Rendszeres testmozgással a csinos alakért (beszélgetés)
Sziasztok Csajok!
Itt vagyok végre, 5 napig semmi, de igazoltan voltam távol, majd jövök a képekkel:)
Mától van négy nap szabim úgyhogy vissza olvaslak majd Titeket és a naplókkal is képbe jövök.
Mára 40 perc futás az tuti, épp' most pihentem rá, aludtam ebéd után két órácskát:)
+ még hasat választok mellé, elvégre ez a hónap a hasizom erősítéséről szól, aztán lehet estére bevállalok egy kis taposást.
Itt vagy még??:)
Nekem is nagyon nehéz volt, majdnem végig szembeszélben, kb már az 1. kilóméternél vissza akartam fordulni, de végül megcsináltam:)
Hali:-)Jó futást,ha meg már ,megvolt,akkor jó pihit utána:-)
Nekem Insanity volt.70 perc. Olyan vörös lett a fejem,már eltelt 2,5 fél óra de még mindig vörös vagyok.:-)
Jó reggelt!
Mi mit csinál ma?
Én nemsoká indulok futni:)
Szép napot!
Kardió mozgás és utána hasizom gyakorlatok. Valami miatt,oda tartalékol a szervezeted. Úgy tudom,hogy a hason barna zsírszövet van,és ehhez nagyon ragaszkodik a szervezet. Legyél türelmes,csináld az edzést,és lesz eredmény.
Nekem sokat fogyott- formálódott a hasam Rubint Réka 20 perces hasizom blokkjaitól. Czanik Balázsnak is van egy 50 perces programja hasra. Hasburning a neve.
Ez a zöldkagyló,biztos jó lehet. Tuti glükozamin és kollagén van benne. Rá is keresek mindjárt.
A hülyékkel nem jó leállni vitatkozni,rájuk kell hagyni,saját tapasztalat:-)
Sziasztok! Elkezdtem tornázni, fitnessbe járni, mert szeretnék csini lenni. Az étkezésre is odafigyelek, kevesebbet eszem. Nem vagyok duci, és mióta mozgok és odafigyelek az étkezésre, fogytam is. Most vagyok 170 cm-hez 56-57 kg.
Egy gondom van. A hasam. Majdnem akkora, mint a mellem :-\
Mit javasoltok, mit tegyek, hogy laposabb legyen? Esetleg küzd még valaki ilyen a problémával?
Szia!
Én is így vagyok vele, mint ahogy Te is: aki nem fogadja el a jót azzal nincs mit tenni!:)
Hagyni kell szenvedni!:)
Sziasztok Lányok!
Nagyon ügyik vagytok!:)
A torna már teljesen megfertőzte az agysejtjeimet. Nem tudok róla lekattanni:-)Pl ha pihenapom van akkor minden bajom van,alig bírom ki,hogy ne tornázzak.
Évente többféle kúrát csinálok,hogy bírjam,mert hát 35 éves leszek nyáron..és mg szeretném jó pár évig csinálni,pl a járókeret mellett is 80 felet;)
Úgyhogy évente 2x csinálok Eleit kúrát.Ilyenkor 3 hónapig nap fél kapszulát veszek be.Évente 1x proenzi3 csontépítő kúra,és évente 1x Kollagén kúra. kollagén egy fehérje,csak ez csontokba-izületekbe és a bőrbe megy.
Így egész jól bírom:-)
Szia Ibus!
Én már túl vagyok az edzésen.RR7 volt felsőtest+comb-has mindegyikből az blokk,utána az RR5 popsi.Akkor fejeztem be,mikor a gyerek fölkellt. Mákom volt,hogy végig tudtam csinálni.
A has B-ben nagyon jó a zene,nekem ott egyedül tetszik..Viszont szerintem az minden csak nem hasizom edzés,inkább erőnléti.
A sztepplécsővel meg össze-vissza bohóckodik, ide-oda tologatja,engem ez annyira idegesít,meg is írtam az oldalára,érdekes nem reagált rá. Mindig csak a dicsérő kritikákra reagál:-)
Sziasztok lányok!
Nekem se nagyon nyerte el a tetszésemet az új Réka torna. Inkább régebbi anyagait csinálom, most épp a RR5-öt. Mára mit terveztek? Én vagy Rékázok vagy Czanikozom, még nem tudom.
Szép napot!
További ajánlott fórumok:
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- Menstruált valaki rendszeresen terhessége alatt?
- Újra gőzerővel hajrázunk! Ki tart velem? Egy új csinos, szép alakért és szeretni való önmagunkért!
- Szülés után rendszeres tornával a csinos alakért
- Hiába öltözöm csinosan, és rendszeresen járok fodrászhoz, kozmetikushoz, körmöshöz. Mégsem tetszem meg senkinek.