Seherezádé - az új török sorozat (beszélgetés)
Működik a tv a szgépen, tudom veletek nézni a sorit :))
Igazad van, az érdekes jelenet ahogy számon kéri Keremen Seh-t :)
Van egy jelenet,amikor Kerem Onur megkérdezése nélkül Seh-re osztja a szarajevói munkát (amit Seh aztán továbbpasszol Bennunak). Akkor Onur nagyon kiakad, és kvázi bejelenti igényét a Seh. feletti rendelkezések jogára. Nem pont így fogalmazta meg, de majdnem. Akkor látszik Keremen, hogy valami leesett neki.
Sziasztok, hazaértem, de lefekszem... Ott a mobilommal írtam, és iszonyú nehéz állandóan kinagyítani a képet, ami minden kattintásnál visszaugrik kicsire, és látom, amit azon nem láttam, hogy még helyesírási hibát is vétettem, nem az én hibám, én kitűnő helyesíró vagyok...
Majd később írok, ha ma nem, akkor holnap, iszonyú fájdalmaim vannak, a busz 3,5 órán át rázott...
Egy hétig még úgy is táppénzen leszek...
Jaj nem nekem, hanem Neked!! Mellément!:)
Sünike, de örülök, hogy írtál! Borzasztó lehetett, a görcsök majd csak lassan szünnek az a fontos a nehezén már túl vagy! Most már csak jobb lesz és sok sok pihenés kell nekem és nagyon vigyázz magadra! Pusz.
Igen ez egyértelmű, hogy terepszemlére megy Seh.-hez. Szívesen belenéztem volna Seh. fejébe, hogy vajon mi lehetett benne amikor meglátta Onurt.
Szerintem süt róla, minden megnyilvánulásából ez sugárzik. Érződik rajta a mérhetetlen féltékenység. Kerem ezt látja, tudja és mivel eddig testvérként nőttek fel. Most meg nem őszinték egymással, ez persze egy szoros kapcsolatnál kiérződik. Kerem pedig próbálkozik. Addig szerintem bele is fér, még akkor is, ha tudja mit érez a másik, amíg Seh. nem választ. Onnantól kezdve, ha tisztességes lenne, akkor tudomásul venné a döntést és nem nyomulna. Nekem, (ezt anno is írtam) kifejezetten ördögi arca van időnként.
Sziasztok, tegnap nem voltam olyan állapotban.Amit át kellett élni a műtétet köv.4-5-6 órában,az a szülési fájdalommal azonos,nagyon heves görcsök.Másodmagammal voltam,a hölgy is,és én is fetrengtűnk a heves görcsöktől.Közben nyomták belénk a bódító hatású fájdalomcsillapítókat.Tegnap 6x szúrták meg a hátsóm,ma már tablettában adják.De indulok haza,nem tudom,iogy bírok ki három és fél óra buszozást,olyan hevesen görcsöl. Legközelebb otthonról írok,sziasztok!
Szia Marcsika! Ma gyüminapom van, rágondolni is rossz mi lesz a mai menű:(( Holnapra víznapot terveztem, de még meglátom, hogy alakul. Kedden este mini kürtös kalácsokat készítettem:)) Diósat és fahéjasat. Első nekifutásra isteni lett. Van nekem samroló forma, arra rátekertem a kelt tésztát (úgy mint a hájas tésztát samrolinak) tojásfehérjével lekentem cukrozott dióban óvatosan meghempergettem. 2 dr ilyen formát ráhúztam kötőtűre és magas kacsasütő tepsire tettem, így a tészta nem ért a tepsi aljára, kb 15-20 percet sütöttem.
Sünike, kedves!!!
Ha egy kicsit is jobban vagy, írjál már egy pár sort nekünk!!!Remélem javulgatsz, jobban vagy!
Sziasztok, szép napot kívánok Mindenkinek!!!
Nekem is ez a kedvenc részem. Anno, írtam is, hogy ezt a mostani fiataloknak tanítani kellene. Szerintem ilyen romantikus lelkek nem is léteznek, de olyan jó hinni benne, igaz lányok??? Egéaz étterem, két főre, romantikus zene...és hát a szöveg....etc.
Nagyon sajnálom, de mi mit tehetünk? Semmit, csak ezt kell elfogadni!:(
Sziasztok,
Legyen szép napotok!
Sünike, ugye minden OK: ? :)
Sünike várunk, ugye minden rendben? Ha tudsz írj!
Puszi♥
Jó reggelt és szép napot Mindenkinek!
Sziasztok, szép napot mindenkinek!
Szerintem Onur minden megnyilvánulásából - nézés, arcjáték stb. látszik, hogy nem közömbös neki Sehrezat. Ahogy Keremnek mondja pl.: nem akarom, hogy Shrezattal dolgozz!
Sziasztok!
Nem akartam annak idején vészmadár lenni, hogy mi nem vesszük meg a filmet, mármint a Szulit.(Mivel mindenki nagyon lelkes volt a hírre)
Az akkori cikk csak arról szólt, hogy Magyarország is érdeklődött és több országban fogják majd vetíteni.
Szerintem mi több ok miatt se fogjuk megvenni.
Öööö...
Szóval ha közeli (gyerekkori) barátok, akkor Onur miért lepődik meg, amikor Kerem elmondja neki, hogy Seh szerelmét akarja, mert ő boldoggá tudja tenni? És még mindig az a kérdésem, hogy hol-mikor árulta el magát Onur, hogy szereti Seh-t? MErt nem mondja, nem úgy viselkedik, sőt, KErem a szemére veti nem 1x, hogy egy megkeseredett ember, aki nem hisz a szerelemben. És ezek után 1x csak elmondja MErtnek, hogy Onur is szerelmes Seh-be.
Azt hiszem a megoldás a kivágott jelenetekben lesz... Mint a 6. szülinap :)
Annyira közeli barátok Onur és Kerem,hogy minden lépéséről tud a másik.Onur a legelején is azt a látszatot kelti,hogy Ő bizony egy kemény főnök.Még a legelején gyorsan megkéri Seh kezét,hogy Kerem nehogy megelőzze.Azok után,hogy a moziban meglátja Kaant,még jobban ragaszkodik.De előtte,hogy megkérte Seh kezét azért a CD.elkérése ürügyén szétnéz Seh-nél,hogy van -e esetleg valaki ellenfele. Barát,vagy hasonló.A terep tiszta,igy jöhet a lánykérés.Onur nagyon magába fordult emberke,nehezen lehet az érzéseit kipuhatolni szerintem.Mindketten nehéz emberek Seh-l.Nem tudom a valóságban milyen karakterek,s hogy jönnek ki egymással.Azokon a felvételeken amerre jártak,mindenütt az tükröződik vissza,hogy szereti Seh-t. Kerem nem nyugszik,nyomoz,de fogalma se nincs arról,hogy Seh.volt a szállodában,csak a kamera megnézése után.
Köszi. :)
De ez neked ki is derült a soriból? MErt nekem nem. Minden rosszat elmond Onurról neki, nekem ebből nem az jön le, hogy rájött, hogy szerelmes Seh-be...
A Facebookon olvastam , hogy mi mégsem fogjuk vetíteni a Szulejmant. A környező országok megvették, mi nem. Holnap megpróbálom azt a linket bemásolni.
Együtt nőttek fel, testverkent szeretik egymást, megérzik, ha a másikkal történik valami ( erre a mai részben Kerem utalt is). Ezenkívül érzékeli, hogy Onur mindenre ugrik, ami Seherezadeval kapcsolatos. Rengeteg erre utaló mozzanat van. Innentől kezdve elég egyértelmű, hogy Kerem rájön Onur érzéseire.
Sünike remélem minden rendben lesz, drukkolok Neked!
:))
Azt mondjátok meg nekem, hogy Kerem miből jött rá, hogy Onur is szereti Seh-t? Nem a mai részekben volt, már korábban. Folyamatosan azt mondja Onurnak, hogy nem bízik a nőkben, meg "csípi a szemét" ha valaki szeret, stb, és mégis rájön? Miből?
Én pedig a vallomást is kedvelem hozzá.Létezik ilyen férfi még ,aki így tud szerelmet vallani?
Ezt a vonós 3-ast nagyon nem kedvelem, ami most megy.
Szia Sünike,
Ugyen minden rendben? :)
Kitartás, sokan gondolunk Rád, meglátod sikerül!:))
További ajánlott fórumok: