Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) fórum

Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)

❮❮ ... 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 ... ❯❯
10055. Sweet Harmony (válaszként erre: 10043. - 8f970ab9b7)
2017. jan. 4. 22:27

Szia!

Nem kötekedek,csak ha Te más tapasztalatát írod vagy arról írsz,hogy mit hallottál ne haragudj,de az Nem! a te tapasztalatod...a tapasztalat az én szótáramban az az,ha kipróbálsz huzamosabb ideig használsz valamit és azt követően/közben véleményezed...na az...az kérem a tapasztalat!

Amúgy ,ha nem akarsz kisbabát tényleg ne használd, a kisbabát innentől kezdve nem a gólya hozza hanem a regenor.:)

én nem gondolom,hogy a regenortól mindenki teherbe esik..ahhoz kell egy kis egyebet is csinálni.,hacsak nem minden fogyasztót a szentlélek száll meg.

Most komolyra fordítva a szót:méregtelenítés hatására könnyebb a fogantatás hisz kitisztul a szervezet egészében,kár ,hogy egy várandósság hallatára kiment nálad a biztosíték!:(

10054. Reményhal (válaszként erre: 10034. - Jgaabor)
2017. jan. 4. 22:12
Köszi! Mindenkinek lehet véleménye, nem az a baj, hanem a stílus.Lehet nem így kellett volna feltennem a kérdést. A lényeg, h azóta is arról vitatkozik, h most hülyeséget írtam vagy sem. Pedig a lényeg, hogy normálisan beszélgetünk egymással. A fórum azért van, hogy segítsünk egymásnak és ha ellentétes véleményen vagyunk, akkor azt is meg lehet szépen fogalmazni. Egyébként én is úgy gondolom, hogy majdnem minden táplálékkiegészítőt lehet szedni.Csak azért kérdeztem, mert a fórum elején azt olvastam ( elkezdtem az elejétől is, hogy volt vki, aki járt Sziegfridnél, aki azt mondta neki),hogy egy icipicit sem lehet eltérni a diétától és már egy csepp "tilos" anyag is megakasztja a diétát.
10053. jgaabor (válaszként erre: 10052. - Ade2e414b4)
2017. jan. 4. 21:38

Nem érdekel, hogy van e foganatja annak, amit írsz? :)

(Vö.: nem csak pénzbeli haszon létezik...)

Engem veled kapcsolatban összesen már csak egy dolog érdekel, de az tényleg: hány éves vagy?

10052. ade2e414b4 (válaszként erre: 10051. - Jgaabor)
2017. jan. 4. 19:59

Nekem az égvilágon semmi hasznom nem származik abból, ha negatív véleményt írok a termékről.

Szimplán szúrta szemem sok bődületes hülyeség amit olvastam, és ez regisztrálásra késztetett...:D

Vannak itt néhányan (lásd asparagus) akik biocom tag lévén a regenorral kereskednek, így érthető, ha kampányolnak mellette.

Biztos fura lehet, hogy én mindenféle hátsó szándék nélkül kommentelek eme fórumon. Mivel eléggé jártas vagyok tápkieg témában, van rálátásom ha valahol hatalmas lehúzásról van szó, és ez zavart :)

(Saját vélemény, nem kell, hogy egyetérts, én hasznosnak találom az érdemi vitát akkor is különböző állásponton vagyunk)

Szerintem az csak jó, ha egy laikus vásárló több irányból is hall véleményt a termékről, nem csak a forgalmazóktól származó PR szöveget olvassa.

10051. jgaabor (válaszként erre: 10050. - Darkangel69)
2017. jan. 4. 17:30
Igen, ha szegény legalább a marketinghez értene, tudná, hogy - mint mindent az életben - ezt is lazán érdemes csinálni, mert a túl görcsös negatív kampány kontraproduktív lehet. Ráadásul a folyamatos, minden pozitívumot nélkülöző tagadás nagyon nyomasztó, eleve nem szokott sikerre vezetni.
10050. darkangel69 (válaszként erre: 10045. - 8f970ab9b7)
2017. jan. 4. 17:26

Valamit nagyon félreértettél, mert pont úgy értettem, hogy ez is tapasztalat. Ami hasznos lehet másoknak, ha beleolvasnak a fórumba. Kezdőként én is a tapasztalatokra és véleményekre alapozok.

Biztos vagyok benne, ha minden előírást betartok és nem fogok tőle fogyni, hangot is fogok itt adni a véleményemnek.

Nem olvastam végig a fórumot, mert nagyon hosszú lenne, de ahogy beleolvasgattam folyton LeTilt negatív hozzászólásával találkoztam. Még nem döntöttem el megrendelem e a regenort, de már idegesítő volt folyton ezt olvasni. Csupán erre értettem.

10049. jgaabor (válaszként erre: 10043. - 8f970ab9b7)
2017. jan. 4. 17:11

Az a tapasztalatod a regenor-ral, hogy nem próbálod ki, mert nem szimpatikus (túl rámenős) a szomszádasszony, aki árulja? :D

Óriási, köszönjük a vidám perceket!

10048. jgaabor (válaszként erre: 10035. - Kerecsen1)
2017. jan. 4. 17:01

Ha jól értem, a regenor megoldott egy krónikusan fennálló egészségügyi problémát, majd a kúra megszakításakor visszatért az eredetileg is fennálló gond?

Ez nekem elég jó bizonyítéknak tűnik, hogy a regi nem hatás nélküli placebó, ahogy mostanában megfogalmazódott a vád.

De ti még mindig higgyetek bármit tetszés szerint. :)

10047. ade2e414b4 (válaszként erre: 10043. - 8f970ab9b7)
2017. jan. 4. 16:33

Ez benne a hatalmas. Ha tartod a diétát, aminek az alapja napi 3x cukor + tartósítószer + egyéb mentes étkezés és szép eredményeket érsz el pár hónap alatt, azt mondják, lám-lám hatott a regenor >>> csodaszer. (Ha mellé még sportol is az illető főleg hat:)

Ha nem érsz el eredményeket >>> ejnye, nem tartottad a diétát, így nem működik.

Természetesen oda jutunk, hogy a diétán múlik az egész, azzal lehet súlycsökkenést elérni, nem nagy újdonság.

De ez így még önmagában nem biznisz, kell a regenor ital, hogy legyen egy termék is amivel kaszálni lehet. Az MLM rendszer pedig tökéletes alapot biztosít erre, ahogy a te példád is mutatja.

A tápkiegekre vonatkozó jogszabályban teljesen egyértelműen leírják, hogy bármiféle gyógyító hatást tulajdonítani neki, vagy egyáltalán utalást tenni rá tilos! A vevő megtévesztése ilyeneket állítani. Pont azért mert pár g tejfehérje meg pár mg c-vitamin soha nem fog változást/gyógyulást eredményezni.

Összegezve nem szimplán etikátlan, jogilag is aggályos ez az egész, persze nem a regenor az egyetlen "csodaszer" ami így működik.

Mellesleg tök egyszerű lenne bizonyítani a hatását: 1 csoport placebo lötyivel, másik csoport regenor lötyivel csinálja ugyanazt a diétát, aztán pár hónap után kiértékelik az eredményeket. Normális esetben ez így zajlik, ha valami tényleg hatásos tápkieget dobnak piacra. Van egy olyan érzésem, hogy a regenor esetében erre soha nem fog sorkerülni.

Hinni kell benne :)

10046. asparagus (válaszként erre: 10043. - 8f970ab9b7)
2017. jan. 4. 16:28

A REG-ENOR nem sokmindenre jó, hanem harmonizálja a szervezetet, visszaállítja a kúra segítségével a szervezet öngyógyító képességét, melynek következményeként jönnek létre gyógyulások és bizony születnek régóta várt babák is, a csapatomban is született nemrég és nemsokára megint születni fog és nem egy, nem kettő.

Nem írom le a saját történetemet, mert már sokszor leírtam, ha érdekel, keresd vissza.

10045. 8f970ab9b7 (válaszként erre: 10044. - Darkangel69)
2017. jan. 4. 15:23

Szeretném tisztázni, hogy amit írtam NEM ELLENKAMPÁNY, hanem az ÉN véleményem!

Viszont azt sajnálattal tapasztalom, hogy Te minden negatív kritikát, amit bárki megfogalmaz, támadásként élsz meg.

Nem igazán értem az okát.

Az életben mindennek van jó és rossz oldala. Az, hogy ki mit tapasztal meg az egyén függő. A fórum címe és témája nem az, hogy dicsőitsük a Reg-enort, hanem az, hogy írjuk le, kinek mi a tapasztalata. Nekem az, amit leírtam, másnak meg az amit Ő leírt.

Szívből kívánom, hogy sokaknak segítsen a problémáik megoldásához!!!

10044. darkangel69 (válaszként erre: 10043. - 8f970ab9b7)
2017. jan. 4. 14:23
Szíved joga, ez a tapsztalat is tapasztalat. Köszönjük szépen. De nem hiszem, hogy akárhányszor visszaolvasgatok a hozzászólásokba, a te ellen kampányoddal találom szemben majd magam.
10043. 8f970ab9b7
2017. jan. 4. 13:47

Be kell valljam, nem próbáltam, DE NEM IS FOGOM!!!!

A szomszédasszonyom foglalkozik vele és rettenetesen nyomul az eladás érdekében. (MLM rendszer). Nem ez a fő indokom, amiért nem fogom kipróbálni!

Elmondta, hogy ha használjuk a REGENORT, nem leszünk betegek,... fogyni fogunk (a kiegészítő diéta mellett).... a pajzsmirigy működés helyreáll.....stb. A biztosítékot az verte ki nálam leginkább amikor azt posztolta a facebook oldalán, hogy az egyik vevője, aki REGENOR kúrát tartott, sok évi sikertelen próbálkozás után a termék hatására (!!!!!!!) várandós lett!!!! Itt volt a PONT, ami még a kipróbálás gondolatát is kizártam.

Némi egészségügyi tanulmányokkal a hátam mögött elgondolkodtam, hogy egy termék, ami ennyi mindenre jó és használ, akkor hogyhogy nem kapott Nobel díjat???

A kisnyugdíjas szomszéd, aki van vagy 150 kg, szedte hónapokig és nem fogyott csak vagy 5-6 kg-ot. Ezek után letolást kapott, mert jó-jó, hogy szedte, de a diétát is jobban be kellett volna tartani, na meg a testmozgást is be kellett volna iktatni. 150 kg-mal, háromszorosára dagadt lábakkal ez elég nehézkes.

Mindenkitől elnézést kérek, akinek esetleg sértem a véleményét!!!! Mindenkinek szíve joga, hogy miben hisz és mit próbál ki, hiszen tudjuk, hogy a dolgok nagy része fejben dől el.

Azért mertem leírni a gondolataimat ebben a fórumban, mert nem az a címe, hogy Reg-enort szedők pozitív tapasztalatai.

Nekem sajnos ilyen tapasztalataim vannak a REGENOR-ral.

10042. ade2e414b4 (válaszként erre: 10041. - Darkangel69)
2017. jan. 4. 13:15

Aha értelek :)

Javasolom olvasd át a hozzászólásokat, kb 10-20% ami valóban regenor tapasztalat, természetesen azok sem önmagában az italról hanem a kúráról (van pozitív és negatív is).

Meglepő módon a 80% üres fecsegéssel nincsen gond, de ha valaki érvekkel alátámasztott, témába illő kritikát ír a termékről, akkor egyből felmerül, hogy ez nem ide való, mit képzel magáról :D

Nem látom minek kéne szednem ahhoz, hogy tudjam mit reméljek a benne lévő pár mg hatóanyagtól.

Muszáj lenne pl. alkoholizálnom ahhoz, hogy megállapítsam, nem lesz pozitív hatása a májamra?

10041. darkangel69 (válaszként erre: 10040. - Ade2e414b4)
2017. jan. 4. 13:00

Én még nem kezdtem el, ezért sem pozitív, sem negatív véleményt nem tudok írni.

A probléma nem azzal van, hogy te nem hiszel benne, hanem azzal, hogy amint a fórum nevében is olvasod "Reg-enor tapasztalatok". Szedted valalaha? Ha igen és rossz tapasztalatod van a készítményről, akkor megpróbálhatsz bárkit lebeszélni róla. Amennyiben nem , akkor lehetőleg ne itt kampányolj ellene, hanem nyiss egy másik fórumot a hozzáillő címmel.

Majd ha én szedem és nem fogok tőle fogyni, megírom itt a tapasztalatomat, mert ez olyan fórum......érted már???

10040. ade2e414b4 (válaszként erre: 10034. - Jgaabor)
2017. jan. 4. 10:45

Érdekes vagy :)

1. Adott egy termék, ami több mint 15 éve a piacon van, de hatását soha nem bizonyították (vajon miért?)

2. A benne lévő 3 egyszerű hatóanyag (tejfehérje, minimális c-vitamin + grapefruit mag kivonat) egyáltalán nem indokol semmiféle csodálatos hatást.

3. MLM rendszerben forgalmazzák, az itteni tapasztalatok + youtube alapján olyan emberek (szponzorok) akiknek beismerten fogalmuk sincs tápkiegekről általánosságban, totál tájékozatlanok a témában, de nem nincs is rá szükség mivel az emberi hiszékenység a biznisz motorja.

Emellé társul egyfajta fanatizmus, amivel véditek a terméket. Ha valaki megkérdőjelezi hitelességét (pl. a fenti pontok alapján), egyből nekiestek és elkezdtek személyeskedni :)

Korábban cukorlobbistának állítottál be, most meg a gyógyszerekkel jössz, várom a következőt. Bár sokszor mondtam, hogy a tudatos életmódváltásban hiszek ezek helyett... Már az elnevezést "gyógyszer" sem találom túl etikus húzásnak, nem, hogy amellett kampányolnék, zsákutca :)

Azt sem értem, mi a baj a 10033. hozzászólásommal, de ti biztos jobban értetek hozzá, magyarázzátok meg, hogy tejfehérje kivonat mellé nem szabad vitaminokat meg Omega 3-at szedni...

Ha valaki igyekszik egy egészséges életmódra törekedni, figyel a táplálkozására és sportol/eleget mozog, jó eséllyel elkerülheti hogy mindenféle fogyókúrás meg egyéb csodaszerekkel húzzák le. Sok esetben elég lenne kicsit gondolkodni, és józan észre hallgatni.

Tudom, hatalmas trollság ilyeneket írni, akit nem érdekel, tényleg ne olvassa el. Azonban még ezen a fórumon is, ahol nem kevés a fanatikus biocom tag, sokan egyetértettek mondandóm lényegével.

2017. jan. 4. 09:42
Sziasztok!Valaki próbálta már a béltisztító után nem a Flora Plust szedni hanem sima Normaflort?
10038. asparagus (válaszként erre: 10034. - Jgaabor)
2017. jan. 4. 08:43
Az ilyen stílusú támadásoknak semmi köze a REG-ENORhoz, ez csak arra jó, hogy egyesek ilyen módon jussanak ahhoz a figyelemhez és energiához, amit a való életben nem tudnak természetes és egészséges módon megszerezni. Ez a csoport nem arra jött létre, hogy a hiányait harcok árán itt töltse fel! Ha annyira értelmesnek gondolja magát, gondolkodjon el rajta, mi hiányzik az életéből, miért nem tiszteli magát és hogyan tudná a lelki békéjét megtalálni és nem itt tombolni! Ez a csoport arra jött létre, hogy segítsük egymást, nem azért, hogy zaklassuk egymást!
10037. orchidea02 (válaszként erre: 10028. - Bigu77)
2017. jan. 4. 08:20

Szia!

Nekem van pajzsmirigyem és alulműködik, én is hormont szedek reggel éhgyomorra, utána kb. fél óra múlva iszom meg a regit és rá fél óra reggeli. Semmi gondot nem okoz, igaz lassabban de azért a kilók is szépen mennek lefele de centiben sokkal nagyobb a változás :)

10036. Kerecsen1
2017. jan. 3. 23:14
Kedves LieTilt! Én is szkeptikus vagyok a reg enorral kapcsolatban, szerintem is a szigorú étrend az oka a fogyásoknak, ezt igazolták a kõrnyezetemből vett tapasztalatok, és megerősítettél ebben. Köszönöm.
10035. Kerecsen1
2017. jan. 3. 23:06
Kolleganőim többen próbálták a kúrát. Azt tudom mondani, hogy minbnyájan jelentősen lefogytak. Az is aki fogyasztott csodaszert, az is, aki csak az étrendet tartotta. Egyik márciustól december közepéig folyamatosan itta napi 3x, elhagyta a vérnyomás gyógyszerét is még az elején, mert nem volt rá szüksége. Most, hogy pár hete nem szedi, újra magas a vérnyomása, pulzusa az egekben. Ott tart, hogy újra szednie kell a regenort. Azt szűrtem le, hogy inkább "csodaszer" nélkül próbálok lefogyni ésszerű diétával, és reménykedem, hogy a fogyással együtt izületi problémáim is csökkennek/megszűnnek és vérnyomásom is beáll a normálra.
10034. jgaabor (válaszként erre: 10031. - Reményhal)
2017. jan. 3. 22:56

Nem beszélgetsz vele ha jót akarsz magadnak.

Egy tipikus troll, tehát funkcionális analfabéta: képtelen értelmezni amit leírnak neki. Nem is nagyon akarja.

A regenor-t sose próbálta, ráadásul világ életében egészséges és arányos testalkatú volt, tehát szüksége se volt még hasonló dologra se. Tök logikus, hogy osztja itt az észt. Ráadásul a gyógyszeripar majd' egy évszázados dogmáival etet(ne) minket.

Elmondása szerint marketinges szakember, azügyben már sikerült magát szénné égetnie.

Tényleg hagyd figyelmen kívül, mindenki jobban jár.

Ha van jó szponzorod, akkor kérdezd őt adott kiegészítő ügyében, ha nincs, akkor kérdezd Szigfridet (akár egy regenor esten).

A Biocom egyéb kiegészítői elvileg jók, mondjuk elég drágák.

10033. ade2e414b4 (válaszként erre: 10031. - Reményhal)
2017. jan. 3. 22:32

Nyugodtan szedhetsz Omega 3 halolajat. Max 1g olajat tartalmaz 1 kapszula, ráadásul az valóban hasznos tápanyag :)

A regenor ital egy sima tejfehérje kivonat, ugyanúgy laktózt tartalmaz mint a tehéntej... Szóval ha ennyire grammra pontosan szeretnéd tartani a diétát, a regenor italt sem ihatnád a cukortartalma miatt.

10032. A.tuni (válaszként erre: 10025. - Darkangel69)
2017. jan. 3. 21:38
Ő találta fel a Regenort
10031. Reményhal (válaszként erre: 10030. - Ade2e414b4)
2017. jan. 3. 20:54

Kedves LieTilt!

Azért nincs teljesen igazad, mert vannak olyan táplálék kiegészítók pl Omega 3, ami olajalapú. Vagy most vettem észre, hogy az egyik vitaminkészítményben édesítő van, de nem írták oda, hogy milyen.Ha jól tudom, nem minden típusút lehet szedni. Vagy a szelén készítmények közül van, ami élesztő alapú. Azért, kösz a kioktatást!

10030. ade2e414b4
2017. jan. 3. 19:58
Mikor valaki kérdezi, hogy a regenor mellé lehet-e szedni x-y vitaminokat, annak kb. annyi értelme, mint megkérdezni, hogy 1 pohár tej mellé szabad-e vitamint fogyasztani :) Természetesen lehet, nincs benne semmi "különleges" összetevő.
10029. Reményhal
2017. jan. 3. 17:27

Sziasztok!

Én is január 1-től regenorozok. A fiam 16kg-ot fogyott 2 hónap alatt. Nagyon szigorúan betartotta. Ügyes volt.

Abban tudtok segíteni, hogy mivel hullott a hajam kovaföldkapszulát, MACA ( perui ginseng)-t, plusz néha vitaminokat szedek. Szerintetek szedhetek vitaminokat? Legalább az első kettőt szeretném.

10028. Bigu77
2017. jan. 3. 16:29

Sziasztok! BÚÉK!

Hivatalosan ma kezdtem el a kúrát, de néhány napja az étkezést próbálgatom, egész jó, imádom a szalonnát, kolbászt, zsírt stb, a gyümölcsöt nagyon fogom hiányolni, de kibírom.

Egy kérdésem lenne, nincs pajzsmirigyem, éhgyomorra hormontablettát kell szednem, szerintetek ez befolyásolja a reggeli adagot?

Köszönöm válaszaitokat!

2017. jan. 3. 08:52
Sziasztok!Nem tudom van-e itt még valaki,de nekem lenne egy olyan kérdésem,hogy mennyi tejfehérje van egy adagban?Laktózérzékeny vagyok és nem tudom,hogy ha elkezdem a kúrát mennyi laktázenzimet vegyek be hozzá.
10026. darkangel69 (válaszként erre: 10025. - Darkangel69)
2017. jan. 3. 08:21
Meg van! :)))
❮❮ ... 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook