Rendszeres testmozgással a csinos alakért (beszélgetés)
50 millió marad!!!!!!
GOFFRIT ráadásul CSOKI PUDINGGAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én meg hamlettet majszoltam!!!!Ti is érzitek a különbséget????
Brühühühühühühühü :(
Csajok!!!!!!
50 milliós kérdés!!!!!!!!!!
-mit eszik életem nagy szerelme ezen pillanatokban???????????????Na mit?????????
Szerinted?????????
Nyak nélkül a krimóban söröznek!!!!!!!!!!!
Na ezt most nem kellett volna elárulni.
Az eszem eldobom ennek a nőnek!!!!!!
Mit akar????Plasztikáztatni??Törött orr és álkapocs, nuku fogak.....amilyen szerencsém van a nyakam is kitöröm.
Csak tudjátok ha így lesz.....egy élmény volt veletek elkezdeni, rengeteget nevettem......
Csak szólok hogy szokjátok a gondolatot, 4.-én az ismétlésszám 3-ról 4-re emelkedik!
Amikor tavaly csináltam már tök örültem hogy végeztem, erre látom hogy nem 3 hanem 4-szer kell ismételni.
Gabcsi Te egy igazi háborús hős vagy:-)))
igen, közben rájöttem, hogy holnap nem elsz torna, ami nekem csak jó lesz, nem is lenne időm rá, mert már olyan 3 körül ott leszünk, délelőtt meg dolgozom.
ÉÉÉÉÉÉS: sütöttem a csajszinak egy gyönyörű epertortát, és meg kell mondjam, egyáltalán nem éreztem gusztust rá, ami rohadt fúrcsa.
Ez szuper! :)
Akkor holnap igazán jó napod lesz: buli (ráadásul neked külön főznek) + pihenő nap a tornában :))
Miért mondta valaki, hogy 3 foggal és összeillesztett álkapoccsal nem lehetek bombázó??????
Mert én nem hallottam, hogy mondták volna...............na ugye.
Nem gyenge egy program.....és ez a 2. nap mégcsak.Mi lesz itt??????
Max összetöröm magam, de izmos és sexi leszek AKKOR IS!!!!!!!!!!
További ajánlott fórumok:
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- Menstruált valaki rendszeresen terhessége alatt?
- Újra gőzerővel hajrázunk! Ki tart velem? Egy új csinos, szép alakért és szeretni való önmagunkért!
- Szülés után rendszeres tornával a csinos alakért
- Hiába öltözöm csinosan, és rendszeresen járok fodrászhoz, kozmetikushoz, körmöshöz. Mégsem tetszem meg senkinek.