Ricinusolaj és a haj. Tapasztalatok? (tudásbázis)
Szió )
Pár napot :) konkrétat nem tudok mondani de én olyan 4 napot biztos várnék :)
Mi??? Hármasban?? Ezt,hogy érted??
Te,a párod,meg a ricinus? :D
Szia :)
Mert jól hígtja a ricinust és mivel olaj igy ápol is :)
Jajj csajok,ma voltunk pár helyen és ricinust megint elfelejtettem :S szóval már 2 hete nem kentem :) ejnye :D
sziasztok,
Nekem furcsán hullámossá teszi a hajam a ricinus és eddig még egyszer se sikerült rendesen kimosni. Most is tök hamar zsíros lett a hajam. :( Valamit nem jól csinálok. Mondjuk én oliva olajjal higítom, azt eddig is szerette a hajam.
csajok!
Én ma vettem ricinusolajat és a szempillámra és a hajamra kenem majd.A hajra száraz hajra kell kenni vagy vizesen hajmosás után?
:D
Lehet nekünk is jól állna :P Honnan tudjuk, mikor nem is láttuk magunkat úgy még? :D
Én nem tapasztaltam, hogy szagot hagyna maga után a tojás....Ma is 2 órán át volt a fejemen, utána 2x megmostam csalán samponnal és csak az érződik.
Pedig a terhességeim óta nekem is vizsla-szaglásom van :).
Bár nem bolti tojást használok....azok táposak, nem éri őket napfény, lehet, hogy büdibbek is.
Legalábbis húson nagyon kiérzik.
Sziasztok!
Nem tudom,lehet csak én vagyok ennyure finnyás,de nekem inkább a ricinus+ étolaj variáció jött be, mert a ojás annyira büdös,hogy nemigaz...
Asszem csak 2 órát volt rajtam múltkor,és kb. 3-4X megmostam,plusz balzsam és hajvégápoló,de a hajam még mindig tojás szagú volt...olyan nyers illata volt!:SSSS
Brrrrr...
a szám két széle néha bereped..hogy mitol?passz. vmi ekcéma. szerintetek a ricinus erre is jo lenne?
csak mert azt mondják arcra ne nagyon kenjuk mert szorosodést okoz
Hali!
Könnyebb kenni, a ricinus elég sűrű és ragadós....ha tojást is teszel bele, könnyebb felkenni és nekem lemosni is könnyebb.
És az oliva is ápoló hatású.
Sziasztok!
Fejemen a 6. pakolás (rici+ étolaj+ tojássárgája) és most alufóliát tekertem rá és tök jó, érzem, hogy szépen bemelegedett alatta a fejem :).
1 hónapja használom, próbáltam fotózni, de nem az igazi.....hátulról jól látszana, de elég egy kis mozdulat a fejjel előre-hátra és már centiket lehet elvenni és hozzáadni....Na mindegy.
Dec. ben voltam fodrásznál, múlthéten mentem újra és nem kellett vágni a hajamból!!! Pedig mindíg kell 2-3-4 centit, mert elvékonyodik és eltöredezik a vége. Szóval ezt is helyrehozta az olajozás!
Annyit mondott a fodrászom, hogy ha tojást is használok, akkor utána hamvasító sampont használjak, mert a tojás eléggé betudja fogni a szőke melírcsíkokat.....
Azt is szeretném megkérdezni, hogy leírnátok nekem, hogy mégis kb hány ml oldatot kell egyszerre használni??
és tojássárgája + ricinus olaj, vagy ricinus olaj+ olaj, vagy mind a három együtt a legjobb??
Sziasztok Új lennék itt, ma bukkantam rátok, illetve a ricinus olaj és haj kapcsolatára is.
Több oldalon keresztül beleolvasgattam a fórumotokba és elvagyok halva, hogy ennyire pozitív eredményekről ír Mindenki.
Nekem rengeteg bajom van hajammal:( Már nagyon régóta iszonyatosan hullott, egy hónapja vettem rá magam , hogy levágassam és ugy néz ki ez a hajhullás problémát meg is oldotta, kb napi 5-6 szál ha kihullik azóta.Most vállig érő így a hajam, előtt 10-11 évig hátközépig érő, néha annál is hosszabb hajam volt, arra is gondoltam, lehet ez a sok ideig tartó hosszú haj is lehet az oka? Viszont az a baj, hogy iszonyatosan sok hajam volt mindig is, ezáltal nem foglalkoztam azzal, hogy hullik tehát vagy 2 évig volt ez az állapot, hogy nem törődtem a hajhullással:(:(
És csak akkor kezdtem már el foglalkozni a dologgal, amikor már nagyon megritkult a hajam:(:(:( Fejtetőn iszonyatosan megritkult:(:( Borzasztóan ja és 21 éves vagyok:(:( Nagyon nagyon megijedtem, szedtem Revalidot, még a hajvágás előtt, semmit sem ért. Most vasat és Dm márkás hajerősítő kapszulát cinkkel.
Nem tudom mégis mitől ritkulhatott így meg a fejetőn:( Néztek már nálam tesztoszteron hormont is, de határértéken belül van, nem emelkedett a szintje, hogy amiatt lett volna.
Azt szeretném kérdezni, hogy van közületek olyan , aki ilyen problémával küzdd, hogy nagyon megritkult a haja vagy Ti csak a hajnövekedést szeretnétek felgyorsítani??
Láttam , hogy sokan írtátok, hogy pár használat után nőttek ki pici új hajak is, úgyhogy bizakodó vagyok:)
Bocsi, hogy ilyen hosszúra sikeredtem, de jól esett kiönteni végre a lelkem. . . .
További ajánlott fórumok:
- Hajnövesztés ricinusolajjal - tippek/tapasztalatok!
- Szempillára ricinusolaj
- Ha levágatom a töredezett hajam, nem vasalom és ricinusolajt használok, mennyit nőhet havonta?
- Miért nem használ a ricinusolaj?
- A ricinusolaj halványítja a striákat?
- Hajápolásra ez így jó? Ricinusolaj + 1 tojássárgája + pár csepp citromlé - Tapasztalatok?