Reménytelen vagyok? (beszélgetés)
Az már megy:)Apám szájbarágósan elmagyarázta és csak odakattintok,ahová mutatta.Németül a szöveg,Ő irodalmi szinten beszéli,én meg annyit értek a szövegből,hogy wurde starten vagy mi...Lényeg,hogy felismerem a szöveget,oda kattintani,majd bezárni,amikor elvégezte a munkáját ez az akármi.
Hagyom a kísérletezést telepítéssel,törléssel meg hasonlókkal,mert ha kitörlök lényeges dolgokat...Akkor nem tudok levelezni:)
Levelezés...Esztivel bő három éve levelezünk napi szinten:)Pontosabban,május 10-én volt három éve,hogy elkezdtünk levelezni.Eddig még csak képen láttuk egymást.
Francokat!Néha olyan lassú a net vagy a gép,azt hiszem,nem küldtem el a levelem,aztán meg kétszer is elküldöm.Ez még privátban hagyján,de nyilvánosban elég kellemetlen.
Azóta takarítottam a felesleges dolgokat,valamivel fürgébb lett.
Az a baj,nem értek ezekhez a számítógépes teendőkhöz.A minap Mekkmester módjára telepítettem,töröltem...Telepítéskor jön olyan is,amit nem is akarok.Tőlem elférne a Dobozban a nemkívánt játék,de lelassítja a Dobozom.
Imádok olvasni,de esküszöm ez az interaktív olvasgatás nagyon tetszik :-)))
Tetszik,hogy egy szubjektív dologról vitatkoztok....Az nem elég,hogy Isten van?...nem bűntet,bánt,haragszik....és nem adott ki egy forró komplexumot az ördögnek üzemeltetésre? :-)))
További ajánlott fórumok:
- Tlan - tlen/talan -telen ABC-ben /pl. alkalmatlan, idomtalan, reménytelen/
- Egy papot szeretek már lassan 10 éve reménytelenül és nem tudom őt elfelejteni
- Megcsaltam a párom és reménytelenül szerelmes lettem... Te mit tennél a helyemben?
- Egyoldalú, reménytelen szerelem
- Itt a Hoxán születtek már(igaz, reménytelen, beteljesedett) szerelmek?
- Férjnél vagyok, de reménytelenül beleszerettem valaki másba. 😞