Rendszeres testmozgással a csinos alakért (beszélgetés)
Na tessék Kriszta csak 3-an maradtunk!!!!!!!!
SEGÍTSÉÉÉÉÉÉÉÉÉG!!!!
Szegény!!!!!!!!!
Egy kis könnyű kocogás????Mehetünk???????
Bocsi, csak vicceltem...
Ez nem volt vicc hanem halálosan komoly!!!!!
A többiekről tudunk valamit??????
Látod ők egy nap után belerokkantak...brühühühühü.....hát ezt akarod??????????Hmmmmmmm.......
Nem csinálhatod meg ma a holnapi felét mert holnap együtt fogsz Te is velünk szenvedni!!!
Küldeném én a vizes ruhát de a suliba a kislabdát is csak kb. 2 méterre tudtam eldobni. Kétlem hogy elérne odáig.
Viszont mire a programot végig csinálom már tuti eltalálok bármeddig:D
Várhatom én a vizes ruhát.........mondhatom szép kis társulat vagyis hadsereg.
Kérdés:nem csinálhatnám meg ma a holnapi felét, mert belefogok gebedni!!!!!!!!áááááááááááááááá
Na most megolvasom a holnapi adagot, mert Kriszta felcsigázott de aztán jövök és jaj lesz krisztának, hogy mibe rángatott bele......mert ügye ha elkezdjük végig is csináljuk.....nincs kecmec.
Ha sokáig nem jövök akkor küldjetek vizes borogatást (hátha elájultam) az ablak nyitva van!!!!!!!
Kérem szépen a hősöknek ennyi jár!!!!!!!!!
:DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Miért mi volt az ebéded?
Én most kezdem érezni a karomat is. Eddig nem tűnt fel hogy van:DDD
Kriszta!!!!!!!
Ne olvasgass előre, mert már most fáj a fejem attól, hogy tényleg kitöröm a nyakam!!!!
Ja valamit elfelejtettem :( most látom a hasam de az ebédemet még Norbi is megirigyelné de Rékának nem adnék csak megszagolhatná!!!!! hihihihihi
Jó reggelt Lányok!
Érdekes módon a karomban nekem sincs izomlázam - bár még gondolom előjöhet - viszont a fenekemben annál inkább, a hasam már picit javult.
Gabcsi szokd meg a gondolatot hogy a hasad csak egyre laposabb és laposabb és laposabb lesz:-) Rékánk gondoskodik róla. Reggel az ágyban beleolvastam az elkövetkezendő napok történéseibe,igazi hóhér a csaj.
Welkin szurkolj nekünk, az ránk fér:D
További szép napot és élvezzétek a napsütést és a pihenőnapot! Bár én este táncra megyek de az ezek után pihentetés:D
Jó reggelt mindenkinek!!!
Én egy kiadós röhögéssel kezdtem a napot és rátaláltam eldugott izmokra is vagyis jelentkeztek fájdalom formájában.
Nekem is fáj mindenem a hátam is de ma lehet este felugrok az ellipszisre mert félek holnap rossz lesz nekiállni tornázni.
Ez csak lehet nem biztos, még egyenlőre így gondolom!!!!!!
Ma a karomra edzek pluszba, mert juhtúrós sztrapacskát főzök!!!!!!!
Jó reggelt!
Ma legnagyobb meglepetésemre nem lett izomláz a karomban, viszont a lábam és a fenekem továbbra is fáj, még jobban mint tegnap :(
Remélem holnapra elmúlik! :)
Jó reggelt lányok!
Én ugyan nem csinálom a Réka tornát bevallom,mert annyit edzek,hogy nem fér már bele,de követlek benneteket és szurkolok nagyon:D
Csak igy tovább:D
Jó éjt!
Én még pörgök :D
na helló csajok, neke csicsika van, reggel 5-kor kelek.
Jó pihenést nektek holnapra!
További ajánlott fórumok:
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- Menstruált valaki rendszeresen terhessége alatt?
- Újra gőzerővel hajrázunk! Ki tart velem? Egy új csinos, szép alakért és szeretni való önmagunkért!
- Szülés után rendszeres tornával a csinos alakért
- Hiába öltözöm csinosan, és rendszeresen járok fodrászhoz, kozmetikushoz, körmöshöz. Mégsem tetszem meg senkinek.