Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Rakott puliszka recept

Rakott puliszka recept

Elkészítési idő 60 perc

A Rakott puliszka hozzávalói:
50 dkg kukoricadara
50 dkg juhturo (mi a nem tul eroset szeretjuk)
30 dkg fustolt szalonna
1 nagy szal hazi kolbasz
1 nagy pohar tejfol


A Rakott puliszka elkészítési módja:
A kukoricadarat megfozzuk, nem tul kemenyre. A szalonnat kisutjuk, kolbaszt felkarikazzuk. Tuzallo talban egy reteg puliszka, szalonnaporc, kolbasz, juhturo, jo sok tejfol. Legalabb 2 reteg legyen mindenbol. Elomelegitett sutoben kb. 30 percig kozepes langon "rotyogtatjuk".

Elotte javaslok egy salata levest pupos rantottaval.

Ha igazan finom puliszkat akarsz kesziteni, akkor a krupli fozes utan a leszurt levet tedd el hutobe, s ezt hasznald majd barmilyen kukoricadaras etelhez!


Kategória: Egytálételek receptjei


A rakott puliszka elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook