Sminktetoválás, avagy tartós make-up (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Szia Jay!
Meg szeretném kérdezni tőled,( mivel te már tapasztaltabb vagy ebben a témában),hogy hány éves kortól ajánlanád a szem tetoválást? Én 19 vagyok.Szerinted jó ötlet?
És még egy kérdés: Írtad, hogy neked kék a tetkód( én zöldet szeretnék). És érdekelne, hogy mennyire lehet "lefedni" más színnel?
Detto.
Olyan jo hogy nem kell pl.a strandon arra figyelni hogy vajon van-e meg szemöldököm,vagy csak a fele van meg,ugyanis en is mindennap rajzoltam magamnak.
Tegnap megcsináltattam a szemhéjamat :))) nagyon tetszik, egyáltalán nem feltűnő, és művi... sőt!! Akik ellene vannak, még azok is megdícsérték! Igaz még alakulni fog, és még eléggé meg van dagadva a szemem... egyébként egyáltalán nem fáj! Teljesen kibírható :)
Pénteken pedig csinálják a szemöldökömet :)
Már alig várom :)))
Ezzel én is egyet értek... egyáltalán nem művi... sőt... szerintem nagyon esztétikus.
Ezek szerint nagyon jó alapanyagokat használtak, ahol csináltattad! És ez nagyon fontos!
De gondolom örülsz a tartósságnak :)))
Elsősorban én is azért csináltatom, mert nem kenődik el...
Reggel hiába szépen kisminkelem magam... nincs időm naponta többször is újítani... és nem valami esztétikus egy elkenődött smink...
Az én szemhéjam is tetoválva van 9 éve.
A vicces, hogy azt mondták, kb. 2 év múlva fog lekopni, az enyém meg ugyanolyan, mint mikor 9 éve megcsinálták. Ja, és szép lett, nem bántam meg, egyáltalán nem művi és tök jó, hogy nem kell vele foglalkozni és nem kenődik el.
Juhhhééééjjjjj!
Kedden megyek megcsináltatni a szemhéjamat! Már alig várom!!!!! Remélem azért nem fog annyira fájni :))) De a szemhéjamért MINDENT :)))
Nem sértettél meg Vandy :) Persze, nekem sem tetszik amikor valaki már művi... de azért sokkal praktikusabb... mert nem folyik el, nem gyűlik össze a szemedben a festék... már persze ha amúgyis sminkeled magad...
Egyébként igazad van, valakinek nagyon is jól áll, ha egyáltalán nem sminkeli magát... de ez nekem nem így van... a smink életem része, és hozzám tartozik...
Az én szemöldököm az istennek sem akar vékonyodni, sőtt sűrűbb lesz, ha szedetem...néha egy hét után már úgy nézek ki, min egy kis boszi...Tetoválásom van(máshol!-, ugyan), és tudom, hogy itt nem szabad az árat nézni, mert lehet, hogy jobban ráfizet az ember, mint gondolná!!!
Gondold meg a kérdést 3×, és ha még utána is akarod, akkor kezd el keresni a megfelelő embert!
Vigyázz a színválasztásnál, és fájni fog egy kicsit, míg csinálják,viszont a sebződés alatti gyógyuláskor húzódni fog a bőr!!!-, ez sokkal fájdalmasabb!-, kellemetlenebb...
HA még ezek tudatában is akarod, csináltasd meg, de tényleg legyél körültekintő!
És lehetőleg akkor, amikor nincs 30 fok feletti hőség, mert hamarabb kaphatsz fertőződést a melegben!...
Szia Csiga!
Nekem is van szájkontúrom ,25 e-be került vannak olcsóbbak is de nagyon fontos a minőség, precizitás, nekem tetszik azóta már a szemem is megcsináltattam. Szupi lett !
A kontúr csak a száj vonalát követi ezzel lehet egy kicsit csalni , ha pl. nagyobb szájt szeretnél
nekem nem kellett van elég nagy:))). A satír az egyész szádat színezi , egy ismerősnek van nagyon jó az is csak árban húzós. Ne félj tőle fájni nem fáj ! A színre kell figyelni nem szép ha nagyn sötét, először világosabbat válassz , utána még lehet sötétíteni mert három alkalommal mennek végig rajta. Én nagyon tudom ajánlani !!!!
Ha valakit érdel az én szemöldököm is tetoválva van! Van fennt két képem a régin még én próbáltam szépen berajzolni...formázni....
A mostanin már kész a tetkóm, igaz még kicsit sebbes , de nem sokkal lett halványabb!:)
Nekem nagyon tetszik, és szerintem nem mű ;)
Sziasztok!
A múlt héten a kozmetikusnál láttam egy másik vendéget, akinek éppen az előző napon csináltak sminktetoválást a szájára.
Nagyon tetszett, ha valaki már túl van rajta igazán leírhatná milyen, és kb mennyibe kerül egy ilyen. Mit takar konkrétan a kontúr és a satír??
Várom a tapasztalataitokat ebben a témában is! Üdv: Csiga
en kb 3 eve tetovaltattam a szemoldokom, zse pi nek , meg sosem vettem eszre, hogy osze sugtak volna a hatam mogot, de az is lehet, hogy nagyon tapintatosak az emberek, es isonyu diszkreten csinaljak, es tudod vannak olyanok, akik szerencstlen modon egyszer kiszedetik es nem no vissza tobbet a szemoldokuk, csak ott no szorszal ahol nem kellene, na igy jartam en is, es hogy ne legyen maszk hatasa a fejemnek, a szemoldok miatt, igy nagyon, de nagyon vilagos barnaval csinaltattam meg, szosincs a feketerol es a sotet barnarol, a feketerol mindenkit egyenes lebeszelek,
igy igaz ki ki kell huznom a szemoldokom, de legalabb nappali fenyben smink nelkul abszolut nem latszik a teovalas,
azt pedig alairom hogy faj, emlekszem mikor csinaltak, ahhoz hasonlitottam az erzest, mintha cibalta volna valami csipesszel a szorszalakat, pedig nem!
egyebkent mivel kezd kihalvanyulni, szeretnem iden ujra csinaltatni, ha van valakinek tuti tippje, hogy kinel vagy csak tanacsa hallomasbol; az irjon, legyszi!
vizettem = fizettem
Bocsika,elirtam :)
Sziasztok!
Igaz én kinnt élek Amerikában,de én is most csináltattam meg a szemöldökömet!
Nekem nagyon alaktalan volt, mert régen túl vékonyra lett szedve...majd elkezdtem gyantázni is..igy szépen kikopott!
Próbáltan szépen visszanöveszteni egy kicsit vastagabbra, hogy normális formát tudjunk belőle csinálni,de nem sikerült...
1 évet gondolkoztam róla, hogy megcsinálntassam vagy ne...mert nekem is nagyon műnek tűnik!
Találtam egy olyan klinikát, ahol szőrszálakat tetoválnak, nem egy vonalat csak...
Igaz pontosan a dupláját vizettem érte (meg se mondom mennyi, mert nagyon sok :()
De én nagyon nagyon elégedett vagyok vele, teljesen más lett az arcom karaktere! Szépnek érzem magam...És természetes..:))))),nem mű hatású!
Előtte minden reggel azzal töltöttem el 10-15 percet, hogy megcsináljam..majd napközbe többször javitani...:((((
Én nem bántam meg!:)
Köszi!De amit leírtál azt minden nap megteszem!Nekem így se jó vagy lehet...Nem tudom!!!
Na majd meggondolom!!!
Ha elhatározok valamit arról úgy se tudnak lebeszélni!:)
Inkább azt mondom, hogy reggelente egy lapos sörtéjű ecsettel (kimondottan erre a célra gyártják az ilyet) és barnás árnyalatű szemhélyárnyalóval óvatosan húzd át a szemöldököd. Persze előtte érdemes formára szedni :). De ez utóbbit egy kozmetikus is megteszi. Ha nem sikerül kinő újra, avagy ha nem sikerül a festés, hát lemosod :).Mégsem csúnyít el egy tetoválás... :).
És persze természetesebbnek is hat :).
De nem lebeszélni akarlak róla, mert van persze mellette szóló érv is...nem kenődik, nem kell minden nap... de azért mégis csak természetellenes színei vannak... No jólvan, lesüt rólam, hogy mennyire ellene vagyok :(, ezer bocs, és dönts ahogy a szíved diktálja :).
További ajánlott fórumok:
- Mielőtt sminktetoválást végeztetnél...
- Igaz az, hogy nyáron nem ajánlott sminktetoválást csináltatni? (ha igen, miért)
- Kalcsú Kati sminktetoválás
- Segítsetek! Elrontott sminktetoválás! Vannak jogaim?
- Long Time Liner-Tartós sminktetoválás
- Debrecenbe keresek sminktetóválót, aki igényes, tartós, szép munkája van! Kit ajánlasz?