Seherezádé - az új török sorozat (beszélgetés)
Berylkém, mire ez a nagy fogadalom??? Elárulod???
A fogyiról: pogácsát sütöttem végül kilófaló lisztből. Ez lett az ebéd, meg a vacsora is teával. Olyan elhatározásra jutottam, hogy karácsonyig nem eszem édeset semmit.Ez is csak a javamra válik.
Írjál csak nyugodtan!
Teljesen nem értek Veled egyet. Mondjuk úgy -a magam részéről persze- mindkettőnek vannak szerethető és kevésbé szerethető arca. Az elején biztosan nem szereti Bennut, szimpatikus neki, de később megszereti, ha nem is úgy, ahogy Bennu szeretné. Ha nem szerette volna meg, biztosan nem ment volna vele, csak hagyja, hogy elmenjen.
Sziasztok. Megfogadtam, hogy nem írok, de most kivételt teszek, mert Kerem-Bennu párosról még nem írtam.
Szóval nekem sem szimpik. Soha nem tudtam elhinni egy pillanatig sem, hogy Kerem szereti Bennut, akármilyen módon is. Még a vége felé sem. A hirtelen házasságkötésük nekem vicces volt, és Kerem részéről olyan pótcselekvésnek tűnt. Amikor felszáll a repülőre Bennu miatt, az is olyan "megyek, mert még nem voltam Amerikában, és így legalább nem egyedül utazok" érzésem volt.
Egyébként arra pedig, hogy hogy kerül Kerem a repülőre, van magyarázat, mert a válóperük után, amikor a tengerparton beszélget Bennuval, akkor Bennu elmondja neki, hogy hova készül. Szóval van ideje repülőjegyet intézni magának.
Köszönöm, hogy meghallgattatok, további szép napot. És írjatok sokat, legyen mit olvasnom! ;)
Szép napot lányok, asszonyok!!!
Tegnap úgy belealudtam Onurba, hogy csuda. De nem vele álmodtam.
Nekem ezek a legjobb részek, amikor bontakoznak az érzelmek, csak Kerem fog ezekbe belepiszkítani. Most, hogy már a végkifejletet ismerem, egyre unszibb nekem. De Bennu is megéri a pénzét, legyünk őszinték. Amikor este 10 tájékán felhívja Keremet, hogy átmenne a CD-ért, meg amikor utánamegy a bárba és kidobja amije van,
hát az sem semmi. Jajj márta, nagyon rocccc vagy!!!
Én is szép napot kívánok mindenkinek!
Teljesen egyet értek veled Onurral kapcsolatban. Általában nem szoktam a délutáni sorozatokat nézni, ezt is véletlenül kezdetem el, amikor az első részeket ismételték szombaton és vasárnap, utána már nem tudtam abbahagyni, teljesen a rabja lettem. Az életem jó részén már túl vagyok, de eddig engem színész még ennyire nem fogott meg.Már sokszor megnéztem a sorozatot, de még mindig találok olyan mosolyt arckifejezést, ami újdonágként hat.
Szép napot Mindenkinek!
Tegnap nem volt nagy aktivitás!
Ismét meg kellett állapítanom, ahogy Onur néz, mindegy, hogy kedvesen, dühösen, féltékenyen, szerelmesen, úgy nem néz senki:)
Nem, bárkiét megnézheted. Ráklikkelsz a nevére, pl. itt most az én nicknevemre, hogy gmarta5. Ott lefelé görgetve megnézheted, ki mit árul el magáról.
A monitor kb.középrészén van az, hogy általános információk, képek, iteraktivitások, játékok, jelek.
Ha valakinek az adatlapját nézed az általános infójában vagy. Ha ráklikkelsz a képekre, akkor megnézheted az általa felrakott képeket. Ha az interaktivitásra klikkelsz, láthatod az illető egész hoxás történelmét. Ami ott narancssárgával van írva ha ráklikkelsz, megnézheted. Ha a naplója titkos, oda bekéredzkedhetsz, ha benged, olvashatod. Ha nem titkos a napló, akkor azzonnal
olvashatod.
El nem rontasz semmit, próbálkozzál.
Sok sikert!!
Bocsánat a lényeg lemaradt:
Puszi mindenkinek!!! Eredményes, szép hetet kívánok!!
Bálnácskám, Te nem igazán vagy tájékozott, úgy látom. Jobban tesszük, ha kikérjük magunknak, mert ez a Seherezádé, nem az a Seherezádé. Tudod ki a másik, már a csapból is az folyik. Valamelyik vakóságshow résztvevője.Itt tart a média, hogy ilyen primitív, ocsmányszájú p...csáknak helye van a képernyőn és szinte az összes írott sajtóban. Ma arra ébredtem, hogy az internet összes 24 órás híreiben fő helyen: Seherezádé nem tudja ki Petőfi Sándor, mert rossz a névmemóriája. És ezt sztárolják.
Szóval, mi nem az a Seherezádé vagyunk!!! Igaz???
De ez a Seherezádé.
Csak mi már egy összeszokott "zártosztály" vagyunk, ahol menetközben sok más dolog is felmerül. Új tagokat is mindig szívesen felveszünk az osztályra. Olvass kicsit vissza és meglátod!
Mindenkinek szép napot! Felénk is szépen kisütött a nap,a köd elszállt.Én valaha ettem knédlit,fenn Tátra Lomnicon a 10 nap alatt.Nem rossz az a hús mellé. Itthon nem csináltam soha.Ott bementünk egy kiskocsmába és megkóstoltuk a CSEH sört.Mondtam itt senki sem ismer bennünket,hogy bemegyünk a kocsmába.Otthon biztos nem mernénk.Szép volt 10 nap a Tátrában mászkálni.Szeretem a szép helyeket,van még ahova szeretnék eljutni.Szoktam a körülöttem lévőket ijeszgetni,hogy ha még a repülőre úgy tolnak fel akkor is kipróbálom még egyszer öregen.A dokit megkérdeztem,hogy mehetek-e,mindenhova mehetek,nem gond.Szegény anyám megbánta a szomszéd néni hívta menjen el vele Amerikába a lányához,nem ment.De sokszor megbánta és mondogatta is.Az orvosokban bízni kell,s meg
gyógyul mindenki,aki nagyon akarja.A fiatalok sokkal kedvesebbek,mint az öregek.Most tapasztaltam sajnos,a fogorvos is tényleg nagyon kedves nem gy mint a régiek.Az endokrinon is fiatal dokit fogtam ki,talán a gyerekem lehetne,de kedves és barátságos is.Ebben a zűrben ami van.
Mártika beszélsz bolondokat!:) Miért maradna ki a knégli? Gőz gombócot sem ettél még soha? Éppen olyan, csak tömöttebb kelt tészta, pici cukor, több só, és nem teszünk bele reszelt citromhéjat.
Szerintem a te ügyességeddel pofon egyszerű!!!:))