Sehol nem lehet kapni a kedvenc parfümömet-Moschus Exotiv Love. Tud valaki segíteni? (tudásbázis)
Sziasztok!
Nekem itthon van egy üveg Moschus Magic Love oil.Nagyon régi,de semmi baja.Én is ugy kaptam ajándékba,minimális hiányzik belőle,kétszer használtam.Ki mit ad érte!?
Moschus Free Love / Nerval OIL PERFUME 9,5ml
Igazi különlegesség, itthon évek óta nem lehet már kapni. Ez az eredeti, nem utánzat és nem szintetikusan előállított pézsma tartalmú, nagyon erős és tartós illat, vagyis ezt már kivonták a forgalomból, mert azon kevés parfümök közé tartozott, amely állati eredetű pézsmát tartalmaz és állatvédelem szempontjából már tilos gyártani.
Budapesten, Déli pályaudvarnál átvehető.
35000.-Ft
Moschus Free Love / Nerval OIL PERFUME 9,5ml
Nekem van egy, eredeti, anno dollár boltban vettem még. Ez valahogy megmaradt. A Green love, meg a Wild love az elfogyott. Imádtam. Nagyon tartós illat, persze, hiszen olaj és ez eszencia. Zuhanyozás után is megmarad az illata a bőrőn.
Ha valaki szeretné, írjon. November 1-ig vagyok, utána elutazom és csak januárban leszek itthon.
35000.- Ft Neten 160 euróért lehet kintről rendelni jelenleg.
susanne@freestart.hu
Üdvözlök mindenkit!
Láttam a hozzászólásokat, nekem van ey 9,5 ml moschus wild love, illete egy cool love parfüm olaj. Számomra nagyon erős.
Esetleg valakit érdekelne?
Sziasztok! Látom kicsit régebbi a téma de hátha valakit még érdekel :)
Nálam van eredeti Wild love parfümolaj 9,5 ml kiszerelés és egy Exotic love parfümolaj is van szintén 9,5 ml kiszerelés de az csak félig van. És egy Wild love parfum deo is van 150 ml-es de csak kb félig van.
Anyu már nem használja őket viszont sajnálnánk ha csak itt állna a szekrényben így eladásra kínálnánk.
Én is hiába keresem.
Másolom, elvileg lehet mesterségesen is gyártani:
"mósusz (pézsma)
a pézsmaszarvas hímjének nemzőszerve melletti illatmirigyek átható szagú váladéka. Jellegzetes aromája, tartóssága miatt az illatszeripar a legjobb minőségű parfümök előállításában használja fel. Minősége az évszaktól és a váladékot adó állat korától függ. Indiában és a Távol-Kelet egyes vidékein szerelmi vágykeltő, élénkítő és görcsoldó hatást tulajdonítanak neki.
A mósuszt a hím pézsmaszarvas hasán található, bőr alatti tasak fitymamirigyéből vonják ki. A váladék frissen félfolyékony, később szemcsés porrá szilárdul meg. A belőle készített tiszta alkoholos tinktúra néhány hónapi állás után jellegzetesen erős illatúvá válik.
A mósusz illatanyagát, a muszkont (3-metil-ciklopentadekanon) ma már mesterségesen is előállítják."
További ajánlott fórumok:
- Gyógytornász vagyok, ha van kérdés és tudok segíteni, akkor írj!
- Beteg a cicám, sokat hány, tud valaki segíteni, mi baja lehet? Aggódom!
- Hétvégére keresek egy jó sütit, amibe sok krém van, de kevés tészta. Tudtok segíteni?
- 2012. évi közigazgatási alapvizsga tesztkérdéseket vadászom, ki tud segíteni egy bukott nagyinak?
- Már ezerszer belebuktam! Tudtok segíteni?
- Szerintetek 2 vetélés után és 3 egészséges gyerek mellett normális dolog-e baba után vágyni? Lehet -e segíteni a terhesség megtartását?