Reménytelen vagyok? (beszélgetés)
Igen,ismerem az érzést:-(
A szeretetben is lehet a változás fájdalmas...sőt:-)))
Nem értem:-(
Miért könnyezel?....fejtsd ki,mire gondolsz?
Ehhez nem tudok hozzászólni:-)))
Szerintem természetes a jó...és tudok neki örülni,de még mennyire:-)))
Szerintem egy bizonyos szint után már képes az ember felmérni,hogy mi a jó neki,vagy mi a "helyes"!Nem hiszem,hogy a rossz helyzetek által értékelhetjük a jó-t....viszonyítás nélkül is tudom,hogy
Szomorú vagyok
Boldog vagyok
Fáradt vagyok
.....stb....
Remélem mostantól oda is figyelek :-)))
Már most lépnem kell!!!
Egyenlőre saját pénzem nincs /semmi/...munka-albérlet-élet:-)))
Ne sajnáld:-)
Nem jól és jó helyen éltem az életem....most esélyt kapok,hogy megismerjem önmagam...
Itt volt már az ideje,hogy szóba álljak magammal:-)))
Szia :-)
Egyenlőre nem szándékozom a köreitekből távozni....a valóéletben válok :-(....bár egyre kevésbé bánom:-)))
Szia Ibike:-)))
Nem tudok vitatkozni?....Köszi,ez a váló ok/az egyik/.....Nem vitatkozni nem tudok.....
Igen egy kis időre eltüntünk! :)
Nem történt ma sokminden, csak annyi hogy minden nyugi, szép, és tiszta.
Imádom ezt az érzést, és jelen pillanatban IMÁDOK mindenkit. Most is vigyorgok éppen. :D
Brian életét néztem, kikapcsoltam minden hangforrást a szobámban, olvastam és pihiztem.
Úgy érzem a világban minden és mindenki egy és nem kell vitázni formaságokon.
És mivel a jó és a rossz sem lehet a másik nélkül, bele kell törődni és a jóra koncentrálni...
És (nálam) az nehezen működik ha épp roszpasszban vagyok nagyon, akkor meneküljek bele a jóba... a legcélravezetőbb az, ha amikor éppen a közeledbe ér, elkapod a jót és magadnál tartod. :D
További ajánlott fórumok:
- Tlan - tlen/talan -telen ABC-ben /pl. alkalmatlan, idomtalan, reménytelen/
- Egy papot szeretek már lassan 10 éve reménytelenül és nem tudom őt elfelejteni
- Megcsaltam a párom és reménytelenül szerelmes lettem... Te mit tennél a helyemben?
- Egyoldalú, reménytelen szerelem
- Itt a Hoxán születtek már(igaz, reménytelen, beteljesedett) szerelmek?
- Férjnél vagyok, de reménytelenül beleszerettem valaki másba. 😞