Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Salátaleves púposrántottával recept

Salátaleves púposrántottával recept

Elkészítési idő 30 perc

A Salátaleves púposrántottával hozzávalói:
2 db nagy zold fejessalata
3 gerezd fokhagyma
5 dl tejszin vagy
1 l tej ( +keves liszt)
zoldkapor
etelizesito
ecet

A betethez:
5 db tojas
olaj
so
bors


A Salátaleves púposrántottával elkészítési módja:
Lobogo vizbe beledobjuk a felapritott salatat, fuszerezzuk majd besuritjuk tejszinnel ( ill. a tej felebol habarast, a masik reszet egyszeruen beleontjuk).Hagyjuk kihulni es mindenki a sajat szajize szerint savanyitja az ecettel. A betethez a tojasokat felverjuk, fuszerezzuk es lepenyszeruen mindket oldalat megsutjuk fedo alatt. Ha elkeszult nagyon apro kockakra vagva beledobjuk a levesbe (remekul be fog dagadni).

Legjobb este elkesziteni, hogy a masnapra osszerjenek az izek. Frissen nincs meg az a zamata, amitol kituno lesz.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A salátaleves púposrántottával elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook