Prison Break - A szökés rajongók! (beszélgetés)
Sziasztok!
A 2. évad uccsó részét láttátok???
Ti értettétek, hogy most mivaaaaaan??:o)
Gondolom odaképzelted magad a doktornéni helyébe! :-))))
Szia!Akkor már te is túl vagy az egész 2. évadon?
Sziasztok!
Én is nagy rajongója vagyok a Szökésnek,és már nagyon várom a folytatást.A kedvenc szereplőim:Abruzzi,T-Bag és Haywire,de sajnos kettő már kiesett,úgyhogy maradt Teddy!;D Az az ürge már annyira szemét hogy csak imádni lehet! :D:D
Azt sem gondoltam volna, hogy tv kerdesben hozzaszolok, de ez tenyleg nagyon lekotott. 2 evad van mogottem, amit dvd-rol kb 1 het alatt faltam be. Nagyon a hatasa ala kerultem. foleg az elso evadnak. Az, hogy a legelemibb dolgokat dolgoztak fel, total depisse tett. Ugy tudom, 3 evadra terveztek. varom.
Képzeljétek,egy másik barátunk pont kiírta vona a gépről,mert neki megvolt,erre benyeltek valami vírust és eltűnt!Most várhatok míg a másik előkaparja majd a garázs mélyéről!:-(
Egy barátomnak meg van,csak azt várom,hogy elhozza végre!Pont költöznek,és a garázs mélyére van elpakolva!:-( de napokon belül meglesz
Jó, jó, nem beszélünk a történetről. :))
Megvan amúgy a többi rész vagy tv-ben várod a folytatást?
Csajok el ne áruljatok többet,mert én még csak ott tartok,hogy a 13.résznél,hogy vissza akarják vinni őket a Fox Riverbe de megszöknek az alagútban!
Hjaaa.... :D :D :D
Na, akkor ugyanott tartunk. :)
Ezen kívül kíváncsi vagyok, hol van Maricruz bezárva. Annyira egy gusztustalan az a Bellik, hogy már fáj! Meg jó néhány pofa még...
hát az a börtön a Sona :)
Ott tartok, hogy kiderült, hogy nem bűnös Lincoln,mert a politikus nyanya beismerte.
Michael viszont börtönbe került Panamában.
A memóriámat fel kell frissíteni. Mi is az a Sona?
Én is kiváncsian várom, hogy a Sona után most mivel fognak kirukkolni, nagyon rejtélyes vége lett.
Az utolsó epizód a Sona volt. Te mit láttál utoljára?
Elnézést, akkor én is kettőt láttam. (pirul)
Mindegy, a lényeg, hogy jól megtekerik a történetet és akkor is kíváncsian várom, mi sül ki belőle, akárhány évad is legyen. :))
Akkor én mit néztem? Valami mást? :D :D
Mind az első mind a második évad 22-22 epizódból állt. A 3. évad vagy ősztől vagy 2008 tavaszától lesz látható a Fox-on. Még el sem készültek az egyes részek, jelenleg a szinészek pihennek és feltöltödnek a következő forgatásra :)
A 3. évadot még le se adták, tehát nehezen láthattad. :)
Nem semmi,hogy Te már 3 évadot láttál!Kezdek teljesen rosszul lenni,hogy én még csak a 2 széria közepén vagyok!Már riadóztattam a "beszerzőt",hogy szedje össze magát és hozza a folytatást!
Igen ez a dokicsaj tényleg jó választás volt!Nagyon összeillenek!Azt a részt ahol csókolóznak,kb 6szor néztem meg!
Igen, a dokinő szerintem is nagyon jó választás volt! Olyan kis naivnak néz ki, de nagyon szimpatikus! És nagyon összeillenek Scofielddel.
Sziasztok!
Én is néztem a sorozatot és nagyon tetszett. Igaz, én nem a tv-ben, hanem dvd-n, de még jobb, mert így tudtam élvezni az eredeti hangot.
4 évad biztosan lesz, ugyanis én 3-at láttam és még mindig nincs vége!!! :)
Ami a 2 főszereplőt illeti, nekem saját magammal is össze kellene vesznem, melyikük néz ki jobban.
Talán Lincoln. Nagyon emlékeztet a páromra. ;)
Igaz, eddig csak a pasikról volt szó, de véleményem szerint nagyon jól tették, hogy ezt a színésznőt választották a dokinő szerepre. Nem egy cicamaca, hanem egy normális kinézetű nő.
Alig várom a 4. évadot! :)) Meg persze kíváncsi vagyok, mi lesz a vége. Nagyon belebonyolódtak ebbe.
Szép álmokat mindenkinek :)
[link]
Kár, hogy a Youtube-ról nem lehet letölteni a videókat a saját gépre :((
Na mentem aludni.
Igen,ezt már megtaláltam meg a többit is!Van jó pár belőle!:-)
[link]
Mariah Carey videoklipp kicsit másképp...
bakker,nem felcseréltem a betüket?bocsi m. aljon
További ajánlott fórumok: