Segítsünk egymásnak fogyni! (beszélgetés)
Köszönöm:)
Ma én is bűnöztem egy kicsit, a férjem gyrost készített reggelire és 3-at megettem, igaz csak a tésztája hízlal, de majd a többi kajálásom ehhez igazítom!
Úgy látszik néha kell a bűn, főleg ha a bűn édes:D:D:D:D
Küldök Neked egy hatalmas cuppot bálna tesóm:)
Szia!
20 dekával kevesebbet mutat a mérleg, annak ellenére hogy tegnap este jól besütiztél!
Ezt én is kipróbálom:DDDDDDDDDDDDDDD
Üdv: bálna tesó
Jó reggelt Mindenkinek!
A mai reggelim is megvolt, zsömi, joghurttal, cappuccino és egy narancs, vagyis 350kalória.
A mérleg 62.7kg-t mutat, lehet, hogy a képződő izmok a nehezek.
Üdv: a bálna
Szia!
Ügyes vagy, csak így tovább!!!!!
Remélem lassan nálam is beindul újra fogyás!
Jó reggelt!
Nem baj kitartunk, és előbb utóbb muszáj lesz kevesebbet mutasson:)
Sziasztok!
Huha,miket"kellett"visszaolvasnom....:(((Happyke...Ejnye-bejnye!Tényleg ezért a pár sütiért voltál ennyire kitartó?amúgy pont ez végett féltettelek,a kevés kaját illetően...gondoltam,h ha sokáig éhezteted a szervezeted,egy idő után teljesen"kiéhezik"és "felfalsz mindent"...:((Ohhh,ha tudnád,h.én mennyiszer"faltam fel mindent"....:D,nagy tapasztalatom van az ilyen témában...:()
Lizocska!!Nagyon büszke vagyok rád!:DCsak így tovább!És tessék sűrűbben dicsekedni a leadott kgokkal vagy akár a fél kgokkal is:))
Nagyon igyekszem. Még januárban sokat bicajoztam, napi fél órát csak, de azt keményen, a fél óra alatt 6 km. Ezt egy hétig bírtam, minden nap. egy hét alatt elértem azt, hogy feljött egy régebbi szűk gatyám.Azóta is hordom. Ma már tekertem, holnap meg nem lesz itthon a fiam, szóval holnap is tekerek.
Igyekszem nem feladni.
talán 2 hét. már január óta tart ez, hol megy, hol nem van hogy egy-két hétig, de van, hogy hónapok telnek el úgy, hogy nem érdekel a súlyom.
januárban voltam 91, most 85 vagyok, másfél évvel ezelőtt voltam ennyi.
Jajj, ne légy már ilyen!
Pihenj kicsit, reggel már derüsebben látsz mindent!
Vannak nehéz napok! Nekem minden nap ilyen.
Naaa, csak egyet :D
Mikor tornázol?
Már nem nasizok.
Aki ilyen ügyesen biciklizett az ne akarjon dominós sütit:)
Jól is esett :)
Na, nasizol még? Ha igen, dobhatnál abból a dominós sütiből :D
Sziasztok!!!
Happy, ejnye!!!! Ne egyél több ilyet!!! Olyan kitartó vagy, főleg, hogy minden nap tornázol!! Ne add fel. Edd meg azt ami a kezedben van, és hagyd abba!!!!!
Lidérc, én sem fogyok már mióta, ma sem moccant semerre a mérleg... Bár én tudom miért... Mindig elcsábulok. :S
Ma ügyes is voltam meg nem is, bicajoztam 2x30 percet kb., viszont este meg ettem egy tányér mustáros-mézes csirkemellett és egy fél lekváros buktát.
Köszi:)))
Szia!
Na lassan lépek, mert még hajat kell szárítanom!
Aztán semmi nasi!!!!!!!!!!!!!!!!
Jó éjszakát:)
További ajánlott fórumok:
- 100 kg felettiek, mit tegyünk? Kezdjük együtt és segítsünk egymásnak!
- Túlsúlyos kismamik/vagy leendő kismamik segítsünk egymásnak...
- Hogyan állítanád össze az 1000, 1100, és 1200 kcal-ás étrendedet? Segítsünk egymásnak!
- Akiket elkerül a gólya! Segítsünk egymásnak!Biztassuk egymást!
- Álomsúly megtartása-segítsünk egymásnak!
- Fogyni vágyók, kevés kitartással, ide, segítsünk egymásnak..