Rendszeres testmozgással a csinos alakért (beszélgetés)
Tudom, hogy később egyszerűbb lesz!
Én is azért zavartam el a fodrászhoz hogy ne legyen otthon!
Hát ez igazán kedves...
Ne bánkódj, minél többször csinálod idővel annyival könnyebb lesz. Csak ezt az első pár napot kell valahogy átvészelned utána már hiányozni fog hidd el, és bizony a pihenőnapok is jól jönnek:-))
Ó, én futottam 15 percet, utána csinálgattam a tornát,de sajna nem voltam elég erős...
Nem baj,majd ma!
Így is eléggé ideges voltam mert a vőlegényem basztatott, hogy erősebbnek kéne lennem,meg többet kéne sportolnom!
Én aludtam mint a bunda.. Az izomláz már szinte teljesen elmúlt. Kezd hozzászokni a szervezetem a tornához:-)
És Neked milyen volt?
Jó reggelt lányok!
Jó volt a tegnap estétek??????
na hali! most fejeztem be! :D hát érzem a karomat, mindkettőt! én nem mértem mennyi volt, de 40 perc legalább. 3 perc ugrókötéllel kezdtem! :D
jó pihit!
j
Veletek is :-)
jó éjt!
Nekem 40 perc volt de a naplómba csak 30-at írtam mert voltak közben pihenők is, különösen a hasizomgyakorlatoknál.
A karom most tuti bedurran mert a vége felé már majdnem grimaszoltam:DD
Anetta bizony holnap pihenőnap, meg is érdemeljük!
Olyan jó Veletek tornázni:-))
Megyek aludni, jó éjt!
Nahát...csak most látom,holnap pihenőnap???
Ezt a meglepetést! :)
Sziasztok!
Tudjátok esetleg az új Rubint Réka dvd fennt van már vmelyik letöltős oldalon??
Anetta te nagyon gyors vagy.Én nem mértem az időt de 1 óra biztos volt.
Kriszta, én megoldom a kocogást meg a tempós futást az ellipszis géppel.Na jól néznék ki ha lemennék a 4.-ről 5 percet bohóckodni.Bizti hülyének néznének megaztán mire felöltözök leérek meg fel azt hiszem be is melegítettem.
A végére értem én is de nagyon fáj a lábam szóval, hogy holnap hogyan közlekedek azt nem tóm.
Honap remélem pihi nap, mert meghakok.........pfúúúúúú kész vagyok csajok.
Ha ettől nem lesznek formás idomaim egy életre feladom az iztos.
Én még mindig dolgozom! szóval lehet éjfélkor csinálom majd a gyakorlatokat :D
Nekem is fura volt elsőre hogy ennyi időt vesz igénybe, de már megszoktam! :D
jól fog esni az biztos! utána tusi, és szunya! :DD
Sziasztok!
Épp most fejeztem be. Nekem a mai kombináció szimpatikusabb, mint a tegnapi...
Lassan megszokom, hogy 40 perc simán kell, elsőre nem gondoltam volna, hogy ilyen sokáig tart megcsinálni a gyakorlatokat.
Hát erre egy fél perc után rájöttem és kiváltottam 5 perc taposással. Tényleg nagyon durva... Kb. 3-szor újrakezdtem az ugrálást de kénytelen voltam feladni.
A gyakorlatok egyébként tetszettek, fog ez menni úgy érzem:D
Többiek??? Egyben vagytok még?
Az ugrókötéllel vigyázz! nagyon durva! :DD
Asszondták, hogy kb. 5 perc folyamatos ugrókötelezés fél óra futással egyenlő! Nem tudom igaz-e vagy sem, Welkin majd segít! :DD de az biztos, hogy én 15 perc után igen csak kapkodtam levegőért, és ittam vagy egy liter vizet, meg csurom víz voltam! :DD nálunk amúgy az étkező volt az alkalmas hely, mert ott neon van! :D
szóval okosan! :D
J
J
Én azt ugrókötélre váltom mert nálunk szakad az eső ráadásul hülyének néznének a szomszédok hogy 5 perc után hazajövök:D
Most épp kutatom hogy hol van olyan hely a lakásban ahol nem verem le a csillárt..
Én meg még mindig melózom ezerrel! Most vacsiztam én is! Remélem emberi időben hazaérek!
:(((
Sziasztok!!
én is vagyok kb. agyonvertek tünetekkel.a lábam kész, de ez tényleg nem izomláz hanem csontig fáj.
ez van
Mi van nincs itt senki már?
Hol vagytok??
Na hali!
Most már leszek minden nap! Csak most behavaz a meló, úgyhogy ritkán tudok hozzászólni... nekem is csökkent már az izomláz, de fura módon nekem csak a lábamban volt.... a hasamban semmi! Pedig nagyon kínlódtam a gyakorlatok közben! A hátam viszont igényelt masszírt! :D eléggé izomlázam volt ott! :D
Nekem nem tűnt fel hogy fogytam volna... de remélem majd fogok! A pasimat is lecsesztem, hogy akadjon le rólam, mert folyton hallgatom hogy pufi vagyok.... mondtam neki hogy inkább dicsérjen meg hogy milyen ügyesen tornázok! :DD és képzljétek bocsánatot kért, és azóta dicsérget! :D Remélem fürdőruhát is tudok majd venni május végén, mert most annyira gázul állt rajtam mindegyik, hogy nem is mertem megmutatni senkinek :DDDDDD
szóval kitartok!
Didu csak ügyesen! :D
puszik
További ajánlott fórumok:
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- Menstruált valaki rendszeresen terhessége alatt?
- Újra gőzerővel hajrázunk! Ki tart velem? Egy új csinos, szép alakért és szeretni való önmagunkért!
- Szülés után rendszeres tornával a csinos alakért
- Hiába öltözöm csinosan, és rendszeresen járok fodrászhoz, kozmetikushoz, körmöshöz. Mégsem tetszem meg senkinek.