Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
Köszönöm! Akkor azt is elhagyom.
Sziasztok! Valaki fogyókúrázik sporttal, mozgással centiben fogy kilóban nő. Az izom nehezebb a zsírnál. Alakul a test aránya, izmosodik. Ilyen fogyókúra mellett ez is lehetséges.
Akkor passz. Pedig ez jól hangzik :) Általánosságban igaz, hogy minél több felesleg van valakin annál kisebb erőfeszítés kell a folyamat beindításához. A hetven pár kiló nem olyan sok, lehet azért állt meg a folyamat. Lehet nem neked való ez az étrend ha még többet szeretnél leadni, sok sportolás mellé magasabb fehérjebevitelt szoktak javasolni.
Heti kétszer egy óra gyalogló gép,cardió, szobakerékpár, flabélos. Semmi szénhidrát, csak rizs és kukoricadara.
maximálisan. reggel egy szelet pirítós zsírral, semmi tej,semmi cukor,semmi lisztes csak rizs meg kukoricadara. Ahogy a Regenor diéta írja.
Szia! A natúr mandulatej jó, csak az ízesített (cukros) bolti változatok nem annyira.
Sziasztok! Mandulatejet lehet fogyasztani?
Sziasztok! Valaki regenorozott már szoptatás mellett?
Kicsit változtass az étrenden, mondjuk kevesebb szénhidrát vagy próbálj többet mozogni sportolni, ha többet szeretnél fogyni.
Szia! én elvagyok keskenyedve egy kicsit.mert fogyni akartam. Az első két hónap alatt le is ment 80-ról 73 kg- ra,tehát 7 kilót. aztán egy hónapig semmi sehova majd a negyedik hónapban elkezdett visszafelé jönni.a vége most 5 hónap után 4 kg mínusz, és ez nem megy se le se fel. és szerettem volna 10 kilót fogyni, ebből 5 hónap alatt csak 4 lett
Sziasztok! Beleolvasva a 12000 hozzászólásba nem láttam negatív véleményeket. Van mégis valakinek esetleg?
A regenor előtt nem volt ilyen? Szerintem ha zavar a dolog inkább nézesd meg, mint hogy aggódsz miatta, az csak stresszel és ront rajta.
Köszönöm,nincs más tünet,lehet csak szokatlan a szervezetnek ez a fajta fokozott epetermelés.A retek zöldjét egyszer én is letesztelem,köszi az ötletet:-)
:) Igen, azőőődjét is :) Először még Jamie Olivertől láttam, aztán kipróbáltam, és bejött :) - ő vegyesen csinálta a salátát (paprika, uborka, hagyma, főtt-sült krumplival keverve) a következő körben a retekzöld krémlevest akarom kipróbálni, csak abba tejszín is kellene - de szerintem ki lehet váltani kókusztejjel, vagy rizstejjel is :)
Máshoz - nekem gyerekkorom óta van időszakos szívritmus zavarom - stressznél, vagy hirtelen időjárás változásnál intenzíven előjön (10-15 mp-re bekalimpál, mint verdeső molylepke a villanykörtére :P ) addig nincs gond amíg ennyi időre lokalizálódik,és persze nem minden fél órában, valamint egyéb tünetegyüttes nem járul hozzá. Ahogy más is jelentkezik (szikralátás, szédülés, bágyadtság, stb.) nézesd meg orvossal mindenképpen... :)
Megetted a retek levélkéit salátának?Tényleg finom?Mindig tanulok valamit Tőletek!:-)
Más.
Már elhagytam a második hónapot, de még néha eléggé bekalimpál a szívem,koffeintől függetlenül..Nem rossz,csak furcsa.Nektek is csinál ilyesmit?
Sziasztok :) Ma reggeli saláta kotyvasztásom :) Jön a piros retek szezon, ma reggel kaptam is gyönyörű csokorral - zőőőőddel együtt (a zőőőd zőőődségek a gyengéim:P ) Az apró szemű retkeket szép negyed szeletkékre vágtam, enyhén megsóztam - a zöld részét jól átmostam, megfeleztem kb. Az egyik részt nagyobb darabokra vágtam, a másik fele ment az aprítóba pestó szerűségnek - fokhagyma, só, bors, fél citrom leve, 2-3 evőkanál víz, szárított koriander, lestyán ízlés szerint, 3 evőkanál folyékony zsír :P - ezt pépesre turmixoltam, kóstolás után még hígítottam egy kicsit, mert így a salátán jobban eloszlik. Rácsorgattam az összekevert maradék zölddel, retek szeletkékkel, és gyorsan pirítanom is kellett a kenyeret hozzá, mert ala natúr kezdett "párologni" általam :P Zsíros pirított "deszkára" halmozva üdítő színvilága mellett az íze is repetázásra hajlamosító :) Regenoros jó étvágyat :)
Szóba került egy ismerőssel,hogy bizony van,aki nagyon vékony létére a Reg-enortól szedte össze magát és hat-hét kilót.Akinek van ilyen tapasztalata,írna pár sort?Én bátran ajánlottam arra is,hisz a szervezet a kúra alatt feljavul és a test kihozta magát ideális testsúlyra,ugye?
Csak napi3x érkezés megengedett ha nagyon éhes vagy max zöldséget lehet enni . Nekem bejött a nyers karalábé, vagy vaj retek bármilyen zöldséget lehet enni de persze mértékkel a főétkezések között.
Én nem változtattam. Ettem tovább a reggelit otthon (tojás, disznóságok, ilyesmi), meg a Frissfood-os ebédet-vacsorát, mint addig.
És soha nem bűnöztem.
Köszönöm szépen, így már egészen másképp állok hozzá!
Azt szeretném még megkérdezni a tapasztaltabb Regenorosoktól, hogy szigorúan napi 3x szabad enni, vagy két étkezés között nem tilos 2-3 szelet puffasztott rizsszelet evése!
Hálásan köszönöm mindenkinek az infókat, így biztos, hogy nem bizonytalanodok el!!
Köszönöm:) Nem kellett semmit változtatni hogy újra beinduljon?
Nekem pont így volt. Megállt kb. 4-5 hétre, nagyjából ennyi idő után, aztán beindult újra.
12kg volt az összfogyás 17 hét alatt.
Ne add fel!
Sziasztok!
2 hónapja regenorozok iszom a folyadékot és szigorúan tartom a diétát, eddig 7 kg ment le . Heti kb -1 kg ,de most 2. Hete áll nem mozdul. Ha fogyás leállásával kapcsolatosan van valakinek tapasztalata ( meddig tart, mit tegyek hogy beinduljon stb) megköszönném ha leírná :)
Köszönöm!
Mondd meg az ismerősödnek, hogy ne a te májadat féltse, hanem a sajátját.
Csak termeli, termeli az epét, és nincs a zsír, amivel lecsapolja, így csak pang, sűrűsödik, keményedik kővé, a tiéd pedig szépen ürül és teszi a dolgát az emésztéseddel és az ereid tisztításával.
A zsírral főzés kifejezetten egészséges, összehasonlítva az étolajjal. A túlzásba vitt telített zsírfogyasztás valóban megterheli a májat, a szív- és érrendszert, valamint könnyen hízáshoz vezet a magas kalóriatartalma miatt.
Viszont ha te megeszel pl. reggel 2 szelet pirítóst zsírral megkenve, ebédre egy adag hurkát, vacsira tojásrántottát 2 tojásból, azzal cirka 100g zsírt fogyasztasz/nap ami még nem veszélyes. Arra figyelj, hogy sok zöldséget egyél mellé.
Átfogó leírás a zsírokról: olaj, margarin, állati, növényi, stb. [link]
Köszönöm szépen! Azért aggódtam kicsit, mert ma akinek elmondtam, hogy életmód váltásba kezdtem, és említettem, hogy mit szabad és mit nem enni, ő mondta, hogy nagyon vigyázzak a zsírral mert a májnak nem jó!
További ajánlott fórumok: