Főoldal » Receptek » Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei » Vinetta paszta ( padlizsánkrém) recept

Vinetta paszta ( padlizsánkrém) recept

Elkészítési idő 20 perc

A Vinetta paszta ( padlizsánkrém) hozzávalói:
1 csomag telire eltett vinetta (sutve, puculva, pepesitve) kb. 80 dkg
1 nagy fej hagyma
so

A hazi majonezhez:
1 db fott tojas
1 nyers tojas sargaja
2 evokanal csipos mustar
3 dl olaj


A Vinetta paszta ( padlizsánkrém) elkészítési módja:
A fott tojas sargajat villaval osszetorom, hozzaadok 1 nyers tojassargat, a 2 ek mustart, majd aprankent az olajat. A vinettat talba rakom, megsozom (izles szerint), belereszelem a hagymat es a fott tojasfeherjet, vegul osszekeverem a majonezel. Hutoben pihentetem legalabb 1 orat, de akar azonnal is talalhato.

Puha kenyerrel vagy piritossal, szezontol fuggoen paradicsommal, paprikaval talaljuk.
Hidegtalak resze is lehet, pl. paradicsomkosarba toltve.


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


A vinetta paszta ( padlizsánkrém) elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook