Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Receptek (beszélgetés)
Jól teszed!
Marha jó lett! 😘
Asszem, kipróbálom ém is. 🤭😊
Nem probléma!
Ezen is túl leszek.
részvétem.nekem kis ideig nyugalmam lesz.bár őszintén néha élvezem ,mikor sütni-főzni kell.főleg mikor az ember látja,hogy ízlik.
Nekem muszáj lesz!
Szilveszterre bejelentkezett pár vendég...
Mind2 sütő menni fog.
Egyikben hús másikban süti.
De már holnap elkezdem a süti sütést.
reméljük,mindannyian a karácsonyt.mindent összepakoltam,vigye a lányom,a színét se lássam süteménynek.a hús az maradhat.persze sütöttünk is az "új "testvéreinek,meg azok gyerekeinek.egy hónapig a sütőt ki sem nyitom.
Ez a válasz félre ment. Biztos nem nekem írtad..
hát alapos munka.kiszedni az összes nem odavalót,aztán áztatni szoktam,jó pár vízben.utána felszeletelem,aztán még párszor kimosom.
Megsütöttem a hatlapost. ☺️
Sütőporral. Ugyanolyan lett és nem fulladtam meg.
Kedvelem az egyszerű, kavarós sütiket.Ennek a sütinek a tésztájába diót kell kavarni és a meggytől még finomabb.Ime:
[link]
[link] Finom ,puha vaniliás krémmel töltött süti,elkészitettem és nagyon etette magát.
Ott fulladok meg a sütő mellett aztán meg leég a ház. 🤣
:DDD
Hibbant! Hogy döglenél bele!????
Tudod, ha otthon leszek, tsinálok"! Imádom:)
Jah, az ősszel vese-velő pörit csináltam. Na az a szag, míg a vesét abáltam. Azt hittem kijön a belem. Cuki jókat nevetett rajtam, meg hogy finom. Hát Én az életben többet vesét nem főzök, az fix.
Jajj, én mikor először használtam tudtam hogy iszonyat büdös, de arra nem számítottam hogy beledöglök! 🤣
Így inkább kihagyom.
MI a bajod a tömény húgyszagal!??? :DDD
Mikor először sütöttem, hát senki nem homályosított fel... Majdnem kifolytak a szemeim. :D
Jogos!
2 édesszájú mellett amúgy sem kerül kukába semmi! 🤣
Bless is szódabikarbónásat küldött.
Hát...nincs ki zárva, hogy reggel elküldöm a zembert a boltba.
Anyukám mindent azzal süt. Nem használ se sütőport, se szalakálit. Anyukám cukrász.
Mondom, van fent egy csomó, de itteni példa alapján már félek, hogy csak a hasára csapott a recept feltöltője.
Köszike, mentettem is!
Ez tetszik. :)
Gondolkodtam már rajta, hogy a bevált szalakális receptben kicserélem sütőporra.
Ha nem lesz recept holnap kipróbálom így.
Próbáld meg sütőporral. Jól telepakolod krémmel, úgyis az jó benne :)
Kereszthuzatban is megfulladok tőle.
Nincs itthon szódabikarbónám , viszont sütőpor rengeteg. 🤣
Tudom hogy vehetnék, csak nem akaródzik. Ha elmegyek boltba, sosem végzek a sütéssel... 🤣
További ajánlott fórumok: