Skorpiók...gyülekező!!! (beszélgetés)
én elég türelmes ember vagyok nem kiabálok amikor már kifakadok akkor tele a pohár,
én is utálom a kétszínűséget de nagyon.
sajnos sok szemét nő vesz körül engem is
Bizony, nem nagyon viselem el a kétszínűséget, a s.ggnyalást, a pitiséget. Sokszor ott tartok, hogy jól le kéne őket rugdosni a lépcsőn. De persze nem szabad (még rágondolni sem, nehogy boszorkány is legyek a skorpióságom mellett, mert még leesnek)
Ha meg nem kiabálhatom ki a dühömet, akkor nagyon rosszul érzem magam.
Hogy álltok avval a híres "skorpió vonzerővel"?
Van bennetek? Ki hogy látja? önmagát...
ó az nagyon jó hogy te nem tudsz gyűlölni, de sajnos nem szánt szándékkal teszem, hanem mert annyira megbántódom hogy nem is adok lehetőséget arra hogy jobbá tegye valaki.
engem már annyira megtört a sors keze, hogy mindig erősebb leszek és ezáltal nem engedem magamhoz közel soha többé aki rosszat tett velem,
a skorpiók nagyon jó emberek vidámak dolgosak talpraesettek de nem szabad kikezdeni velük ha valaki megteszi az vessen magára,
nekem a kolleganőim nem skorpiók de olyan idióta idegbeteg ordibálós és seggnyaló valakik , hogy a skorpiókkal egynapon sem lehet említeni,én nem szeretnék semmilyen más jegyben megszületni mégegyszer mert a legtöbbjük önző képmutató ,
Szerintem eleve nem úgy kellene nézni az embereket,hogy te skorpió vagy te bak...meg a skorpió a legrosszabb jegy...hülyeség...
Erre azt tudom mondani van skorpió ,és van skorpió és van a skorpió, de ezek a skorpiók nem egyformák azért,ki ilyen ,ki olyan, ezt kb. úgy lehetne megítélni hogy megismersz 120 embert,ugye 12 jegy van minden jegyből 10 embert ,most csak mondtam egy számot...és nem tudnád milyen jegyű, úgy leírnád a tapasztalataidat..!csak utána tudnág meg a hovatartozásukat/.és mondjuk ,ha ott is a skorpió lenne a legrosszabb jegy,akkor számodra ez tényleg reális lenne,tapasztalatilag bebizonyítva..
Amúgy a skorpió meg a bika összeillik...állítólag.. Te tudod vagy neked kell tudni hogy döntesz..
A két fiú közül melyik áll hozzád közelebb? kos,vagy a vízöntő?
szia!
én sem majomszeretettel vagyok a családom iránt, és tudom a saját hibáimat is,,nagyon makacs akaratos vagyok de nem is akarok tenni ellene.
aki így elfogad az jól jár velem amíg törődik velem és viszont szeret,,,
a bosszúállás valószínű minden skorpióban benne van.,vannak olyan dolgok amik már kb 5 éve történtek de türelmes ember vagyok és várom a pillanatot de attól az isten őrizze meg.
nem barátról van szó csupán egy irigy rosszakaróról és személy szerint nem nekem szólt de mégis én ittam meg a levét.
nem szeretek megbántani senkit kerülöm a konfliktust addig míg lehet.de szerencsére mi vagyunk annyira talpra esettek hogy bármikor és bárhol megálljuk a helyünket és nagyon nagy a kitartás bennünk.
Sziasztok, én is skorpió vagyok a rosszabb fajtából. Fagbea és Csigusz2013 mindent leírt, tökéletesen egyetértek mindkettőtökkel. Én egyébként soha nem titkolom, sőt tájékoztatok is mindenkit, hogy skorpió vagyok. Vállalom, hogy tudok bunkó, kicsinyes és cinikus lenni, de csak azokkal, akik ezt érdemlik. Egyébként a családomért oroszlánként küzdök (értük is és velük is)Nagyon tudok gyűlölni és valóban kivárom azt az időt, amikor odamarhatok, mert gonoszság, szemétség nem marad megtorlatlanul. Egyébként viszont megértő és jó barát vagyok.
Ami még fontos: én látom a hibákat magamban, a gyerekemben, a páromban, a családomban. Nem vagyok szemellenzős és el is mondom kendőzetlenül a véleményemet. Lehet, hogy keményen, de igazságosan.
képzeld engem a munkahelyen 2 skorpió vesz körül,az egyik nő a másik pasi de valamiért egyik sem szimpi,,,a pasi egy kis undorító féreg a nőt meg első perctől kezdve nem tudom elfogadni.igyekszem nem mutatni, de nekünk azért olykor a közöny az arcunkra van írva, egyébként ez a nő egyszer megbántott lehet hogy nem szándékos volt,,,de ő elásta magát örökre.
de eljön még az én időm.
nálam a harag és a megbántás átmegy gyűlöletté.
a skorpiók rettentő makacsak és akaratosak.
nyilván nem könnyű a párjuknak lenni,
de mindaddig irtó jó sora van a skorpió párjának amíg nem bántja meg.utána már csak küzdhet,
igen igazad van ez is benne van,,
de leginkább az hogy soha többet nem tudnak bízni a másikban hiába próbálnak mindig az a rossz lebeg a szemük előtt, mert skorpiók bármit megtesznek azért akit szeretnek ez legyen család barát vagy szerelem ,,és aki egyszer eljátssza a bizalmukat kitaszítják egyből az életükből,,," képletesen"és ahányszor beszélnek azzal az illetővel ez mindig ott lebeg a szemük előtt,
nagy a skorpiókban a bosszúvágy és amikor lehet ezzel élnek is.
a skorpiók nagyon jó emberek szenvedélyesek és imádni valóak. és képesek kikaparni mások szemét azért hogy megvédjék azokat akik a bizalmukban vannak..a skorióknak nem létezik lehetetlen.
ha azt mondják fesdd át az eget akkor nem azt kérdezik hogyan? - hanem, hogy milyen színűre?
azt a mindenit mintha rólam írták volna,,
én is képes vagyok napokig hónapokig rágódni azon ami bánt sőt visszatérek rá ha kell évek múlva is, semmit nem felejtek el, és általában máshogy értelmezek mindent mint a legtöbb ember,
nekem két véglet létezik ,.vagy szeretek valakit vagy utálok köztes nincs,
valaki vagy első látásra szimpatikus lesz vagy sosem és valóban mindig jók a megérzéseim.
van olyan ember aki sosem bántott és mégis ha meglátom a hideg ráz tőle,
sosem felejtek....
szeretem a békességet ezért meg is teszek mindent,,nagyon jó színész vagyok az már más dolog
hogy aki egyszer megbántott kívülről nem mutatom de amit belül érzek azt jobb is ha nem tudja senki,
én nem bánom hogy ilyen vagyok legalább nem hagyom hülyének nézni magam.