Seherezádé - az új török sorozat (beszélgetés)
Sziasztok! Sünike mielőbbi gyógyulást Neked!
2 napja írtam , hogy a facebookon olvastam, mely szerint nem vettük meg a Szulit. Azért nem raktam ki azt a linket, mert azóta újabb hír érkezett, mely az előző ellentéte. Valaki az ottani csapatból ezt megunta es beírt a TV2 szerkesztőségébe, ahonnan hétfőre ígérték a választ. Reméljük megtudjuk előbb vagy utobb, mert ahány cikket olvasunk annyiféle infót kapunk.
Szép napot mindenkinek!!
Akkor az ötödiket ünnepelték, ez tuti. Keremékkel az erdőben pedig a hetediket. Mivel időben nem telhetett el két év, ez is egy forgatókönyvírói hiba, mint annyi más. Az a gyerek nem volt hat éves.
Én meg egy nagy piszok vagyok, hogy ilen kérdéseket teszek fel Nektek.
Sziasztok! Még egy hétig kell itthon lennem, addig valamennyire ráérek... Ma már ülni is bírok, hogy meddig, majd kiderül...
Szép-napot mindenkinek!!
Neked is köszike!:) Ma víznapot tartok ahogy elterveztem:) Nekem ma elég gyorsan telik az idő, gondoltam egy kicsit benézek és megyek pihenni. Hát, ha a belek nemfognak rám morogni úgy 3-4 óráig, ha igen, akkor jön a tea:)) Alvásközben meg jön a fantázia a holnapi menűre:)
Szióka.
Milyen jó! Nálunk havas eső, ezt nem szeretem:(
Már megpirítottam a mandulát, szerintem így finomabb:) A kürtős kalácsnak már annyi változatát láttam, hogy szerintem pofon egyszerű lesz az elkészítése, sőt volt olyan is aki a sodrófát betekerte alufóliába vagy energiaitalos dobozokat vagy (sörösdoboz) ez is betekerve alufóliába lekenni olajjal és mehet rá a tészta.
Ötlet segítség rengeteg volt:)
Az én recimet is leírom majd délután!
Szép jó reggelt Mindenkinek!
Esik a hó!
Én amihez használok, mindenhez megpirítom a diót, mandulát, mogyorót. Enni is sokkal finomabb úgy. Mondjuk a bejglihez még nem próbáltam, de az idén megteszem.
A no-salty oldalon olvastam kürtős kalács receptet, ott aki otthon süti, fél literes sörösdobozra tekeri fel. Én még nem próbáltam, de valamikor lehet rászánom magam.
Én is csatlakozom a munkahelyüket dícsérőkhöz!
Én robottal csináltan, de nem fogja elrontani a daráló sem. Ha van aprítód, az is nagyon finomra darálja, de a cukorral együtt kell beletenni, akkor sokkal finomabbra aprítja.
A diót én már mindenhez pirítom. Igaza van Stahl Jucinak, sokkal finomabb. A beigliben is csodálatos ízt ad pirítva. De az eszembe sem jutott, hogy a mandulát is pirítsam. De ne kérdezzétek miért, nem tom. Meg kellene egy kisebb mennyiséggel próbálni.
Az nagyon jó, hogy te is a munkahelyeddel teljes mértékben megvagy elégedve!!:)) Hiszen mindjárt írtad akkor, hogy nagyon jó, csak így továbbbi
sok sikert hozzá!:)
Na akkor jóóóóó :) Tudom, mennyit jelent egy nagyon jó munkahely:). Szerencsére most én is szuper helyet találtam minden szempontból:)
Bátor vagy, hogy szaloncukrot csinálsz:))) Bár lehet, hogy egy marcipános-narancsosat én is bevállalnék... :)
Marcsika nekem nagyoonn jóóó munkahelyem van!:)
Az éjszakás nyugalmas, pihenős nincs panaszom, csak a tv kinyiffant így olvasgatok mindent ami érdekel:) Találtam nagyon érdekes linket a kürtős kalács készítésre, nincs is vele sok babra munka, lehet legközelebb így próbálom!:)
Hú, nem is tudom, hogy bírod az éjszakázást:(((. De tudom, sajna muszáj...
Szóval akkor várom a mini-trdelniky receptet:) - és látom sötét jövőmet, ha egyszer megcsinálom a családnak:)))
Most éjjelesem van, a recit holnap elküldöm, ha érdekelne és mindenkinek szívesen ajánlom a következő linket videó, otthon készített mini kürtős kalácsot, cseh verzió, megnéztem a magyar fordítását, egész vicces, de van benne érthető szöveg is:))
Marcsika ne gondold, hogy nálam talán másképp működik!:((Néha, már én sem tudok valaminek nemet mondani:))
Itt ott egy szelet szalámi, vagy 1-2 karika kolbász, nem lehet nemet mondani!!:) Ha nem kostolnám meg azzal csak jobban ártanék a fogyinak. Megkóstolom és nyugi, jól érzem magam. Tudod egy fontos dolgot megtanított velem ez a fogyókúra, és pedig mértékkel enni és tudni, mikor, miből, és mennyit:))
Onur most miért tegezte Firdeuszt? :)
Jaj, már megint ez a szinkron...:)))
Sajnos nekem felborult egy kissé a fogyi, de igyekszem odafigyelni, ma ebédre salit ettem, vacsira semmit, mert kiesett a tömés a fogamból:)
Nem fáj, csak kellemetlen. Holnap fél egyre megyek, megcsinálják.