R R, azaz Rémes Randik! Amikor futva menekülünk... Gyertek, sztorizzunk! (beszélgetés)
:DDDDDDDDDD
azt felajánlhattad volna, hogy hívsz neki egy taxit....megnéztem volna a fejét:DDD
hát ez se semmi. ilyenkor el, mint a kámfor...
ha majd keres, én sem veszem fel az tuti...
úgy váltunk el, hogy kérdezte mi lesz? Ez olyan hozzám vagy hozzád? nem tudom mire számított, de bármire is, csalódni fog.
Abban maradtunk, mert érezte hogy nem haraptam rá a legközelebbi találka minél hamarabbi lefixálására, hogy alszom rá egyet? - kérdezte. Mondom igen, meg te is aludj. - Aztán keressük egymást? - mondom igen-igen...
ő ment a villamoshoz, én meg a kocsimhoz, nem ajánlottam fel hogy hazaviszem:DDDDD
Most megyek,mert mindjárt kelnem kell,ha a kislányom ébred,akkor már nincs alvás.
Szép álmokat,holnap megnézem mit írtatok még!
kicsit sem egoista a csávó....
vagy nagyon magára volt utalva, és megszokta, hogy mindent magának szerez meg, vagy anyuci kedvence volt, aki megkapott mindent amit akart....
az ilyentől mentsen meg az élet...:((
könyvelő????DDD
drótkeretes szemüveg, dipótáska nem vóóót???:DD
a vicc az, hogy ő előtte levélben "jólszituáltnak" titulálta magát, meg hogy jólmenő vállalkozása van. Na, ez olyan hogy egyszemélyben ő a vállalkozás, egyedül dolgozik, mint okleveles könyvelő:DDD
De METÁLFÉNY van az autóján vidéken:DDDDD
Akkor ez nem volt egy egyszerű menet..
De a haverodnak volt egy jó napja.:D
egyébként a legszörnyűbb az, hogy teljesen belém esett, és 8 hónapig kepesztet utánam:(( akkor viszont már sajnáltam....
egyetlen megoldás lett a vége: meg kellett utáltatnom magam.. ez meg nehezen ment, elég kedves az alaptermészetem...így elkezdtem beszélni mindneféle randiról, pasiról..ez meg itta a szavaimat...nem értettem a dolgot... mire rájöttem, hogy addig amíg nincs mellettem férfi, csak örül, reménykedik, hogy mégis Ő az igazi....
így hát nem maardt más, kénytelen voltam szemét megolldáshoz folyamodni....
volt egy haverom, aki mindig azt mondta: nem szerelmes belém, de addig nem hal meg, míg nem csókolóztunk:DDD
így hát "felbéreltem", tudtam, hogy a pasi megy egy rendezvényre, így mi is "véletlen "pont odamentünk,és azt hittem majd szemérmesen úgy tesz, mintha nem látott volna, de tanul belőle.... de nem...odajött gabit csekkolni......
ez meg nem bírta már röhögés nélkül, így lazán megfogdosta, de kulturáltan a mellemet, folytott röhögés közben nyomot nekem egy nyelvest, úgy, hogy a srác szemben állt velünk, és elnézést kérve kiment a mosdóba:DDDDDDDD
ezután elhívott még egyszer, és csalódottan elmesélte, hogy nem ilyennek képzelt, és sajnálja, de úgy gondolja, hogy már barátkozni sem akar velem, komolyabb nőnek ismert meg:DDDD
a haverom azóta is azon szórakozik hogy mégis megcsókolt, és meg azzal piszkálom, akár el is patkolhat, megkapta amit akart:DDD
mi a fenéért ilyen gusztustalanok ezek a pasik??????
Ez a része gyomorforgató, de a többin jókat vidulok :)))
Sajnos vannak ilyenek. Engem egyszer vágtak át nagyon csúnyán.. Egy pasi,3gyerek és azt mondta meghalt a felesége,mikor a 3.gyerek született.Később azt is mondta,hogy van egy dadája,aki Romániából jött és azzal névházasságban élnek.Fényes nappal kézenfogva sétált velem bárhol.
Aztán regisztráltam iwiwen.Láttam a "dadát",akinek az egyik fényképe alatt amin az egyik fiúval volt,az volt odaírva,hogy anya csak egy van..
dehogy! hülye vagy!!!
a barátaim odajöttek meglesni, a szemetek:DDD
ababn az időben másodállásban tanítottam eladástechnikát....
ott szemétkedtek, erre mondtam, nem baj gyerekek, végül is igazatok van, de most adtam el neki egy 15 éves, 6 milliós életbiztosítást... ebből barátok közt is görögben nyaralok a nyáron!:DDDDD
de még milyen!
de az öltönymellény is jó lehetett!:)
hát én épp 25 vagyok, ő kinézett 65-nek, de most nem viccelek csajok! Komolyan mondom!
Egész végig bőrdzsekiben nyomta, persze nem ért össze a pocin, virított alatta a kötöttpulcsi, biztos azt hitte a kabát slankít.
Állítólag 175cm, de nem volt magasabb nálam - én 165 vagyok. :DDD
mndasz valamit:DDD bosszantalak is...:DD
ha az emlékezetem nem csal, volt egy kávém, egy fagyikelyhem és egy ásványvizem... plusz egy cappucino:DDDD
és még kalóriatáblázatot sem mellékelt hozzá:DDD
tudod mi a legszörnyűbb? helyes, normál egzisztenciájú, intelligens, kedves férfi volt....
pont olyan, akit kerestem...vagy legalábbis így, amennyire megismertem...
és ha elvált, még a 3 gyerek sem zavart volna... de ilyet basszus!!!