Rendszeres testmozgással a csinos alakért (beszélgetés)
Köszi!:)
Már bánt és kínlódik:(
Sziasztok! Látom, mindenki ügyeskedik!
Kriszta, vigyázz magadra, tényleg ki kell várnod a teljes gyógyulást, máskülönben többel kötheted be, az meg nem hiányzik.
A hétre Tatareket, és Rékát tervezek, de persze bármi "becsúszhat".
Sziasztok Lányok!
Nagyon ügyik vagytok!
Sajna én még a hetet ki kell hagyjam. A héten vannak a piros napok:( Szerencsére a náthából meggyógyultam:) Már épp ideje volt 2 hét után. Viszont a jövő héttől ezerrel megy a torna és 2 hó alatt elfogom érni mostmár amit elterveztem: 55 kg és csini alak:)
Sziasztok!
Ügyik vagytok Csajok!
Nekem ma homework fitnesz volt, kénytelen voltam neki látni, azt mondják ez az influenza két hétig is eltarthat, addig meg már nem várhatott a takarítás. A két szoba és a fürdőszoba előkészítve a tavaszra, hátra van még a ház másik fele:)
Remélem jövő héten már tornázni is tudok újra, a férjem azt mondta úgy lesz. Én hiszek Neki:-)
Insanity van mér pár hétig! :)
Nell milyen? Hogy tetszik?
Jo reggelt!
Jelentem a heten voltam mar ket koredzesen es egyszer kondiba. Ma is megyek, alig varom.
Vegre a nap is sut, remelem a kedvem is jobb lesz:)
Ti mit terveztek mara???
Kriszit remelem lassan jobban leszel!
Sziasztok lányok!
Ki mit tervez mára?
A héten volt minden nap mozgás, Szandra, Czanik és Nell. Ma csak felsőtesteztem egy kicsit.
Szép napot!
Én itt vagyok, csak sajnos nem tudok még semmi jóról beszámolni:( Várom már hogy újra visszatérhessek a mozgás világába!!!
Te olyan ügyes vagy Borsám!:-)
Hová lettetek, Csajok? Mindenki élvezi a napsugarakat?
Ma: hasburning 2.
Jó reggelt!
A mai penzumon is túl vagyok: RR 2009 45 perc teljes test + 20 perc has. Jó volt. Már vagy két - három hete nem rékáztam ... háááát, a stílus nem hiányzott.
Sziasztok! Visszacsöppentem a fesztiváli forgatagból a szürke hétköznapokba. Mivel alig volt idő enni, így azt nem állíthatom, hogy ... de az eddigi legszűkebb nadrágom ennek köszönhetően lötyög :)
Ma már tornáztam is - végre némileg kihevertem a "hosszú hétvégét". Tatarek 10*10 perceséből hatot csináltam meg.
Szia!
Sztem nagyon jó amit csinálsz. A napi fél óra tökéletes. Idővel jobban fogod bírni, csak kitartás és türelem!:)
Réka gyakorlataitól el lehet fáradni rendesen.
Sziasztok!
Ibuska, Te nagyon ügyes vagy, ami nem mondható el rólam, amilyen jól indult a hét, annyira rosszul végződött torna szempontjából, csütörtökön voltam utoljára futni, onnantól csak családozás ment.
Jo reggelt:)
Kriszti, itt valaszolok:) Koszonom , hogy gondoltal ram tegnap, es egyebkent tok hamar elment a nap, pedig nem egeszen erre szamitottam:)
Ma mar nagyon szeretnek edzeni menni ugyhogy erot veszek magamon. Lassan talan itt is joido lesz, es rosszul fogok mutatni a zsirparnaimmal:)
Sziasztok lányok!
A héten minden nap volt mozgás, mára csak egy 15 perces felsőtestem lesz.
Remélem mindenkinek jól telt a hosszú hétvége!
Sziasztok!
Nekem ez a hosszú hétvége nagyon mozgásszegényen telt. Csütörtök óta nem volt torna, csak napi szinten hosszú séta, de az semmi. Ma futnom kellene, de mindjárt jönnek vendégek.
Ti mit csináltok ezen a szép napon?
Sziasztok Csajok!
Sikerült begyűjtenem egy kis náthát úgyhogy nekem azt hiszem lesz pár pihenőnapom:((
De Ti tartsátok a frontot, aztán majd jövök én is!!!!
További ajánlott fórumok:
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- Menstruált valaki rendszeresen terhessége alatt?
- Újra gőzerővel hajrázunk! Ki tart velem? Egy új csinos, szép alakért és szeretni való önmagunkért!
- Szülés után rendszeres tornával a csinos alakért
- Hiába öltözöm csinosan, és rendszeresen járok fodrászhoz, kozmetikushoz, körmöshöz. Mégsem tetszem meg senkinek.