Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
Sziasztok!
Én három hete kezdtem a kúrát, úgy érzem jól működik a dolog. 3 kilót fogytam és a ruháimon is érzem a változást. Azt vettem észre, hogy nagyon száraz lett a bőröm és az arcom is száraz és elég sok pattanásszerű jött ki rajta. Esetleg ilyen tünet valakinél jelentkezett?
Sziasztok!
Az a kérdésem, hogy ha pl a tantum verde( torok fertőtlenítő) vagy a lila airwaves rágó, mennyire befolyásolják a kúra hatékonyságát?
Böbe az email cim amin tudsz jelentkezni
kgyuri60@gmail.com
Sziasztok!
Ma visszanéztem a január 2-a óta tartó regenorozásom értékeit. A mai nappal -3,7 kg fogyás! :)
Semmi koplalás, csak fincsi magyaros ételek!
Én néha- néha ( heti 1-2) alkalommal, este megettem 1 kocka diabetikus cukormentes étcsokit!
Ez idáig ingadozások is voltak, hol híztam 1,5 kg, hol lement 1 kg. Mindig vasárnap reggel mérem magam.
Az övemet 2 lyukkal vettem beljebb!!! :)))
Nincsenek hasigörcseim, sem puffadás!!
Kitartást mindenkinek!
Szia Uzsi58!
Reggel éhgyomorra azért fontos a regenor, mert ,, felébreszti" az epédet, hogy hahó... Itt a reggel,dolgoznod kell! :)
A nap folyamán az étkezések után pedig ,, emlékezteti", h amit megettél, azt kezdje ,, kitakarítani"!
Üdv:
Kedves Biocom-tagok és érdeklődők!
Február 10.-én, Kedden 18:30-tól Reg-Enor Szakmai Estet tartunk a Hotel Unio-ban, ahol Szabó Szigfrid, a Reg-Enor kifejlesztője tart szakmai előadást !
Gyertek és hozzatok el minél több érdeklődőt, hogy megismerhessék ezt a kiváló lehetőséget:
Reg-enor - új módszer a candida ellen. Regenerálja az emésztőrendszert, ezáltal javul az immunrendszer és a fogyásban is segít!
Ha már eleged van: az éhezős diétákból, az emésztési problémákból, puffadásból, a fájó ízületekből, a magas vérnyomásból, az allergiából, csatlakozz te is! Segítünk több ezer ember jó tapasztalataival.
Jelentkezés e-mailen Vasárnap, Feb.7.-e estig!
Fontos a jelentkezés a terem korlátozott befogadóképessége miatt!
Díj: 1000 Ft/fő, terem-hozzájárulás.
Helyszín: Hotel Unio, VII.ker, Dob utca - Hársfa utca sarok.
Ha a létszám túl sok lesz, változhat a helyszín!!!
Várunk szeretettel!
Kaptam emailt és az Unio hotelben lesz a VII. kerületben megtartva. Oda nem megyek mert képtelenség parkolni. Jobb lett volna a lurdy nem is értem miért maradt az a helyszin.
Én nem is keresem rá a választ ha azt mondták igyak reggel is éh gyomorra majd reggeli ebéd és vacsi után egy órával akkor nekem jó igy :) De ha gondolod megkérdezem.
Chelly Kedves!
..azér' nem nagyon értem, hogy ha reggel éhgyomorra.., akkor a déli és esti miért kaja után 1 órával?!
A'sszem kedden ott a helyem a Lurdy házban és lesz néhány kérdésem a "FELTALÁLÓ"-hoz..:-)
Köszi Chelly az ötletet és a linket is.
Maradt még a kúra előtti időkből 1 kg sima fehér rizs, amit sajnálnék kidobni, sz'al ki fogom próbálni :-)
Böbe!
..napi 40 ml fogyasztása mellett, csupán 12 napra lenne elég a fél liter lötty.., szóval a'sszem vmi félreértés van.
A reggeli 10 ml-t vagy kaja előtt, vagy kaja után 1 órával kell meginni. (monnyuk, itt is érzek némi furaságot.., mert mi az , hogy vagy(?!)
Magam részéről én kaja után 1 órát választok reggel is.
Szia!
3*10 ml regenort kell meginni naponta.Benne van a kis könyvben is amit a termék mellé adnak.
Uzsi!!
Probálj meg otthon késziteni rizstejet elsem hinnéd mennyire hihetetlenül egyszerű!!! és olcsóbb mint a bolti,de maradhat a completta :)
Böbe étkezésenként 15-30g között kell bevinni a zsirt. ha beállítod 20grammra az hibátlan.Minden terméken fel van tüntetve 100g mennyi zsirt tartalmaz igy könnyen ki is tudod számolni és idővel megy szemre is a kimérés.Reggel amint felkellsz igyál meg éhgyomorra egy adaggal és igyál rá egy bögre teát vagy vizet. Aztán reggeli után egy órával ahogy kell.A szénhidrátra mindenképpen szüksége van a szervezetnek nyilván nem 500grammot viszel be,de nulla chval nem lehet lenni mert akkor jönnek a fejfájások egy alap diétánál is legalább napi 100-120g ch bevitelnek lennie kell,de mivel itt sok rostot kell bevinni a zöldségekben is van ch.Én szinte minden étkezésnél eszek piritva vagy egy szelet zsiros kenyeret vagy egy piritott kiflit nyilván egy megfelelő heti rendszeres edzés segít még jobban a fogyásban igy bár azt nem hangsúlyozzák azért nem árt bevezetni a mindennapokba.Burgonyát is lehet enni nem tiltott csak keveset ahogy a tészta is,de ha lehet akkor abból a rizstészta.
Ha valkinek nagy a túlsulya és mindenképpen főleg fogyás szándékkal issza a regenort azok jobb ha az első időben teljesen elhagyják a burgonyát tésztákat és a rizst is a lehető legkevesbbre vissza veszik gyümölcsöt pedig egyáltalán ne vagy tényleg csak reggel.
Böbe Kedves!
Háát azt mondják a nálam okosabbak, hogy krumplit nemigen, legfeljebb zsírban sütve szabad.., de sztem ez, fából vaskarika. Monnyuk, amikor hurkát és kolbászt (szigorúan házi, megbízható forrásból!) sütöttem, én is karikáztam a tepsibe krumplit (a dinsztelt káposztát citrommal savanyítottam, és xilittel karamellizáltam)
Sima fehér kenyeret nem, csak teljes kiörlésű pirítottat szoktam reggelizni (meg tízóraizni,meg vacsizni:-)
Egyébiránt nagyon tanácsolom a barna rizst. Annyira egyszerű, hogy nem kell őrködni felette, 45 percig sós vízben főzni.., oszt annyi!
További ajánlott fórumok:
- Költségek megosztása élettársi viszony alatt
- Internetmegosztás routerrel. Van valakinek tapasztalata róla?
- Eskövői tapasztalatok megosztása!!
- Ajaktetoválás tapasztalatok megosztása
- Családjogban nagy tapasztalattal rendelkező ügyvédet keresek. Vagyonmegosztás bonyolult! Segítsetek!
- Lupus (SLE) tapasztalatok megosztása