Ricinusolaj és a haj. Tapasztalatok? (tudásbázis)
Tényleg elég csúnya a lábad...ez egy vérömleny, elpattanhatott egy ér..pár hét és felszívódik.
Vérképet csináltattál mostanában?
Minden okés vele?
Sajnos jártas vagyok a témában, de nem akarlak ijesztgetni....
Esetleg a másik ok, hogy gyenge az érfalad. Arra akár a háziorvos is írhat fel valamit, rutascorbint pl.
Esetleg tornáztál és megerőltetted a lábad?
Itt találod :
Csigusz
Hogy tudom elolvasni a naplód??
nagyon éredekelne a ricinusozás, de még csak nemrég regisztráltam és nem találom a naplód sehogy sem. . . . Amúgy tegnap ki is próbáltam:) Tényleg jó puha lett tőle hajam:)
sziasztok :)
Mert valamelyik cikkben olvastam (naplómban is olvasható) és gondoltam kipróbálom :) megtörlöm törölközővel és ugy kenem rá.
Jó reggelt csajok!Na,most készülök a hajpakolás felhelyezéséhez!;o)))
Akkor most száraz,vagy vizes hajra??????Help!
szia... szájzug berepedését gyakran B12 vitamin hiány okozza... ha jól tudom, a belsőségekben sok van belőle...
szőrősödést okoz???????????? :)) hehe
hát hidd el, hogy nem... az arcon teljesen másfajta szőrtüszők vannak mint a fejbőrön.... nem fogsz szőrösödni... én volt már hogy bekentem, mert bepipultam hogy hámlott az arcom és semmi nem segített... gondoltam mi bajom lehet... reggelre mint a babapopsi...és azóta sem borotválkozom :)))))
viszont képzeljétek; Én most egy ideje nem használom mert hajfestés volt meg valahogy így jött ki... és a szempillám eleinte hosszabb lett, de most nagyon elkezdett dúsabb lennni... Én ilyet még nem láttam, de nagyon tetszik :)))))
Szia :)
Én száraz hajra kentem idáig,jöv.héttől fogom kipróbálni ugy hogy hajat mosok samponnal és nedves hajra kenem a ricinust.
És valamelyik nap 240 Ft-ot fizettem 2 dl-ért :D
Viszont nem látom, hogy nőne a hajam :D PEdig már 3x volt rajta, ebből egyszer éjszaka :D
Türelem hosszú hajat terem??? Remélem...
Nem is olyan drága mint gondoltam:)
És meddig elég 1 deci?
Tuti kipróbálom ezt a módszert! Nekem is elég vékonyszálú, töredezett hajam van, szerintem semmit sem nőtt egy ideje, pedig úgy vágyom a hosszú hajra:(
Mennyibe kerül kb a ricinusolaj a patikában?
További ajánlott fórumok:
- Hajnövesztés ricinusolajjal - tippek/tapasztalatok!
- Szempillára ricinusolaj
- Ha levágatom a töredezett hajam, nem vasalom és ricinusolajt használok, mennyit nőhet havonta?
- Miért nem használ a ricinusolaj?
- A ricinusolaj halványítja a striákat?
- Hajápolásra ez így jó? Ricinusolaj + 1 tojássárgája + pár csepp citromlé - Tapasztalatok?