Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
Kedves Csaba!
azt írod, hogy Szigfrid úr, tilosnak tartja a teljes kiörlésű kenyeret.
Nna most két eset van:
-vagy Te értettél félre valamit ezzel kapcsolatban.., (de szerintem nem azért mentél el, és fizettél pízt, hogy ott ne figyelj arra ami elhangzik), de ezt nem tartom valószínűnek.., tehát marad a másik eset:
Szigfrid úr memóriája nem müxik rendesen.
A REG-ENOR dobozában kapott tájékoztató kifejezetten és kiemelten ajánlja.., szó szerint:
" Korszerű szedés esetén, az étrend összeállításánál az alábbiakra kell figyelemmel lenni:
...a gabonafélék közül elsősorban a rizs, a kukorica, a TELJES KIÖRLÉSŰ LISZTBŐL KÉSZÜLT KENYEREK...etc"
kicsit később pl ezt írja:
" a Reg-enort mindig evés után egy órával vegyük be..."
Ezen a levélen szót sem ír arról, hogy reggel éhgyomorra.., ahogy a doboz és az üveg tájékoztatóján is azt tanácsolja, hogy " naponta 3x 10 ml evés után 1 órával"
..bocsi, nincs kedvem tövábbi másolási gyakorlathoz, mert tudnék még néhány szögegyenes dolgokat idézni.
Szóval Srácok.., bennem kezd érlelődni a gyanú.., hogy át vagyunk verve nem is kicsit.
Írom ezt annak ellenére, hogy magam is fogytam 5 hét alatt 5 kg-ot. De majdnem biztos, hogy ez nem a löttynek köszönhető. Most fogy el a második üvegem, és próbaképpen tartózkodom továbbra is a cukor, tejtermék gyümölcs fogyasztásától, sok vizet iszok majd, és állati zsiradékot,sok zöldséget fogok enni.., immár a reg-enor nélkül.
Kíváncsi vagyok, hogy mi történik a súlyommal..?!
Bocsánat, ha valakinek elvettem a kedvét, de a magam részéről olyan ember, aki az ételallergiát biorezonanciával(!) tanácsolja megnézetni...
Sikerült elmennem Szigfrid előadására a Dob utcába.
Konkrét válasz a kenyér kérdésre: TILOS!!! teljes kiőrlésű kenyeret enni, mert van benne valami, ami káros!(nem jegyeztem meg) Akinek hosszabb távon nem csökken a súlya, előfordulhat, hogy ételallergiája van valamire. Érdemes biorezonancián megnézetni.Ha beállt a gyomrod , növelni kell a zöldségbevitelt és fontos a minimum 3 liter víz, ami tisztított. Az egy kanál zsír nem elég, 3 csapott evőkanállal kell minden étkezésnél, vagy szalonna 15-30 g.
Azért írtam le gyorsan, mert még az agyamban nem tisztultak ki teljesen az erek a regenortól és nehogy elfelejtsem :) Ja és valamit mondott, hogy az édesség utáni vágyat megszünteti, de nem értettem, ha valaki ott volt talán tudja a választ, mert sokan szenvednek az édesség kívánásától.
Sziasztok! Hónapokig hezitáltam, hogy hozzá merjek-e fogni a kúrának, leginkább a tejtermékek és a gyümölcsök megvonása miatt.
Hétvégén megrendeltem, ma megkaptam, holnap kezdem.
Nincs semmi hű de súlyos betegségem ( legalábbis nem tudok róla), azonban szedek magas vérnyomásra gyógyszert már két éve, az átkozott körömgombától nem tudok szabadulni 3 éve, a hasam puffad folyton hónapok óta, és persze fogynom is kéne bőven.
Mivel azért van javítanivaló rajtam bőven, elszántan nekilátok.:)
Még van néhány oldalnyi olvasnivalóm itt a fórumon, napok óta ezzel fekszem.:)
Holnap kezdek.
Sziasztok !
2015.02.17.-én 18 órától a Hotel Platánusban, 1087 Bp. Könyves Kálmán krt. 44.-ben (népligeti metrótól kb.50 m-re) lesz a wellness klub megalakulása, ahol a feltaláló Szabó Szigfried válaszol a kérdésekre.
De lesz más is, meg adnak ajándékot, kupont,stb.
Itt kell jelentkezni: Dr Bress Bea 0620/776-5665
hogy legyen helyed. Én elmegyek megnézem, biztos érdekes lesz.
Sziasztok! Leírná valaki a csilisbab receptjét regenerosan?
A paradicsomos káposztához milyen feltétet esztel?
Köszönöm.
Sziasztok! gyors reagálás Tejespite és Kirimó üzeneteire:
Én kevesebb kilóval kezdtem a kúrát, mégis 4 hét alatt lement 5 kg (jó helyről), az optimális testsúly elérése után már semmit nem vesztettem a súlyomból. Én sem fogyi miatt kezdtem, más problémából gyógyultam vele.Mivel kóros soványság és felszívódási zavarok esetén is javasolt készítmény, bátran lehet testsúlytól függetlenül alaklmazni. HA jó a bélés belül, hozzá alakul a megfelelő külalak.
Székrekedés előfordulhat, hiszen megváltozik a napi rutin és étrend. A hozzászólásokban olvasható napi 3 l víz elfogyasztása és a rengeteg rostos táplálék bevitele segíthet az ügyön. Zöldségből rengeteget kell fogyasztani, mert azt szabaaad! :)
Kedves Fórumozók!
Nincs időm elolvasni az összes hozzászólást, bár érdekelne. Így biztos olyat kérdezek amit már tárgyaltatok, de azért kérlek Benneteket, írjátok meg a véleményeteket!
Én nem szeretnék fogyni, 164 cm-hez vagyok 63 kg. Mikor kiderült, hogy diétáznom kell cukor miatt, akkor lefogytam 7 kg-ot (nem volt szándékos) ez két éve volt, azóta tartom ezt a súlyt. Gyógyszert még nem kell szednem cukorra. Tehát kérdésem: mindenki fogy a szer hatása kapcsán? Ha nem, mitől dől el, hogy a szervezet hogy reagál?
A másik: nekem éhgyomorra mindig a pajzsmirigy tablettát kell bevenni és min. fél órát semmit nem lehet enni vagy inni. Akkor ezzel hogyan kell eljárni? Köszönöm a válaszokat! Ha sikerül a fiamat is rávenni, hogy szedje, hogy lehet megoldani, hogy 3 műszak és nehéz fizikai munka mellett tudjon úgy étkezni,hogy számolnia kell a rendszertelenséggel és legyen is elég ereje? Neki viszont kifejezetten fogynia kell.
További ajánlott fórumok:
- Költségek megosztása élettársi viszony alatt
- Internetmegosztás routerrel. Van valakinek tapasztalata róla?
- Eskövői tapasztalatok megosztása!!
- Ajaktetoválás tapasztalatok megosztása
- Családjogban nagy tapasztalattal rendelkező ügyvédet keresek. Vagyonmegosztás bonyolult! Segítsetek!
- Lupus (SLE) tapasztalatok megosztása