Rendszeres testmozgással a csinos alakért (beszélgetés)
Szia!
Örülök hogy csatlakozol:-) Akkor május 1-én kezdjük:-))
Sziasztok!
Szívesen csatlakoznék én is , de nekem nincs meg át tudnád nekem is küldeni? Előre is köszönöm.
Sziasztok!
De jó hogy itt vagytok:-)))))
Szia Kriszta!
Örülök, hogy indítottad ezt a fórumot és szivesen csatlakozom hozzád :)
Persze:-)
Holnap este átküldöm így még lesz idő ismerkedni a feladatokkal jövő hét csütörtökig..
Hát mindenképpen izmosodsz tőle:-)
A futás egyébként kb. 15-20 perc, de van amikor csak 5 perc átmozgató futás (ez változó).
A gyakorlatok pedig kb. 20-25 perc, tehát nincs egy óra az egész. Nekem az tetszik benne hogy minden testrészt megmozgat és nagyon jól érthetően vannak leírva a feladatok és változatosak.
Szia Zsanett!
Ha futsz akkor az már egy nagyon jó alap mert minden edzést vagy futással vagy biciklizéssel indít.
A feladatok három részre vannak osztva:
1. --> hasizomgyakorlatok
2. --> comb- és farizomgyakorlatok
3. --> felsőtest (kar, vállak)
Én tavaly elkezdtem, sajnos nem sikerült végigcsinálni. Viszont a két hét alatt amíg csináltam minden egyes alkalommal izomlázam volt, pedig rendszeresen mozogtam már előtte is (nagyon szeretek én is futni:-)
Holnap beszkennelem a füzetet és este átküldöm ha szeretnéd.
Szia!
Nekem lenne kedven hozzá. Én most futok esténként, de szeretnék valami olyasmi tornát, ami szépen izmossít. Ezt a tornát nem ismerem , milyen típusú?
Sziasztok!
Úgy döntöttem május 1-én elkezdem Rubint Réka tavaly a Wellness újságban megjelent egy hónapos edzésprogramját. Ha van kedvetek csatlakozzatok!
Akinek nincs meg a kis füzetecske szívesen elküldöm e-mailben.
Kriszta
További ajánlott fórumok:
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- Menstruált valaki rendszeresen terhessége alatt?
- Újra gőzerővel hajrázunk! Ki tart velem? Egy új csinos, szép alakért és szeretni való önmagunkért!
- Szülés után rendszeres tornával a csinos alakért
- Hiába öltözöm csinosan, és rendszeresen járok fodrászhoz, kozmetikushoz, körmöshöz. Mégsem tetszem meg senkinek.