Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Seherezádé - az új török sorozat fórum

Seherezádé - az új török sorozat (beszélgetés)

2011. nov. 26. 15:32
Este lesz a TV2-n az a film, amiben megjelenik Halit is egy rövid szerepben.
8110. 41fdab80c1 (válaszként erre: 8108. - Marcsi0921)
2011. nov. 26. 15:30

Szia! Kellemes hétvégét Nektek!

Én is paff lettem, úgy jártam, min Te. Nem értem, miért nem lehet korrekten tájékoztatni a nézőket.

Még szerencse, hogy már láttam sokszor, különben a kisguta megütne. Ezek szerint délelőttől adták.

2011. nov. 26. 14:21
Úgy látom, ma Seh maraton van. Most kezdődött a 7-ik rész:)))
2011. nov. 26. 14:10

Ahhoz képest, hogy a második résznek most kellett volna befejeződnie, a hatodik ért véget...

Csak most kapcsoltam be a tv-t, nem tudom, hogy leadták-e az összeset:).

2011. nov. 26. 14:08

Sziasztok,

Most megy az ismétlés:). - Bár mindjárt vége...

8106. telazsi (válaszként erre: 8091. - Marcsi0510)
2011. nov. 26. 01:14

Szerintem ez az a dal,amire gondoltok:

Darren Hayes - Insatiable

Jó éjszakát, szép álmokat mindenkinek!

8105. beryl29
2011. nov. 25. 23:40
Sziasztok. Örömmel látom a lelkes írogatást :))) Visszatértem az olvasgatáshoz, meg a nézgetéshez :)
8104. 41fdab80c1 (válaszként erre: 8103. - TheNanny)
2011. nov. 25. 23:09
Nem és mi itt szerintem mindannyian csak hálásak lehetünk, hogy végre kaptunk egy sorozatot, amit nézni is érdemes volt. Amit már itt írogatunk az csak "ökörködés", meg a szőrnek a hasogatása, mert immár századszor nézzük.
8103. TheNanny (válaszként erre: 8102. - 41fdab80c1)
2011. nov. 25. 23:01

Nem bántottál meg, egy percig se gondolj ilyenre! :)

Tény, hogy valóban vannak hibák, (de hol nincsenek?) - a rengeteg azért túlzás :P :) -, a marcsi0921 által említett spicces jelenet tényleg negatív csúcs volt, talán Katától ennyire futotta, vagy sose volt részeg, hogy el tudja játszani. :) Ilyenkor nem lehet azt tenni, hogy pl. bocs, Kata, behívjuk a jelenethez (mondjuk) Kökényessy Ágit, mert ő jobban adja a becsiccsentettet. :D Ahogy Burhan mondta sokszor: "tőlem ennyi telik", hát, Katától ennyi telt. :D

Csak ha a körülményeket és a szinkronizálást (globálisan) tekintjük, a sorozat magyar változata a bakik ellenére sem alja munka. :)

8102. 41fdab80c1 (válaszként erre: 8100. - TheNanny)
2011. nov. 25. 22:34

Jesszus Nanny! Bocsánatot kívánok! Látom nagyon jó védőjük akadt a szinkronosoknak. Vagy Te is hozzájuk tartozol? Nem volt szándékomban bántani, főleg Téged. De mi megszállottak, akik már (n+1)szer

nézzük, bizony minden hibát észreveszünk és sajnos rengeteg van belőlük, nem csak ennyi.

8101. Marcsi0921 (válaszként erre: 8100. - TheNanny)
2011. nov. 25. 22:24

Azért néha elég durva hibákat csináltak szinkron ügyben. Nálam az verte ki a biztosítékot, amikor Seh eredetileg spicces volt (a török részben nagyon jó volt), Huszárik Kata meg lenyomta normál hangon...

Az első részben pedig Kerem "Szár Szériál"-nak hívja a lovat :)))) - Sah Seriál helyett - hát ezt nem bírtam ki a mostani ismétlésnél sem röhögés nélkül:).

8100. TheNanny (válaszként erre: 8098. - 41fdab80c1)
2011. nov. 25. 21:51

Erre csak azt tudom mondani, hogy nincs egy olyan munka, semmilyen szektorban, ahol minden tökéletes lenne. Ennyi baki belefér. Ha tényleg hányaveti módon készült volna a szinkron, akkor azok a szép idézetek, amik itt mindenkit elvarázsolnak, tök szarul hangoznának. :)

Egyszer Gani is letegezi Mihribant, meg Füszun is a személyzetet.

(Múltkor néztem a Remington Steele sorit, és a főszereplők az egyik részben végig tegeződnek, az utána következőben meg nem. Na, ez már súlyosabb baki, de az is lehet az oka, hogy eredetileg olyan sorrendben kapták a fordítók a filmet, hogy az a hangnem volt indokolt, aztán mégis másképpen ment adásba.)

Ez most nem mentség, csak nem tartom szerencsésnek "leszólni" ilyenek miatt a stábot. Bizonyára nekik is leesett, sőt, talán még fórumot is olvasnak, de a vetítésnek a tv2 által váratlan napi 2 részre emelése mellett döntése miatt a sorozat szinkronizálása olyan eszeveszett tempóban folyt, hogy esély sem volt újravenni. Pl. ennek az oka az, hogy Füszun és Málé Kemál kibékülése idején Málé úr több részen át rekedten beszélt, nem lehetett várni napokat, míg a színész meggyógyul, és nem akarták lecserélni Mesterházy Gyulát, ő meg teljesített, ahogy tudott.

8099. bálna21
2011. nov. 25. 21:48
Hű! Ganinak a szeme sem áll jól, nagyon irritáló egy figura. Nem lehet megkedvelni a sorozat folyamán, ellentétben nővérével, aki a végére egész szerethető lesz.
2011. nov. 25. 21:26
Itt volt az a rész is, amikor az egész sorozatban egyetlen egyszer tegezi egymást Burhan bácsi és Nadide néni. Ilyenkor hol van a szinkronrendező, a szinkron szinészről meg ne is beszéljünk.Legalább már az javítana.
8097. bálna21 (válaszként erre: 8091. - Marcsi0510)
2011. nov. 25. 21:17
Nekem is az egyik kedvenc részem, mikor kiderül Onur számára, hogy mire is kellett a pénz.
8096. bálna21
2011. nov. 25. 21:16

Szép etét mindenkinek! Én is most nézem a tegnapi és mai részeket. Pont most jegyeztem meg magamban Seherezát asszony:) Kezdődik feszültség a fiúk között!

Szobák takarítása kész:) Holnap jön a konyha:((((

2011. nov. 25. 21:11
Szép estét mindenkinek!Az tény a sorozat elején még jók a részek,de ahogy halad majd az idő,össze csapják a filmet.A 8.részben Sehrezát asszonynak szólítják ,de itt még nem tudják,hogy egy fia is van.Nálunk is hal van,meg mákos bejgli.A diósat nem szeretjük.Azt csak a zserbóban.Sajnos most már nagyon kell kíméljem az édestől magamat.Pedig mit nem adnák egy jó lakodalmi tortáért.
8094. 41fdab80c1 (válaszként erre: 8091. - Marcsi0510)
2011. nov. 25. 21:09
Megnéztem Marcsika, én ehhez a feladathoz már nem tudok felnőni. Ez nem az én zeném, ezért nem is figyeltem rá. Szerintem valami török előadó és muzsika.
2011. nov. 25. 21:00

Sziasztok,

Hol vagytok? Mindenki takarít, süt főz Karácsonyra? :)

Végre péntek van, tudom, lehet egy kicsit ejtőzni:).

A mai részeket most fogom megnézni, felvettem a tv-n. Persze megvan a laptopon is az összes rész, de 105cm-en jobb nézni:)

Na kezdem is, jók legyetek :).

2011. nov. 25. 20:58

Helló Lányok!! Szép estét Mindenkinek!!

Van egy 1000 Ft-os kérdésem: Kaan mikor volt 6 éves?

Mármint a mi sorinkban.

Marcsika a zenédnek megpróbálok a végére járni, hátha tudok segíteni. Bár én már 80%-ban csak a zenét ismerem fel, de cím, szerző, előadó semmi.Újra kellene születnem.

2011. nov. 25. 20:26

Szép estét mindenkinek!

Nagy a csend ma úgy látom. Most mennek a kedvenc részeim a sorozatunkból. Amikor kiderül, hogy Sehnek van egy kisfia.

Tudja-e valaki, hogy mi az a zene, és hol találom, milyen címen, néven, amikor Onur és Kerem egy bárban beszélgetnek, és a háttérben énekel egy hölgy, Bennu autójának elromlása előtt?

Most látom karácsonyoztok? Kicsit lemaradtam, nálunk van halászlé, sült hal, beigli természetesen. Mákos a nyerő nálam, a család többi tagjának a diós, nekem is csak azért, mert sajnos a dióra allergiás vagyok, és szeretem, de nem ehetek.

8090. nagyi125
2011. nov. 25. 08:57

Mindenkinek jó reggelt, és szép napot!

Úgy látom mindenki készül már a karácsonyi sütésre főzésre. Nálunk sincs beigli nélkül , én 8-at szoktam sütni, csak mákos és diós megy nálunk. 24-én este borleves és rántott ha l a menü, nálunk 26-án gyűlik össze a család, akkor marhahúsleves a menü és pulyka vagy csirke.

2011. nov. 24. 21:08

Sziasztok,

Látom már megy a sütés-főzés:)))).

Imádok én is sütni és főzni is. Hal nálunk sem játszik, helyette húsleves van.

Sajnos idén a két ünnep között dolgozom, bár még teszek egy halvány kísérletet a munka megtagadására:).

8088. beryl29
2011. nov. 24. 19:25
Egyébként most is volt (van) baki a sorozatban, Onur cipője :)
8087. beryl29
2011. nov. 24. 19:24
Na, sikerült megszerezni a távkapcsolót, tv-n nézem a sorit :))
2011. nov. 24. 17:16
sütőbe!
2011. nov. 24. 17:15

Nekem nagyon! Egyébként nincs karácsony repedt beigli nélkül,nekem ez a jelszóm!:) Nekem a kakaós reped ki,,de leghamarabb az fogy el:) Én is kirakom a hidegre,kenem,megint hütés,kenem,mert ettől lesz szép márványos a teteje.És meg kell szurkálni,mikor a sütőben teszem másnap!

Szenteste nálunk mindig halászlé és hal van,karácsonykor tyúkleves, hagyományosan töltött káposzta,saláták és csirkéből sült,rántott valami az ebéd.Előre megcsinálom,karácsony másnapján én sem főzök,esszük a maradékot,van bőven kaja mindig.

2011. nov. 24. 16:00
Most megyek enni a tökös-mákost. Micsoda illata van!!Elindult a nyálképződés Nálatok??
8083. beryl29 (válaszként erre: 8082. - 41fdab80c1)
2011. nov. 24. 15:47

:DDD tudom, goni vagyok :DD De csak vicceltem!!!

Igazából most láttam részleteket a Szulejmánból először (ráadásul sikerült olyanra kattintani, ahol pont a 2 szereplő közeli viszonyát gyűjtötték csokorba), naná, hogy ilyen gondolatom támadt, meg eszembe jutott, hogy milyen pletykákat irkáltatok anno erről :)

8082. 41fdab80c1 (válaszként erre: 8080. - Beryl29)
2011. nov. 24. 15:40
Berylkém Édes!!! Te már tényleg a szőőőőrt hasogatod!! Árt már neked Onur meg Seh. Szegény Berg biztos valamelyik szerep kedvéért csinálta, vagy azért mert Ő is csak nőből van!!! Roccc vagy Te lány!!!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook