Prison Break - A szökés rajongók! (beszélgetés)
És bevallom, mivel már rég láttam ezt az évadot, fogalmam sincs, hogy mit fog történni. Na jó nagyjából tudom, de most ez a részlet egy kicsit kimaradt.
Úgyhogy izgulhatok hétfőig, lusta vagyok elővenni a dvdt.
:DDDDDDDDDDDDD
Én így néztem már a 2. és a 3. évadot is.
Ha valami gubanc van, akkor csak szólj!
Nem mondod! :O
Szólnom kell az illetékesnek, hogy szerezze meg! :DDDD
Feliratos lesz az igaz (bár nekem úgy jobban tetszik), de akkor is jobb mint a semmi.
Hétfőn éjszaka leadják amerikában és szerdán már nézhetjük is. Szóval 1-2 nap +. Az jó???
Na igen, de az megint csak a feliratos változat lesz. :)
És szerinted mennyi időre rá lehet beszerezni a vetítést követően?
??
13 nap? Akkor lesz amerikában a vetítése? Az még sok idő mire ideér hozzánk, nem? :(
:D
Azért valahol neked is jó, hogy nem tudod a folytatást. Nekem már nem olyan izgalmas így nézni, de mégis nézem, mert addig is láthatom újra meg újra. :)
Sajnos még sokat kell várni, mire ideér a 4. évad. :(
Nem lesz jobb helyen, mint a Sona...
...de többet nem mondok! Furdaljon csak a kíváncsiság! :D
Hát....jó is, meg nem is, hogy tudom a folytatást. :P
Nagyon sz*r lett volna, ha most nem tudom mi jön. Egy hetet várni...
Én is megnéztem megint, így szinkronosan is. :)
De jó is volt, mert egy-két dolgon átsiklottam a feliratos verzión...
Hát mutatni ugyan nem mutatták, de egyenlőre úgy fest a dolog, hogy az a szemét k...a levágta a fejét és elküldte Lincnek. Még mutatták is a fejet egy pillanatra...
Viszont a hírek szerint a 4. évadban visszatér.....:))))
Sziasztok!
Kimaradt az a rész nekem sajna mikor Saraht állítólag megölték!Gondolom nem teljesen igaz!Tudja valaki,hogy mi történt?
Sziasztok!
Nem tom,hogy tudjátok, de Linc összejön a csajjal :)
Ez nem tuti, de egyik külföldi dórumon olvastam, hogy Michael elveszi majd feleségül Sara-t! Mert a 4X15= Mrs. Scofield: Az egybekelés !
:)
Szerintem is kíválóak a szinkronhangjaink. Rengeteg kedvencem van, fel se bírnám sorolni.
Jó persze van, mikor nagyon mellényúlnak, de úgy általában szerintem rendben vannak. A Szökés szinkronjával semmi bajom, egyedül a lucsérózás veri ki a biztosítékot, de hát ez legyen a legnagyobb gond.:D
Az biztos, hogy Wentworth eredeti hangját nem lehet felűlmúlni...imádom, de inkább nem kezdek ömlengeni.:D
László Zsolt szerintem jól hozza Lincoln karakterét, pedig tartottam tőle, hogy, vajon, milyen lesz szegény Selmeczi Roland után.
Így van. Most biztos nekem is furcsa lesz a szinkron, de persze van azért, akinek jobb az eredeti.
Viszont az biztos, hogy a világon a mi szinkronhangjaink a legjobbak. Nagyon sokszínű, érdekes hangok. Általában nagyon el vannak találva. :)
hát nem veszünk rajta össze, de nekem akkor is az eredeti jön be :)
mondjuk én végig feliratosan néztem a teljes 3 évadot, és egyszer néztem bele egy szinkronosba, teljesen mellbevágtak a hangok! de úgy az összes hang, ez gondolom azért is van, mert nagyon meg lehet szokni a hangokat ennyi részen át...