Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » R R, azaz Rémes Randik! Amikor futva menekülünk... Gyertek, sztorizzunk! fórum

R R, azaz Rémes Randik! Amikor futva menekülünk... Gyertek, sztorizzunk! (beszélgetés)

80. bared (válaszként erre: 79. - 8f1ddc2679)
2011. máj. 3. 01:37

:DDDDDDDDDD

azt felajánlhattad volna, hogy hívsz neki egy taxit....megnéztem volna a fejét:DDD

79. 8f1ddc2679 (válaszként erre: 69. - Pinkyke)
2011. máj. 3. 01:35

hát ez se semmi. ilyenkor el, mint a kámfor...

ha majd keres, én sem veszem fel az tuti...

úgy váltunk el, hogy kérdezte mi lesz? Ez olyan hozzám vagy hozzád? nem tudom mire számított, de bármire is, csalódni fog.

Abban maradtunk, mert érezte hogy nem haraptam rá a legközelebbi találka minél hamarabbi lefixálására, hogy alszom rá egyet? - kérdezte. Mondom igen, meg te is aludj. - Aztán keressük egymást? - mondom igen-igen...

ő ment a villamoshoz, én meg a kocsimhoz, nem ajánlottam fel hogy hazaviszem:DDDDD

78. bared (válaszként erre: 77. - Pinkyke)
2011. máj. 3. 01:35
várj... nagyon nem mindegy... annyira gáz volt maga a pasi, vagy a foglalkozása miatt?
2011. máj. 3. 01:33
Ja és még egy akivel már a 3. randinál tartottunk, majd közölte ,hogy ő valamit el szeretne mondani, és az orrom alá dugott egy fényképalbumot. Kinyitottam és különféle jelmezekben pózolt, néhol elég hiányos öltözetben, majd közölte ő másodállásban chippendale fiú. Erős röhögőgörcsöt kaptam a fényképek láttán, visszaadtam az albumot és röhögve ott hagytam. Az nap este 25 nem fogadott hívásom volt tőle.
76. bared (válaszként erre: 73. - 8f1ddc2679)
2011. máj. 3. 01:33
kihagyod a világ legjobb partiját, és itt nyafogsz?DDDDD
75. bared (válaszként erre: 74. - Mzsuka)
2011. máj. 3. 01:32
Neked is szépeket!:))
74. Mzsuka
2011. máj. 3. 01:31

Most megyek,mert mindjárt kelnem kell,ha a kislányom ébred,akkor már nincs alvás.

Szép álmokat,holnap megnézem mit írtatok még!

73. 8f1ddc2679 (válaszként erre: 68. - Bared)
2011. máj. 3. 01:30
de nem akármilyen! OKLEVELES!
72. bared (válaszként erre: 69. - Pinkyke)
2011. máj. 3. 01:29

kicsit sem egoista a csávó....

vagy nagyon magára volt utalva, és megszokta, hogy mindent magának szerez meg, vagy anyuci kedvence volt, aki megkapott mindent amit akart....

az ilyentől mentsen meg az élet...:((

71. Mzsuka (válaszként erre: 69. - Pinkyke)
2011. máj. 3. 01:29
Az ilyentől is azonnal menekülni kell..
70. 8f1ddc2679 (válaszként erre: 68. - Bared)
2011. máj. 3. 01:28
dehogynem, szemüveges! de azt is csak 10 perccel a találka előtt közölte telefonon:DDD
2011. máj. 3. 01:27
Nekem is volt 1-2 ciki randim. De ami a pálmát vitte amikor egy nálam 1 évvel fiatalabb 23 éves sráccal randiztam. Az első kérdése az volt, hogy szeretem-e a kutyákat, mert neki van 2 és ha ne szeretem őket, akkor nincs miről beszélnünk. Majd közölte, hogy az éppen aktuális barátnőnek hozzá kell költöznie és a munkahelyen és a bolton kívül nem mehet sehova. És azt is felejtsem el, hogy én más pasikkal szóba állhatok és az összes fiú barátomat. Ja és minek járok egyetemre és ha mi összejövünk a sulit ott kell hagynom. Az a 2 óra maga volt a pokol, ő még keresett de én sosem vettem fel a telefont.
68. bared (válaszként erre: 65. - 8f1ddc2679)
2011. máj. 3. 01:27

könyvelő????DDD

drótkeretes szemüveg, dipótáska nem vóóót???:DD

67. bared (válaszként erre: 64. - Mzsuka)
2011. máj. 3. 01:26
hát, szerintem ő sem úgy képzelte, hogy közben majd belefullad a számba a röhögéstől feltolult nyáltól;-))
66. bared
2011. máj. 3. 01:25
bocs gyerekek a sok hibáért, mind elgépelés....csak fent vagyok 7 óta, elég régen volt:))) álmos nem vagyok, csak fáradt.. ilyenkor már sokat hibázom:(((
2011. máj. 3. 01:25

a vicc az, hogy ő előtte levélben "jólszituáltnak" titulálta magát, meg hogy jólmenő vállalkozása van. Na, ez olyan hogy egyszemélyben ő a vállalkozás, egyedül dolgozik, mint okleveles könyvelő:DDD

De METÁLFÉNY van az autóján vidéken:DDDDD

64. Mzsuka (válaszként erre: 62. - Bared)
2011. máj. 3. 01:24

Akkor ez nem volt egy egyszerű menet..

De a haverodnak volt egy jó napja.:D

63. bared (válaszként erre: 57. - Mzsuka)
2011. máj. 3. 01:23
pffffff........
62. bared (válaszként erre: 52. - Mzsuka)
2011. máj. 3. 01:22

egyébként a legszörnyűbb az, hogy teljesen belém esett, és 8 hónapig kepesztet utánam:(( akkor viszont már sajnáltam....

egyetlen megoldás lett a vége: meg kellett utáltatnom magam.. ez meg nehezen ment, elég kedves az alaptermészetem...így elkezdtem beszélni mindneféle randiról, pasiról..ez meg itta a szavaimat...nem értettem a dolgot... mire rájöttem, hogy addig amíg nincs mellettem férfi, csak örül, reménykedik, hogy mégis Ő az igazi....

így hát nem maardt más, kénytelen voltam szemét megolldáshoz folyamodni....

volt egy haverom, aki mindig azt mondta: nem szerelmes belém, de addig nem hal meg, míg nem csókolóztunk:DDD

így hát "felbéreltem", tudtam, hogy a pasi megy egy rendezvényre, így mi is "véletlen "pont odamentünk,és azt hittem majd szemérmesen úgy tesz, mintha nem látott volna, de tanul belőle.... de nem...odajött gabit csekkolni......

ez meg nem bírta már röhögés nélkül, így lazán megfogdosta, de kulturáltan a mellemet, folytott röhögés közben nyomot nekem egy nyelvest, úgy, hogy a srác szemben állt velünk, és elnézést kérve kiment a mosdóba:DDDDDDDD

ezután elhívott még egyszer, és csalódottan elmesélte, hogy nem ilyennek képzelt, és sajnálja, de úgy gondolja, hogy már barátkozni sem akar velem, komolyabb nőnek ismert meg:DDDD

a haverom azóta is azon szórakozik hogy mégis megcsókolt, és meg azzal piszkálom, akár el is patkolhat, megkapta amit akart:DDD

61. Mzsuka (válaszként erre: 59. - C1e9612cd3)
2011. máj. 3. 01:21
Hát igen,át kell vergődni pár vicces pasin,na meg a "gyomorforgatókon",mire az ember lánya rátalál az igazira.Én most már megtaláltam és egy rossz szavam sincs rá,nagyon szeretem!
60. Mzsuka (válaszként erre: 56. - Bared)
2011. máj. 3. 01:19
Gondolom jót nevethettek.:D
59. c1e9612cd3 (válaszként erre: 57. - Mzsuka)
2011. máj. 3. 01:18

mi a fenéért ilyen gusztustalanok ezek a pasik??????

Ez a része gyomorforgató, de a többin jókat vidulok :)))

58. Mzsuka (válaszként erre: 54. - 8f1ddc2679)
2011. máj. 3. 01:18
Plusz,mínusz 10cm,nem értem mi a bajod.:D:D:D
57. Mzsuka (válaszként erre: 51. - Bared)
2011. máj. 3. 01:16

Sajnos vannak ilyenek. Engem egyszer vágtak át nagyon csúnyán.. Egy pasi,3gyerek és azt mondta meghalt a felesége,mikor a 3.gyerek született.Később azt is mondta,hogy van egy dadája,aki Romániából jött és azzal névházasságban élnek.Fényes nappal kézenfogva sétált velem bárhol.

Aztán regisztráltam iwiwen.Láttam a "dadát",akinek az egyik fényképe alatt amin az egyik fiúval volt,az volt odaírva,hogy anya csak egy van..

56. bared (válaszként erre: 52. - Mzsuka)
2011. máj. 3. 01:15

dehogy! hülye vagy!!!

a barátaim odajöttek meglesni, a szemetek:DDD

ababn az időben másodállásban tanítottam eladástechnikát....

ott szemétkedtek, erre mondtam, nem baj gyerekek, végül is igazatok van, de most adtam el neki egy 15 éves, 6 milliós életbiztosítást... ebből barátok közt is görögben nyaralok a nyáron!:DDDDD

55. féknyom (válaszként erre: 48. - Bared)
2011. máj. 3. 01:15
Van biza:)
54. 8f1ddc2679 (válaszként erre: 48. - Bared)
2011. máj. 3. 01:14

de még milyen!

de az öltönymellény is jó lehetett!:)

hát én épp 25 vagyok, ő kinézett 65-nek, de most nem viccelek csajok! Komolyan mondom!

Egész végig bőrdzsekiben nyomta, persze nem ért össze a pocin, virított alatta a kötöttpulcsi, biztos azt hitte a kabát slankít.

Állítólag 175cm, de nem volt magasabb nálam - én 165 vagyok. :DDD

53. bared (válaszként erre: 49. - 8f1ddc2679)
2011. máj. 3. 01:13

mndasz valamit:DDD bosszantalak is...:DD

ha az emlékezetem nem csal, volt egy kávém, egy fagyikelyhem és egy ásványvizem... plusz egy cappucino:DDDD

és még kalóriatáblázatot sem mellékelt hozzá:DDD

52. Mzsuka (válaszként erre: 47. - Bared)
2011. máj. 3. 01:12
Gondolom a kávézóban már félig az asztal alatt bújtál,nehogy valaki meglásson vele.:)
51. bared (válaszként erre: 50. - Mzsuka)
2011. máj. 3. 01:12

tudod mi a legszörnyűbb? helyes, normál egzisztenciájú, intelligens, kedves férfi volt....

pont olyan, akit kerestem...vagy legalábbis így, amennyire megismertem...

és ha elvált, még a 3 gyerek sem zavart volna... de ilyet basszus!!!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook