Prison Break - A szökés rajongók! (beszélgetés)
Szerintem zseniális. Felfoghatatlan részletességgel van kidolgozva és minde pillanatban várod, hogy mi a következõ lépés.
Én már láttam a 3-as évadból a 2.részt is. A nettről töltöttem le. Szuper sorozat. Megvan minden része.
Uppsz!
Én akkor Ház dokit nézek. Bocsi, és köszi.
Köszike. Tudatlan vagyok. Pedig láttam pár részt.
hű, jó hogy szóltok, akkor nekiállok én is tölteni majd este:))
nyáron elszoktam tőle, hogy figyelni kell az új sorozat epizódokat, mikor melyik "jön ki" :)
Mi mi?Prison break?"A szökés" című film,bébi!!!!
sorozat. prison break, a magyar csatornákon szökés néven fut(ott).
Én nem tudom mi ez. Elmondja valaki? Köszi.
Megnéztem a második részt is!!!Szerintem nagyon jó!!!
Szia!
Épp most néztem meg a 3 évad első részét!Húúúúúúúúúú!Nagyon izgi!!!
Remélem estére megtudom nézni a második részt is!
Kár,hogy csak kettő rész van még csak!
éppen most fejeztem be az első két rész letöltését :)
Kit érdekel, hogy meleg, akkor is "hot" :)
Egyébként meg véleményem szerint biszex a pasi :) Tipikus "iker jegy", mindent szeret kipróbálni...
Ha valakit érdekel(rajtam kívül) akkor szept.20 kezdődik a 3.évad! Hurrá! Már csa pár nap! Nagyon kíváncsi vagyok! Az lesz szokatlan,h.most mindig csa 1 részt fogok látni,eddig zsinórba néztem az első 2 évadot,na de sebaj:-)
Na, senki sem felel? Viszont e héten Abruzzinak lesz jelenése.
:ODDD
A tudathasadásos fószer, akit kb. egy olyan trükkel kapcsoltak le, hogy "Menj már el a sarokra, hátha ott vagyok." mit csinál? A múlt héten arról volt szó, hogy kiirtotta a családját, amúgy nem esett róla szó. Érdekes lesz a kis tolvaj, aki útitársat keres a mormonok földjére.
:O)))
Igen azt tudom,én a 3.évadra gondoltam..Nézi valaki azt is?
Szia!Múlt héten kezdődött még csak a 2. évad,ha a magyarra gondolsz!Ma lesz a 2. rész!
Tudja valaki,h.pontosan mikor is kezdődik a 3.évad. Ugy tudtam,h.szeptemberben.Gondolom nem csak én várom türelmetlenül!?
Ja láttátok az 3/2-ből azt a 17 percet amit bemutattak? Elég brutál lesz sztem ezek alapján..
Szia!Jól vagyok köszi,de teljes elkeseredéssel hallom,hogy a kedvencünk meleg!Amúgy tök mindegy,ez a pali melegen is egy félisten!:-)
Hogy vagy mostanában nono, tart még a Wentworth imádatod? :)))
Nekem sajna nincsenek meg,én is még mindig várom az utolsó részeket!:-(
Nekem csak a második évad utolsó része kéne! Tudna valaki segíteni, honan tölthetném le? (Nem baj, ha feliratos!)
Helló!
Nem tudjátok hogy mikor folytatódik a tv-ben a sorozat??
Üdv!
hello, a 2. évad 8. részétől keresem az epizódokat. Tudsz segíteni?! üdv. @@@ Szépek a képeitek!@@@
Mindenkinek, aki PB. rajongó, imádja [{[{[A HREF="
[link] TARGET="_blank"]}]}]Wentworth Miller[{[{[/A]}]}]t, írjatok, ha tudtok segíteni a 2.évad 8. epizódjától, vagy tudtok valami konkrétat a 3. évadról! sos.
Persze, hogy van, jelen ezerrel.
nono80, ill. akinek megvan,Prison Break 2. évad: 8.résztől keresem az epizódokat. Segítsetek!! ks.
hááát nem tom, olyan volt a vége mintha a következő évad már Sci-fi lenne:o)
Hát, elég rejtélyesen lett vége... Talán tesztelni akarják, hogy onnan meg lehet-e szökni??? Lehet kombinálni.. De nagyon kivi vagyok már a folytatásra!!!
További ajánlott fórumok: