Rendszeres testmozgással a csinos alakért (beszélgetés)
Kitartás Detty! Csak az a lényeg hogy ne hagyd abba, kizárt hogy ne legyen eredménye! Tudom nehéz ilyenkor, de muszáj legyőznöd önmagad!
Szoktál valamit nasizni a cigi helyett? Többet eszel azóta? Mert ha esetleg igen, ez el fog múlni, nálunk is így volt amikor letettük a cigit. Különösen Jánosnál, mivel 30 évig cigizett. Amikor letette állandóan rácsált: szotyizott, cukrokat szopogatott. De ez kb. egy hónap után elmúlt.
Sziasztok!
Tegnap végül pihenőnapot tartottam, ma pedig randizok Nell-el és az edzőjével:-)
Edina a Réka popsik nagyon gyilkosak, próbáld ki, nem fogod megbánni!
Lya üdvözöllek a mi kis tornás fórumunkon:) Reggel hatra már végeztél is a mai tornáiddal? Hát ez tényleg nem semmi:)
Ibuska jó hetet zártál Te is!
Már kész is vagy a mai tornával? Nem vagy semmi... Melyik Rékától csináltad?
Nekem ma BA Pörgesd fel lesz.
Jó reggelt! Réka 20 perc popó,csípő + 20 perc has kész! :))
Szép napot mindenkinek!
Sziasztok! Jönnék én is hozzátok, majdnem minden nap mozgok valamit de nem árt újítani néha. :)
Amire tornázom: Réka, Turbo Fire, -a héten találtam rá- Péntek Enikőre....ja és végre ma futottam egyet.
Sziasztok!
Ibuska én is pihiztem volna ma, de sikerült délelőtt egy csomó fini sütit befalni, így nincs mese, javítani kell a pontokon:D
Úgyhogy ma Nell McAndrew-zok.
És a többiek?
Nálam ma csak 45perc lépcsőzés volt az izomláz miatt
Jó éjt mindenkinek!
A spinninget ismerem,csak sajna nem tudok eljárni órákra,időhiány miatt.
Én is Réka-popsikara esküszöm.
Nagyon hatásos.
Egyszer vállalj be utána egy Réka -popsit,ha lesz rá időd,mert úgy nagyon király!
Én kb 2 napig nem bírtam ülni ezzel a kombóval:-)
Sziasztok!
Ibuska az kemény lehet, ennek akkor lehet kell két nap hogy normalizálódjon a helyzet...
Pancsi szólok majd a férjemnek hogy olajozza meg, ettől függetlenül nem túl jó 50 perceket nyomni rajta, ezek nem ilyen professzionális lépcsőzők, a leíráson is csak 20 perc szerepel hogy annyit lehet vele dolgozni. De hát 20 perc mire elég?
Úgyhogy inkább kímélem ha lehet a gépet és irány ki a szabadba:)
Nem segít, ha megolajozod egy kicsit a szerkentyűt?
Én onnan tudom, hogy zavaróan nyikorog az enyém, hogy edzés közben az Emberem megjelenik WD40-el a kezében és segít a gépen kicsit :-)
Bár tény, hogy a futás is nagyon hatásos...
Én sajna féltem a térdem (de azért lehet megpróbálkozom vele ismét)
Sziasztok csajok!
Nekem olyan izomlázam van, hogy menni is alig bírok...
Szép jó reggelt!
Olyan kis ügyik vagytok Csajok, büszke vagyok Rátok!!:-)
Nálam már teljesen elmúlt az izomláz, tegnap szteppereztem 50 percet, de azt hiszem a márciusi edzéstervben ha az idő engedi le kell cserélnem a sztepperezést futásra, ugyanis kezdi megadni magát a lépcsőzőm, nem kicsit nyekereg már:-D
Ma RR4 felsőtest és comb lesz, már várom:)
Küldetés teljesítve:
20p RR1 comb, RR1 popsi lábsúllyal
30p lépcsőző
Elfáradtam :-)
Izomláz nálam is előkerült :-)
Ennek ellenére ma szintén a tegnapi műsor lesz. Én egyelőre megragadtam RR1-nél: megvan az összes, de nekem ez a legszimpibb. Lábsúllyal, lépcsőzéssel kiegészítve nekem elég :-)
Szia!
Üdv. nálunk, igen jól látod, mi azok vagyunk:)
Nekem Réka popsi tornái nagyon bejönnek, nálam a favorit a 2008-as dvd-je, de Ibuska többet tud mondani a többi dvd-jéről is szerintem.
Ezen egy 20 perces blokk van, nagyon gyilkos, de ha már jól megy lábsúllyal is csinálhatod, a talajon végzi a gyakorlatokat szóval nem kell guggolni és kitöréseket végezni:)
Sziasztok lányok!
Jól érzem, hogy itt a sportot szerető és akár napi szinten művelő kis csapat jött össze? Mert akkor szívesen csatlakoznék.
További ajánlott fórumok:
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- Menstruált valaki rendszeresen terhessége alatt?
- Újra gőzerővel hajrázunk! Ki tart velem? Egy új csinos, szép alakért és szeretni való önmagunkért!
- Szülés után rendszeres tornával a csinos alakért
- Hiába öltözöm csinosan, és rendszeresen járok fodrászhoz, kozmetikushoz, körmöshöz. Mégsem tetszem meg senkinek.