. 23. 18:05

Szia,

Elemzést szeretnék tőled kérni a magam részére: Kunos Krisztina (1976.05.21 01:30 Orosháza)

Előre is nagyon köszönöm!

2010. szept. 4. 09:05
Zámbó Mónika 1975.04.16 16:25!Köszönöm szépen
2010. szept. 3. 18:25
Itt mennyi idö után van válasz?
2010. szept. 2. 15:58
Ularik Nóra,1987.06.29 12:17
2010. szept. 1. 11:01

Szia! A férjemnek kérnék tőled egy elemzést :Csuka András 1976.07.01

Előre is nagyon köszönöm!

és lehetne azt megkérdeznem hogy közös gyermekünk lesz-e?

Tóth Tünde 1981.07.28

köszönöm

435. tinendo (válaszként erre: 434. - Nitor)
2010. aug. 6. 21:12
Szívesen.
434. nitor
2010. aug. 5. 22:50

Kedves Tinendo!


Csak most van alkalmam megköszönni az elemzést. :) Bocsi, hogy kicsit megkéstem vele. Igazából nyomokban magamra ismertem, de azt hiszem ennél egy kicsit még komplikáltabb a kép;)

A fura az, hogy a vezetés meg karrierista szemlélet tőlem olyan távol áll valójában, hogy elmondani sem tudom, nagyjából a hátam közepére kívánnám a vezetői szerepet- :) Kedvelem a csapatmunkát, de az igaz, hogy maximalista vagyok. :)

Szóval érdekes volt nagyon, köszönöm, talán egy-két tulajdonságom valahol a mélyben szunnyad, de igazából annyira nem bánom, hogy nem jön minden elő abból, amit leírtál. :)

még egyszer köszi.

433. tinendo (válaszként erre: 431. - Momo1979)
2010. júl. 22. 16:49
:)
432. tinendo (válaszként erre: 430. - A1f813b884)
2010. júl. 22. 16:48
Szívesen.
431. momo1979 (válaszként erre: 425. - Tinendo)
2010. júl. 22. 10:56

Szia!


Köszi szépen bocsi, de tegnap nem voltam gép közelében.


Momo

430. a1f813b884 (válaszként erre: 428. - Tinendo)
2010. júl. 22. 09:26
Nagyon köszönöm! :)
429. tinendo (válaszként erre: 427. - C75565e593)
2010. júl. 21. 19:12
Szívesen.
428. tinendo (válaszként erre: 426. - A1f813b884)
2010. júl. 21. 19:12

Szegedi Erika 1981. 06. 05.

Sorsszámod: 3.

A hármas szám a Jupiternek felel meg, ez a kezdete mindannak, amit úgy nevezhetnénk: a háromtól 9-ig terjedő fő erővonalak egyike. Hihetetlen gyors az észjárásod, nagyon jól és hihetetlen sokat tudsz beszélni. Nyitott vagy, szereted a változatosságot és igényled is: nem bírod a monoton tevékenységeket. Bár sokoldalú vagy, és sok minden érdekel, hajlamos vagy a felületességre: mindenhez csak egy kicsit konyítasz. Érdeklődő, kíváncsi vagy, és szeretsz színes ruhákban járkálni, a telefonodtól elválaszthatatlan vagy. A legjobb, ha olyan foglalkozást választasz, ahol sok emberrel találkozhatsz. Nagy hatással vagy a másik nemre, a szavakkal varázsolod el azt, aki tetszik neked. Türelmetlen vagy, hajlamos arra, hogy párhuzamosan több dolgot is csinálj, és így van ez a párkapcsolatokkal is: nem éppen vagy hűséges. Sokszor álarcot viselsz, és szerepet játszol, ezért nehéz kiismerni.

Eleven ember vagy, aki életútja gyakran művészi elismertséghez vagy társadalmi népszerűséghez vezet. Nagy szórakoztatói is vagy.

A 3-as életútszámú emberek addig nem elégedettek, amíg kiváló képességeiket valahogyan el nem ismeri a nyilvánosság. A 3-as számú életutat a szépség, az izgalom, a különcség és a társadalmi népszerűség jellemzi. Ezek a különleges, kifejező személyiségek gyakran könnyen lesznek híresek és sikeresek.

Az ezzel az életútszámmal rendelkezők emellett általában meleg, karizmatikus személyiségek, és hihetetlenül erős az önmagukba vetett hitük és az optimizmusuk. Vonzó megjelenésük gyakran rabul ejti mások képzeletét, és nagyszerű múzsák és modellek válhatnak belőlük.

A 3-as életútszámmal rendelkezők gyakran szellemes vagy költői emberek, és emiatt nagyon szórakoztató beszélgetőpartnerek. Emellett nagyon jól ismerik és értik az emberi természetet, tudnak másokra figyelni, és nagyon jól megértik mások érzelmeit és szükségleteit.

A 3-as életútszámúak nagyszerű szakácsok és házigazdák, és nagyon kifinomult az ízlésük a divatban és a lakberendezésben. Rengetegen keresik a társaságukat, mert az emberek fizikailag és lelkileg is nagyon szépnek találják őket.

A 3-as életútszámmal rendelkezők általában nagyon makacsak, és mindig nyerni akarnak, bármi is legyen a siker ára. Szokatlanul erős állóképességük és életerejük miatt a legtöbb embernél sokkal könnyebben viselik az élet nehézségeit és a kudarcokat. Ezek a nehézségek általában anyagi vagy romantikus természetűek, mivel idealizmusuk és spontaneitásuk miatt hajlamosak rossz döntéseket hozni.

Ennek ellenére a 3-as életútszámú emberek általában szerények, és képesek arra, hogy őszinték legyenek saját magukkal a kudarcaikkal kapcsolatban.

A 3-as életútszámmal rendelkezők akkor térnek le az életútjukról, ha feladják az álmaikat és a tehetségüket. Sokan közülük az alkohol, a gyógyszerek vagy a kábítószerek rabjává válnak, hogy így meneküljenek el állandó inspirációjuk folytonos hangja elől.

Ha 3-as az életútszámod, de személyes problémák miatt nem állsz a reflektorfényben, akkor fel kell ébredned, és követned kell az álmaidat. Erőtől duzzadó személyiséged messzebb vihet el téged, mint ameddig mások eljutnak, főleg akkor, ha megengeded magadnak, hogy fókuszáld az energiáidat és a képességeidet.


Problémád:

Nagyon félsz, hogy nem vagy elég népszerű, ezért hajszolod a sikert, és messziről elkerülöd a kudarcgyanús helyzeteket - ez motiválja minden tettedet. A népszerűségért képes vagy feláldozni a mélyebb érzelmeket és kapcsolatokat. Meg kell tanulnod, hogy az életben van fontosabb, mint a népszerűség, és akkor javulni fog a párkapcsolatod.


Vigyázat! Amit leginkább nem érzünk problémának, sokszor pontosan azzal van a legnagyobb gond - inkább elfojtjuk és tudatalattinkba száműzzük, mert nem akarunk szembesülni vele, hiszen nehéz megélni és változtatni rajta.Névszámod: 2.

Általában szelídség, nyugalom és türelem a legfőbb jellemeződ. Szimpatikus egyéniségeddel könnyen eléred céljaidat. Akkor cselekszel jól, ha rendszeretetedet, alkalmazkodóképességedet kamatoztatod, ezt környezeted nagyon szereti benned.

Rendszeres hangulatváltozásaid viszont könnyen hátráltathatnak. Gyakran határozatlan vagy, könnyen megingathat mások véleménye, ezen próbálj változtatni, és merj nemet mondani.

Kiváló barátod, társad lehet: 4-es, 7-es és 8-as számú névszámú személy.Személyiségszámod: 4.

Gyakorlatias, szorgalmas, megbízható és hűséges emberként felelősnek érzed magadat, hogy családod, barátaid, partnered is jól érezze magát környezetedben. Szinte bármilyen teljesítmény elérésére képes vagy, csak akarnod kell. Akit nem ismersz jól, azzal szemben könnyen válsz bizalmatlanná.

Nagy ritkán kitör belőled az erőszakosság, ezzel csak saját életedet nehezíted meg. Ha eléred sikereidet, kenyérre lehet kenni.

Kiváló barátod, társad lehet: 2-es, 7-es és 8-as névszámú személy.Szívszámod: 7.

A 7-es szám jelképezi a teremtés rejtélyeit. A hetedik napon pihent meg Isten, a Bibliában a 7-es a leggyakrabban előforduló szám. A hét 7 napból áll, és a vallás is hét halálos bűnt ismer.


Tulajdonságaid:

Nagy fantáziával rendelkezel, intelligens, áldozatkész vagy, idősebb korodban méltóságteljes, tartózkodó, tudsz magadon uralkodni. Jellegzetes tudományos és filozófiai hajlamaid vannak, és jó érzéked van a misztikához.

Te vagy az, aki gyakran kilóg a sorból, környezeted rendszeresen félreért, és nem tudja értékelni személyiségedet, képességeidet.

Erős érdeklődést mutatsz a misztikus tudományok iránt, rendszerint a megvilágosodás örök kérdését kutatod. Van, aki csodabogárnak tekint, pedig nem vagy az. Csupán mered vállalni önmagad, és ezáltal leszel boldog és elégedett. Szeretsz a dolgok mélyére látni, ezért sokat olvasol, és állandóan tájékozódsz az újabb dolgok iránt.

A szerelem ritkán érdekel, képes vagy akár magányosan leélni az életedet.


Negatív tulajdonságaid:

Gyakran túl komoly, és nincs humorérzéke. Néha nem eléggé tapintatos.Személyes éved 2011.06.05-ig:

Legyél nyitott a külvilág felé, sok meglepetésben lesz részed. Szükséged lesz a gyors reagálásra és cselekvésre egyes esetekben, de ne kövess el hibákat. Minden lehetőséget használj ki, s ne tagad meg magadtól az élvezeteket sem. Ha megfelelően használod fel az élet adta lehetőségeket, ez az év, jelentős változásokat hozhat.Színeid: A mályvaszín, a viola, vagy a bíbor néhány árnyalata, ilyen színt mindig ajánlatos hordanod és lakásodban tartanod. A kék, a karmazsin és a rózsaszín valamennyi árnyalata szintén kedvező számodra, de inkább, mint másodlagos színek.Szerencseköved: az ametiszt.Szerencsenapjaid: A csütörtök, a péntek, és a kedd, amelyek közül a csütörtök a legjelentősebb. Ezek a napok különösen jók, ha egy hármast kitevő másik szám esik rájuk, így 3-a, 12-e, 21-e és 30-a, és, mivel felcserélhető számaik a 6 és a 9, a nekik megfelelő napok, tehát 6-a, 9-e, 15-e, 18-a, 24-e és 27–e.


Ladányi Marcell 2009. 03. 25.

Sorsszámod: 3.

A hármas szám a Jupiternek felel meg, ez a kezdete mindannak, amit úgy nevezhetnénk: a háromtól 9-ig terjedő fő erővonalak egyike. Hihetetlen gyors az észjárásod, nagyon jól és hihetetlen sokat tudsz beszélni. Nyitott vagy, szereted a változatosságot és igényled is: nem bírod a monoton tevékenységeket. Bár sokoldalú vagy, és sok minden érdekel, hajlamos vagy a felületességre: mindenhez csak egy kicsit konyítasz. Érdeklődő, kíváncsi vagy, és szeretsz színes ruhákban járkálni, a telefonodtól elválaszthatatlan vagy. A legjobb, ha olyan foglalkozást választasz, ahol sok emberrel találkozhatsz. Nagy hatással vagy a másik nemre, a szavakkal varázsolod el azt, aki tetszik neked. Türelmetlen vagy, hajlamos arra, hogy párhuzamosan több dolgot is csinálj, és így van ez a párkapcsolatokkal is: nem éppen vagy hűséges. Sokszor álarcot viselsz, és szerepet játszol, ezért nehéz kiismerni.

Eleven ember vagy, aki életútja gyakran művészi elismertséghez vagy társadalmi népszerűséghez vezet. Nagy szórakoztatói is vagy.

A 3-as életútszámú emberek addig nem elégedettek, amíg kiváló képességeiket valahogyan el nem ismeri a nyilvánosság. A 3-as számú életutat a szépség, az izgalom, a különcség és a társadalmi népszerűség jellemzi. Ezek a különleges, kifejező személyiségek gyakran könnyen lesznek híresek és sikeresek.

Az ezzel az életútszámmal rendelkezők emellett általában meleg, karizmatikus személyiségek, és hihetetlenül erős az önmagukba vetett hitük és az optimizmusuk. Vonzó megjelenésük gyakran rabul ejti mások képzeletét, és nagyszerű múzsák és modellek válhatnak belőlük.

A 3-as életútszámmal rendelkezők gyakran szellemes vagy költői emberek, és emiatt nagyon szórakoztató beszélgetőpartnerek. Emellett nagyon jól ismerik és értik az emberi természetet, tudnak másokra figyelni, és nagyon jól megértik mások érzelmeit és szükségleteit.

A 3-as életútszámúak nagyszerű szakácsok és házigazdák, és nagyon kifinomult az ízlésük a divatban és a lakberendezésben. Rengetegen keresik a társaságukat, mert az emberek fizikailag és lelkileg is nagyon szépnek találják őket.

A 3-as életútszámmal rendelkezők általában nagyon makacsak, és mindig nyerni akarnak, bármi is legyen a siker ára. Szokatlanul erős állóképességük és életerejük miatt a legtöbb embernél sokkal könnyebben viselik az élet nehézségeit és a kudarcokat. Ezek a nehézségek általában anyagi vagy romantikus természetűek, mivel idealizmusuk és spontaneitásuk miatt hajlamosak rossz döntéseket hozni.

Ennek ellenére a 3-as életútszámú emberek általában szerények, és képesek arra, hogy őszinték legyenek saját magukkal a kudarcaikkal kapcsolatban.

A 3-as életútszámmal rendelkezők akkor térnek le az életútjukról, ha feladják az álmaikat és a tehetségüket. Sokan közülük az alkohol, a gyógyszerek vagy a kábítószerek rabjává válnak, hogy így meneküljenek el állandó inspirációjuk folytonos hangja elől.

Ha 3-as az életútszámod, de személyes problémák miatt nem állsz a reflektorfényben, akkor fel kell ébredned, és követned kell az álmaidat. Erőtől duzzadó személyiséged messzebb vihet el téged, mint ameddig mások eljutnak, főleg akkor, ha megengeded magadnak, hogy fókuszáld az energiáidat és a képességeidet.


Problémád:

Nagyon félsz, hogy nem vagy elég népszerű, ezért hajszolod a sikert, és messziről elkerülöd a kudarcgyanús helyzeteket - ez motiválja minden tettedet. A népszerűségért képes vagy feláldozni a mélyebb érzelmeket és kapcsolatokat. Meg kell tanulnod, hogy az életben van fontosabb, mint a népszerűség, és akkor javulni fog a párkapcsolatod.


Vigyázat! Amit leginkább nem érzünk problémának, sokszor pontosan azzal van a legnagyobb gond - inkább elfojtjuk és tudatalattinkba száműzzük, mert nem akarunk szembesülni vele, hiszen nehéz megélni és változtatni rajta.Névszámod: 4.

Gyakorlatias, szorgalmas, megbízható és hűséges emberként felelősnek érzed magadat, hogy családod, barátaid, partnered is jól érezze magát környezetedben. Szinte bármilyen teljesítmény elérésére képes vagy, csak akarnod kell. Akit nem ismersz jól, azzal szemben könnyen válsz bizalmatlanná.

Nagy ritkán kitör belőled az erőszakosság, ezzel csak saját életedet nehezíted meg. Ha eléred sikereidet, kenyérre lehet kenni.

Kiváló barátod, társad lehet: 2-es, 7-es és 8-as névszámú személy.Személyiségszámod: 5.

Jellemzőid: A szabadság iránti elkötelezettség az egyik legfontosabb tulajdonságod. Képes vagy belső érzékeid kivetítésével elutazni a világ legkülönbözőbb helyeire és a történéseket több szinten megtapasztalni. Lebilincselően tudsz történeteket mesélni, hatásos előadó, tanár lehetsz. Magabiztosan éled át életed történéseit és boldogan nézel a rád váró események elébe.


Üzleti élet: Az Ötösök nyughatatlansága segít elkerülni a teljesítmény feletti önelégültséget. Jó beszédkészségük és előzékeny modoruk révén remek kereskedők. A kockázatvállalásban kitűnnek, de könnyen elveszíthetik a mértéket, amellyel veszteséget okozhatnak.


Művészet: Sokirányú tehetséggel rendelkeznek, különös érzékük van a komikum iránt.


Sport: Jó csapatjátékosok, a fürgeséget igénylő sportágakban tűnnek ki.Szívszámod: 8.

A 8-as szám volt az antik világban a szerencse, a paradicsom és a beteljesedés száma. Noé bárkájában nyolc ember menekült meg (Noé, a felesége, három fia, és azok feleségei). A keresztelőmedence nyolcágú. Az arabok, indiaiak, kínaiak, és japánok számára a 8-as szám a teljességet jelenti.

Jó szervezőkészségedről vagy híres, tisztában vagy saját belső értékeiddel, képességeiddel, és lehetőségeid mellett korlátaiddal is. Fontosnak érzed magad, szívósság, erő jellemez, - s ezt a külvilág is pont így látja. Bár titokban több hatalmat szeretnél magadnak, ezt nem mindig sikerül elérni. Hajlandó vagy minden mást feláldozni a zajos sikerért. Tudsz bánni az emberekkel, akár tömegeket is képes vagy befolyásolni. Ezt a tulajdonságot azonban nemcsak jóra, de rosszra is fel tudod használni. Ez utóbbival légy óvatos, könnyen visszakaphatod azt, amit te magad adsz másoknak.

Valójában igényed van arra, hogy te irányíts, és a környezeted elismerje tetteidet és képességeidet. Mivel végtelenül sok terhet képes vagy a hátadon cipelni, nem lehet tőled olyat kérni, amit ne tudnál teljesíteni.

Negatív tulajdonságaid: Néha túl kemény, sőt zsarnoki vagy.Személyes éved 2011.03.25-ig:

Figyelned kell az egészségedre és a kapcsolataidra. Ez az év a próba időszaka, az összpontosítás és a koncentráció fejlődésének éve. Legyél megfontolt, de a kínálkozó lehetőségeket okosan használd ki. Erőfeszítéseidet családod és barátaid támogatni fogják. Kemény munkával megalapozhatod későbbi sikereidet is.Színeid: A mályvaszín, a viola, vagy a bíbor néhány árnyalata, ilyen színt mindig ajánlatos hordanod és lakásodban tartanod. A kék, a karmazsin és a rózsaszín valamennyi árnyalata szintén kedvező számodra, de inkább, mint másodlagos színek.Szerencseköved: az ametiszt.Szerencsenapjaid: A csütörtök, a péntek, és a kedd, amelyek közül a csütörtök a legjelentősebb. Ezek a napok különösen jók, ha egy hármast kitevő másik szám esik rájuk, így 3-a, 12-e, 21-e és 30-a, és, mivel felcserélhető számaik a 6 és a 9, a nekik megfelelő napok, tehát 6-a, 9-e, 15-e, 18-a, 24-e és 27–e.

427. c75565e593 (válaszként erre: 425. - Tinendo)
2010. júl. 21. 16:23
kÖSZIKE...VANNAK BENNE IGAZSÁGOK...
426. a1f813b884 (válaszként erre: 1. - Tinendo)
2010. júl. 21. 16:23

Szia! Ez egy baromi jó fórum, nagyon jó ötlet!

Én is szeretném tudni, mit hordoz a nevem és a születési dátumom. Előre is köszi

Ladányiné Szegedi Erika 1981.06.05.


A kisfiamét is megnéznéd?

Ladányi Marcell 2009.03.25.

425. tinendo (válaszként erre: 423. - Momo1979)
2010. júl. 21. 13:12

Donka Pál 1986. 02. 12.

Sorsszámod: 11.

Ez az első mesterszám. Mestertanuló, idealista vagy, aki mindig az igazságot keresi. Kész a tanításra, az oktatásra. Sokan igénylik és elfogadják a véleményedet. Fanatizmusod olykor viszont fárasztóan hat a környezetedre. Legyél türelmesebb, próbáld jobban megérteni őket, ha azt akarod, hogy kapcsolataid tartósak legyenek. Kitűnően tudsz hatni az emberekre. Életben tudod tartani mások álmait és reményeit, ezért fontos vagy környezeted számára.

A 11-es életútszám a spirituális megvilágosodással áll kapcsolatban. A 11-es életútszámmal rendelkezők gyakran a többi embernél sokkal jobban megértik és ismerik a metafizikát.

A 11-es életútszámúak hajlamosak végletekben bővelkedő életet élni. Ahhoz, hogy megtalálják a racionális és az irracionális közötti egyensúlyt, gyakran a legvégletesebb vallásokhoz vagy kultúrákhoz fordulnak. Ezek az avantgárd és képzelgő emberek nagyszerű tanítványok, látnokok, misztikusok, gyógyítók, tanárok, írók, zenészek és művészek lehetnek.

A 11-es életútszámmal rendelkezők gyakran mindent feláldoznak az okkult vagy metafizikai tudás megszerzése érdekében. A tanulás iránti vágyuk miatt szektákhoz vagy egyházakhoz csatlakozhatnak. Amikor bajba kerülnek, akkor szerencsére nagyfokú rugalmasságról tesznek tanúbizonyságot.

A 11-es életútszámúak a karrierjükben igazi kaméleonok tudnak lenni. Sokan közülük úgy próbálgatják a különböző foglalkozásokat, mint mások a ruhákat. A furcsa az, hogy ezekben a gyorsan megtanult szakmákban is sikeresek, bármik is legyenek azok. Sokan közülük egyszerre két foglalkozást is űznek, amik éles ellentétben állnak egymással. Általában 11-es lélekszámú az, aki nappal bankigazgató, éjjel pedig kártyajós.

A 11-es életútszámúak azonban akkor töltik be a legjobban életcéljukat, ha tanítók vagy tanácsadók lesznek. A legtöbb 11-es életútszámmal rendelkező ember tudat alatt nagyon képzett gyógyító, és sokszor meggyógyítanak másokat az érintésükkel vagy a szavaikkal.

A 11-es életútszámúakkal azonban előfordulhat, hogy túl sokat követelnek maguktól vagy másoktól. Sokan közülük sérült gyógyítók, akik életük egy szakaszán olyan megrendítő élményben részesültek, amely miatt a spiritualitás felé fordultak. Azonban ezzel a negatív élménnyel általában rengeteg mérgező érzés és súlyos önkritika járhat együtt. Sok 11-es életútszámú embernek egy egész élet kell ahhoz, hogy megszabaduljon ezektől a terhektől.

A 11-es életútszámmal rendelkezők nagyon ideges természetűek, és hajlamosak az olyan betegségekre, amelyeknek két oldaluk van, mint például a mániás depresszió vagy a skizofrénia. Az álmodozásra való hajlamuk miatt lehet, hogy csak sok idő elteltével ébrednek rá az igazi életcéljukra. Sőt, a 11-es életútszámúak gyakran nagyon későn érnek, és csak a 40-es éveikben kezdenek el azzal foglalkozni, amit igazán szeretnek.

A 11-es életútszámmal rendelkező ember onnan tudhatja, hogy letért az útjáról, ha mindig nagy dolgokról álmodozik, de semmit sem tesz az álmai elérése érdekében. Ez azt jelenti, hogy nem halad, hanem megragadt a felvilágosodás képzelgő szakaszában.


Problémád:

Nem tudsz nemet mondani, mert óriási megfelelni akarás van benned. Mindig azt figyeled, hogy szeretnek-e eléggé. Hinned kell abban, hogy legalább olyan értékes ember vagy, mint a másik.


Vigyázat! Amit leginkább nem érzünk problémának, sokszor pontosan azzal van a legnagyobb gond - inkább elfojtjuk és tudatalattinkba száműzzük, mert nem akarunk szembesülni vele, hiszen nehéz megélni és változtatni rajta.Névszámod: 11-> 2.

Általában szelídség, nyugalom és türelem a legfőbb jellemeződ. Szimpatikus egyéniségeddel könnyen eléred céljaidat. Akkor cselekszel jól, ha rendszeretetedet, alkalmazkodóképességedet kamatoztatod, ezt környezeted nagyon szereti benned.

Rendszeres hangulatváltozásaid viszont könnyen hátráltathatnak. Gyakran határozatlan vagy, könnyen megingathat mások véleménye, ezen próbálj változtatni, és merj nemet mondani.

Kiváló barátod, társad lehet: 4-es, 7-es és 8-as számú névszámú személy.Személyiségszámod: 3.

Jellemzőid: Az öröm kiapadhatatlan forrása vagy. Élénk képzelőerőd tökéletes eszköz arra, hogy a megfásult világba fényt lopj. Kapcsolataidban őszinte és türelmes vagy. A legkülönfélébb vallású, világnézetű és társadalmi hátterű emberekkel érintkezel és mindenkivel megosztod az életről szóló örömteli üzenetüket.


Társadalmi élet: A Hármasok tökéletes társasági emberek, szeretnek másoknak kényelemérzetet nyújtani. Jó beszédkészségük révén aktívan tevékenykednek a különféle társadalmi kérdésekben.


Üzleti élet: Az értékesítés, promóció és az oktatás területén találjuk őket. A szólás és az egyéni önkifejezés szabadságáért küzdenek. Innovatív képességük miatt a kutatásban is az élen járnak.


Művészet: A Hármas a művészet őstípusának száma. Bármilyen művészi kifejezésmódban otthonosak.


Sport: Olyan helyen találjuk őket, ahol az esztétika is szerepet kap, pl. sportreklámokban. A sportot övező ceremóniákat jobban élvezik, mint a mozgást magát.Szívszámod: 8.

A 8-as szám volt az antik világban a szerencse, a paradicsom és a beteljesedés száma. Noé bárkájában nyolc ember menekült meg (Noé, a felesége, három fia, és azok feleségei). A keresztelőmedence nyolcágú. Az arabok, indiaiak, kínaiak, és japánok számára a 8-as szám a teljességet jelenti.

Jó szervezőkészségedről vagy híres, tisztában vagy saját belső értékeiddel, képességeiddel, és lehetőségeid mellett korlátaiddal is. Fontosnak érzed magad, szívósság, erő jellemez, - s ezt a külvilág is pont így látja. Bár titokban több hatalmat szeretnél magadnak, ezt nem mindig sikerül elérni. Hajlandó vagy minden mást feláldozni a zajos sikerért. Tudsz bánni az emberekkel, akár tömegeket is képes vagy befolyásolni. Ezt a tulajdonságot azonban nemcsak jóra, de rosszra is fel tudod használni. Ez utóbbival légy óvatos, könnyen visszakaphatod azt, amit te magad adsz másoknak.

Valójában igényed van arra, hogy te irányíts, és a környezeted elismerje tetteidet és képességeidet. Mivel végtelenül sok terhet képes vagy a hátadon cipelni, nem lehet tőled olyat kérni, amit ne tudnál teljesíteni.

Negatív tulajdonságaid: Néha túl kemény, sőt zsarnoki vagy.Személyes éved 2011.02.12-ig:

Kellő rámenőséggel, taktikai érzékkel, ambícióval szép pénzügyi sikereket érhetsz el. Tűzz ki nagy célokat magad elé, a kínálkozó lehetőségek segíteni fogják a megvalósításukat. Ha megfelelően használod ki a pillanatokat, s nem kerít túlságosan hatalmába a pénzvágy, biztos a siker.

Vigyázat! Az elhamarkodott döntések akár csődhöz is vezethetnek! Megfontoltan cselekedj, s ne legyél túlzottan szerény.Színeid: a zöld összes árnyalata a legsötétebbtől a legvilágosabbig, a krémszín és a fehér, de amennyire csak lehetséges, kerülniük kell valamennyi sötét színt, különösen pedig a feketét, a bíbort, és a sötétvöröst.Szerencseköveid: az igazgyöngyök, a holdkövek, és a halványzöld kövek.Szerencsenapjaid: a vasárnap, a hétfő és a péntek (annak, hogy a péntek kedvező, ebben az esetben az az oka, hogy a pénteket a Vénusz uralja befolyásával) Különösen, ha sorsszámod e napok egyikére tehát 2-re, 11-re, 20-ra vagy 29-re; és mivel felcserélhető számaik még az 1, 4, és a 7, az ezeknek megfelelő napokra: 1-re, 4-re, 7-re, 10-re, l3-ra, 16-ra, 19-re, 22-re, 25-re, 28-ra vagy 31-re esnek.

424. tinendo (válaszként erre: 422. - Momo1979)
2010. júl. 21. 13:08

Brlázs Mónika 1979. 06. 07.

Sorsszámod: 3.

A hármas szám a Jupiternek felel meg, ez a kezdete mindannak, amit úgy nevezhetnénk: a háromtól 9-ig terjedő fő erővonalak egyike. Hihetetlen gyors az észjárásod, nagyon jól és hihetetlen sokat tudsz beszélni. Nyitott vagy, szereted a változatosságot és igényled is: nem bírod a monoton tevékenységeket. Bár sokoldalú vagy, és sok minden érdekel, hajlamos vagy a felületességre: mindenhez csak egy kicsit konyítasz. Érdeklődő, kíváncsi vagy, és szeretsz színes ruhákban járkálni, a telefonodtól elválaszthatatlan vagy. A legjobb, ha olyan foglalkozást választasz, ahol sok emberrel találkozhatsz. Nagy hatással vagy a másik nemre, a szavakkal varázsolod el azt, aki tetszik neked. Türelmetlen vagy, hajlamos arra, hogy párhuzamosan több dolgot is csinálj, és így van ez a párkapcsolatokkal is: nem éppen vagy hűséges. Sokszor álarcot viselsz, és szerepet játszol, ezért nehéz kiismerni.

Eleven ember vagy, aki életútja gyakran művészi elismertséghez vagy társadalmi népszerűséghez vezet. Nagy szórakoztatói is vagy.

A 3-as életútszámú emberek addig nem elégedettek, amíg kiváló képességeiket valahogyan el nem ismeri a nyilvánosság. A 3-as számú életutat a szépség, az izgalom, a különcség és a társadalmi népszerűség jellemzi. Ezek a különleges, kifejező személyiségek gyakran könnyen lesznek híresek és sikeresek.

Az ezzel az életútszámmal rendelkezők emellett általában meleg, karizmatikus személyiségek, és hihetetlenül erős az önmagukba vetett hitük és az optimizmusuk. Vonzó megjelenésük gyakran rabul ejti mások képzeletét, és nagyszerű múzsák és modellek válhatnak belőlük.

A 3-as életútszámmal rendelkezők gyakran szellemes vagy költői emberek, és emiatt nagyon szórakoztató beszélgetőpartnerek. Emellett nagyon jól ismerik és értik az emberi természetet, tudnak másokra figyelni, és nagyon jól megértik mások érzelmeit és szükségleteit.

A 3-as életútszámúak nagyszerű szakácsok és házigazdák, és nagyon kifinomult az ízlésük a divatban és a lakberendezésben. Rengetegen keresik a társaságukat, mert az emberek fizikailag és lelkileg is nagyon szépnek találják őket.

A 3-as életútszámmal rendelkezők általában nagyon makacsak, és mindig nyerni akarnak, bármi is legyen a siker ára. Szokatlanul erős állóképességük és életerejük miatt a legtöbb embernél sokkal könnyebben viselik az élet nehézségeit és a kudarcokat. Ezek a nehézségek általában anyagi vagy romantikus természetűek, mivel idealizmusuk és spontaneitásuk miatt hajlamosak rossz döntéseket hozni.

Ennek ellenére a 3-as életútszámú emberek általában szerények, és képesek arra, hogy őszinték legyenek saját magukkal a kudarcaikkal kapcsolatban.

A 3-as életútszámmal rendelkezők akkor térnek le az életútjukról, ha feladják az álmaikat és a tehetségüket. Sokan közülük az alkohol, a gyógyszerek vagy a kábítószerek rabjává válnak, hogy így meneküljenek el állandó inspirációjuk folytonos hangja elől.

Ha 3-as az életútszámod, de személyes problémák miatt nem állsz a reflektorfényben, akkor fel kell ébredned, és követned kell az álmaidat. Erőtől duzzadó személyiséged messzebb vihet el téged, mint ameddig mások eljutnak, főleg akkor, ha megengeded magadnak, hogy fókuszáld az energiáidat és a képességeidet.


Problémád:

Nagyon félsz, hogy nem vagy elég népszerű, ezért hajszolod a sikert, és messziről elkerülöd a kudarcgyanús helyzeteket - ez motiválja minden tettedet. A népszerűségért képes vagy feláldozni a mélyebb érzelmeket és kapcsolatokat. Meg kell tanulnod, hogy az életben van fontosabb, mint a népszerűség, és akkor javulni fog a párkapcsolatod.


Vigyázat! Amit leginkább nem érzünk problémának, sokszor pontosan azzal van a legnagyobb gond - inkább elfojtjuk és tudatalattinkba száműzzük, mert nem akarunk szembesülni vele, hiszen nehéz megélni és változtatni rajta.Névszámod: 6.

Életed fő mottója: segíteni.

Házias, otthonszerető, segítőkész, hűséges, lelkiismeretes, szívélyes és alapjában véve konzervatív vagy. Számodra a család és az ezzel együtt járó értékek az első helyen vannak, ragaszkodsz az otthonodhoz, szereted a gyerekeket, az állatokat és a természetet.

A harmóniát, a belső egyensúlyt értékeled a legtöbbre. Még ismeretleneknek is sokat segítesz, ez nálad nem magamutogatás, hanem egyfajta belső késztetés. Komoly műértő és akár műpártoló lehetsz. Nagy valószínűséggel magad is rendelkezel valamilyen művészi hajlammal.

Általában vonzó a külsőd és megnyerő a stílusod, ezért könnyen megkedvelnek bármilyen társaságban, gyorsan beilleszkedsz. Alapvető adottságod, hogy a barátságokat ápolod, a viszályokat pedig igyekszel mihamarabb elsimítani – emiatt a kívülállók sokszor határozatlannak, kétszínűnek tartanak. Hajlamos vagy a pletykázásra, önzésre, önfejűségre, önelégültségre.

Harmonikus társad lehet - akár barátként vagy partnerként: az 1-es, 3-as, 5-ös és 9-es névszámú személyek.Személyiségszámod: 7.

Jellemzőid:

Titokzatosnak és nehezen megközelíthetőnek látszol. Ezért mások szemében igen vonzónak tűnsz. Jó barátaid sem ismernek igazán, próbálják megfejteni a titkodat. Egyes dolgokról irreális elképzeléseid vannak, általában kissé bogarasnak tűnsz, de szeretetreméltónak tartanak.

Fejlett belső érzékelésednek és meditatív természetednek köszönhetően képes vagy „meglátni a jövőt. ”. Olyan elképzelésekkel rukkolhatsz elő, melyekkel meghaladod a korodat. Épp ezért eléggé egyedül érezheted magad, csak nagyon kevesen képesek felfogni gondolataidat. Elvont témákban jól követhető előadó vagy. Intellektuális érdeklődésed alapos.


Társadalmi élet: A Hetesek gyakran a társadalom megfigyelői és annak az elemzésével foglalkoznak, hogy miként lehetne azt jobbá tenni. A társadalmi élet puszta résztvevői, magányos, elszigetelt emberek.


Üzleti élet: Kitűnő stratégák és elemzők. Pártatlanságuk minden szituációban értékes lehet. Született tudósok, vagy detektívek.


Művészet: Gyakran kritikusok, szobrászok. Az irodalmi hajlamú Hetesek filozófiai jellegű értekezésekben fejezik ki önmagukat.


Sport: A Hetesek közül kerülnek ki a kommentátorok, közvetítők. Ha sportot űznek, az többnyire egy bonyolultabb atlétikai sportág.Szívszámod: 8.

A 8-as szám volt az antik világban a szerencse, a paradicsom és a beteljesedés száma. Noé bárkájában nyolc ember menekült meg (Noé, a felesége, három fia, és azok feleségei). A keresztelőmedence nyolcágú. Az arabok, indiaiak, kínaiak, és japánok számára a 8-as szám a teljességet jelenti.

Jó szervezőkészségedről vagy híres, tisztában vagy saját belső értékeiddel, képességeiddel, és lehetőségeid mellett korlátaiddal is. Fontosnak érzed magad, szívósság, erő jellemez, - s ezt a külvilág is pont így látja. Bár titokban több hatalmat szeretnél magadnak, ezt nem mindig sikerül elérni. Hajlandó vagy minden mást feláldozni a zajos sikerért. Tudsz bánni az emberekkel, akár tömegeket is képes vagy befolyásolni. Ezt a tulajdonságot azonban nemcsak jóra, de rosszra is fel tudod használni. Ez utóbbival légy óvatos, könnyen visszakaphatod azt, amit te magad adsz másoknak.

Valójában igényed van arra, hogy te irányíts, és a környezeted elismerje tetteidet és képességeidet. Mivel végtelenül sok terhet képes vagy a hátadon cipelni, nem lehet tőled olyat kérni, amit ne tudnál teljesíteni.

Negatív tulajdonságaid: Néha túl kemény, sőt zsarnoki vagy.Személyes éved 2011.06.07-ig:

Eddig az időszakig a visszavonulás, önmagad megismerése és megértése, s az általános válaszkeresés a jellemző. Elsősorban mentális folyamatai lesznek fontosak, a külvilág, az anyagi és fizikai szükségletei miatt nem kell aggódni. A múltban történt sérelmeit próbálja elfelejteni, figyeljen megérzéseire, gondolkodjon el a világ történésein. Előfordulhat nem várt pénz érkezése, amely lehet valamilyen nyeremény, esetleg örökség.Színeid: A mályvaszín, a viola, vagy a bíbor néhány árnyalata, ilyen színt mindig ajánlatos hordanod és lakásodban tartanod. A kék, a karmazsin és a rózsaszín valamennyi árnyalata szintén kedvező számodra, de inkább, mint másodlagos színek.Szerencseköved: az ametiszt.Szerencsenapjaid: A csütörtök, a péntek, és a kedd, amelyek közül a csütörtök a legjelentősebb. Ezek a napok különösen jók, ha egy hármast kitevő másik szám esik rájuk, így 3-a, 12-e, 21-e és 30-a, és, mivel felcserélhető számaik a 6 és a 9, a nekik megfelelő napok, tehát 6-a, 9-e, 15-e, 18-a, 24-e és 27–e.

423. momo1979 (válaszként erre: 422. - Momo1979)
2010. júl. 20. 21:11

Szia!


Valamint a páromé is érdekelne


Donka Pál 1986. Február 12.


köszi

Momo

422. momo1979 (válaszként erre: 1. - Tinendo)
2010. júl. 20. 21:09

Azia!


én is kiváncsi lennék, hogy mi a sorsom.


Forgácsné Brlázs Mónika 1979. Június 7.


Várom a válaszodat. köszi

421. tinendo (válaszként erre: 420. - Angyal89)
2010. júl. 20. 20:54

Sztaskó Kinga 1989. 05. 24.

Sorsszámod: 11.

Ez az első mesterszám. Mestertanuló, idealista vagy, aki mindig az igazságot keresi. Kész a tanításra, az oktatásra. Sokan igénylik és elfogadják a véleményedet. Fanatizmusod olykor viszont fárasztóan hat a környezetedre. Legyél türelmesebb, próbáld jobban megérteni őket, ha azt akarod, hogy kapcsolataid tartósak legyenek. Kitűnően tudsz hatni az emberekre. Életben tudod tartani mások álmait és reményeit, ezért fontos vagy környezeted számára.

A 11-es életútszám a spirituális megvilágosodással áll kapcsolatban. A 11-es életútszámmal rendelkezők gyakran a többi embernél sokkal jobban megértik és ismerik a metafizikát.

A 11-es életútszámúak hajlamosak végletekben bővelkedő életet élni. Ahhoz, hogy megtalálják a racionális és az irracionális közötti egyensúlyt, gyakran a legvégletesebb vallásokhoz vagy kultúrákhoz fordulnak. Ezek az avantgárd és képzelgő emberek nagyszerű tanítványok, látnokok, misztikusok, gyógyítók, tanárok, írók, zenészek és művészek lehetnek.

A 11-es életútszámmal rendelkezők gyakran mindent feláldoznak az okkult vagy metafizikai tudás megszerzése érdekében. A tanulás iránti vágyuk miatt szektákhoz vagy egyházakhoz csatlakozhatnak. Amikor bajba kerülnek, akkor szerencsére nagyfokú rugalmasságról tesznek tanúbizonyságot.

A 11-es életútszámúak a karrierjükben igazi kaméleonok tudnak lenni. Sokan közülük úgy próbálgatják a különböző foglalkozásokat, mint mások a ruhákat. A furcsa az, hogy ezekben a gyorsan megtanult szakmákban is sikeresek, bármik is legyenek azok. Sokan közülük egyszerre két foglalkozást is űznek, amik éles ellentétben állnak egymással. Általában 11-es lélekszámú az, aki nappal bankigazgató, éjjel pedig kártyajós.

A 11-es életútszámúak azonban akkor töltik be a legjobban életcéljukat, ha tanítók vagy tanácsadók lesznek. A legtöbb 11-es életútszámmal rendelkező ember tudat alatt nagyon képzett gyógyító, és sokszor meggyógyítanak másokat az érintésükkel vagy a szavaikkal.

A 11-es életútszámúakkal azonban előfordulhat, hogy túl sokat követelnek maguktól vagy másoktól. Sokan közülük sérült gyógyítók, akik életük egy szakaszán olyan megrendítő élményben részesültek, amely miatt a spiritualitás felé fordultak. Azonban ezzel a negatív élménnyel általában rengeteg mérgező érzés és súlyos önkritika járhat együtt. Sok 11-es életútszámú embernek egy egész élet kell ahhoz, hogy megszabaduljon ezektől a terhektől.

A 11-es életútszámmal rendelkezők nagyon ideges természetűek, és hajlamosak az olyan betegségekre, amelyeknek két oldaluk van, mint például a mániás depresszió vagy a skizofrénia. Az álmodozásra való hajlamuk miatt lehet, hogy csak sok idő elteltével ébrednek rá az igazi életcéljukra. Sőt, a 11-es életútszámúak gyakran nagyon későn érnek, és csak a 40-es éveikben kezdenek el azzal foglalkozni, amit igazán szeretnek.

A 11-es életútszámmal rendelkező ember onnan tudhatja, hogy letért az útjáról, ha mindig nagy dolgokról álmodozik, de semmit sem tesz az álmai elérése érdekében. Ez azt jelenti, hogy nem halad, hanem megragadt a felvilágosodás képzelgő szakaszában.


Problémád:

Nem tudsz nemet mondani, mert óriási megfelelni akarás van benned. Mindig azt figyeled, hogy szeretnek-e eléggé. Hinned kell abban, hogy legalább olyan értékes ember vagy, mint a másik.


Vigyázat! Amit leginkább nem érzünk problémának, sokszor pontosan azzal van a legnagyobb gond - inkább elfojtjuk és tudatalattinkba száműzzük, mert nem akarunk szembesülni vele, hiszen nehéz megélni és változtatni rajta.Névszámod: 9.

Számtalan pozitív tulajdonságod közül legmeghatározóbbak intelligenciád, energikusságod és kedvességed. Idealizmusod néha egészen naivvá és kiszolgáltatottá tesz. Határozottságodat és meggyőzőképességed kiválóan tudod kamatoztatni a munkádban és a magánéletedben egyaránt. Gazdag fantáziád és becsvágyad ösztönösen hajt céljaid elérése felé. A vágyott siker elérése érdekében mindent megteszel, mégis képes vagy a kis akadályok előtt megtorpanni, elbizonytalanodni. Feladatod ezt a tulajdonságodat kiiktatni és még a nehéz akadályokat is könnyű szívvel, magabiztosan legyőzni.

Kiváló barátod, társad lehet: 3-as és 5-ös névszámú személy.Személyiségszámod: 1.

Jellemződ:

Sokan fordulnak hozzád tanácsért, mert kívülről tökéletesen magabiztosnak és határozottnak mutatod magadat. Van saját egyéniséged, de sokszor kissé ridegnek mutatod magadat, mintha senki sem lenne szükséged. Ezt még azok is így érzik, akik közel állnak hozzád. Hajlamos vagy a gorombaságra, türelmetlenségre, s ezt környezete sokszor megszenvedi. Szokásaidban és viselkedésedben szigorú vagy. Nem feltétlenül akarsz dominálni egy-egy döntési helyzetben, de az akaratod kinyilvánításától sem félsz. Tisztelsz másokat, és igyekszel nem ítélkezni felettük. Szándékod az, hogy mindenkiben felkeltsd az eredetiség vágyát. Fejlett koncentrációs és vizuális érzékkel rendelkezel, ezt mások is tudják rólad.


Társadalmi élet: Az Egyesek függetlenek, a reformok élén vannak. Szabad gondolkodók, akik gyorsan felfedezik a hatalmon levők által elkövetett kihágásokat.


Üzleti élet: Felfedezők és újítók, gyakran saját vállalkozásukat működtetik. Minden követ megmozgatnak, hogy újabb és jobb módszereket vessenek be.


Művészet: Élen járnak a változások ösztönzőiként és olyan dolgokkal rukkolnak elő, amikről még senki sem hallott.


Sport: Születetten versenyszellemű, a legjobb játékos. Gyors, ügyes és kockázatvállaláló.Szívszámod: 8.

A 8-as szám volt az antik világban a szerencse, a paradicsom és a beteljesedés száma. Noé bárkájában nyolc ember menekült meg (Noé, a felesége, három fia, és azok feleségei). A keresztelőmedence nyolcágú. Az arabok, indiaiak, kínaiak, és japánok számára a 8-as szám a teljességet jelenti.

Jó szervezőkészségedről vagy híres, tisztában vagy saját belső értékeiddel, képességeiddel, és lehetőségeid mellett korlátaiddal is. Fontosnak érzed magad, szívósság, erő jellemez, - s ezt a külvilág is pont így látja. Bár titokban több hatalmat szeretnél magadnak, ezt nem mindig sikerül elérni. Hajlandó vagy minden mást feláldozni a zajos sikerért. Tudsz bánni az emberekkel, akár tömegeket is képes vagy befolyásolni. Ezt a tulajdonságot azonban nemcsak jóra, de rosszra is fel tudod használni. Ez utóbbival légy óvatos, könnyen visszakaphatod azt, amit te magad adsz másoknak.

Valójában igényed van arra, hogy te irányíts, és a környezeted elismerje tetteidet és képességeidet. Mivel végtelenül sok terhet képes vagy a hátadon cipelni, nem lehet tőled olyat kérni, amit ne tudnál teljesíteni.

Negatív tulajdonságaid: Néha túl kemény, sőt zsarnoki vagy.Személyes éved 2011.05.24-ig:

Legyél nyitott a külvilág felé, sok meglepetésben lesz részed. Szükséged lesz a gyors reagálásra és cselekvésre egyes esetekben, de ne kövess el hibákat. Minden lehetőséget használj ki, s ne tagad meg magadtól az élvezeteket sem. Ha megfelelően használod fel az élet adta lehetőségeket, ez az év, jelentős változásokat hozhat.Színeid: a zöld összes árnyalata a legsötétebbtől a legvilágosabbig, a krémszín és a fehér, de amennyire csak lehetséges, kerülniük kell valamennyi sötét színt, különösen pedig a feketét, a bíbort, és a sötétvöröst.Szerencseköveid: az igazgyöngyök, a holdkövek, és a halványzöld kövek.Szerencsenapjaid: a vasárnap, a hétfő és a péntek (annak, hogy a péntek kedvező, ebben az esetben az az oka, hogy a pénteket a Vénusz uralja befolyásával) Különösen, ha sorsszámod e napok egyikére tehát 2-re, 11-re, 20-ra vagy 29-re; és mivel felcserélhető számaik még az 1, 4, és a 7, az ezeknek megfelelő napokra: 1-re, 4-re, 7-re, 10-re, l3-ra, 16-ra, 19-re, 22-re, 25-re, 28-ra vagy 31-re esnek.


Diószegi Ilszur 1988. 03. 27.

Sorsszámod: 11.

Ez az első mesterszám. Mestertanuló, idealista vagy, aki mindig az igazságot keresi. Kész a tanításra, az oktatásra. Sokan igénylik és elfogadják a véleményedet. Fanatizmusod olykor viszont fárasztóan hat a környezetedre. Legyél türelmesebb, próbáld jobban megérteni őket, ha azt akarod, hogy kapcsolataid tartósak legyenek. Kitűnően tudsz hatni az emberekre. Életben tudod tartani mások álmait és reményeit, ezért fontos vagy környezeted számára.

A 11-es életútszám a spirituális megvilágosodással áll kapcsolatban. A 11-es életútszámmal rendelkezők gyakran a többi embernél sokkal jobban megértik és ismerik a metafizikát.

A 11-es életútszámúak hajlamosak végletekben bővelkedő életet élni. Ahhoz, hogy megtalálják a racionális és az irracionális közötti egyensúlyt, gyakran a legvégletesebb vallásokhoz vagy kultúrákhoz fordulnak. Ezek az avantgárd és képzelgő emberek nagyszerű tanítványok, látnokok, misztikusok, gyógyítók, tanárok, írók, zenészek és művészek lehetnek.

A 11-es életútszámmal rendelkezők gyakran mindent feláldoznak az okkult vagy metafizikai tudás megszerzése érdekében. A tanulás iránti vágyuk miatt szektákhoz vagy egyházakhoz csatlakozhatnak. Amikor bajba kerülnek, akkor szerencsére nagyfokú rugalmasságról tesznek tanúbizonyságot.

A 11-es életútszámúak a karrierjükben igazi kaméleonok tudnak lenni. Sokan közülük úgy próbálgatják a különböző foglalkozásokat, mint mások a ruhákat. A furcsa az, hogy ezekben a gyorsan megtanult szakmákban is sikeresek, bármik is legyenek azok. Sokan közülük egyszerre két foglalkozást is űznek, amik éles ellentétben állnak egymással. Általában 11-es lélekszámú az, aki nappal bankigazgató, éjjel pedig kártyajós.

A 11-es életútszámúak azonban akkor töltik be a legjobban életcéljukat, ha tanítók vagy tanácsadók lesznek. A legtöbb 11-es életútszámmal rendelkező ember tudat alatt nagyon képzett gyógyító, és sokszor meggyógyítanak másokat az érintésükkel vagy a szavaikkal.

A 11-es életútszámúakkal azonban előfordulhat, hogy túl sokat követelnek maguktól vagy másoktól. Sokan közülük sérült gyógyítók, akik életük egy szakaszán olyan megrendítő élményben részesültek, amely miatt a spiritualitás felé fordultak. Azonban ezzel a negatív élménnyel általában rengeteg mérgező érzés és súlyos önkritika járhat együtt. Sok 11-es életútszámú embernek egy egész élet kell ahhoz, hogy megszabaduljon ezektől a terhektől.

A 11-es életútszámmal rendelkezők nagyon ideges természetűek, és hajlamosak az olyan betegségekre, amelyeknek két oldaluk van, mint például a mániás depresszió vagy a skizofrénia. Az álmodozásra való hajlamuk miatt lehet, hogy csak sok idő elteltével ébrednek rá az igazi életcéljukra. Sőt, a 11-es életútszámúak gyakran nagyon későn érnek, és csak a 40-es éveikben kezdenek el azzal foglalkozni, amit igazán szeretnek.

A 11-es életútszámmal rendelkező ember onnan tudhatja, hogy letért az útjáról, ha mindig nagy dolgokról álmodozik, de semmit sem tesz az álmai elérése érdekében. Ez azt jelenti, hogy nem halad, hanem megragadt a felvilágosodás képzelgő szakaszában.


Problémád:

Nem tudsz nemet mondani, mert óriási megfelelni akarás van benned. Mindig azt figyeled, hogy szeretnek-e eléggé. Hinned kell abban, hogy legalább olyan értékes ember vagy, mint a másik.


Vigyázat! Amit leginkább nem érzünk problémának, sokszor pontosan azzal van a legnagyobb gond - inkább elfojtjuk és tudatalattinkba száműzzük, mert nem akarunk szembesülni vele, hiszen nehéz megélni és változtatni rajta.Névszámod: 1.

Mindig, mindenhol az első vagy. Vezéregyéniségnek születtél. Akaraterő, kitartás, öntudatosság jellemez. Feladatod az, hogy megtaláld önmagad, és segíts másokon. Akkor jársz jól, ha függetlenül, mások befolyása nélkül teszed a dolgod.


Vigyázz, hogy a benned rejlő agresszió, gőgösség és önzés ne kerüljön a felszínre. Szokatlan mennyiségű energia rejlik benned, ha jól használod ki, sokra viheted.


Kiváló barátod, társad lehet: 3-as, 5-ös, 6-os és 9-es névszámú személy.Személyiségszámod: 5.

Jellemzőid: A szabadság iránti elkötelezettség az egyik legfontosabb tulajdonságod. Képes vagy belső érzékeid kivetítésével elutazni a világ legkülönbözőbb helyeire és a történéseket több szinten megtapasztalni. Lebilincselően tudsz történeteket mesélni, hatásos előadó, tanár lehetsz. Magabiztosan éled át életed történéseit és boldogan nézel a rád váró események elébe.


Üzleti élet: Az Ötösök nyughatatlansága segít elkerülni a teljesítmény feletti önelégültséget. Jó beszédkészségük és előzékeny modoruk révén remek kereskedők. A kockázatvállalásban kitűnnek, de könnyen elveszíthetik a mértéket, amellyel veszteséget okozhatnak.


Művészet: Sokirányú tehetséggel rendelkeznek, különös érzékük van a komikum iránt.


Sport: Jó csapatjátékosok, a fürgeséget igénylő sportágakban tűnnek ki.Szívszámod: 5.

A nagy pszichológus, C. G. Jung számára az 5-ös szám a természetes ember jelképe (törzs, két láb, két kar). Goethe javasolta az ötéves próbaházasságot. Öt érzékszervünk van, öt ujjunk, sok virágnak öt levele.


Tulajdonságaid:

Intelligens, szimpatikus vagy, szeretsz utazni, szereted a rizikós helyzeteket, mozgékony, sokoldalú, szórakoztató, lelkesedni tudó vagy és jó üzleti érzékkel rendelkezel.

A kaland és az újdonság iránti vágy hajt állandóan. Sok dolog iránt érdeklődsz, aktivitásodat, életkedvedet könnyedén átragasztod másokra. Figyelmedet semmi sem köti le tartósan. Azt csinálod, amihez éppen kedved van. Szinte görcsösen ragaszkodsz függetlenségedhez.

Szerelmi életedre nem jellemző az állandóság, barátokból és ismerősökből azonban nem szenvedsz hiányt. Otthonod is gyakran hasonló gondolkodású emberek találkozóhelye. Az unalom és a rutin lehangol, szinte sosem vagy elégedett.


Negatív tulajdonságaid:

Kissé kiszámíthatatlan, nyugtalan és türelmetlen vagy.Személyes éved 2011.03.27-ig:

A kihívások, a fejlődés és a pénzügyi sikerek éve. Az otthon, a baráti szeretet és a kapcsolatok ápolása kerül előtérbe. Ha saját érzelmi életedet egyensúlyba hozod, könnyebben megteremtheted a harmóniát a külvilággal. Az empátia, a mély érzelmek kapcsolatod felfrissülését hozzák.Színeid: a zöld összes árnyalata a legsötétebbtől a legvilágosabbig, a krémszín és a fehér, de amennyire csak lehetséges, kerülniük kell valamennyi sötét színt, különösen pedig a feketét, a bíbort, és a sötétvöröst.Szerencseköveid: az igazgyöngyök, a holdkövek, és a halványzöld kövek.Szerencsenapjaid: a vasárnap, a hétfő és a péntek (annak, hogy a péntek kedvező, ebben az esetben az az oka, hogy a pénteket a Vénusz uralja befolyásával) Különösen, ha sorsszámod e napok egyikére tehát 2-re, 11-re, 20-ra vagy 29-re; és mivel felcserélhető számaik még az 1, 4, és a 7, az ezeknek megfelelő napokra: 1-re, 4-re, 7-re, 10-re, l3-ra, 16-ra, 19-re, 22-re, 25-re, 28-ra vagy 31-re esnek.

2010. júl. 20. 20:05

Kedves Tinedo!


A nevek amik lemaradtak :) Sztaskó Kinga és Diószegi Ilszur!

419. tinendo (válaszként erre: 413. - Mamika2)
2010. júl. 19. 17:03
Nincs mit!
418. tinendo (válaszként erre: 412. - 9a57973fa3)
2010. júl. 19. 17:03
Szívesen.
417. tinendo (válaszként erre: 411. - Ecb0a96a08)
2010. júl. 19. 17:03

Sponga Erika 1963. 02. 24.

Sorsszámod: 9.

A 9-es szám a Mars bolygó jelképe.

Olyan vagy, mint a vulkán: kiszámíthatatlan, zavaros, mély és erős. Hihetetlenül érzékeny, hajlamos vagy magadat illúziókba ringatni, nagyon jó a beleérző képességed, és gyakran viszonzatlanul szerelmes vagy. Nem áll távol tőled az érzelmi zsarolás, ha el akarsz érni valamit. Tökéletesség mániás vagy. Idegesít a tömeg és a várokozás, és nem vagy vérbeli sportember. A kritikát nem nagyon bírod, a legérzékenyebb típus vagy. Külső szemlélőnek olyan vagy, mint aki nem ezen a világon él: elvarázsolt, a földi dolgoktól elrugaszkodott, a saját kis tökéletes világodban élsz, és csak azt veszed észre, amit akarsz, azt hallasz meg, amit szeretnél. Hajlamos vagy a lustaságra, gyakran elkésel. Kell melléd valaki, aki visszarángat a földre. Párkapcsolatban figyelmes vagy, de a felelősséget nem vállalod.

Sorsod az, hogy humanitárius cselekedeteket hajts végre. Nagyszerű diplomata, környezetvédő, állatorvos, tanár, bíró, szociális munkás, ápoló, gyógyító válhat belőled.

Nagyon önzetlen vagy, és gyakran életed legelejétől a legvégéig türelmes, megbízható és becsületes vagy. Erkölcsi szilárdságodról, megértésedről és nagylelkűségedről lehet felismerni.

Hajlandó vagy nagy felelősséget vállalni az igazság vagy az elnyomottak védelme érdekében. Nemigen érdekelnek az anyagi javak. Hiszel abban, hogy a mennyben majd megkapod a jutalmadat a földön véghezvitt tetteidért. A 9-es életútszámmal rendelkezők személyiségéhez a gyógyító és a gondviselő szakmák illenek. Érzékeny természetedet teljesen eltaposhatja a hagyományos, versenyszellemű üzleti környezet.

Megnyerő a mosolyod és könnyen barátkozol. Odafigyelsz arra, amit mondanak neked, és általában már attól jobban érzed magadat, ha megveregetik a kezedet.

Habár idegenekkel nagyon jól kijössz, a társas kapcsolatokban már nem annyira vagy jó. Az intim kapcsolatok gyakran mérgező hatással vannak rád, ami lelomboz az ideális lelki társad hisztizése, birtokolni akarása és egyedisége. Nem igazán szereted a szexet, csak akkor, ha a tantrával kapcsolatos vagy nemzés céljából történik.

Az útjukról letért 9-es életútszámúak gyakran dühösek vagy ellenségesek azokkal, akiknek segítettek. Úgy érezhetik, hogy a nagylelkűségüket kihasználták. Az életútjuk az, hogy inkább Istenben vagy valamilyen magasabb hatalomban higgyenek, mint az emberekben. Annak a 9-es életútszámú embernek, aki a jutalom reményében ad valamit másoknak, meg kell vizsgálnia valódi bensőjét és elveit.


Problémád:

A 9-es életútszámmal rendelkezők rossz tulajdonságai akkor jöhetnek elő, ha úgy érzik, hogy kihagyták őket valamiből. Különcségük miatt mások a falu bolondjaként kezelhetik őket. A 9-es életútszámúak sokszor olyan stílusban adják elő emelkedett elveiket, amit mások abszurdnak, túlzottnak vagy nevetségesnek találnak. A 9-es életútszámmal rendelkezők életútjának egy része az, hogy inkább a cselekedeteikkel fejezzék ki lelki alapelveiket, ne pedig tanítással vagy hittérítéssel.

A konfliktusokat mindenáron szeretnéd elkerülni, mert ilyenkor úgy érzed, hogy alacsony szinten éled meg az életet. Számodra csak a kozmikus igazságok fontosak. Meg kell tanulnod elfogadni, hogy a világ nem tökéletes, meg kell találnod a hivatásodat, mert szétforgácsolódsz, és meg kell találnod a szellemi társadat, mert könnyen elszigetelődhetsz.


Vigyázat! Amit leginkább nem érzünk problémának, sokszor pontosan azzal van a legnagyobb gond - inkább elfojtjuk és tudatalattinkba száműzzük, mert nem akarunk szembesülni vele, hiszen nehéz megélni és változtatni rajta.Névszámod: 8.

Célod, hogy hatalmad és elegendő pénzed legyen. Gyakorlatias és céltudatos emberként biztos karrier vár rád. Azonban keménységed gyakran önzéssel párosul, és előfordul, hogy olyan dolgokkal éred el célodat, melyek nem túl etikusak.

Kevés igaz barátod van, de ez egyáltalán nem zavar. Ha nem tudod elérni céljaidat, összeroppansz, magadba fordulsz és eluralkodhat rajtad a depresszió.

A végletek embereként feladatod az, hogy megtaláljad az arany középutat.

Kiváló barátod, társad lehet: 2-es, 4-es és 7-es névszámú személy.Személyiségszámod: 4.

Jellemzőid:

Megtaláltad a bensőd szerinti munkát, és szerepe betöltésével boldogan járulsz hozzá egy nagy terv végrehajtásához. Született szervező vagy, bár kissé lassú, de alapos. Munkádat büszkeséggel végzed és ez meg is látszik az eredményen. Az önfegyelem életed központi eleme és másoktól is ezt várod el. Gondolkodásod gyakorlatias jellegű, picit merev. Emiatt kicsit talán borúlátónak látszol a külvilág számára, ennek ellenére kedvelnek. Lehet rád számítani, mert csak olyan dolgokat ígérsz meg, amiről tudod, hogy képes vagy véghezvinni, megcsinálni.


Társadalmi élet: A Négyesek a törvény és a rend lelkes hívei, hitvallásuk szerint mindenki maga felelős azért, hogy mire viszi az életben. Bár segítő kezet nyújtanak másoknak, semmit sem hajlandók megcsinálni helyettük.


Üzleti élet: A Négyesek egyenességükről és hosszú távú elkötelezettségükről híresek. Legjobban a bevett szokások szerint működő környezetben teljesítenek. Élvezik a tudományos fokozattal járó presztízst, ragaszkodnak a szabályokhoz.


Művészet: Tiszta Négyeseket nem találunk olyan nagy számban e pályán. A művészeti önkifejezés az ő esetükben inkább csak hobbiként jelenik meg. Ha mégis a művészet a fő foglalkozásuk, ők tipikusan későn érő művészek. A Négyeseket gyakran látjuk befektetői szerepben.


Sport: Jó edzők és menedzserek. Fontos számukra a test, az egészség, a táplálkozás.Szívszámod: 22->4.

A 4-es szám a rendet és a teljességet jelenti. Négy égtáj van, négy évszak, négy Hold-szak, négy alapelem és négy vérmérséklet. A Biblia négy evangélistát ismer, de ugyanakkor az Apokalipszis négy lovasát is, akik a halált és a romlást hozzák.


Tulajdonságaid:

Szolid, praktikusan gondolkodó, földhözragadt, nyugodt, kitartó, szorgalmas, társadalmilag elismert vagy, jó szervezőkészséggel rendelkezel, és nagyon keményen tudsz dolgozni. Elsődleges célod, hogy biztonságra törekedj. Rendre és szeretetre vágysz, szinte zavar, ha észrevesznek, ezért általában szeretsz elvonulni a külvilágtól.

Gyakorlatias vagy, és a sikerre törekedsz, mégis boldoggá a családi kör tesz, ahol mindennek megvan a maga helye, ideje és rendje. Magadat megbízhatónak tartod, és rendkívüli módon igyekszel, hogy környezeted is annak lásson. Nem vagy barátságtalan, mogorva, mégis félénkséged és visszahúzódó jellemed megakadályozz abban, hogy társasági ember legyél. Otthonod általában kényelmes, meleg, barátságos fészek.


Negatív tulajdonságaid:

Néha kissé fantáziátlan és nehézkes.Személyes éved 2011.02.24-ig:

A küzdelem és a tervezgetések ideje. Tudni kell koncentrálni a céljaidra, előrelátónak, együttműködőnek és türelmesnek kell lenned. Életre szóló kapcsolatok szövődhetnek, de óvatosnak kell lenned, mert ez az év sebezhetőséget, érzékenységet is hoz. Kellő intuícióval, éberséggel befolyásolhatod helyzetedet, de mindig gondold át a cselekedeteidet.Színeid: a karmazsin és a vörös összes árnyalatai, továbbá az összes rózsaszín árnyalat.Szerencseköveid: a rubin, a gránát és a vérkő.Szerencsenapjaid: a kedd, a csütörtök és a péntek, de különösen a kedd (amelyet a Mars napjának hívnak).

A 9-es számú embereknek igyekezniük kellene terveiket és céljaikat azon napokon megvalósítani, amelyek saját számuk befolyása alá tartoznak, így 9-én, 18-án vagy 27-én minden hónapban, de különösen olyankor, amikor ezek a napok a március 21-től április 19-27-ig, vagy az október 21-től november 20-27-ig terjedő, a „9 periódusai"-nak nevezett időszakra esnek, vagy felcserélhető számaiknak, a 3-nak és a 6-nak megfelelő napokon, így 3-án, 6-án, 12-én, l5-én, 21-én 24-én és 30-án.

416. tinendo (válaszként erre: 410. - Nitor)
2010. júl. 19. 16:59

Tóth Nóra 1982. 07. 10.

Sorsszámod: 1.

Az 1-es szám a Napot jelzi. Ez a szám képvisel mindent, ami kreatív, egyedi és pozitív.

Nagyon sok benned az életerő, és az energia, szeretsz élni és megmutatni magadat a világnak. Szerencsés vagy, hiszen vezetői képességekkel rendelkezel, és meg van hozzá a kellő önbizalmad, hogy folyton új dolgokat teremts - nem torpansz meg az első akadálynál. Büszke vagy, fontosak számodra a külsőségek, sokat adsz a látszatra. Szereted, ha az emberek felnéznek rád, hajlamos vagy az életet játéknak tekinteni. Ha felbukkan egy probléma az életedben, akkor nem dugod a homokba a fejedet, hanem törekszel arra, hogy minél előbb megoldást találj rá. Munkahelyeden vagy bármilyen csoportban előbb utóbb vezető pozícióra teszel szert, és ezért előfordul, hogy irigyek rád az emberek, akár magányosnak is érezheted magadat emiatt. A lelki szabadság és a célok megvalósítása iránti igény motivál. Az elsődleges célod az, hogy megtanuld, hogyan lehetsz minden tekintetben, de főleg anyagilag és érzelmileg független másoktól.


Az 1-es életútszámú emberekben általában megvan az a képesség, hogy nagy vezetők legyenek, de sokszor csúfos kudarcot vallanak, ha csapatmunkáról vagy együttműködésről van szó. Emiatt nagyszerű vállalkozók, szabadúszók, parancsnokok, katonatisztek, vezérigazgatók és producerek.

Az 1-es életútszámmal rendelkezők általában életük kétharmadát azzal töltik, hogy a mások által rájuk kényszerített érzelmi és anyagi béklyókat lerázzák magukról. Általában saját maguk alakítják a sorsukat, a saját útjukat járják, és az árral szemben úszó lazacokhoz hasonlóan sok akadályt kell leküzdeniük, mielőtt célba érnek. Ezek az újító és feltaláló emberek végül általában jobbá teszik a világot valamilyen módon.

Az 1-es életútszámmal rendelkező emberek általában erős motivációval, lelkesedéssel, kreativitással és inspirációval vannak megáldva. A legtöbbjük fizikailag egészségesebb és lelkileg erősebb, mint az emberek többsége.

Jó kinézetüket, energikusságukat és életszeretetüket csodálják mások. Emellett ellenálló-képességük és összeszedettségük is csodálatot kelt másokban.

Azonban az 1-es életútszámmal rendelkezők néha önteltek, erőszakosak és törtetők is lehetnek. Az agressziójukat és az ambiciózusságukat sokszor ellenségességnek és önzésnek gondolják mások. Az 1-es életútszámmal rendelkezők nagy részének kemény leckéket kell megtanulnia élete során a jó időzítés és a tapintat értékéről.

Sokan azok közül, akik kapcsolatot szeretnének kialakítani egy 1-es életútszámú emberrel, nem bírják elviselni az 1-es életútszámú ember erős ambícióját és társadalmi előre menetelét, mert ez azt mutatja számukra, hogy az 1-es életútszámú ember minden áron sikeres – főként anyagilag sikeres – akar lenni.

Hajlamosak tárgyaknak tekinteni az embereket, birtokolni őket, valamint irigyek és megszállottak. Emellett a hűtlenségtől sem riadnak vissza, ha az előmozdíthatja a karrierjüket.


Az útjukról letért 1-es életútszámú emberek gyakran mentálisan beteg partnerekkel alakítanak ki egészségtelen kapcsolatot, és a végletekig ragaszkodnak ehhez a kapcsolathoz. Ha 1-es az életútszámod, és hasonló helyzetben vagy, akkor ez biztos jele annak, hogy nem a jó úton jársz afelé, hogy beteljesítsd az életcélodat, és elégedett legyél az életeddel.


Problémád:

Azt gondolod, hogy nem vagy elég tökéletes. Hajlamos vagy állandó elégedetlenségben élni, mert folyton jobbat és többet akarsz, néha erőszakosan törekszel a világ tökéletesítésére. Meg kell tanulnod elfogadni a világot olyannak, amilyen, és belátni, hogy minden tökéletes: te magad is.


Vigyázat! Amit leginkább nem érzünk problémának, sokszor pontosan azzal van a legnagyobb gond - inkább elfojtjuk és tudatalattinkba száműzzük, mert nem akarunk szembesülni vele, hiszen nehéz megélni és változtatni rajta.Névszámod: 3.

Intelligens, sokoldalú és rendkívül merész vagy. Kellemes társalgóként, igen kifinomult humorral könnyen boldogulsz az ismerkedéssel. Kimagasló művészi hajlammal rendelkezel, érdemes lenne kipróbálnod magadat valamelyik művészeti ágban. Rendkívül optimista vagy, könnyen alkalmazkodsz, egyenesen rajongsz az új lehetőségekért és kihívásokért.

Általában a mának él, nem törődik azzal, mi lesz holnap. Ez tulajdonképpen nem is nagy baj, hisz a szerencse szinte mindig veled van.

Kiváló barátod, társad lehet: 1-es, 5-ös, 6-os és 9-es névszámú személy.Személyiségszámod: 8.

Jellemzőid:

Befolyásosnak és erősnek tartanak, reális vagy, jól tudsz érvényesülni. Kívülről karrieristának tűnsz, mert vezetőire szerepre törekszel. Az emberek magától értetődő módon fogadnak el vezetőjüknek és tartják tiszteletben döntéseidet. Gyakran kell olyan helyzetekbe belépned, melyek megromlottak és új vezetésért kiáltanak, számodra pedig nincs ennél vonzóbb kihívás. Hajlamos vagy a hiúságra, fontosnak tarod mások véleményét önmagadról. Szereted a magányt is, mindig találsz valami elfoglaltságot magadnak, tevékeny vagy.


Társasági élet:

A Nyolcasok sokszor pénzt gyűjtenek, vagy jótékonykodnak. Kedvelik a gyakorlati életben alkalmazható elméleteket és az önsegítő technikákat.


Üzleti élet:

Minden esetben vezetői pozícióban találjuk őket. Jeleskednek a veszélyhelyzetek elhárításában. Kiválóan értenek a pénz menedzseléséhez. Negatívumként elmondható, hogy gátlástalanná és erőszakossá válhatnak.


Művészet:

Többnyire tulajdonosai a művészeti termékeket bemutató galériáknak, semmint alkotói a művészetnek.


Sport:

A Nyolcasok igazi ellenfelek. Sokkal valószínűbb azonban, hogy övék a csapat, minthogy játsszanak benne.Szívszámod: 4.

A 4-es szám a rendet és a teljességet jelenti. Négy égtáj van, négy évszak, négy Hold-szak, négy alapelem és négy vérmérséklet. A Biblia négy evangélistát ismer, de ugyanakkor az Apokalipszis négy lovasát is, akik a halált és a romlást hozzák.


Tulajdonságaid:

Szolid, praktikusan gondolkodó, földhözragadt, nyugodt, kitartó, szorgalmas, társadalmilag elismert vagy, jó szervezőkészséggel rendelkezel, és nagyon keményen tudsz dolgozni. Elsődleges célod, hogy biztonságra törekedj. Rendre és szeretetre vágysz, szinte zavar, ha észrevesznek, ezért általában szeretsz elvonulni a külvilágtól.

Gyakorlatias vagy, és a sikerre törekedsz, mégis boldoggá a családi kör tesz, ahol mindennek megvan a maga helye, ideje és rendje. Magadat megbízhatónak tartod, és rendkívüli módon igyekszel, hogy környezeted is annak lásson. Nem vagy barátságtalan, mogorva, mégis félénkséged és visszahúzódó jellemed megakadályozz abban, hogy társasági ember legyél. Otthonod általában kényelmes, meleg, barátságos fészek.


Negatív tulajdonságaid:

Néha kissé fantáziátlan és nehézkes.Személyes éved 2011.07.10-ig:

A küzdelem és a tervezgetések ideje. Tudni kell koncentrálni a céljaidra, előrelátónak, együttműködőnek és türelmesnek kell lenned. Életre szóló kapcsolatok szövődhetnek, de óvatosnak kell lenned, mert ez az év sebezhetőséget, érzékenységet is hoz. Kellő intuícióval, éberséggel befolyásolhatod helyzetedet, de mindig gondold át a cselekedeteidet.Színeid: az arany, a sárga és a bronz összes árnyalatai egészen az aranybarnáig.Szerencseköveid: a topáz, a borostyán, a sárga gyémánt, és minden ilyen színű kő. Ha lehetséges, viselj egy darab borostyánt testeden.


Szerencsenapjaid: a vasárnap és a hétfő, és különösen akkor, ha a"saját számod" szintén erre a napra esik, így 1-jén, 10-én, 19-én, vagy 28-án is, továbbá még a felcserélhető számaid: a 2, a 4, 7, ezért 2-a, 4-e, 7-e, 11-e, 13-a, 16-a, 20-a, 22-e, 25-e, 29-e vagy 31-e.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2022, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook