Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
Sziasztok,
Tudna valaki abban nekem segíteni, hogy milyen feherje turmixot ihatok edzes utan?
Köszönöm válaszotokat :)
Én is méregtelenítés miatt kezdtem bele. A fogyás nem volt cél. 4 hónapig csináltam, de nem hozott átütő sikert. A problémám nem oldódott meg, ellenben a súlyom csökkent. A kúra befejezését követően összegeztem a tapasztalatokat és néhány újabb étrendi változtatással jött is a javulás.
Amit javasolnék, azt igazából mindenkinek javaslom, aki úgy dönt, hogy belekezd a kúrába. Végeztessen el egy ételintolerancia vizsgálatot előtte! Lehetnek olyan összetevők, amiket a regenor nem tilt, de a szervezetünk nem tolerál. Különösen a glutén és laktóz érzékenység fordulhat elő nagy számban, de nem kizárólagosan. Így többeknél lehet sikeresebb a kúra, legyen a cél, akár méregtelenítés, akár fogyás (bár a kettő nem elválasztható egymástól)
Nem fog mindenkinek beválni a kúra, de ki kell próbálni némi körültekintéssel, ha úgy érzed.
Ha pedig valaki eredményesen végig csinálta, de visszatér a tej, kenyér, finomított cukrok és lisztek bűvkörébe, annak az életminősége rövid időn belül a kúra előtti kiindulópontra fog visszatérni.
Életmódváltásban és nem kúrákban kell gondolkozni az egészséges energikus életminőség fenntartása érdekében.
Kösz a helyesbítést! :)) Valóban így van! Eszemben sincs vajon pirítani.;) Legközelebb lektorálom a mondataim. ;) Bár a vajból készített gheet (tisztított vajat) engedélyezi a kúra a vegáknak. Már kóstoltam, nagyon finom.
Mindenkinek köszi a megerősítést az összetevőkről. Ha hűvösebb lesz az idő megsütöm a kenyeret. Majd beszámolok a tapasztalatokról!
Sziasztok
Én már 7. hete reg-enorozok. Minden jó és rossz tapadztalattal :-)
Végig olvastam a fórum összes hozzá szólását.
Lenne hozzátok egy kérdésem : van e itt valaki Baranya megyei. .
Vagy tudja e ezen a környéken ismeri, csinalja e ezt a kúrát ?
Mindenkinek kitartás! !
Szuper!
Valakinek van tapasztalata emésztés ügyben? Én igazán nem fogyni akarok, hanem vannak panaszaim, és hát emiatt, meg az epehólyagomat is kivették már. Plusz mostanában elég enervált vagyok ami szerintem összefügg az emésztésemmel.
Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy vajon mi a baj a krumplival? Miért nem lehet enni? A rizst pedig engedi, tényleg nem értem.
Érzésem szerint a "vajon" egy kérdést alátámasztó kötőszó volt abban a mondatban. :))
De persze kijavít a hozzászóló, amennyiben nem.
További ajánlott fórumok:
- Költségek megosztása élettársi viszony alatt
- Internetmegosztás routerrel. Van valakinek tapasztalata róla?
- Eskövői tapasztalatok megosztása!!
- Ajaktetoválás tapasztalatok megosztása
- Családjogban nagy tapasztalattal rendelkező ügyvédet keresek. Vagyonmegosztás bonyolult! Segítsetek!
- Lupus (SLE) tapasztalatok megosztása